Axels teori angående den trasiga stolen

Jennie smilet larsson kommer hem efter en plågsam träning, hon skriker på sina föräldrar att hon vill ha godis men det finns inget. "vad ska trösta mig nu?" tänker Jennie. Väl i rummet ser hon den; dvdn som så många gånger har förgyllt hennes dagar och fått Axel att somna(en gång). hon stoppar in den i datorn då hennes bröder har spelat brännboll med hennes dvd. "Nu ska jag SE ALVIN OCH GÄNGET WO".

Hon hoppar friskt upp i luften och landar på sin stol som till hennes stora förvåning går sönder i tusen bitar.

Jennie fortsätter le.


k på mitt liv

Det är svinigt jävla jobbigt att inte ha ett ryggstöd till stolen. Jag får ont i ryggen.


You're not as brave as you were at the start


you better love them


Det här är min gamla kanin Nora. Söt som socker med dubbelhakor både fram och bak (jag menar allvar). Nu för tiden har vi en svart kanin vid namn Skuggan. Fråga mig inte varför vi om och om igen skaffar kaniner. Men eftersom vi inte kan skaffa en ny hund just nu får kaninerna bli vår abstinenslindring.

Mamma har på senaste tiden gjort kaninpåhopp på Skuggan och kallat henne för fet och dylikt. Detta finner vi resterande i familjen inte acceptabelt. Så nu för några minuter sedan i köket sa jag till mamma, bara för att muntra upp Skuggan.
Jag: Men mamma. Skuggan är ju faktiskt inte fetare än vad Nora var.
Mamma: aaaaaawh men lilla Nora var väl inte så fet heller.
Jag: Hennes huvud var mindre än hennes fettvalkar. Hon var fet mamma.
Mamma: (jätteledsen) Hon hade bara ett litet huvud ju.

Det känns otroligt löjligt att jag har skrivit ett helt inlägg om kaniner. Från och med nu är det okej att putta på- och mobba mig. Helt okej.

I can't believe the news today

Jag har världens finaste vänner. Äkta rakt igenom med ett jävligt gott hjärta. Vill aldrig en människa något ont och ser bra saker i alla människor. Mina vänner är sig själva. Mina vänner vågar ha lila läppstift på en fest med helt obekanta människor från en helt annan del av köping. Dom vågar det, och dom vågar stå för det. Det tråkiga i det här underbara är att det finns människor som på något sätt måste agera ut sin avundsjuka och går på dom fina människorna som vågar vara sig själva. Hur sinnessjuk är inte världen, hur sinnesjuk är inte människornas jävla handlande om näst intill mobbning förekommer på en fest på grund av ett lila läppstift på fyra kvadratcentimeter? På en fest för ungdomar där man ska ha roligt, glömma alla bekymmer och vara lyckliga alla dagar.

Jag blir riktigt arg när mina vänner blir sårade och förudmjukade och jag hoppas att ni som läser det här inte känner er skyldiga till att någonsin ha behandlat en oskyldig människa dåligt. Och du, lilla tjejen, som var elak. Dig ger jag självaste fan i. I mina ögon är du det minsta som existerar på denna jord. Just saying.


nu ere helg

Just nu i skrivande stund sitter jag och tar en paus vid Malins matbord. Det tar på krafterna att laga mat, om jag säger så. En riktig festmåltid är det som tillagas och doften gör min mage cööörääääääzy!!!!


Mjölk

Superduperkul att ni var så pass engagerade i leken vi lekte som ni faktiskt var. "Vinnaren" blev Daniel Adams-ray, som jag förövrigt ska se den 11e december. 6 månader innan min 18-årsdag. Visst är hans platta så sjukt jävla bra? Om ni inte tycke det efter att ha lyssnat igenom låtarna en gång, lyssna igen. För jag lovar, det är svinigt bra.

Nu ska jag äta varma mackor och dricka mjölk. Innan hatade jag mjölk, nu gillar jag mjölk.






det som göms i snö kommer upp i tö

Jag vet inte varför jag har på mig strumpbyxor idag när vädret har fått en PMS-attack. Och faktumet att jag fortfarande är hemma och kan byta om, om jag vill kan vi stryka ett streck över. JAG SKA HA STRUMPBYXOR!


