hmm

oj nu vart det ju helt plötsligt bara 97 inlägg kvar, och så fort jag har publicerat detta inlägg så är det 96. jag känner att min motivation till att uppdatera ofta är på topp just nu!


ikväll blire fekke med Cassen och Agnes jao. nu lyssnar jag på må-bra-musik :) hare gött folks!

so close

om 98 inlägg har jag skrivit 1000 inlägg på denna bloggen. tackartackar

hej hopp gummibanan

idag spelade jag den roligaste innebandymatchen på väääldans länge. Laget vi mötte, vårby, var cirka 8 utespelare som var lika ilskna som de ilksnaste bina ni kan föreställa er. De fokuserade inte så värst mycket på bollen och spelet utan fokuset var på vårat sätt att spela. Bara vi rörde dem så kastade dem sig på golvet och skrek "dommmaaaaaarn!". Och domaren som var en spinkig liten fjant hade respekt för dessa gangstaah bruttorna så jag tror vi fick två frislag under hela matchen.

En tjej i vårat lag råkade tackla in den brutalaste i andra laget i sargen. När hon sedan skulle gå och se hur det var med den storbölande tuffingen så fick hon en rejäl spark på låret och ett hot mot sig om att de skulle göra upp om det där efter matchen. Efter det bet jag mig i läppen så fort jag såg henne, försökte att spela så schysst som möjligt bara för undvika närkamper med henne. Som tur var så var hon kort, fet och inte sådär supersnabb så det löste sig ändå :) och vi vann med 10-6 varav jag gjorde mina första mål på väääldigt länge!

godkväll

vi såg filmen Fame. Fy satan i gatan vad den var bra gubbar! Enligt Kevin så fick man till och med gåshud på knäna. Jag kommer sakna plutten när han åker tillbaka uppåt i landet på söndag.. blir ledsen av tanken.

Nu känner jag att det är tajm för mig att sleepa gottigottgott. För imorgon ska jag upp vid 8 för att spela match. det gillar vi! jag har ont i näsan.. början på en förkylning I guess.

sleep well


hejsvej i lingonskogen

vaknar upp med en jättekonstigkänsla, typ som om jag hade feber. Kan bero på att jag hade elementet på, två täcken, en filt och mjukisbyxor på mig. Ett alternativ liksom.

Just nu kokar jag pasta för er intresserade. Måste ladda upp inför ett arbetspass och därefter BIO. Men vi hörs efter bion eller imorgon.

dagens outfit vare ja


T-shirt: från stockholm wintergames
Mjukisar: från Värmdö IF
Strumpor: Värmdö IF även där

lol

vågar man kolla på detta frågar ni er själva. Klart som fan att ni vågar! jag har inte suttit och försökt lägga in detta klippet i mer än en halvtimma for nothing. Jag har tagit ett stort kliv mot bloggtoppen. Idag har jag lyckats göra ett inlägg full med vardaglig bullshit och nu en videoblogg. vill ni ha en dagens outfit? jag tror fan jag bjuder på det efter träningen sen.

Lägg märke till dessa saker
-Jag säger "Jao what else mathafacka" tre gånger på en minut.. Rutinerat jennie, rutinerat. man får ju inte svära i massmedia.
- man ser inte klassfotot jag försöker visa upp
- man ser knappt mig, dumass jag är som tror att kameran har någon jävla superinställning där man ser allt även i mörker.
- vad lyckas jag framföra under denna 3 minuters långa videblogg. INGET. 
- jag är schizofren
- jag kan inte texten till låten
 
jao what else mathafacka?


on the road again


goddag. Min frånvaro lyser. Fy skäms på mig. Det ryktas om att om man vill bli en känd bloggare ska man uppdatera minst 9 gånger om dagen, helst 10. Det ska då innehålla bland annat dagens outfit inlägg, hiss & diss inlägg, ett videoinlägg och några vardagliga inlägg. Då kan jag alltså stryka "försörja mig som bloggare" på framtidsplans-listan. attans perkele. Ni får faktiskt oftast en dagens jenniebild, ni borde vara nöjda :)


barbara ann


lets do Tyresö OSÄKERT!

en jävla massa musiktipps

nu har jag suttit här ett bra tag och bara fokuserat på musiken. jag har rotat lite i arkivet och tagit fram några gamla godingar. Den första låten är dock från en lite äldre Johnny Cash.

