se upp i backen

imorgon bitti åker jag, så det här blir nog sista inlägget innan söndag om jag inte skriver imorgon bitti, eller om jag mot alla odds hittar en dator där. ni når mig på telefon anytime, förutom när jag inte svarar.

hej så länge :)

hej mitt vinterland.. suck

efter att jag och malin mötts upp i mölnvik så åkte vi hem till mig där vi tog en runda på isen. eller bryggan, kalla det vad ni vill.  nu har malin även fått min ganstah-kanin hemma hos sig, det tackar jag för! :)

malin & jag nere på bryggan

If eyes move this can die


en av världens härligaste låtar.
Flejs, vi måstemåstemåstemåstemåste!

onsdag

så skönt med morgonduschar, I like it må jag säga. Jag väntar på att kamelen ska utföra massa ärenden sen så ska vi hitta på något.

juste! jag nämnde aldrig vad jag köpte för skidkläder. det vart en svart jacka med rosa dragkedjor på fickorna och rosa byxor. på riktigt,ni som känner mig väl vet att jag inte är en "pink lady". men det sticker ut och var allmänt ballt. så det fick bli så:P 


emu, tillägnad mich


sjukt vacker fågel om du frågar mig!

innebandy for life

träningen var hyffsat oseriös, om man säger så. att försöka få 10 tjejer att hålla koncentrationen i 3 timmar är ungefär lika realistiskt som att jag skulle tycka om Bo Östenius (jag vet inte ens om jag stavar han efternamn rätt!).

men kul vare, i slutet av träningen så tog tränarna ett fikabreak. Så vi körde en oseriös men ändå rätt seriös match. mucho kulo!

thailand 2001


jag und bruder

seg dag

idag har absolut ingenting hänt. jag skulle träffa malin, men ingen orkade åka till den andra och vi kom inte på något annat att göra. Så det blev en chilldag hemma. Ikväll blir det innnebandyträning i 3 timmar, har inte tränat på skitlänge pga mina benhinnor. men ska försöka att springa idag, lär ta det rätt lugnt.

på torsdag åker jag:)

do what you want..


and do what you need

det är ett idogt jobb att driva ungdomen

happyface blir ännu gladare av denna :)

sommar tack


jag vill ha sommar!
värme, glädje och allsång

happyface säger.


det räcker med snö nu.

otränad? nejnej!

att jag vilat ett tag från innebandyn har satt sina spår, om man säger så. spinningen i 30 min var kul, men jag och malin svettades som två grisar och mjölksyran sa hej i benen. efter det körde vi core i 30 min. det var inte lika ansträngande, men svårt då jag inte har något som helst balanssinne.

imorgon lär jag ännu en gång vakna med träningsverk, denna gång i benen :)


dear readers

jag vill bara klargöra för att det inte blir något dödsstraff om man kommenterar!

timing

vaknade exakt 3 minuter innan klockan skulle ringa. vadå inmemorerat i hjärnan när jag ska upp! ska hursomhelst iväg till gymmet om ett tag, spinning! ser sjukt fram emot första passet:P nu ska jag och malin bli biffar!


like a duracellkanin



gymgymgym!!

idag har jag och malin besökt bodyjoy, snackade med en tjej där. det lät skitbra! så imorgon ska vi provträna och förhoppningsvis så börjar vi. det blir spinning vi testar på,och ingen av oss har någon som helst erfarenhet utav det. men det ska bli kul! speciellt att låta tanterna äga sönder oss. :)

nu kurrar magen, så jag ser fram emot en kväll med god mat, one tree hill och gossip girl :)

mys med städning

fifan, någon som kan hjälpa mig att dra mig upp ur stolen?
Måste städa nu, innan mamma kommer hem för då ska vi draga och handla skidkläder!  Vi ska åka till säfsen som inte ligger så långt här ifrån och jag har ingen aning om det är bra eller dåligt. vet bara att det inte är så stort. men det skiter jag i, ska bli kul ändå :) vi bokade i sista sekund så vi tog det som fanns.

nu ska jag dra mig upp ur stolen på egen hand.  hörs senare kanske. annars blir det nog nåt inlägg ikväll

träningsverk

nejnej, absolut ingen träningsverk imorse när jag vaknade! jag var tvungen att stå i duschen skitlänge för att få massage av duschstrålarna för att jag i huvudtaget skulle kunna gå normalt!  fast det är jävligt najs! I like it

SKIIDOR!

