skönaste killarna!!!


dessa killar är så grymt roliga. jag vet att jag har dålig humor och att ni kommer mobba mig för det här. men so what, im still a rockstar... något i den stilen,såå  varsegoda.

värmeslag

tjena tjo det var ett tag sen!
Igår dårå, johannis och Felix fyllde år så det var fest nere på Grisslinge.

Idag vaknade jag upp och var tvungen att kolla på robinson reprisen, hur fasen.. eh jag vet inte.. men ellinore??  efter det så stekte jag lite i solen, men det är nästan för varmt. Jag sket i mitt spinningpass och gick ut och sprang en runda istället. så nu sitter jag här nyduschad och typ.. glad.

ni har väl inte glömt att det är morsdag!!? det gjorde jag först.. tur att man har en far.


wooho, kändisfreak

jo på jobbet idag så måste jag ju bara nämna att Mackan i Erik och mackan var och hälsade på. Mycket najs med samtidigt lite pinsamt då jag inte kände igen honom först. Wiewie, sånt shit happends.

Nu är trött som en gnu, så det är helt obeskrivligt skönt att det är fredag :) påse på er

inga sura miner här inte :)

äntligen freedag

nyss var det två veckor kvar i skolan, nu är det en... sen aldrig mer hemmesta. just nu känns det sorgligt/ galet bra/ jag vet inte. Ni förstår nog vad jag menar. Amen skit kul att jag sitter och lyssnar på värsta depplåten just nu, måste byta låt. Sådär, nu satte jag på Andreas Grega - dom hade mycket att säga. helt galet bra, ni borde faktiskt typ lyssna på den.

Ska strax iväg till jobbet, fan så vuxet va? Men vi höres ikväll kära människor.

hur snygga var inte vi?

so fucking sorry

har rätt mycket plugg och sånt så jag kommer uppdatera imorn.  Jag kan ge er ett underhållningstips om ni av någon anledning har tråkigt. det är jätteroligt att läsa igenom gamla blogginlägg för att se hur folk har utvecklats språkmässigt och humörmässigt och allt sånt där. aa, det är najs iaf. tja så länge

Värmdöfestivalen

För er som vill komma och se oss och andra värmdöband spela på värmdöfestivalen kan gå in på denna sida och se där hur man gör för att boka biljetter.http://www.varmdofestivalen.com/

Även världens ballaste noice kommer spela då! helt sjukt, de var mina idoler i 6an.
helt sjukt jävla bäst :D

kompis det går bra nu

det är hur okey som helst om ni vill hata mig nu, bara så att ni vet. jag vet hur surt det är när bloggar inte blir uppdaterade, tyvärr så har jag inte riktigt någon bortförklaring. jag har helt enkelt glömt bort(?)..

Imorgon ska vi Cykla till Velamsund, men sen min cykel inte vill sammarbeta så får jag ta bussen. Gör iof inte mig sådär jättemycket, (hej late jävel).  Ni får kanske höra lite mer från mig seeeen, byebye.


jag kommer sakna mina klass-buddies för fan..

jennie, the songwriter

jaha då har vi det avklarat! låten som ska in imorgon till musiken. Hur resultatet blev kan man ju diskutera om, ingen så kallad "monsterhit". Alla kan inte vara bäst på allt, aight?

Vad har hänt annars då? jo, jag har meckat med min brors beautiful cykel som jag skulle ha när vi ska cykla till Velamsund. Men den ska ju självklart vara paj och vägra bli lagad bara för är jävlas. fett schysst.

så sjukt snygg man är.. förstår inte

dagens gåta

Vem är det som tänker och tänker men aldrig kommer någon vart?
HON----------------->

VARNING!!