Johnny Cash - Hurt                   
så braaa så jag dör.

U2- beautiful day

Bob Dylan- The times they are a changing


The kinks - all day and all of the night

The beach boys - I get around

The beach boys - Wouldnt it be nice

Led Zeppelin - stairway to heaven


tyck till, ge lite musiktipps. det blir kul:)

AS

när jag knatade hem längs grisslingerakan på väg från jobbet så dunkade jag La voix på högsta volym på iPoden. Om jag bara hade förstått mig på vad hon sjunger om så hade låten varit komplett, utan tvekam. Sen vill jag tillägga att jag är en mes. För att jag är trött efter 4 timmars arbete, MESMESMESMES. Sen vill jag även tillägga att jag tror att jag behöver glasögon. För jag ser rätt suddigt hela tiden, kan det vara ett tecken tro?

jag tycker om dig casaaaaaaaaaaaaandra mään


tisdag- snart söndag

det slår mig konstant att lovet snart är slut. Även fast det knappt har börjat så är det en knapp vecka kvar tills skolan sätter igång igen. Ja ni fattar ju vilket psykfall jag är som tänker så istället för att bara ha kul. Men jag har kul, ändå!

skrållans kalas

nu ska ni få se några bilder där skrållan öppnar paketet som jag och Casi så förnurligt var och köpte till henne.

hon får paketet i handen

försöker få upp tejpen

förväntansfull till 1000000

hon tjuvkikade och såg vad det var. Kolla vad glad hon blev:D

hon visar stolt upp ena plagget för allihopa. De blev avundsjuka.

plagg nr 2. kolla happy-face

Efter detta ropar hon på sin mamma som i sin tur säger "åh vad fina, den kan ju jag låna ibland". det var gulligt. en upppskattad present:)

how we walk

Det blev en mysig dag i storstaden med Veerus. Vi tog en fika inne i kungshallarna då det plötsligt blev strömavbrott och började ryka en hel del. Men de flesta, inklusive oss satt kvar och åt eftersom ingen varnade oss. Men efter ett tag vart det lite väl rökigt och luktade illa så vi besluade oss för att gå med strömmen ut genom dörrarna. Jag slår vad om att hela hötorget stod i lågor några sekunder senare.

Efter detta fortsatte vi vår promenad mot gamlastan och slottet där vi satt och betraktade vakterna ett bra tag. Det var roligt :)


radion spelar vår sång


Jennla goes crazy bitch


the start of something new


idag ska jag träffa Veerusen och ta en fika. Lite senare bär det av hem till Skrålli som fyller lika gammal som alla normala 93or redan har fyllt :)

Två fina låtar av två legender

the beatles - let it be

Elvis Presley - In the ghetto

ni kan inte hata detta

stenkoll

Igår var jag och Casi sjukt snurriga. Vi har åkt till hötorget hur många gånger som helst. Men ändå lyckas vi ta fel linje och åka till östermalmstorg istället, vi tänkte inte ens på att vi inte gick av vid hötorget förrän vi började leta efter trappan upp. Så vi var tvugna att åka tillbaka.

Sen när vi var framme på bion och skulle gå till salongen går vi självklart till helt fel. Och då har vi ändå varit där så många gånger. Kan vi skylla på att vi var trötta? jag vet fan inte om vi kan det..

its not the fall that hurts


godmorning sunshines. De senaste nätterna har jag drömt om att det äntligen var dags för vår USA resa.. men så fel man kan ha. Jag vaknar alltid upp lika besviken medveten om att det fortfarande är lite mindre än 2 månader kvar.

sunshine

jag har precis klämt i mig min middag, klockan 1. det är ju great.
Filmen var förövrigt bra, sällskapet var bra, stockholm var vackert. Har inget att klaga på. Nu ska jag slafa, är trött som en .. GNU


godkväll

nu har jag varit hemma hos paulie med några tjejer ett tag. Ska strax iväg på bio med Casi. måste hinna käka något och fixa mig lite så nu måste jag lägga på ett kol! vi höres imorgon.

its a beautiful day

jag vill hissa bandet U2 för deras underbara musik.

nu ska jag ha en toppen första dag på lovet med mina vänner.


