what makes a man

Ibland är jag lite orolig för att folk inte riktigt förstår min humor och sarkasm. Är det så? Att ni tror att jag är mer snurrig i huvudet än vad jag faktiskt är? Jag har inte släppt Grekland än. KAN DET BLI NÄSTA SOMMAR NU?

Danza kuduro


JAMAS

Grekland, Kreta, Agia Marina/Platanias har i särklass bjudit på den roligaste veckan i hela mitt liv. Det kan jag säga med säkerhet på grund av krokodiltårarna. I en veckas tid har allt handalt om vilken restaurang man ska äta på, vilken låt man ska sjunga på kareoken, stranden eller poolen, vilken bar/klubb man ska till och om man ska ta en shot eller en drink. Sverige, Stockholm och Värmdö har varit så långt bort det bara har kunnat och jag har njutit. Nu låter det här inlägget bara negativt mot hemma men jag är bara så otroligt deprimerad över att jag inte är kvar i paradiset. Fy satan vad kul vi har haft.
Vi och våra underbara göteborgare!

chartersemester

Nu är jag tillbaka på stället där jag får ångest över att jag inte har bloggat sedan min födelsedag. Till att börja med vill jag bara förklara den optimala lyckan jag upplevde på min stora dag. Underbara vänner var där och gav mig superfina och roliga presenter, vi åt god mat, spelade kubb(mitt lag vann), skrattade och drack alkohol lagligt. Sedan dess har jag umgåtts med Joakim (förlåt för uttrycket) 24/7 i och med att jag imorgon vid 07:05 sätter mig på planet till Grekland tillsammans med Malin, Minna och Tea. Under en veckas tid ska vi sola, bada, äta grekisk mat och försöka att koppla bort allt som inte har med Agia Marina att göra. Det här lär vara det sista inlägget som publiceras innan jag åker hemifrån vid 03-04 tiden imorgon. Jag är så sjukt jävla taggad och nervig.

fest


happy birthday

Det här är något annat jag sysslade med för exakt ett år sedan. Den födelsedagen var fin. Tack för tårtan Cicci.

Fest i hela huset

Jag har hypat upp min artonårsdag i ett år nu men när den väl är kommen känner jag inte ens lite skillnad. Måste jag över en natt ha blivit mogen, måste jag över en natt ha blivit smart, måste jag över en natt börja städa mitt rum och betala räkningar? Allt det där tänker jag hur som helst lägga en bit fram på vägen innan jag bryr mig om dom, för i kväll blir det UNTZ!
När jag fyllde 17 såg det ut så där!

untz untz

Nu ska jag titta lite på den till vänster och hänga lite med den till höger. 5 timmar och 52 minuter.

countdown

10 timmar och 6 minuter

bara gör det

Mitt batteri är era kommentarer. Jag dör sakta men säkert.

agressionsproblem

Jag har en röst i huvudet som ständigt säger åt mig att inte blogga och om jag trots befallningen skulle blogga hotar den med att slå mig riktigt jävla hårt. Att slåss har aldrig varit min grej, jag vill ofta göra det, men gör det sällan. På senaste tiden har jag faktiskt haft ovanligt många agressioner som jag har velat utagera på någon men som jag är alldeles för mesig för att fullfölja. Det var inte meningen att inlägget kvällen innan det att tvåan ÄNTLIGEN är slut skulle vara ett ilsket inlägg, därför satsar jag på en abrupt vändning nu. Den här sommaren kommer så sjukt jävla lägligt och jag är villig att fanemig leva livet. Släppa alla bromsar och köra på. Att inledningen av den innebär en myndighetsförklaran samt en greklandsresa säger mig att resten av sommaren kommer bli rätt så legendary den också. Nu ska jag försöka känna mig snygg i någon klänning som hänger oanvänd i garderoben. Imorgon ska jag pröva mina vingar.
På förra årets skolavslutning var Felicia arg och Sofia var allmänt taggad på sommarlov. Precis som bilden demonstrerar.

high hopes

Respektlösa grannar i form av människor och fåglar väcker mig 07:45 på en ledig dag. Jag vet inte om jag ska skratta eller om jag ska gråtta. Förvirringen tar fart. Efter att ha kollat på en dålig jävla film och lyssnat lite på underbara Paolo Nutini känner jag mig sansad. Om inte till och med tillfreds. Idag tar treorna i min skola studenten och jag är sjukt jävla grön av avund men bestämmer mig för att ta vara på sommarlovet och sedan ladda inför slutspurten istället för att utagera min avund.
Här en bild TYP på Felicia och Cicci efter en spelning. Varför denna bild? JO FÖR VI HAR SPELNING IKVÄLL!!!!!!!!

teeny weeny string bikini

asskönt med snygg bränna!

äggmök

Efter alla miljontals kommentarer som desperat har bett om "MEEEEEEEEEEEEEEEEEER, JENNIE GE OSSSSS MEEEEEEEEEEEEEEEEEEER!!" måste jag kanske förklara min frånvaro. Till att börja med har jag blivit analfabet som förövrigt är det roligaste ordet i ordlistan efter "äggmök", ni kan ju tänka er själva hur det lät första gången någon gång i åttan när jag skulle läsa det högt på svenskalektionen. Förutom analfabetismen har jag bränt axlarna, varit i falun och spelat innebandy, tagit sommarlov för tidigt, jobbat, hängt med pv och kompisar, sett Markoolio på grönan(kung), twittrat, gömt mig för städerskan och svettats mm. 
Om någon timme ska jag sätta mig på mammas vingliga gamla kärringcykel och ta mig bort till fysträningen
för att svettas ännu lite mer!

Om 3 dagar är det sommarlov, om 4 dagar fyller jag 18, om 10 dagar åker jag till grekland!

RSS 2.0