allt jag tänker på just nu är skidåkning. eller okej, jag tänker även på den äckliga krampen i armarna som kommer utvecklas till en härlig träningsverk imorgon :) alltid härligt att vakna upp till! och sen så tänker jag jävligt mycket på min säng en våning upp som känns väldigt inbjudande, men jag har samtidigt bestämt mig för att jag bannemig inte ska gå och lägga mig innan klockan 10 en fredagkväll :O 

och sen vill jag och åka och köpa skidkläder nu :D

sportlov :D

fyfan vad öm jag är i armarna!! först idag på idrotten så hade vi boxning. nu ikväll hade vi boxning med innebandyn på bodyjoy! snacka om träningsverk imorgon!  vi repade även idag, det var skojj det!

imorgon ska jag först handla skidkläder med mamsen och på kvällen blir det melodifestivalen hos sandell med henne och gb. ska bli kul:)


<3


bv, jag saknar dig!

hjälp

nu slog det mig att imorgon är sista dagen innan lovet! haha, kul att jag inte tänkt på det innan.

Hur som helst så bär det av till fjälls på torsdag med familjen. det kommer bli grymt kul! vilken tur att jag åkte i måndags så att jag är lite "skidvan". malin ska få ta över min hemska monsterkanin under några dagar när vi är borta. Malin, jag lovar dig! efter det kommer du inte vilja ha en kanin längre!

sheat vad najs

av någon anledning så går det inte att lägga upp youtube klipp just nu!
men låten "I just wanna live" med good charlotte har blivit en dänga som surrar runt i mitt huvud. I like it


lovely torsdag

vilken wunderbar dag! första lektionen idrott. innebandy med småsjuorna och paul. efter det musik fram till lunch, och musik igen efter. ända fram tills klockan 2 :D

allt jag ville säga, plus att jag verkligen inte är på skrivhumör. sorry

sanningens ögonblick

detta är den vettigaste låten jag vet.
-någon som håller med?

kungsberget in my <3

åkte skidor med klassen igår. det började med att ett gäng åkte tillsammans och hade skitkul. efter lunchen så tog vi några åk till tillsammans, sedan tappade jag, malin och tomas bort dom andra så då åkte vi i parken och körde några 360 istället. efter ett tag hänkade hubert på,  men killarna åkte dessvärre åt andra hållet när vi skulle åka i parken igen. jag antar att vi var för stort hot för dom. vad vet jag?  vi hade iaf skitkul, och när jag och malin hade bestämt oss för att det skulle bli det sista åket så kändes det så jäkla trisst...   eller som jag och malin skulle säga det " faeeen vad onaajs".

bussresan hem handlade mest om björn gustavsson och busringningar för mig, pauline, tomas och malin. så om några ringde dig igår och sjöng " jag må hon/han leva" så var det inte vi!!!

jag och malin var även rätt otrevliga och tröck upp arslena i fönstret när folk såg:P men allt dom såg (förutom rumporna) var paulines ansikte. så det var nog mest pinsamt för henne. och bara som plåster på såren, vi hade såklart byxorna på!!



skiii

imorgon blir det upp långt innan tuppen. klockan kvart i 6 ska vi samlas.
ska till kungsberget och åka skidor:D

ebbas kalaassaaala

igår firade jag, felicia och johanna ebba. 16 år nu :P 

jag, felicia och johanna åkte och handlade runt 12 tiden och mötte upp ebba vid bussen någon timma senare. då gick vi hem till johanna och satte oss vid datan och tog massa kort. tiden gick rätt fort med tanke på att vi inte gjorde något speciellt. efter ett tag så sa vi till ebba att nu ska vi göra pannkakor, då trodde ju hon att det skulle bli middagen. men när vi blev klara med pannkakorna så ställde vi in dom i kylen och gick in till datorn igen. runt 6 tiden så sa vi till ebba att nu ska hon ta på sig jacka och skor. efter det kom johanna med en halsduk som ögonbindel och så klädde vi på henne en kimono och en partyhatt. sedan började vi gå mot pizzerian. hon kom in dit likadant klädd och alla glodde en aning.

senare på kvällen så körde vi yoga xD, armhävningstävling och rockade till melodifestivalen. det var en rolig kväll med tjejerna och jag hoppas att ebba uppskattade den!

jag orkar inte lägga upp bilder, ni kan se dom på facebook.

hahahahahaha


fredag den 13e

inget av min dag har på något sett drabbats av att det är fredagen den 13e idag. skolan flöt på rätt fint utan några större problem. jag fick MVG-MVG på min idrottslektion jag höll för klassen idag. hade äntligen något jag kan lite om!! Innebandy.  efter skolan åkte jag och repade med älskade bandet, skojskoj!!! efter det ringde pappa och frågade om jag kunde passa pissråttan ikväll. jovisst.
så här sitter jag nu med ett täcke omkring mig, lite mätt i magen efter en god tacos middag. har jag inget liv så tänker jag sätta mig och kolla på lets dance som började för tio min sedan och äta massa onyttigt så jag blir ännu fetare!

imorgon så ska jag, johanna och felicia fira ebbitch som fyllde sextis i onsdags. får se vad vi hittar på för bus. :)


hahahahaha!!!!

så jävla kul. A-laget har schlager tema just nu och jag valde att vara i musikgruppen. då spelar vi bla denna låt som var med i melodifestivalen 1962! jag+ några andra sjunger. ni anar kanske att jag känner mig en aning fånig?

en liten sak

jag har äntligen lyckats med något här i livet:P nu är min gymnasieansökan klar och påskriven, ska bara in till min syokonsulent. and then im done with this. eller egentligen så har ju inte hela processen börjat än. men nu är det enda jag behöver fokusera på att höja mina betyg!

