vi snackar innebandy

Nu drar jag snart iväg mot Västerås för att spela cup, kommer tillbaka på söndag igen.
Hoppas vi får åka med världens bästa Arne igen!

satan i gatan

Det första jag märker när jag loggar in på blogg.se är en sarkastisk kommentar av Sofia, åh äntligen är hon hemma! Jag har precis som min instinkt talade om tidigare, blivit sjuk. Dock är jag inte dödsdödsdöds sjuk, så sympati är inte obligatoriskt men uppskattas som vanligt ändå. Lyssnar på Veronica Maggios nya album gör jag också och andas hetsigt efter dagens motion upp för trappan när jag hämtade dagens första pigelin. Idag har det även gått 3 månader sedan jag och Joakim officiellt blev ett tråkigt gammalt par, tiden går rätt fort. Nu ska jag kolla på gårdagens bigbrother, besatthet är inte jättecoolt.

nicenoja

Sitter med en konstant paranoidnoja, vill inte inte inte för fem öre åka på halsfluss nu när Västerås börjar närmar sig. Å andra sidan skulle det vara värt ett kors i taket om jag åkte iväg på en innebandycup UTAN att vara sjuk. Förra året i Falun lät jag som en aktiv 70-årig skorsten med sandpapper på stämbanden. Jävla smittbärar-Malin, jag måste helt enkelt sluta ha en så pass intim relation med henne som jag har. Förutom nojan måste jag göra mitt måste, jag snackar om måstet som tynger de flestas axlar just nu. Pluggjävelmåstet.

Jätteledsen

Jag är jätteledsen för att jag står som ägare till världens tråkigaste blogg. Drömde till och med att statistiken hade gått ned till 1 läsare om dagen. Som sagt, jag är ledsen men säger ändå K bry. Mest för att provocera, för en sådan bloggerska är jag också. En provocerande.

you make it real

Idag har jag...
  • ...börjat gråta efter att Malin ställde den idiotiska frågan "vad skulle du göra om jag dog?". Hemska jävla äckeltanke. Usch.
  • ...gått en promenad i solen med glass hela dagen.
  • ...vaknat upp bredvid en jättesöt tjej. Det där lät ruskigt lesbiskt, men med tanke på föregående inläggets innehåll förstår ni nog grejen. Det hoppas jag åtminstone innerligt.
  • ...köpt tonårsböcker med Malin för vårat presentkort på bokhandeln.
  • ...och det bästa av allt!!! Fått besök av påskharen! ÄNTLIGEN!!! Som jag har längtat.
  • ...och ja, fått lön har jag ju också.

Mer av dig

Jag är så där fult och äckligt gulligt kär i den här killen som lyckas vara söt även när han är ful.

on one knee

Det här inlägget ska tillägnas min imponerande endimensionella vän Fanny Johansson. Jag vet att det suger apbajs att läsa inlägg om andra personer, men hon är värd det här inlägget. Antingen läser ni, eller så väntar ni tills någon gång nästa år då nästa uppdatering kommer. Fanny, du trodde inte att det fanns en plan bakom förra inlägget? Du ber om ett inlägg om dig, och jag lägger upp en bild på vår slagpåse istället, tror du inte att det ligger en sniken plan bakom det hela då? 
Fanny ska hur som helst till farbror doktorn idag för att se om en eventuell till operation måste äga rum, jag tror inte att det ska behövas, därför är det inte långt kvar tills hon kan spela innebandy som vanligt igen. Dock kommer jag aldrig någonsin våga gå in i en närkamp med henne på en träning, fyfan, hon luktar ju så jävla illa. 
Jag ville mest säga lycka till med det här inlägget. Kom ihåg; Gör som Larsson!

förkyld meteorolog

Jag liksom resten av Sveriges befolkning har de senaste dagarna missbedömt vädret, för trots den varma solen har vindarna gjort mig nyssugen var och varannan sekund. Visst kan det vara skönt ibland, att nya alltså, men själva grejen att bli förkyld känns inte lockande på jättemånga sätt. Imorgon tänkte jag sola lite mer i endast bikini. Vad tänkte ni göra?
Saknade dig idag på träningen, 16-åringen.

Dagens fakta

  • När jag ska skriva "bitch" i T9 kommer Cicci upp som första alternativ.
  • När jag ska skriva "världens ballaste människa" kommer Jennie Larsson upp som första alternativ.