now you got stuck in a moment

Jag är din vän och vi lär oss av varann


i miss the fat horse. Jag saknar faktiskt ridningen över huvudtaget. Det är fanimig snart 1 år sen jag slutade. Jag saknar siggesta ryttare. Jag saknar usek. Jag saknar tintin. Jag saknar Grisen. Jag saknar Ketchup och Äppelpaj. Jag saknar dressyrspecial. Jag saknar övernattningarna. Jag saknar räven som skrämde livet ur mig när vi körde anden i glaset. Ja gud vet vad jag inte saknar därifrån..


what I think about the idols

Det sög ju banan(frukten) att Nicklas åkte ut. Fyfan vad jag hatar Idol. Jävla cp-äckel program. Det var rätt förutsägbart att det var han som skulle ryka när det stod mellan honom och Eddie. Men lifes a bitch.

Calle- Var jävligt ball ikväll. Men han har alltid varit en av favortierna. Ett extra plus till den feta hatten.
Erika- I början var hon väl söt, kunde sjunga bra. Men nu är det bara samma jävla fjäsk, " idag ska jag vara så jävla ball". Man hör bara gnäll och wailande. Dont like, speciellt inte denna vecka.
Mariett- Denna låten är så sjukt bra (hehe, kanske för att AC har kört den). Hon är ball som alltid. Men jag har inte riktigt fastnat för henne på samma sätt som för vissa andra av idolerna.
Eddie- en av U2 absolut bästa låtar. Och fyfan vad identiskt det lät i början. Var sjukt jävla bra faktiskt. En tumme upp för honom ikväll. (y)
Erik- The voice
Rabih- Ut med mesjäveln. Sjunger som en tjej och verkar ha sämst humor. Har jag missuppfattat det hela eller var det inte rock-tema denna vecka?
Nicklas- Jag vet inte om jag kan säga något. Jag sörger. 
Tove- Ballaste tjejen i staden. Det är min förebild

Sammanfattningsvis så kan jag säga att jag gillade Nicklas, Eddie och Tove mest ikväll.

tanken slog mig nyss att alla mina läsare säkert är ute och super en fredagskväll som denna istället för att kolla på idol. Men då drar jag denna "jag bloggar för min egen skull". 

yaaaay


höstlov, and all im going to do is mysa mys!


funky farfar


min farfar vet hur man festar till det ordentligt

suck on thaaat


jag vet inte om ni har hört det än, men höstlovet börjar imorgon! vad säger vi om det? JIPPIEYAY.

Jag måste få be om ursäkt, men ikväll måste jag plugga som en get så det blir troligtvis inga fler inlägg. Men hörrni, deppa inte ihop. För som ni antagligen har förstått så är det höstlov IMORGON och då har jag nog en massa tid att slösa bort på er. Ja, ni är mitt tidsfördriv. :)

plasthalvfinnen


här har vi de två fulaste tjejerna i världen samlade på en och samma bild. sensation

You don't know, you don't know, you dont know anything about me anymore


hello sunshine

Jag har kollat igenom alla webbjokrar till melodifestivalen. Sköna grabbar det här tycker jag då allt. Det var vad jag behövde efter alla superseriösa klipp.

http://svtplay.se/v/1725865/melodifestivalen/_057__hello_sunshine?sb,k117552,24,f,-1


Take a looooooook :)

julian "asiaten" vogel

juste, jag glömde. jag hade lovat Julian att lägga in denna bilden på honom när han försöker spänna magen.

tjo

godkväll. Jag sitter här i min ensamhet och håller tummarna för att min mattelärare är sjuk imorgon. Då är jag nämligen ledig hela dagen.

Fasiken, nu måste jag ta mig ett äpple!

geografi

Idag skulle vi bygga våra egna plattgränser. Vi skulle göra en kontinent/kontinent spridning. Det gick ju nästan bra, förutom att våra sprickor var fyllda med lava och att man ser tidningspappret genom den röda färgen. Men molnen var fina.

upp till bevis

nu jävlar så ska detta klargöras!
BÖT ELLER BYTTE?

heavy stuff

Imorse när jag klev på bussen så var det i princip smockfullt på sätena. Med ett undantag. Det fanns ett helt två-säte ledigt. Jag förstod inte varför de som gick på före mig på bussen sätter sig bredvid en främling istället för att sätta sig på det helt tomma sätet. Så jag tog tillfället i akt att lyxa till det lite för mig, jag satte mig där. Det var inte förrän jag väl satt där som jag började titta mig omkring efter eventuella spyor som skulle blotta sig över hela sätet. Men nej jag ser inget fel på mitt fina lilla säte. Min fråga till er andra som befann er på samma buss. Vad var det för fel på det stackars sätet?

vi är släkt med Egoina!


sätt på er glasögonen gott folk. Vi har gjort det igen. Fasiken, att vi ska vara sådana jäkla stalkers. Långsökt är bra! och bra är positivt. Vi är långsökta, bra och positiva.

