Står inte ut står inte ut

Im back on earth efter gårdagens hallelujah moment och jag ska inte börja snacka om det, för då är jag tillbaks på ruta ett igen.

Det jag har å säga är att folk borde sluta missbruka följande smileysar "xD" och "^^". För jävla tjatiga alltså. Sen att jag missbrukar ":P" gubben behöver ingen som stör sig på det dra upp. För det hör verkligen inte hit. Punkt slut.

Andreas Grega



Min kväll. Min underbara jävla kväll. Aa helvete alltså. Det finns inget som kan förstöra den. Han var så härligt flippad den killen, men ändå så jordnära. Han var mer ute i publiken än vad han var på scenen. Och ja, nä. Jag tror nog jag bara ska sluta skriva och njuta av det istället. Emmaboda nästa!

Free your mind

Jag har mycket lättare att umgås med killar än med tjejer. Eller ja, inte när det gäller nära tjejkompisar. Men ytliga tjejkompisar känner jag mig inte lika bekväm med som med ytliga killkompisar. Och om man är ute och träffar nya människor är det ytterst sällan man träffar trevliga tjejer som stannar och pratar med en. Och nu i min nya klass dröjde det jättelänge innan jag började närma mig tjejerna. Jag kände mig bara bekväm med Stephanie och killarna ett sjukt bra tag.

Jag vet många fler som känner som jag. Hur upplever ni det egentligen? Och vad beror det på?


upp på sociala, ner på systemet


Var tvungen att göra ännu ett inlägg när jag ändå har sådant flyt. Och så var jag ju tvungen att inviga camen. Tänk om man hade sådär stora ögon. Då hade man sett fett bra om man kombinerade det med mycket morötter. Jag lovar. Godnatt på er.

en hyllning


Det finns en grabb vid namn Alexander. Han är inte vilken grabb som helst. När jag tänker efter så är han inte ens en grabb utan placeras nog i ett annat fack. Frågan är i vilket? Denna organism, vars röst är en gåva från ovan, är en otroligt talangfull musiker och en väldigt fin människa. Ja, av det jag har sett. Det jag vill säga är att ni verkligen borde playa videon och smälta. Let's do it together pep's

En spontan dag

Jag älskar när det händer en massa. Helst ska det vara spontana grejer, sånt som man inte behöver planera, utan bara göra. När man slipper stressa upp sig för att något ska skita sig och förstöra planerna. Ja, jag hatar planer. Nej det gör jag inte alls det, nu överdrev jag verkligen. Men det är otroligt skönt att slippa dom, alla måsten.

Min dag då, min "befriande" dag, började ute i solen med glajjorna på huvudet och en kalle anka tidning i handen. För tro det eller ej, Kalle anka är en assoft kille att fly undan med ibland när avkoppling står på schemat. Helt plötsligt slinker ett sms in, och inte från vem som helst, utan från min underbara vän Måns som snart ska lämna oss för ett år i USA. Frågan löd följande "jag ska till nacka forum, följ med!". Efter ett samtal till Nils och lite tillfräshande satt jag på bussen mot en spontan shoppingtur med två bra grabbar. "Bättre sent än aldrig" sa jag när jag spontant bestämde mig för att införskaffa en webcam.

Väl ute på Värmdö igen bestämde jag, Fanny och Frida oss för att spontant köpa pizza och sätta oss och glazza i solen vid hamnen. Det är förjävla fint ute på värmdö på sommaren ska jag säga er alla stadsbor. Speciellt vid spontana tillställningar.

Just nu sitter jag spontant inne på skype och lyssnar på när Tom och Nils skriker på varandra. Dom spelar tydligen något spel. Sådär spontant som man kan göra en kväll då man inte har något annat planerat.  


dom hade mycket att säga

Helt allvarligt. Det finns en Gud som jag tror på. Och hans namn är Andreas Grega. Denna Gud ska spela på grönan på tisdag, och jag kör spontana glädjeskutt lite då och då på grund av detta. Men det finns dock ett dilemma. Den här "Andreas Grega religionen" är inte så vanlig i min umgängeskrets som den borde vara. Därför är det en stor risk att jag får gå ensam och se honom, vilket jag ändå inte kommer göra. Så om du känner dig manad att pröva dina vingar på högre höjder ska du följa meeeeäääd!