Det andra var inte sant. Men det första var sant. Jättesant.

suck

Inte för att vara sådan, men folk som man knappt känner. SLUTA FRÅGA OM FESTER! Jag är fan festbangarn nummer ett, jag har inte koll på sånt trams. Dagens ungdomar.

förändringar

Nr 25 - Något som förändrat mitt liv
Jag anser att allt som händer, varenda liten milstolpe är med och förändrar mitt liv. Däremot finns det saker som förändrat mer eller mindre.
Gymnasiet
Innan jag började på gymnasiet kände jag i princip en människa som inte bodde på Värmdö, grattis Vera. Men det lilla lilla sortimentet har ökat rätt så radikalt vid det här laget. Att blandas med massa nya människor är en viktig faktor till förändringar, dock kan jag inte sätta ord på förändringarna då jag måste dras med mig själv varje dag och jag måste se mig själv i spegeln varje dag. Det jag också lärde mig av att träffa massa nya människor var att man inte alltid måste bli bundis med alla man träffar utan att det viktigaste är att faktiskt prioritera det man är säker på att man vill ha kvar. Detta gjorde bland annat så att jag bara har blivit ännu närme Malin som jag har känt ganska länge men som förrän nu på gymnasiet har blivit min one and only bästa vän trots att vi går i helt olika skolor. 
Att våga gå in i ett förhållande
Det här är första gången som jag har vågat ta det ett steg längre så att man går in i ett förhållande.
Tidigare har det suttit en spärr som hindrat mig från att släppa friheten. Förstod inte vad jag tänkte med då
det här är bland det underbaraste jag varit med om. Det handlar liksom inte längre bara om att vara kär,
det handlar även om vänskap. Och jag älskar vänskap.
Egentligen är jag ju rädd för förändringar, så det är en förändring i sig att jag accepterar förändringarna.

its hard to be a man

Nu är det lov, vädret är över förväntan och pojkvännen har köpt kött. Därför drar jag iväg till ängsvik nu och köttar.
Fanny, är det den här bilden som din mamma tycker att jag ser ut att ha ADHD på?

you live in a zoo

Idag vill jag säga grattis till min bästaste vän på hela planeten Malin Skoglund Sandell och till den coolaste vännen på hela planeten Emma 95an Helsing!
KÄRLEK TILL ER MANNAR

antibiotika

Efter ett snabbt besök på sjukan går jag nu på antibiotika, det känns mest spännande faktiskt. Jag skulle kunna överdramatisera det hela asmycket så att ni tycker att jag blir svinball, MEN jag orkar inte. God natt.

Mongoschleider

Jag är inte magsjuk alls överhuvudtaget längre, för jag är svinsugen på godis. Däremot är jag trött och ögonen snurrar lite som dom vill, trots att jag har sovit mer än någonsin de senaste dygnen. I kväll kommer pojkvännen hit så ska kanske städa bort spyhinken och allt annat äckligt som magsjukan medfört. Kan vara en hit hos honom liksom. Duscha kanske man ska göra också, och vända mjukisarna rätt. Förstår ni hur äcklig jag är? Jag tror inte att ni förstår det då jag knappt gör det själv. Sjukt jävla galen grej.
Här har ni även ett bevis på hur lättskrämd jag är och på hur jag har en tendens att låta som ett mongolid när jag pratar. God kväll

tixi tixi untz utnz

Världens bästa Fanny kom nyss hit med kiwi och BJ. Jag vet inte hur bra det förstnämnda är för magen, men det är värt det. Det första hon lade märkte till var mina bakvända byxor, har fortfarande inte orkat vända på dom. Jag blev så trött av hennes vilda besök att jag nog måste sova lite. Fanny är förövrigt asskön, gå in på hennes blogg och läs. Jag har den länkad till vänster!
Min favoritbild på 95an och Fanny

Magfeeling

Nu ska jag gå och väga mig, vore spännande om jag har gått ner i vikt. Asbra bantingsgrej ju. Fast å andra sidan har jag ingen aning om vad jag vägde innan, får gå på magkänslan(hihiihih).

det snurrar i min skalle

Ska tillägga att jag har haft byxorna bak och fram sedan igår, men har inte orkat vända på dom.

return of the magsjuka

Hubbe vill ha update, du ska Hubbe få update. Dock inte den han kanske förväntat sig då jag fan är magsjuk. Om jag inte är magsjuk så är det något annat virus som ligger och jävlas med mig i min för tillfället tomma mage. Jag älskare. Mer detaljer ska nog INTE lämnas ut, med tanke på att ni kanske också har känsliga magar. Så, over and out så kanske vi hörs sen om jag inte har dött. Så synd är det nämligen om mig.
Söt bild från tidig sommar 2010. Där hade jag inte spytt. Inte hubbe heller.

