halsning fran ARUUUUUUUUBA

Haaaajhajhajhaj!

Jag har det fantastiskt javla bra har i Aruba. Middag pa stranden varje kvall och en tvavaningslagenhet hogst upp med utsikt mot havet och solnedgangen. Allt sitter liksom ihop, poolomradet, restaurangerna och stranden. Jag har lyckats branna mig ratt bra pa oronsnibbarna, vilket ar ratt soft. Nu tar min internettid slut. Men jag hoppas att ni har det forjavligt hemma och att ni saknar mig massa massa mycket. ETT GOTT NYTT JUL!

I'm dealing with dilemmas

Jag vet inte om jag ska duscha först, eller om jag ska måla naglarna, äta eller kanske kolla film. Det är skitjobbigt att ha så mycket att göra. Efter allt detta kan jag ju kanske packa klart.

the sound of silence

Här kommer två bilder från när jag gick i sexan.
Första gången jag stod på scen var i hemmestafestivalen 2006. Jag och Pauline hade bestämt oss för att vara med, men ensamma. Hon på sång och trummor och jag på sång och bas. Efter ett tag kom verkligheten ikapp oss och talade om för oss att det behövdes någon på gitarr och något på keyboard också. Den sa också "men tjejer... Ni kan inte sjunga och spela samtidigt första gången ni står på scen. Ni är inte tillräckligt bra för det än. " Men de kloka orden från mr Verkligheten pratade vi med Emelie och Felicia som hoppade in på de förstnämnda instrumenten. Därefter hoppade Hubbe tillfälligt in på trummor och Casandra på bas. Alla gjorde egna tröjor och vi gick då under namnet "fy skäms peo". Låten vi sjöng var "vi rymmer bara du och jag".

Jag blir alltid lika fascinerad när jag ser den här bilden på Tea och mig. Jag har alltid sagt och hört att jag aldrig har varit inne i en "fjortisperiod". Men här börjar min säkerhet sakta gå över till osäkerhet på grund av den där förbaskade posen.

Vad tycker ni? Är jag mig lik?

remember my name, fame

Så där ja. Jag ber om ursäkt för att jag sa A men inte B så ni fick C vad D E(var). Men frugan lockade hem mig till henne på en gång med mat väntandes på bordet.

Vi var då hemma hos Kitty (Jag, Kitty, Julle, Pauline, Tea, Amanda och Lisette) och spelade in en musikvideo till Julles nya låt. Julle, eller Julian som han heter, är min gamla musiklärare för er som inte vet. Jag vet inte om jag ska berätta så mycket mer, det får ni väl helt enkelt se när den kommer ut. Men bered er på 80-tal.

P.S. När musikvideon kommer ut vet jag inte om jag kommer hinna fortsätta blogga lika mycket. Det är svårt att hinna med allt som kändisskapet för med sig OCH bloggen samtidigt. D.S.

untz untz untz

GISSA vad jag ska göra idag? Jag ska medverka i en musikvideo med Julian Brandt och Kitty Jutbring! Berättar mer sen :D

Jullov och geleråttor

Nu har jag jullov men det känns som att jag ska till skolan imorgon igen. Varför tar det alltid så lång tid att smälta att man har fått lov?

Idag på vägen till skolan släpade jag på ett innebandyfodral och en fet, tung väska. På vägen hem från skolan släpade jag på ett innebandyfodral, en fet, tung väska och Roffe. För er utan koll är Roffe min geleråtta på tre kilo. Han har kommit att betyda mycket för mig, även fast han var en pina att släpa hem på tunnelbanan och bussen. Att han luktar illa kan jag också blunda lite för. Tack Åke!

Jag och Roffe

Mest konstigt

Idag är det sista riktiga skoldagen för mig innan jullovet sätter igång. Det känns bekymmerfritt och alldeles underbart. På ett sätt känner jag mig mest konstig när jag är i skolan nu för tiden, det känns inte hemma. Mest konstigt. Det flyter bara på på rutin. Just nu sitter jag ensam i biblioteket och läser roliga facebook-statusar. Skrattar lite för högt gör jag också. Vilket kanske mest är konstigt när man sitter själv. Men som sagt, allt är mest konstigt.

strange

Förra julen hade vi något som kallas för "Secret santa" i klassen. Det går ut på att alla drar ett namn och den vars namn man drar ska man köpa en julklapp till. Förra året fick jag en kille i klassen som jag inte visste något om. Jag kollade runt lite bland grabbarna i klassen och det jag fick reda på att han gillade var "hammarby".

Ni vet den där oskrivna regeln om att man helst inte ska köpa hygienartiklar till någon, speciellt inte någon man inte känner bra alls. Ja den oskrivna regeln sket jag fullständigt i. Jag knatade därför in på derby, hittade en tandborste med ett hammarbymärke på för 50 kronor. Perfekt tänkte jag, betalade och drog. Som tur var, var jag bortrest under utdelningen så jag slapp se hans förvånade men ack så lyckliga min.

I år har vi detta igen och jag har köpt något minst lika konstigt.


Ingen kommer undan

Förlåt för att jag har varit världens sämsta uppdaterare de senaste dagarna. Men jag känner mig lite frånvarande från verkligheten om jag ska vara ärlig. Om mindre än en vecka lämnar jag det här landet för en stund och det ska bli så satans jävla skönt. Skönt att slippa tänka på julklappar, skönt att slippa tänka på vart man ska spendera nyårsafton och skönt att få känna av solen igen och bara slappna av.