Musik skall byggas utav glädje

Vill ni veta en askul lek vi kan leka? För kanske ett år sedan lekte vi den vid ett tillfälle, men det blev kanske lite misslyckat. Jag vill, jag kräver inte, men jag föredrar att ni, allihopa, ska kommentera er absolutabsolutabsolut favoritartist/band just nu. Endast en/ett. Gärna en motivering också. Jag vet att det är svinigt svårt, men det går om man vill. Allt går om man vill. Den behöver inte leva eller vara superaktuell just nu. Vem har skapat den musiken som tilltalar er mest just nu helt enkelt. Vi gör det som en kul grej för att ge varandra lite inspiration och för att jag ska ha något att blogga om. Hur superkul låter inte det? NU LEKER VI!

Det här är mina favvisar; Andreas Grega, Paolo Nutini och Isak Strand. Och ja jag får välja fler eftersom det är jag som bestämmer reglerna.


Malin Sandell says

"En gång när jag satte på MTV var det bra musik, som typ Britney Spears. Men en annan gång var det dålig musik, typ untz untz untz".

Remember my name, FAME!


Älskade Sofia, grattis på 18-årsdagen och ta allt det jag säger i den är filmen seriöst. <3

Bara en massa sömn

Eftersom jag ändå har skrivit om sömn de senaste inläggen kan jag fortsätta på den banan. Nu sitter jag här i mitt rum, snart två timmar efter att första lektionen börjat i skolan. Inte fan är jag sjuk inte. Jag försov mig. Igen. Jag hatar det samtidigt som jag älskar det. Hatkärleken är visserligen ganska fin det också.

Jag ska inte skriva en novell om det igen, däremot ska jag sätta ut en annons.

"Jag söker en personlig väckarklocka som inte är rädd för att ta till med våldsamma medel för att få upp mig. Ni ska vara vakna dygnet runt och se till att jag somnar i tid och att jag går upp i tid, och framförallt ska ni se till att jag börjar äta frukost. Annars blir man tjock säger Sofia. Om ni hoppar upp från stolen av exstas och känner att alla dessa egenskaper finns hos JUST DIG får ni hemskt gärna lämna en kommertar i kommentarsfältet nedan. Med vänliga hälsningar, Försovaren. "


sweet dreams

Alla ni som har följt min blogg ett tag eller alla ni som känner mig bra borde ha koll på att jag så fort jag fyller 18 vill tatuera mig. I natt drömde jag en dröm, och jag vet inte om meningen med den var att jag skulle bli lite mer eftertänksam eller om det bara var något spontant skit.

Hur som helst, drömmen löd följande; jag hade då fyllt 18 och skulle tatuera mig, av någon jääävligt skum anledning var det någon av mina kompisar som skulle göra tatueringen på mig, vem av er det var kommer jag inte ihåg. Då undrar ni säkert; "vad blev det för tatuering!?!? vad blev det för tatuering!?!?!??". Jo kära vänner, jag tatuerade ett par trosor som täckte hela den nedre regionen. Ett par svarta jävla trosor. Praktiskt om man nu använder trosor just för synens skull, fast nä, inte ens därför. Jag vet inte om vi har kommit tillbaka till tiden då mormortrosor var det sexigaste on the list. Och fan vad jag ångrade det. Herre i jävlar vad jag ångrade det. Jag vaknade upp av en mild ångestattack och tog en sneekpeek under täcket innan jag en aning mer lättad kunde somna om igen.

ryms man inte finns man inte

När jag inte får sova, då sover jag och när jag får sova, då sover jag inte. Är det så att jag och min sömnrytm är identiska. Det vill säga jävligt trotsiga.

Som i morse när jag började kvart över ett och ställde klockan på tio för att inte sova för länge och för att ha gott om tid på mig vaknar jag istället kvart över tolv. Efter tolv timmars sömn och tio minuters marginal innan bussen skulle gå. Däremot på helgerna är det fysiskt omöjligt för mig att sova så länge som till kvart över tolv, hur sent jag än varit uppe kvällen innan.

Jääävligt påfrestande om ni frågar mig. Men det gör ni ju självklart inte. Nu ska jag gå och gråta lite över mina benhinnor, dom har bestämt sig för att vara fittiga den här säsongen.


våra brister gör oss till människor


Lite sol och lite bad skulle sitta fint just nu. Det har ni inte hört någon annan säga de senaste dagarna va?

I walk the line

Jag har på något vänster lyckats få mitt ryggstöd på stolen att gå sönder och ramla av. Så här sitter jag på en nu för tiden ofrän pall på hjul. Vad jag ska göra åt saken vet jag inte, och hur jag ska komma över det är en ännu svårare fråga att hitta svar på.