kom ihåg, ingen tvingar er att läsa min dear blogg :D

at antonovs

mina och veras matvanor är nog något som skrämmer slag på GI-freak. Våra måltider består alltid endast av kolhydrater ( vilket man ska undvika i GI-metoden). men vi gillar det, och jag vet att ni också gör det :)


godmorning sunshines

aah, så skönt! inatt kunde jag sova utan att den jäkla förkylningen störde. wunderbart. nu väntar jag bara på att mina besta hest loggar in så man kan typ planera dagen eller något liknande. Ikväll är det nämligen potatiskrokettskväll ( I think??). För er som missat mina och veras fina potatiskrokettskvällar så går de ut på att vi köper endast potatiskroketter för ca 10 pers. efter det ligger vi spyfärdiga i några timmar innan man kan bli social igen:) I like it

jag och besta hesten bakom i somras (:

golfarna


flisan, jag och skrållet yesterday

shoppaholicccccccchohoohooh

idag så har jag suttit hos polisen i 3 timmar, inte som kriminell utan för att fixa pass. det var en helvetes lång kö. efter det så åkte jag och mamma till forum och jag inhandlade en massa grejer, men jag håller kvar vid mitt bloggmotto att detta inte är en modeblogg så jag tänker inte dra upp allt.. om ni nu inte är asintresserade vill säga...

men nu ska jag satsa på att bli frisk så jag kan åka till vera imorn!!!

minigolf-jennie

idag trotsade jag min sjukdom och åkte och spelade minigolf med några budies istället. Vi körde i lag, 3 mot 4. I mitt lag var det Jag, Felicia, Kevin och Pontus som spelade mot Skrållan, Tea och Sebbe. Man kan ju säga att vi nästan vann, vi kom ju trots allt tvåa.  Individuellt så kom jag 6a av 7. Woho , grattis för att jag är så grym. 

Jag hade roligt, och det är ju det som räknas! i längden..

Flisan


kul belöning

så har man gått och blivit sjuk, mycket kul!


nobody can steal my love to youuu!


assistant captain tackar och bugar..
det känns som att det är slut bara för att vi inte längre har tryggheten att få stå på den gamla vanliga scenen kvar. Nu ska vi tönta sönder på VF guys :) <3<3<3

WIIEEE

vi vann andra saken :D så vi är vidare till värmdöfestivalen! är tveksam om det kan bli bättre nu alltså!

världens bästa dag!

jag älskar mitt band. okej det låter så fult och egoistiskt när jag säger mitt band, men vårat band!<3<3<3<3<3<33<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3 gånger tusen.  Det gick så bra, eller var hur som helst helt sjukt roligt idag. båda spelningarna. nu har vi bara morgondagen kvar, vilket känns tråkigt.. för detta är den sista hemmestafestivalen för vår del :( Så håll tummarna för oss inför imorgon, vi lär behöva det!

leva livet, nu ska jag leva livet

dagen har varit soft. Rep hela dagen i skolan inför hemmestafestivalen som börjar imorgon. Jag är sjukt nervös, eller nej.. nu ljög jag. på något sätt så intalar jag mig själv att jag är nervös redan nu, men den riktiga nervositeten kommer imorgon när det är dags för genrep.  Och den riktiga nervositeten kom redan idag på repet, AAH..

Har however jobbat nu på kvällskvisten ( säger man så? kvällskvisten?? nej, fett fult...)

7an?

jag älskar att trotsa

på något sätt så måste jag alltid sitta uppe lite längre än jag egentligen orkar, bara för att klockan visar för tidigt för sängdags. så nu sitter jag helt fast i ett spel på hamsterpaj, men det går skit. 
Den stora frågan i mitt huvud just nu är:
Sängen? , inte sängen?

vi e på gååång








imorgon är det rep i skolan, på tisdag är det spelning för föräldrarna och på onsdag smäller det for real!

Assistant Captain - You can´t steal my love


gårdagen

träffade Paulie ett tag nere på grisslinge igår och snackade lite. Efter det gick jag hem för att käka med våra gäster, efter det åkte jag till Sandell.