I walk the line

Mamma: Vilken film ska du och Stephanie se då?
Jag: Dear John
Mamma: Jacob, vad betyder det på svenska?
Jacob(lillebror): Björnen John?
Mamma: Neej, inte Bear. Dear.
Jacob(lillebror)
: Jahaaaa, rådjuret John!

Precis, vi ska kolla på en tecknad film om ett rådjur vid namnet John. Drama was so last year.


Midsommarafton!

Alla jävlar där ute ligger säkert i ett dike och spyr upp dagens frukost, lunch och middag. Själv sitter jag här med hedern i behåll efter en dag och kväll med familjen plus två andra familjer @ my place. Det var riktigt roande. Vi hade en kubbturnering där tanterna vann och gubbarna kom tvåa, fan vad paffa dom blev. Gubbarna alltså. Varje gång tanterna fick ned en hoppade dom omkring i en ring och tjoade. Fnissade gjorde dom också.

Mamma var lagom dragen. Någon gång under kvällen var hon lite extra fnissig och sa "ska vi inte gå och scheeejka loss på dansbanan hörrni!". Schejka frågade jag då henne, uttalas det inte shejka? Alla andra höll med mig. Ja, alla förutom hon då.

Efter schejkandet sa jag till mor och far att jag ville ta en bild på dom och att dom skulle se söta ut. "visst" sa dom, "inga problem".

JAG SA SÖÖÖTA! INTE ÖVERTYGA KAMERAN OM ATT NI ÄR "BERUSADE"! FÖR DET SER MAN ÄNDÅ, PÅ LUKTEN!
Hur som helst, jag har haft en trevlig midsommar och hoppas att ni alla andra också har haft det! Godnatt. Snart. Inte på ett tag. Men ändå.

kompis det går bra nu

Jag skrev ett svinlångt inlägg innan om hur bra allt rullar på men valde att ta bort det. Det enda som kanske var intressant av det jag skrev är att jag har vunnit 100 kronor på en trisslott idag. Och att jag köpte jordgubbar för dom. Och att jag sedan la mig ute i solen och åt upp dom.


tjofaderittan lambo!

Vem handlade i min kassa idag om inte EVA OCH ADAM, ADAM! Även kallad Carl Robert Holmer Kårell. Han var fräsh. Just saying. Sen är jag trött också. Har jobbat cirka gurka 9 timmar på tom mage och full kissblåsa. Godnatt med er!

dom hade mycket att säga


Tjennaare. Posarn här. Dagen har spenderats med knatten aka lillebror, så är en aning utmattad som ni kanske förstår. Vi spelade minigolf ute på siggesta, och glass åt vi. Oj vad vi åt glass. Vi åt så jävla mycket glass. Aa det gjorde vi fan.


good girls go bad


Det känns nästan som att jag bor på fåfängan nu för tiden. Det hängs åtminstonde en jävla massa där. Igår hade jag som ni kanske ser även halsduk på mig, man BAH hallå vart fan tog sommarlovet vägen. Förutom detta ramlade jag på rumpan, men jag kom undan utan några större skador. Efter hängandet åkte jag och mongo 2 hem till mongo 3 där vi åt glass, kollade på HSM 3 och hade rumpkrig. Livet leker ibland.

DUBBELMORAL

GISSA VAD JAG HAR KÖPT IDAG! Jag har gått emot mig själv. Om ni läser det här kanske ni förstår vad jag snackar om. Fan vad bra det känns. Jag älskar att trotsa mig själv!

Update. Jag kom på att inlägget framförallt handlade om iPhone. Och nej, så långt ska jag inte gå. Jag har köpt mig en Samsung touch. Hehehehe.

FÅGEL, FÅGEL! DU HAR EN FÅGEL PÅ DIG!