fest e best

Igår var jag och Jocke och åt en mysig middag och gick därefter på bio. Duken visade "Rio" och jag fick för första gången känna på hur det känns att sova på en biograf och det kan härmed strykas från listan på saker att göra innan jag dör. Det som försämrade filmens handling ÄNNU mer var att alla, varenda jävel, förutom två bittra förtidspensionärer på rad 6(vi), skrattade åt allt förutom det som faktiskt var roligt. Vi hade för ovanlighetens skull sjukt jävla bråttom ut när filmen var slut. 
Nu är det lördag och festkväll

Skomakarlåda

Idag på tunnelbanan
Nils: Följer du med och köper skor efter skolan?
Jag: Javisst, då kan jag passa på att kolla på present till Malin. Vad ska jag köpa?
DG(dragen gubbe): Nej men skomakarlåda kan du ju inte säga ju.
Nils: Eh, nä va. Skor?
DG: Vet ni vad skomakarlåda är för något?
Vi: Ja jo kanske
DG: Vet ni inte alls det! Ni vet inte ens hur Cheese stavas på svenska ju. O S T!
Vi: Hehehe, aa nä okej vi vet inte.
DG: Det är en maträtt. Man strimlar potatis och gör kött till. (vänder sig till en tant). Hurru, ursäkta. Vet du vad skomakarlåda är för något?
Tant: Ja visst vet jag det.
DG: Vet du hur man lagar det?
Tant: Ja absolut (börjar förklara hur).
DG: Hurru killen, vet du vad du består av?
Nils: Va?
DG: (Härmar Nils) VÄÄÄÄÄHH! HAHAHHAHAHAHAHA. Vet du vad du består av?
Nils: Vatten
DG: aa det är fan rätt, vad mer?
Nils: Kött?
DG: HAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHH VATTEN OCH KÖTT!!
Vi: hehehe...
Sen gick vi av. Men det var ändå trevligt att skapa lite gemenskap på tunnelbanan.

dagens bitterfitta

För tillfället sitter jag och roar mig med att Fanny säger att hon är arg på mig för att jag vägrar gå och kolla på träningen med henne. Men hon vill på något sätt genom att säga att hon är arg få mig att tro att hon inte är arg, på riktigt, utan bara på låtsas. Det absolut roligaste med det hela är dock att hon verkligen är arg på riktigt, om inte arg så är hon åtminstone sur alternativt grinig. Och det är bland det roligaste som finns, när Fanny är sur på så roliga grejer. Nu kommer hon bli irriterad på mig för att jag skriver det här inlägget, det tycker så klart jag är skitkul det också. hHahahhahahahhhahHahah.
hahahaha åh vad jag ser fram emot hennes reaktion när hon har läst det här. hahahahhahaa. Fanny, dig tycker jag om :D <---- titta, du fick en smiley!

it's a beautiful day

Jag är otaggad på stockholmslivet, är otaggad på det mesta. Nu måste jag rycka upp mig lite. Idag är ju en glad dag! Det är fint väder och världens bästa Tea fyller sjukt grandiosa!

what makes a man

Jag har bitit mig i tungan tillräckligt många gånger för att den ska bli perfekt svullen för att hindra min "förmåga" att öva på engelskatalet. Det är jävligt tråkigt att vara sjuk också. Åka skidor vill jag göra också. Mätt är jag också.
Jag hittade den här bilden också. Tagen för sisådär 1,5 år sedan. Jag var ju inte kungen av egobilderna direkt. Vilket jag som ni förstår är nu.

egoboostar och könsmogenheter

I min familj får man egoboostar dagligen. Här har vi två exempel när min lillebror blev offret uppe i fjällen.
Vi satt och kollade på något program om en gravid tjej. Jag: Mamma, vad skulle du säga om jag var gravid.
Mamma: Jag skulle säga "aa det var ju dumt".
Jesper(SB): Vad skulle du säga om Jacob var gravid?
Mamma: Jag skulle säga att han ändå inte är könsmogen
På vägen hem stannade vi till vid vägkanten för att Jacob skulle kissa.
Men han hittade inte ett bra ställe att ställa sig på för att skymma sig bäst från bilarna.
Mamma: Men Jacob skärp dig! Kissa bara! Ingen ser din lilla snopp ändå.
Det är ju inte direkt så att du har en snabel som hänger och dinglar!


tixi tixi untz utnz

Home sweetie home! Ska jag vara ärlig så känns det inte så jättesweet, hade gärna stannat några dagar till i den friska luften. Har två planer som gör att jag kan spendera desto mer tid i fjällen i framtiden.
1. Se till att bandet får spela på afterski regelbundet
2. Säsonga vintern efter jag går ut skolan
Nu ska jag duscha innan jag faller ihop av trötthet så att Jocke får träffa mig några minuter innan sängdags.

RSS 2.0