..


avril lavigne- when youre gone          sjukt jävlafin låt

jag är sämst

förlåt för dessa få och dessutom värdelösa inlägg som jag har skrivit på senaste tiden. det händer inte så mycket mer än just skolaskolaskola just nu. 

om mindre än en vecka ska mitt gymnasieval vara klart och inlämnat och jag vet inte vad jag ska ta som andrahandsval. Eftersom att jag är osäker på om jag kommer in på mitt första så måste jag ta något som jag tycker är kul även som andrahand. svårt det här.

för övrigt så fyller värdlens bästa ebba och även min mattelärare Sören år. 16 och 65.

en galen tisdag

fiifan vilken seg skoldag det var idag. vi kommer dit imorse. vi sitter utanför klassrummet i 5 minuter, i 10 minuter så jag och skrållan springer ned för att se om vi har inställt. jomenvisst, självklart har vi det! så nu hade vi en 90 minuters lång håltimma framför oss. skitkul när man vet att man samtidigt fortfarande kunde ligga hemma och sova. efter denna mysiga rast så var det musictajm, kollade på en film om mozart. sedan lunch, och efter det ännu en håltimma, denna gång 80 minuter lång. sen engelska och idrott.   kul va?

vilken tur att min söte lillebrur fyller år idag iaf:)

helgen

eeeeeeeey
igår spelades det som sagt en match mot tyresö som vi vann med 5-0. efter matchen blir ebba och jag tillfrågade om vi vill döma P-99 match lite senare. Vi sa ja. Ebba som är en van fotbollsdomare har ju ialla fall vanan inne att kunna blåsa i pipan, men det hade som ni säkert förstår inte jag. Det var kul och vi tjänade lättförtjänta pengar :)  Efter det köpte jag och ebba massa svullo saker och åkte hem till mig. vi kollade på melodifestivalen och lite filmer.

idag så spelade vi en match mot råsunda som vi vann med 6-1. annars har inget speciellt hänt idag och jag är skiiiiittrött..

lite beslutsångest sådär

min livskamrat, min mp3 har bestämt sig för att tiden var inne att läma mig. ingen aning om varför. men så ligger det till. mamma var inne idag för att se om man kunde byta den eller om dom kunde fixa den. så nu har vi fått ett presentkort tillbaka på ca 1000 kr och jag ska välja ut någon ny från webhallen. frågan är vilken? om jag lägger till 400 extra så får jag den nya ipod nano. jag tycker det låter frestande.

heeeeelg

fiiiiifan vad skönt det är, har legat och halvsovit nu ett bra tag. det har varit skitmycket plugg denna vecka, bland annat två nationellla prov, dem första nationella. jag trodde att jag skulle ha idrottslektionen idag, men det var tydligen inte förrän nästa vecka, men nu är den planeringen iaf gjord.

i helgen blir det två matcher, en mot tyrelsö och en mot råsunda

pluggish

idag så var skoldagen rätt skoj, faktiskt. jag tror inte att någon av lektionerna jag var på förutom engelska, trä och no lektionen var seriös. det är skönt med sådana lektioner ibland också :P jag, pauline och ebba gjorde syltkakor på hemkunskapen och  vi körde tre gånger så mycker mer av alla ingridienser än vad vi skulle ha. det var busigt av oss eftersom att vi inte fick det!! och på tyskalektionen så var vi bara tre stycken där, det var najs det med.

efter skolan så mutade jag skrållan med mina syltkakor, och tack vara det så fick jag följa med henne hem. vi pluggade och pratade gamla minnen. :)

imorgon har jag svenska nationellt och no prov

noicigt

hennes röst är så jävla underbar!

montag

första dagen i skolan på länge, det var kul men tråkigt. låter väl vettigt?

imorgon är det nationella i svenska och det suger lite smått. för jag hatar prov och är nervös när man inte ens kan förbereda sig inför det.  det känns som att det är fullt med plugg denna vecka. Jennie like..  inte

the escapologist

tycker rätt så mycket om denna låt, så ni vet.


RSS 2.0