Jag, malin och malin låg och sjöng barnvisor med mera fram till klocka 4. så jag är lite trött nu, men jag kanske får tillbaka skrivlusten senare.

pååse

lordag

jag ser nästan fram emot helgens slut, för jag vill till hemmestafestivalen nuuuuu! hela nästa vecka är sjukt skön, så jag längtar som faen.

todays plans, ska träffa pauline någon gång efter 4 när hon slutat jobba. sen ikväll är det ju eurovision, är faktiskt mer taggad på robinson. men tradition är tradition. så får se hur det blir. hur tror ni föresten att det kommer gå för Malena?

jag kommer ihåg eurovision för kanske 2 år sedan, då var jag, malin, malin och ebba(tror jag) hemma hos malin och hejade på the ark. och vi blev så jäkla sura när det inte gick bra för dom och för att en skitlåt vann. Vi blev så sura att vi gick ut och skrek, aa.. moget, jag vet. tror grannarna uppskattade det ialla fall. :)

fekke hela dan

har man roligt i skolan så kan detta bli resultatet. Älskar Emelies opassande solo i slutet.
Pimp Girlz - fekke hela dan


the one and only


I know you love me, XOXO
(jag tyckte bara att den orginella frasen passade in till bilden)

jag+blogg=njaa

ibland funderar jag över varför jag har en blogg, för det är absolut inte för att jag vill synas på topplistorna. inte är det heller för att jag vill få så många läsare att jag kan tjäna pengar på bloggen, visst vore det underbart, men ingen anledning. Jag har absolut inget intressant liv som är kul att läsa om, och absolut inte kul att skriva om.

aa, och nu när jag har ansträngt mig så mycket när jag har tänkt över det här så kan ni väl anstränga er lite och skriva en fjuttig kommentar om vad ni tycker att bra och dåligt med bloggen! (a)


KOMPLEDIGT!

förlåtförlåt för luckan i gårdagens uppdatering. jag åkte nämligen direkt efter skolan till en tysk restaurang och direkt efter det på bio. så jag kom hem vid 12 och då var jag trött... men idag är jag ledig, och det är toppen great!

johannis och jag

tröött? ohja

hade biologi-prov imorse. gick åt-hel-vet-e.

imorgon ska jag på en tysk restaurang med tyskagruppen, efter det ska jag på bio. finns inte alls mycket mer att säga just nu, har rätt ont i huvudet. så orkar inte hitta på något att skriva om.. heh


tvillingarna

okej, jag vill bara berätta en lite story om två töntiga människor. dessa två töntiga människor råkar vara jag och Sandell. Vi gick omkring idag och snackade om gamla minnen. jag kan ju dra upp några töntiga saker vi har gjort och fortfarande gör med jämna mellanrum

Jo först och främst så var det en gång i 6an när vi skulle träffa några killar som tydligen var kära i oss, då hade vi med oss halva maffian som enligt oss skulle skydda oss. Vi planerade att vi skulle ha solglasögon på oss så att våran entre blev värsta macho.

Sen har vi den gången vi blev rädda för en epatraktor som körde fram och tillbaka och tutade på oss. det var snö ute och vi sprang som galningar från busshållsplatsen för att gömma oss, malin lyckas under tiden tappa sin mobil i snön och hittar inte alla delar. Vi springer omkring som gråtande galningar och passerade människor kollade rätt underligt på oss.

Vi befann oss under 6an ganska ofta vid gropen där alla coola cykelboys höll till. Malin var under denna period rätt nervös av sig och rodnade ganska lätt. så hon hade något slags tix då hon gick omkring och bet på sin tröjarm konstant. En gång råkade hon på något sätt ramla ned i en grop som fanns där, hon skyller på att det är mitt fel. men ickeickeicke. hennes tröja blev då väldigt jordig där hon vanligtvis brukar bita. så det var en mycket jobbig dag för henne.

Sedan kommer vi till en liten känsligare punkt här. jag och malin hade en fettoperiod ( precis som alla andra , aight?). så vi blev stamkunder på...... mc donalds. Vi fick ett vacker kort som innebar rabatt på något. Som sagt, mycket känsligt. så detta behöver vi inte ta upp mer.

sen gick vi omkring och ringde på hos malins grannar och frågade om dom behövde hjälp med något bara för att skramla ihop pengar så vi kunde åka till grönalund.

nu känner jag att inlägget blev rätt långt. så det får räcka med dessa underbara minnen.