Plasthalvfinnen

monday

Måndagen är den skoldagen som inte känns lång trots att den är hyffsat lång. Måndagen är även den skoldagen då man sitter och sover på lektionerna, så det är både och hat och kärlek till måndagar.

På lunchen idag så åkte vi runt i halva Sverige för att hämta pengar till Elli, så vår egentligen långa lunch kortades ned till 30 minuter. Hur som helst så blev det subway, och när Elli desperat försöker få mig att äta utav hennes lilla macka så tappar hon halva skiten med sås och grejer i knät på mig. Men ingen skada skedd. Lite senare ska jag självklart tappa min egen macka i knät. Jag tycker synd om min jacka, den måste känna sig hatad och ful.. Vilken den kanske är, men det hör inte hit!


nu blire pluggpluggplugg hela natten lång :) <3<3


ny dag, nya tag

jag vill bara klargöra mig eftersom det eventuellt finns läsare från ösby här. Jag försökte inte göra något uppror mot er, jag försökte inte kritisera er eller något liknande. Det här sk "bråket" mellan ÖIBK och Värmdö har jag aldrig riktigt förstått mig på, men jag tycker att det var en rätt så låg nivå( ingen big deal egentligen) att skriva så. Hoppas detta inte förstorar upp sig.

Ses nästa match tjejer:)


(Y)


jag har aldrig påstått att han är normal heller..
såhär låg min lillebror och kollade på TV när jag kom idag.

c00l_girl@pea

Hej svej din lilla gräshoppa. Hur har dagen varit? I will tell you about mine. Jo, upp och hoppa vid 10 och vinka iväg Paul. Åker sedan på match, hej förlust SOM VANLIGT. Första och andra halvlek var jag som en riktigt jävla seg geléklump, herregutt.. Jag hade ingen energi i kroppen. 0-4 blev det.

Juste angående matchen igår mot Ösby, dem förlorade ju som sagt. Nu har deras tränare länkat till vår DJ sida och sa något i stil med "vad kul att värmdö fick vinna för en gångs skull". Jag tycker personligen att det är hyffsat omoget av en tränare att länka till en serie som inte har ett dugg med 94a serien att göra. Vi är ju faktiskt fullt medvetna om att vi förlorar varje match i DJ serien, och det är inget vi försöker dölja eller ljuga bort heller. Men tjejer, vi kan ju alltid köra Värmdö DJ- ösby om ni vill:) nöjet är helt och hållet på vår sida.


läs absolut inte om ni inte har något intresse för mina tonårs-flumm-tankar

sitter här och lyssnar på Leona Lewis och har en sådan där konstig känsla i magen som vanligt. Ni anar inte hur stor betydelse musik har när det gäller mina kvinnliga humörsvägningar. Nu känner jag för att tömma mig ut och in, sluta bekymra mig över småsaker som man normalt kan ta med en klackspark. Ni förstår nog i princip, eller ja, mina feminina läsare förstår nog. Hela detta inlägget kommer bli hur rörigt som helst. Men det finns det en anledning till. Jag har inte en känsla, jag vet inte ens vad jag försöker skriva om. Men det är det som är grejen med att ha en blogg, att skriva av sig. Ibland vill jag vara rolig, dela med mig av saker som jag själv kan skratta åt. Men nu, nu känner jag inte för att vara glad och skratta. Jag känner för att vara tom eller full. Inte något sådant förvirrat mellanting.

Som ni märker och som jag är fullt medveten om så har jag inget att klaga på. Inget att vara ledsen eller arg över. Jag har flera superduper underbara kompisar, jag har en fin familj som ställer upp för mig. Men alla människor har nedgångar, det tillhör "naturens lagar". Och jag kan tänka för mycket, lite för mycket lite för ofta. Det resulterar till sådana här inlägg, vanligtvis raderas de. Men varför inte bara publicera och vissa en annan sida, just for fun. NEJ JUSTEFAN! inte for fun, jag skulle ju sluta vara rolig. Vi ändrar på det, bara för att ni ska ha något att fråga om!