Hur ofta händer det att ni går med ett gäng kompisar då en helt plötsligt fnissar till och säger "oooj, jag gick visst på en fågel". Det vanligaste scenariot i det här fallet är ju att någon skriker "UHÄÄSFÄFÄÄÄÄÄÄ UUUUSCHH JAG GICK PÅ EN DÖÖÖD FÅÅGELLL BLÄÄÄÄ USÄÄÄÄÄKK" osvosv. Men nej, Ida gick helt lugnt, gick på fågeln, stannade upp, vi tog ett foto, sen gick vi vidare. No biggie alls liksom. (Vila i frid).

en jävla massa feberyra

Ni vet hur tråkigt jag tycker det är att sola. Om ni inte vet det får jag väl ta och säga det då. Jag tycker att det är skittråkigt att sola. I morse när jag vaknade och såg att solen tittade fram rätt så brutalt valde jag att gå ut och lägga mig ett tag, bara för att liksom. Men när jag efter 10 minuter började tröttna på att ligga där valde jag att gå in. Och det bästa av allt är att jag nu har en jättebra bortförklaring om typ Kissie eller någon skulle hoppa fram ur buskarna och fråga vad fan jag håller på med och varför jag är så jävla blek och varför jag redan tänker gå in. Då kan jag bara säga "nej men jag har FEBER! åh vad synd. Jag blev visst lite yr av all sol. *host* *host*"

Asbra ju. Verkligen. Asbra.


frääsh

tremongon.blogg.se

Gå in och chilla runt lite. Jag skriver under namnet "tixmongot".

you give me fever

Nice med feber när orkighetsmätaren står på -10. Enligt planerna ska vi fira mig och nissepisse ikväll. Men med det jag tidigare nämnde plus en rätt så ovacker syn utanför fönstret är jag inte tagd. Så det blir till att ligga hemma under täcket om inte någon gud bestämmer sig för att älska mig och ta bort alla dessa motgångar. Vilket kanske bara händer 1 av 2 gånger.

Nu ska jag dra av mig Jeansen som jag endast drog på för att jag trodde att dom hade någon magisk tilltaggnings-inverkan. Men njaä.

(bara som ett p.s. Det blir fekke, fast utan mig. Ni som har tackat ja till evenemanget har fått ett mail om tider osv.)

HAR NI SETT VÄDRET?


Lite så här känner jag och Tea gällande vädret. Sen vet jag inte om vi tror att ni blir mer sympatiska av vår tillgjorda dialekt eller inte.

mister cool

För några veckor sedan när jag, plasthalvfinnen och 95an var på "last song" blev vi 3gda på tuben på vägen dit.

95an valde att sätta sig längst fram medans jag och PHF rörde oss bakåt. Ni vet sådär som alla sköna människor gör, dissar den yngsta och svagaste. Sen när vi kom till T-centralen såg vi hur 95an blev orolig och började spana efter oss. Hon visste nämligen inte om vi skulle av där eller i Hötorget. Det var nu vi bestämde oss för att vara ännu skönare och låtsades gå av. Därefter sprang Emma(95an) av samtidigt som vi gick på igen. Men detta såg inte hon. När vi sen åkte förbi den snopna 95an började vi skratta som bara busiga tjejer kan. Under hela den här proceduren hade ett gäng killar i 20-23 års åldern suttit och iakttagit oss. Och precis när vi ska gå av i Hötorget säger en av dom, lite sådär extra kaxigt; "jävla LOL-ungar". SMACK! Fan vad den kändes.


gonna fight your fight, gonna cool the bad

Dagen igår slutade med att Tea och Casi kom till mig med ungefär 100 kg godis, chips, cola och fiiilm. Fick även Sven, som kommer stå troget vid min sida dom kommande åren.

Hela gänget

Jag gör ett bra första intryck på Sven och rycker av hans hår. Schyrre.

Freakade loss på balkongen

Jag sa till Casi "Nu gör vi dubbelhakor jaaooooo, jag är fett taggad jaaooo". Ja


obladi-oblada


Sitter hemma hos Cicci och gör allt som inte är normalt!

17 år i staden!