(nej nu får det bannemig räcka, kan fortsätta hela natten)


pms busschaufförer

när jag och malin åkte till stan idag så åkte vi med en riktigt pissed busschaufför. han kastade av minst 5 person, och sedan försökte han tvinga alla att sätta på sig bältena. Man märkte att hela hans dag var förstörd pga oss små stackars passagerare. Jag tycker synd om hans fruga när han kommer hem ikväll, om han nu inte redan har skrämt iväg henne.

såhär glada ska de vara!!!


with eyes full of sun,


Johnossi - execution song

jag, elak ? neej

jag sitter och spammar johanna med massa bilder på henne. hon verkar inte vara så stolt över dessa. men jag tycker att det är kul :D och det är väl huvudsaken?

bringing sexy back, yeaah

höhö


jag hoppas att jag ger er den rätta bilden av oss nu.
detta är alltså Malin Sandell och Jennie Larsson bakom allt smink.

godmorgon

lördag nu, hela morgonen var som en sovintervall. jag somnade, vaknade, somnade, vaknade från klockan 7 till klockan 11. kan man inte få sova i lugn och ro?   på schemat idag då, ska städa och sen till Virre någon gång.

Felle & jenne i HF för ca 2 år sedan

youre the ultimate

ååhhh, helg igen. har bara gått i skolan 3 gånger denna vecka. Var hemma hos Sandell ett tag efter skolan, och vill ni veta en sak? jag är helt sjukt blödig, jag satt och bölade till en film flera gånger!  så vill ni inte få översvämning så ska ni inte se på en gullig film med mig. 

Hade svenskaprov idag, visserligen så var det bara ett G-prov. men det kändes rätt bra.

Nu är det talang som gäller! alltid lika underhållande

årets första dopp

föresten så var det sviiinkallt i vattnet, men det hindrade inte oss. dock försöker malin ta åt sig äran att hon doppade sig först, glöm och dröm din kossa! Vi stod först som två småfjortisar och skrek, sen kom vi på oss själva att det såg jävligt dumt ut att stå där och skrika. så då höll vi tyst och doppade oss istället.   

det där är jag, ni fattar nog att det var kallt.

malin gitarrplayern

malin sitter och spelar en kärlekslåt till mig som hon gjort själv :) gulligt.... not.

ser ni vilken kärlek det finns där!??

årets första dopp

nu ska jag ned till stranden med Sandell och bada! årets första dopp, det är grejer det.  Det är upp till bevis om jag är en badkruka detta år.

fyfan för drömmar

även fast att jag är ledig så vaknar jag upp nästan gråtandes vid 8 av att jag dog. Jag tycker inte om mardrömmar, uschuschusch. När jag tänker efter så brukar man ju vanligtvis inte hinna dö innan man vaknar, men nu DOG jag. Nu vet jag iallafall hur det känns när huvudet sprängs i bitar :O Det var inte så farligt som jag trodde det skulle vara

danske stener

jag känner att ni fick ett otroligt sug efter att få se danska stenar. Am I right?
och eftersom att mitt uppdrag i livet är att göra er glada s

mittwoch

VILL NI VETA EN SAK!!!?? idag var jag i forum med yohannis, hon skulle köpa en tunika till dansen. men självklart, (eftersom jag alltid har en sådan underbar tur) så fanns ju inte den hon skulle ha i forum. juust great!  Så vi gick omkring och kollade på lite grejs och käkade fett!  Johanna är rätt kul hon, hon gäspar finast i sverige dessutom.

vad händer annars då?  Jo, jag råkar ju vara så otroligt grym att jag är ledig imorn! haha, in your face. Fast ledig och ledig, vi har dagsverkedag. jag har alltid tidigare år lyckats smita undan lindrigt genom att bara behöva laga middag. men nu, nej nu bannemig då ska jag dammsuga hela huset. plus att jag ska plugga ihjäl min skalle, så det ser jag fram emot :)


and you´re the perfekt thing to say


åhh, jag vill ha sommarlooov!!

dienstag

tjenamors meine freunds.
kom nyss hem från skolan och regnet, jekla väder alltså. Gud måste vara en tjej med alla dessa humörsvängningar.  Hur som helst så hade jag en håltimma mellan halv 10 till 20 över 1 idag, så dagen var rätt slapp. fett skönt! det är inte långt kvar alls nu :D

sen måste jag ta tag i att plugga idag, får se hur det blir med den saken...


life will smile for you


jag är väldigt glad.