GAH

Idag var det som sagt ett litet mini-derby i hemmesta sporthall. Jag hade sällskap av Thilda, hon behöll lugnet och skrek inte en enda dum sak! jag är så stolt.

När vi sen skulle gå till bussen så skriker vi hejdå till vår tränare och han skriker tillbaka.
Klas: Vi ses imorgon kvart i 12!
Thilda: Men hade vi inte samling 11:45?
Jennie: Ditt jävla pucko.
Thilda: hehehe.. woups

idol


sexigaste bilden från igår. jag vet inte hur många bilder det blev, men 3 siffrigt var det nog. Jag är en trött gnu. Men vem säger att trötta gnuar inte kan må bra ändå? nej precis. SO FELLOWS, idag ska jag glutta derby mellan VIF och Ösby. Det blir softish.

hare gött

hej my suckers

jag befinner mig just nu hemma hos lollipopp (skrållan) på idolkväll med henne och tea. vi höres imorgon :)

herregutttten

herrejösses vad jag har överträffat mig själv idag. Vilken kreativitet, det bara flödar genialiska inlägg från Jennlaa.blogg.se. Eller? nej.. fuck no.. Jag har ett huvud med ett innehåll bestående av en valnöt, om ni undrade liksom. Det finns faktiskt bortförklaringar till exakt allting. Det är det som är så roligt med livet, man kan då alltid smita unda på ett eller annat sätt.

Nu blir det snart hopp i vaggan för att läsa några rader om vampyrer innan jag slocknar. Och vad är klockan? 10? jo tjena att jag lyckas somna..

Applåder till Jennla. Please


west side


idag åkte mössan på. Tydligen så fick det mig att se nyklippt ut. Det är väl snarare tvärtom. Ni ska se mina toppar, dem är inte hela någonstans. Men har man frisörfobi så har man.

no name

här får ni ett litet smakprov av vår nya monsterhit! det är bara introt som vi kör om och om igen. Lägg inte märke till min fina fotdans. Ni kommer bli besvikna.

old good times


älskar denna bilden på Casi, Johanna, Ebba och mig. Ni betyder mycket för mig tjejer.
På tal om Johanna så hade jag sällskap med henne på bussen idag, och jag vet inte hur länge sen det var vi träffades. Vi har känt varandra sen vi var ett år. Hon är värdefull <3
Läs hennes blogg på Johannalicious.blogg.se.

Av någon anledning funkar inte länken :O

det där med ångest och ledighet


Jag är en sådan som får prestationsångest om jag inte gör något vettigt på min lediga dag. Speciellt idag när alla andra gick i skolan. Jag hann ändå med hyffsat många grejer, men det känns som att det inte var tillräckligt. Ni kanske förstår, det ingår väl i fasen man går igenom i min ålder.

Jag ber om ursäkt för mitt otroligt dammiga golv, det är inte så farligt som det ser ut. Eller jo.. det är det nog.

hej svej


Intelligent och bra sitter jag nu här och väntar på att byta om till träningskläder och möta upp Thilda vid bussen för att sedan åka och spela innebandy med mina trasiga knän. Det ska faktiskt bli kul :) Ha en trevlig kväll

Fråga till er

hur ändrar man filtyp på ett videoklipp?

jag ser det snöar

det snöar ju förfan ute. NEEEEEJ! inte redan...


riktigt så glad är jag inte.


here you are Julian

Julian tjatar konstant om att nakenbilderna på honom ska läggas upp här.  Det strider mot min policy, men ett löfte är ett löfte. Jag vet att han bara är ute efter publicitet, men det kan jag faktiskt bjuda honom på. Så länge han skaffar egna tuggummin snart!

var tvungen att censurera , den var enorm.

tjihu

Fysatan vad kallt det är idag! jag kanske får skylla mig själv lite eftersom jag går omkring med jeansjacka och ett linne under. Men lite snäll kan Han väl vara?

Just nu lyssnar jag på Markus Krunegård, jag försöker lära mig lite låtar eftersom jag förmodligen ska med effet till bengans på torsdag.

IMORGON ÄR JAG LEDIG!

one more thing

juste, tack till er som har svarat på frågorna. Fortsätt gärna några till :D det är kul att läsa!