17 år nu då. Vad har jag lyckats ådskakomma på dessa 17 åren? Inte vet jag, egentligen. Men jag vet dock att gårdagen var sjukt lyckad, och fan vad jag älskar underbara människor som jag skrev på facebook när jag kom hem inatt. Vid 12-slaget samlade folk ihop sig och sjöng. Helt underbart mysiga människor jag känner.

Hur dagen ser ut förutom att svara på facebook-grattisar vet jag inte riktigt. Men ni lär väl höra från mig igen snart. Idag är jag glad som en tok. Det kanske märks?


another summernight


Jag lyckades inte ta så många fina bilder på avslutningen idag. Ja, förutom den här då. Om några timmar bär det av mot grisslinge där några band ska spela. Efter det är det myspys med vgy människor på skinnarviksberget. Vid tolvslaget tycker jag även att vi tillsammans ska hälsa min sjuttonårsdag välkommen! puss på er

I gotta get smart

Idag har jag dumförklarat mig flera gånger. Over and over and over again. Så jag vet inte om jag vågar skriva så mycket mer idag. Måste låta det här svalna ett tag först för att sedan kunna bygga upp imagen igen.


ett mycket sällsynt exemplar


Idag fyller min underbara vän Nils år. Grattis ponken, jag älskar dig!! HÖR DU DET?

you and me song


Rotade fram ett gammal videoklipp på mig och Geten. Vi inbillade oss att våren hade kommit, trots halvmetern snö som fortfarande låg på marken.

I am funky

Jag var nyss på bio med Sandwall och Felli. Sex and the city 2 blidde det. Och trots min efterblivenhet när det gäller just sex and the city hängde jag med ruskigt bra och diggade filmen. Men en sak som stör mig när jag är på bio, varenda jävla gång, ungefär när halva filmen har gått och man har skrattat, gråtit och druckit EXTREMT mycket cola. Då kommer det, helt oförberett. KISSNÖDIGHETEN. Den akuta jäveln också. Desperat försöker jag alltid komma på bästa sättet att sitta på för att utsätta kissblåsan för minsta möjliga tryck. Men fan i helvete vad det inte finns ett sådant sätt att sitta på. Men nu är jag glad och kissblåsan är tömd, so I have nothing more to complain about. :)))

världen är elak, jag ser det varje dag.

Det här är vad jag har slängt min eftermiddag på.

listen up people

Har ni feta ångesten över vad ni ska göra imorgon mellan klockan 2 och 6? Då ska jag göra livet lättare för er. Ni ska nämligen ta er till Rålambshovsparken för att kolla på Assistant Captain (mitt stekheta band). Japp.

För han har tagit studenten


Gårdagens gladaste kille! Grattisgrattisgrattis till studenten broder min.

Kan man kombinera en söt klänning med peace-armband och trasiga converse?

Jag sitter här inne framför datorn när solen lyser och funderar på om jag kanske är lite väl uppklädd. Det är ju trots allt inte jag som tar studenten idag. Förberedelserna på nedervåningen är i gång för fullt och jag BORDE gå ned och hjälpa till. Eller har jag kanske gjort mitt genom att bara existera? Tink so. Lite arg är jag också, på mamma och pappa som tog en söt bild från Jespers barndom och inte en av alla flippade som jag pekade ut. När jag tar studenten kommer det bara finnas flippade bilder att välja mellan, jag var nämligen allt förutom normal när jag var liten. Och något säger mig att det fortfarande är liite så.

Snyggaste syskonen evaH

that's not my name!

Min lillebror har en bästakompis vid namn Vincent. Vincent är 11 år och rätt så liten för sin ålder. Vincent är, som bekant, en pojke. Min lillebror har en tendens att blanda ihop mig och Vincent. Så för tillfället tilltalas jag med två namn i det här huset. Jennie och... Vincent.

you and I collide

Idag har jag haft uppspelning i skolan

Idag har Julian fottat småbarn med min kamera. Pedofilvarning.

Idag har jag repat med bandet.
Idag kommer min farmor hit.
Idag kommer min farfar hit.

Idag kommer min faster hit.
Idag ska jag äta middag.

angående förra inlägget.


RSS 2.0