17 again

det var en väldans tur att jag inte såg Fannys kommentar innan vi såg filmen då hon inte rekomenderade den. Fancy, den var ju visst bra!!!

annars var det kul att träffa ebbitch igen, man blir glad av tösabiten!

mitt liv har en mening!

äntligen har jag fått tag på ostbågen ebba! vi ska lite senare åka in och kolla på 17 again, någon som sett den?
Sen så har jag och bv en mycket trevlig konversation på engelska på msn just nu, det är faktiskt lite kul.. jag har fått fnatt eller något. men det är hur som helst en ny trevlig hobby som jag har inskaffat, engelska msnkonversationer alltså.

"cute" bild på ebbitch och moi

studiedag

godermorgon. idag har jag studiedag, vilket är hwunderbart. jag har varit ledig i nästan 5 dagar nu då jag slutade jättetidigt i torsdags. Jag lider med er som inte är lediga idag!

jag vet inte vad jag ska hitta på idag, jag och ebba pratade om att vi skulle träffas. Men det går ju som vanligt inte att få tag på henne pga hennes "hemlis". Så hon kan gå och ta sig i röva :)  och ebba läser du detta så kan du ju faktiskt ringa!!!


halloweeeen

jag vet att vi inte äns är i närheten av halloween,
men det glömmer vi bort för en sekund och njuter av bilden!
Om man nu kopplar bilden med halloween :O

ebbitch och moi

ännu en gång

jag får litte fnatt på er fjollor :) kan ni nu snälla göra mig en tjänst att besvara frågan jag ställde för ett tag sen?
vad ska jag skriva mer/mindre om, eller är det bra som det är nu. jag liksom skulle uppskatta det!
danke schön!

jag är så ball..

wherever you are


nyduschad och mätt, har nyss varit på gymmet och spinnat med sandell.
Det blir nog en slapp kväll framför wipeout I guess.

one way or another

just nu sitter jag och saknar min gulle-tin så sjukt mycket.


you get what you give


thailand -01

älskar våren

det blev forum istället plus att sandell hängde på. Jag köpte inget alls förutom min efterlängtade smoothie! efter våran lilla "shopping-trip" åkte vi till ICA och handlade kakor och juice och satte oss på grisslinge. Sandell följde dessvärre inte med dit... men jag och skråll hade det mys på bryggan i solen.

godmorgon

när jag vaknade upp imorse så tog det cirka 10 minuter för mig att lista ut vad det är för dag idag. Lördag alltså, lika härligt väder som alltid. Lite senare ska jag följa med Skrållan till Sickla, lets se om jag lyckas skramla ihop lite pengar till dess.
 


Moral speakin' nor did I choose fame


jag älskar denna orm, den gör resan till skåne ungefär dubbelt så rolig.

anka av en fjäder!!


jag skrattar till varje gång jag ser denna bild.. haha

smutti


jag blev helt galet sugen på en sådan, och då menar jag inte ebba uppe
i hörnet utan den otroligt goda smoothin!

All the time, all the way


jag vet att jag var lik min lillebror när jag var liten och jag vet att jag hade clownhår.. men ändå, rätt gullig bild?

Your strength is so hard to find,


bästavän, du betyder så oerhört mycket

vintern rasar ut bland våra.. mhhmhmhee

det var en mysigkväll igår hos antonov´s. vi grillade, kollade på brasan, och tog lite kort. Jag fick även ett supersamtal från ICA som sa att jag fått jobb där :D så nu är jag sådär överlycklig som man bara kan bli!

Ni tycker säkert att jag är allmänt knäpp i huvudet som sitter uppe klockan 7 morgonen efter valborg. men det är inte hela historien, jag har dessutom redan tagit mig från lyxvillan hem till mig. om några timmar åker jag ut till siggesta och kollar på fjordingarna när dom tävlar :) 



                  





                                                             







                                             Foto by Vera Antonov

RSS 2.0