Detta är jag för tillfället. Charmigt ha :)?

(N)


Är Jennie glad? Nej det är hon inte. Inte någonstans. Hon skulle kunna jämföras med Hulken. Ja, grön och riktigt jävla gigantisk har hon blivit. Varför undrar ni? Det ska jag svara på. Vi förlorade dagens match OCKSÅ! Det är inte kul att ständigt förlora och samtidigt ha en dålig laganda som alla bidrar till. Japp, nu vet ni det.

Ha en trevligt söndagskväll. Jag ska köra TV-race ikväll.
One tree hill
Privileged
Ensam mamma söker
(heheheheheh..)

nu ska jag vara jobbig

Nu när jag nästan fått dubbelt så många läsare på senaste tiden så vill jag ju fortfarande veta vilka som läser min blogg. Ni får jättegärna svara på följande frågor, bara för att.

1. Hur gammal är du?
2. är du man eller mus?
3. Känner du mig?
4. Vad gillas i min blogg samt vad ogillas?
5. Jennla eller Jennie?
6. Fia med knuff eller WOW?
7. Playahead eller Facebook?
8. salt, sött eller surt?
9. Assistant Captain eller Air Condition
10. Jacob Black eller Edward Cullen?
11. Borde jag sluta ställa frågor nu?
12. Egoina eller Kissie?
13. Hur uppfattar ni mig som person?

Nej nu räcker det. och snälla, jag ber desperat på mina bara knän! ni vet vad jag vill. <3

ditt as

fick nyss ett sms av Fanny. Hon vet om att jag går i CP gruppen på engelskan, och jag kommer få leva med det eftersom hon pratar engelska dagarna långa i sin skola.

F- Vi måste se Up i 3D
J- Vad är det för någon?
F- Upp på svenska
J- Tack för översättningen ( nu visste jag ju absolut vilken film det var.. dumass)
F- Jag tänkte på att du går i lilla gruppen ;)

Det satans jävla aset. jag lovar att jag ska hitta en svag punkt hos henne, någon dag!
Har ni hört hennes motto föresten? Jag tycker det är klockrent, men nu vill jag dissa det just för att det är Hennes. "det är inte lätt att vara ödmjuk när man vet att man är bäst".

I just cant get enough

NU BLIR DET KÖRSLAGET! döm mig inte.. jag har match imorgon, och det ryktas om att min bror ska övningsköra dit. Då gäller det att vara ordentligt utvilad.

Det var en upplevelse att nyss höra Roger Pontare sjunga I gotta feeling


just for your information

Idag när jag satt och väntade på bussen så kom jag och tänka på en ful sak jag gjorde på jobbet i somras. Jag hade precis köpt mina converse och av någon anledning knarrade det lite när jag gick i dem i början. Och i en korridor på väg till lunchrummet är det alltid tyst och man vet inte om det är någon i lunchrummet eller inte. Men hur som helst så tyckte jag att det var jättepinsamt att mina skor knarrade, så jag gick på tå för att minska ljudet. Men det blev bara ännu pinsammare, för jag måste ha sett jättedum ut när jag som nyanställd dessutom, kom in i rummet trippande på tå.

Horse on fire

Låten här nedan heter Hearts on Fire. Min lillebror som nu är 10 år kunde inte så bra engelska för cirka fem år sedan. Så när vi åkte bil hela familjen och denna låten kom på radion så trodde han att man sjöng "horse on fire". Jag kom bara att tänka på det. Jag och spontana tankar, vi är perfekt for eachother.


EFFEEEET


Pizzan var god och Felicia blev glad över sin födelsedagspresent bestående av 5 nougat plus en pizza. Mums. I like my Eff.