Världens bästaste vän är det här. Mallanbrallan var namnet, sist jag frågade.

out in the streets

Den här helgen kommer vara fylld med en massa musikmoment. Det ska bli sweetkul. Om någon timme bär det av mot musikens hus för lite genrep, efter det ska jag in och glutta Daniel Adams-ray och imorgon är det spelning för fulla muggar. Nästan. Nu måste jag städa och fira att jag fyller 18 år om 6 månader.

vi ränner runt i mönstret av en kvadratisk ruta

Sitter och kollar igenom bilder från när jag var och såg på Grega på grönan i somras. Det känns som att jag står där igen. Mitt bland alla svettiga och lyckliga tonåringar som bara kände kärlek till den förbannat jävla bra snubben på scenen. Sen skulle jag även kunna stå där i publiken på emmaboda igen mitt i sommarvärmen. Alla glada och fulla människor som skvätter öl för att svalka ner varandra. Jag vill ha sommar och jag vill ha Andreas Grega live nu.

man måste dö några gånger innan man kan leva

Perfektion är ett fult ord tycker jag. För det finns inget som är perfekt. Absolut ingenting. Och det som nästan är perfekt blir inte perfekt i och med att det just är perfekt. Perfektion är tråkigt och opersonligt och ytligt. Det tycker jag inte om. Däremot tycker jag om en himla massa andra saker, och det är väl lite det jag vill få fram med detta inlägg. Jag tycker om när det finns lite sprickor och lite smutsiga partier. Något man kan putsa på. Om ni förstår vad jag menar? Jag blir lite ledsen över att folk strävar efter perfektion och ständigt går omkring med dålig självkänsla i och med att man inte kan nå dit strävan leder. Alla människor som visar respekt mot andra människor är bra tycker jag. Inte perfekta. Men definitivt bra, till och med bättre än bra.  :))


good vibrations


Igår var det nattvolleyboll i skolan och det gick så sjukt jävla bra. Ja, det kan jag faktiskt säga utan att vi kom hem med en seger. Stämningen inom laget var på topp, alla taggade och peppade varandra om någon råkade göra fel eller om någon gjorde något bra. Dessa kvaliteter har jag aldrig någonsin sett i min klass tidigare. Ett stort fett hjärta.

lågan slocknar utan tändstickor


1. tung bild
2. sjukt relaterad till rubriken
3. Imorgon ska jag vara i skolan från 09:30 - ca 02:00
4. Så jag borde nog sova nu
5. Sov sött vakna blött

har du tänkt på din egen begravning, grabben?

Tidigare idag gick jag och Malin omkring i nacka forum. Glada och allmänt positiva till livets existens. Helt plötsligt, cirka fem meter framför oss står en kille. Tänk er ungefär 183,5 cm lång, lockigt mörkt hår, en aning solbränd hy och mörka ögon. Har ni honom framför er nu? Perfekt.

Han: Excuse mi, yo hav a verri pritti face. Yes, everything is verry pritti. But yor hair? not complitli pritti.
Jag: aaa okeeey...
Han: Do yo hav a minit?
Jag: No. (jätte bitter och lite generad vänder jag på klacken och går därifrån.)

Mår han bättre nu? Kommer han kunna sova gott i natt med en rent och jävligt glatt samvete? För hans egen skull hoppas jag att han verkligen inte kan det. Sen att det antagligen ingår i hans jobb att först gå fram och ge en komplimang som leder en bort i tankarna för att snabbt efter slå ett hårt slag i magen, det ger jag självaste fan i. Jävla jävel.


klimakterikossa

Spelade nyss match mot ett gäng klimakteriekossor på 40+. Inte nog med att de var äldre än bibeln, de var även större än mount everest. Då syftar jag inte enbart på höjden. I en närkamp med en utav dessa blev jag på något sätt "rumptacklad", vilket resulterade i att min arm hamnade näst intill mellan skinkorna på henne. Det dallrade till och min mage vändes in och ut. Sen vände jag som tur var tillbaka den igen. Man måste ju trots allt vara sportslig.

Jag är jätteglad över att jag vet att alla mina läsare är mina vänner och där med skrattar åt detta och inte tycker att jag är en hemsk människa.
update: glömde säga att vi vann med 18-1

there's a lot of things to do before you die


Nu är det fredag och helg, igen. Shit i min pommesfritt vad tiden går fort. Både för fort och lagom fort. I kväll taggar jag och Nils till Dieselverksdan och lyssnar på musik. Det känns som att det behövs lite musikglädje med en vän en kall decemberkväll som denna. :)

island in the sun


OM 20 DAGAR ÄR JAG I VÄRMEN IGEN!

dagens observationer

På bussen i morse la jag märke till samt tänkte på några saker.

1. Ni vet att man säger att man "rullar tummarna" när man har tråkigt. Jag har alltid trott att det har varit något man bara sagt och gjort för att det låter hysteriskt roligt. Men nej, gubben bredvid mig satt hela resan och rullade dom där jävla tummarna. Visserligen kunde han ha varit hysteriskt rolig och bara skojat med mig. Men chansen känns för liten för att jag ska kunna tro på den.

2. Män med stora jackor borde inte få sitta längst in. Sen att dom missuppfattar sin egen storlek och breder ut sig så mycket det bara går gör bara saken lite bättre. I slutet av resan sitter man bokstavligen på golvet. Det är inte fy skam det heller.

3. Borde inte faktan att bussarna ALLTID är fulla, få SL att skicka ut fler bussar? Nej jag ska inte vara som alla andra och PMSa på SL. Dom har det tillräckligt tufft på vintern.

4. Den fjärde och sista saken jag tänkte ta upp är mer en fråga till er. Tycker ni att det är pinsamt att ha för hög volym på iPoden när ni åker buss/tunnelbana/tvärbana/tåg? Det tycker nämligen jag.


RSS 2.0