I lördags repade vi med bandet, Assistant Captain. Vi har länge funderat på att byta namn, men erkänn att AC är en rätt cool förkortning? Så cool att man skulle kunna misstolka det och tro att vi heter air condition. Hur kul är inte det på en skala? Repet i sig gick svinbra om man bortser från det som inte gick bra. Och grejen med att bortse är inte så värst svårt i och med att vi hade förbaskat kul. Jag är taggad på att ha spelning. Är det någon som råkar veta om någon får ni hemsk gärna hojta till. Annars går det bra att bara skriva det också.

I morgon skulle jag vara ledig från skolan. Nu ska jag inte vara det längre. Alla måste bara älska dessa oerhört givande "film-tittar"-lektionerna.


these streets are not for me

Jag har ingen lust att blogga alls, och jag vet framför allt inte vad jag ska skriva om. Kan ni hjälpa mig på traven? Just a bit?


till fanny


Ni ointresserade behöver inte kolla jag har gjort det här för fannys skull!

Vi faller så fort, vi reser oss upp. Det blir bättre varje dag!

Jag skulle vilja stå på mina bara ben och kyssa någons ler- och bajstäckta skor just nu. På riktigt jag gör det! FÖR JAG HAR FÅTT TILLBAKA MITT INTERNET! Gud måste lyssna på mig där jag ligger och ber alla dessa sömnlösa nätter. Det måste han. 

Tur att paint aldrig sviker en i dessa svåra tider

älskade saknade internet-helvete

Jag sitter just nu i skolan och vill bara säga att mitt internet inte har fungerat på snart 3 dagar hemma och att jag mår psykiskt jävla asdåligt.

Sjunker lite lägre för varenda gång jag vänder om

Just nu vill jag aldrigaldrigaldrig mer gå till skolan. Och då är ändå måndagen veckans softaste dag.


Jag är inte okej, du är inte okej, och det är okej!



Idag har min kreativitet fått visa sin sanna sida. Jag har suttit och klippt, klistrat och lyssnat på den bästa musiken och på den vägen skapat egna tavlor. Att alla bilder sitter snett och att det är en spricka i glaset på den sista tavlan är bara något som höjer antikvärdet, enligt mig. Så nu sitter de flesta av er på väggen ovanför min säng. Enjoy the view, jag är assnygg på mornana.

everybodys got a hungry heart


Om ni tycker att jag ser rubbat trött och migränattackerad ut på den här bilden ska jag säga att jag just nu, idag, den här sekunden känner mig tusen gånger värre. Trots alla dessa problem världen har att erbjuda ska jag efter middagen åka och fika med Brallan och Sofia. Får'la hoppas att de får mig på bättre humör, det brukar inte vara några problem. Direkt.

darkness on the edge of town


Jag hittade nyss pappas gamla LP-skivor igendammade i en vrå och bestämde mig för att kolla igenom dem. Hur snygg var inte Bruce Springsteen under hans en aning yngre dar? Och hur fint är inte omslaget till U2s skiva(bilden uppe till höger). Och hur fina är inte LP-omslag överlag? Nu blir det filmmys och tilltaggning inför morgondagens match.

all the young dudes

1. Hip hip hora
2. Camp rock 1
3. Camp rock 2
4. Step up 2

Dessa filmer har jag gråtit till under lovet. Vet inte vad som har hänt med mig. Jag tyckte inte att paranormal activity 2 levde upp till mina läskighetsförväntningar, men jag gråter till de töntigaste filmerna som har gjorts i universums historia.
Bilden har inget med inlägget att göra. Ville mest bara visa att jag kan vara cool också.


True story på riktigt

När fågelinfluensan var aktuell slutade jag och Sandell att äta kycklingnudlar.

losing sleep

Ser ni hur mycket klockan är? Ja, helt jävla sjukt. Och det värsta är att vi är pigga. Vår dygnsrytm börjar likna en pensionärs. Och när jag säger "vår", menar jag ju självklart min och Malins eftersom vi hittills har levt tillsammans nästan hela lovet. Fan vad jobbiga vi är.

Vad har jag hunnit med hittills på lovet då? I söndags firade vi Skrållan genom att mysa på vår favoritrestaurang, TastyThai. Efter det skulle jag ha gått på bio, men på grund av lite sena ankomster slutade det med att vi satte oss på en stenbänk och berättade spökhistorier någon timma. Av någon anledning var jag tvungen att förstöra och hitta logik i alla spökhistorier, jag har ju nyss läst om Aristoteles, logikens grundare, till slut fick jag hur som helst be mig själv hålla käften.

Igår, då skulle vi också ha gått på bio. Men vi åkte hem och åt mackor istället. Gott.

RSS 2.0