GRATTIS F!

idag fyller världens bästa effet år! som ni märker så har Felicia fått ett nyss smeknamn. Hur som helst så ska jag och Ebba bjuda henne på PIZZA nu till lunch. Because she had some other plans for tonight.

shes tha man

pinit


jennie goes pervers thoughts.
Det kanske inte var så svårt som jag gjorde det till, jag känner att det är en rätt pinsam stämning här i mitt rum just nu. Kan ni tänka er att jag helt seriöst satt och försökte få till den blow job looken som jag trodde hon menade? eeaaj, jag känner mig dum.

a freak like me

ni önskade att jag skulle göra en blowjob pose. fanny, vilka jävla krav du har! jag satt hur som helst och tog en massa desperata bilder och försökte få det att se, äkta ut.... men aa. det gick åt pipsvängen, så det blev en klassiker.

anna-al


jag förvandlas till ett missfoster med alldeles för många tankar om kvällarna. Das ist nicht gut! Om ni undrar varför jag har börjat med fjortisstyle när det gäller bildval så finns det ingen bättre anledning än att jag är kamerakåt. Det konstiga är bara att jag aldrig har varit det innan, och jag kan inte heller vara seriös på bilderna.. antingen fjäskar jag till det ordentligt eller så blir det en sådan bild som finns ovan. Hm, vad önskar ni för grimas till imorgon?


guuuut


Kate Voegele - I Won´t Disagree

important


åh jättesöt Jennie! verkligen ett desperat försök min vän. You rabbit!

Jag har aldrig påstått att jag inte är schizo, så kom inte med det är ni snälla. Jaha, jag har ingen lust att sluta skriva. För då måste jag sätta mig och skriva på om Romarriket, och det vill jag inte. Varför kanske ni själva kan lista ut? Om inte så kan jag säga er att det är riktigt jävla tråkigt. Hej bullshit, haft en trevlig dag?

Idag har jag varit riktigt jävla fnissig. Det skulle inte förvåna mig om jag sätter mig och börjar asgarva åt detta inlägget om en timme eller två. Och ni förstår kanske nivån på min humor när jag är trött då.

juste,  jag måste tipsa om en låt! men det gör jag ett nytt inlägg till. Hörs snart


min blogg och jag, hand i hand

det slog mig nyss att jag har bloggat i snart 16 månader. Och då är det bara i denna blogg. Innan Jennlaa.blogg.se fanns bland annat bloggen Jeeb.blogg.se som jag och min kompis ebba delade på och en massa fler. Det är lite tråkigt att jag har tagit bort allihopa. Denna ska alltid finnas kvar, oavsätt om jag forstätter skriva eller inte.

Det roliga är att min blogg inte innehåller något. För vad kan man beskriva min inlägg som? typ vardaglig bullshit eller något i den stilen. Men jag gillar att skriva av mig, även om det bara är vardaglig bullshit.

a yay day


idag är jag såhär happy for many reasons:)


nanana


denna gamla godingen gör mig glad :D

all we know


jag sitter här och kollar igenom gamla bilder.
Detta är vad jag saknar.
Det behöver inte vara fläckfritt för att vara bra.

he-he

En boy i klassen till en annan: Alex, vet du en sak. Att om man tar bort e:t i ditt namn, sätter a:t efter l:t så blir det LAX!

åkej. så bra.

i väntan på bussen

medans jag ändå väntar på att få bege mig mot bussen så kan jag skriva om gårdagens svenska lektion.
Jo såhär var det. Vi skulle ta upp film eller bok karaktärer som vi antingen gillade eller ogillade. Jag var ju fullt medveten om vem jag ogillade mest av alla karaktärer, Sniff ( ni kan läsa om det några inlägg nedan). Jag var inte förberedd på det sättet som mina klasskompisar bemötte mitt förslag. En massa arga röster blandades ihop och kastades mot mig som en stor fet bomb. Jag har aldrig kännt mig så liten förut. Jag som bara hade haft den diskussionen med Frida som tycker likadant förut. När jag skulle försvara mig så kom det bara ut små pip. Jag var mållös, besviken, förråd. Jag trodde att jag hade fått med alla (förutom Fanny, hans soulmate) på min sida. icke sa nicke. så var absolut inte fallet. jag är ensam mot världen.

how to do nothing


Här sitter jag och drar i mitt ansikte.
vad gör ni själva en tisdagseftermiddag som denna?


allt för att ni ska föröka er

den ena metoden efter den andra. Fast nu kom jag på att det inte är så många som går på dem där virus-grejerna folk skickar runt på msn. Men detta är väl ändå mer trovärdigt? eller?


sho

for no reason så var min blogg lite extra älskad igår. söndags-effekten kanske. Jag tror att jordens dragningskraft drar sig mot min blogg. what else.
Juset, vi har en tysk inneboende nu i en vecka från och med i fredags, så det blir väldigt mycket engelska här hemma. Vilket gör att jag blir brainwashed och tänker i princip på engelska all the time. Jag är riktigt jävla värdelös på just det språket, så jag antar att det är en bra sak.

nu har ni något att fundera på hela kvällen. själv är det dags att krypa ner i historiaboken och leva mig in i antiken. yaay

en liten butter

krosskrosskross. jävla arselhåla alltså. Vi förlorade som vanligt denna match också. jag blir så förbannad. nej det blir jag ju inte egentligen, bara besviken jao.

kul att ni gillade min väldigt kreativa header. I like it to faktiskt. Den är lite små skön.
Men sleep well mina älsklingar.

värmdö luktar strumpa, sexig rumpa


header byte again

vad tycker ni om min nya header? den känns lite mer "happyface" än den förra där man inte ens såg ett face. typ.

failigt asoow


igår skulle vi även ta ett fint kort som minne på bussen hem. Då jag råkar filma istället. fint.
Sen måste ni ju lägga märke till pipet i slutet. jag slår vad om att det är Steff.

budget-jennie

igår när vi var i stan så inhandlade jag min första kappa någonsin! jag känner mig enormt vuxen måste jag säga. Jag lyckades hitta både vinterjacka och skor för 1000 kr sammanlagt. Jag känner mig nöjd. min lön<3
Såhär glad var jag iallafall när jag åt en yoghurtglass igår. den var god den.

hallon och vanlij, muuumsii

STEFF


här har vi oss. Detta är det snyggaste ni någonsin har sett i denna blogg och det snyggaste ni någonsin kommer att få se. Så titta och njut. This is a once in a life time

I turn my camera on

snart bär det av till staden med Steff. Efter det ska hon göra debut på Värmdö. Så jag hoppas ni står i kö när vi kliver av bussen i grisslinge för autografskrivning.
Nu sitter jag här och posar med mina baota hörlurar, jippieyay


Fanny aka Sniff


no offence Fanny. Men ni är rätt lika.


mumindalen

om det finns något barnprogram som jag får rysningar av så är det mumindalen. fyfan säger jag bara. Jag har inga som helst bra minnen från den filmen. Har nog aldrig sett ett avsnitt utan att skita på mig när jag var liten.

Muminhuset finns på riktigt som man kan besöka, och det gjorde ju såklart jag och min familj när jag var liten. Jag har bara svaga minnesluckor kvar från det, men jag har hört historier. Ni vet han sniff, den brune, långnosade, fula äckelgrejen skrämde skiten ur mig. Jag kom inte längre än till innanför dörren, för där stod ju han. Då var det kört, min semester var förstörd.

Om jag skulle få bestämma så skulle inte detta få kallas för barnprogram. Nej fyfan.

kolla på honom. jag får helt seriöst rysningen genom hela kroppen. blir gråtfärdig. usch vad jag hatar honom och den där jävla Tove Jansson..

fucking er

ibland hatar jag att ni har ett liv när min statistik går ned så nedrans mycket på helgerna.


got yaa

call me black, call me white, call me anything you like.
call me yellow if you dare, I dont mathaa fucking care.

Jag vet inte om det går att sätta ett namn på det ovanstående sk "citatet". Det är made by mig och Pauline idag när vi satt och kollade på match. Jamen vilken tur att ni blev en information rikare att spara ner i era anteckningsblock. Det måste vara ganska fullt snart, anteckningsblocket alltså. Jag hoppas att ni har en otroligt snygg framsida på det, något i stil med en posande Jennie och vackert citat riktat mot mig.

Ärligt, kan ni inte skriva en dikt till mig? jag skulle älska det. attention whore.

Nej nu säger jag godnatt tror jag. Är inte säker, men jag säger det ändå.
Godnatt


congratz.

vilken jävla hektisk morgon det blev. jag förstår inte hur jag hann. Jag vaknar av att mamma frågar när jag börjar skolan, kollade sen på klockan och insåg att bussen gick då. YES skrek jag och gjorde glädjeskutt, nu hinner jag inte ligga och dra mig mer. På något jävligt konstigt sätt lyckas jag tio minuter senare stå lite halvfixad vid busshållsplatsen och hinner i god tid till första lektion. Är jag bäst eller är jag bäst? jag tror nog att jag är bäst.


snygga tjejer utanför skansen i somras. nej vi nördar inte allsång.


glass


malin är sötast i staden hon

RSS 2.0