Ha en trevlig kväll



Why can't we just laugh and joke around


arctic monkeys

yes in my heart

Föresten. Vad snälla ni är som fortfarande kollar in här och läser mitt skräp. Det är faktiskt jättesnällt.

yes in my heart

Föresten. Vad snälla ni är som fortfarande kollar in här och läser mitt skräp. Det är faktiskt jättesnällt.

all we care 'bout is talking

Den här veckan har varit ganska rolig och det känns som att den tidigare lite splittrade klassen börjar samla ihop sig igen. i tisdags åkte vi långfärdsskridskor i Norrviken och som vi skrattade åt något som vi var så dåliga på. Imorse vaknade jag upp bredvid punkhultan i mina blommiga och trasiga lakan. Det är liksom sportlov nu och som rutinen talar är ju allt jävligt bra då.

tösse

I helgen var världens bästa göteborgare här på besök och jag har sett ut som på bilden ovan sedan dom åkte igen. Allt var så grymt och jag saknar dom redan.

Two kinds of happiness

Var ute och dansade med mina manchesterbyxor i lördags trots att jag skulle ta det lugnt i helgen. Dansskorna liksom förde mig till stället där musiken talar till mig som mest. På torsdag kommer göteborgarna hit, fina Alexandra och Emelie som vi inte har träffat på dryga 6 månader. Allt kommer bli så episkt och alldeles perfekt när vi ska visa dom hur vi göre här i hufvudstaden. Nu ska jag försöka anstränga mina naturvetenskapliga del av hjärnan. Auf wiedersehen.

epic


Pallar inte folk som gråter på alla hjärtans dag för att de är singlar. Faktiskt inte. Lol.

apa



Seriöst kontra LOL

Man kastar sig lätt in i saker för att strax därefter göra samma sak. Fast ut. Känslor är inte lätthanterliga, speciellt inte när man inte vet hur man ska kontrollera ruset. Allt blir starkt, synnerligen, sen blir det svagt. Inget som baseras på ondska eller ett så kallat "hjärta av sten". Man är människa och det om något kan man inte kringla sig runt. Vi är så unga, så små och tar allt på största möjliga allvar. Synen på att vara den optimala vännen, den optimala familjemedlemmen och ja den optimala tonåringen är idealbaserad. Vilket gör allt så mycket större än vad det egentligen behöver vara. Misstag finns till för att lära sig av, inte för att spottas på. 
Jag ville mest föra ut budskapet att man inte alltid måste ta allt så seriöst trots att man ska visa varandra den största respekten. Man behöver inte bestämma sig för att svartlista någon för att den inte lever upp till de förutbestämda förväntningarna. Eller för att den agerar på ett sätt som inte sedan tidigare står skrivet. LOL.



We're so lucky 'cos we never grew up

Fyra månader. Fyra månader kvar tills jag tar studenten. Lilla Jennie som inte ens vågar sticka sig själv i fingret med en nål. Lilla Jennie som har en undangömd fobi för sociala situationer. Lilla Jennie som inte vet hur man får pengar att stanna i plånboken. Lilla Jennie som inte ens kan hålla rent på sitt rum i mer än några timmar på sin höjd. Lilla Jennie som spenderar 80 % av sin vakna tid på twitter. Lilla Jennie som aldrig har betalat en räkning i hela sitt liv. Lilla Jennie som kokade ris för första gången i lördags. Lilla Jennie som knappt vet hur en tvättmaskin fungerar.
Allt kommer bli bra.

in spaceships, they won't understand

Hade världens mest episka helg. Var på slakthuset med nästan alla mina bästa kompisar. Skakade rumporna och plockade äpplen från taket. Det var ytterst få krigare som tog sig ut i lördags vilket resulterade i världens skönaste toalettköer. Är det något jag är för otålig för så är det att stå i köer. Om vi säger såhär; jag älskar livet. Soundet som the Strokes samt Julian Casablancas (som dessutom sjunger i strokes) kör på gör det fan om möjligt just nu ännu bättre.

Det här är rock, jag är i stockholm

Agerade turist i min egen stad idag på grund av att lektion efter lektion var inställd. Vi åt lunch på världens godaste veggo-ställe vid namn Hermans. Buffé och man kan trycka i sig hur mycket som helst och rutinenligt gå därifrån och lukta ingenting förutom vitlök. Vad har annars hänt sedan vi hördes senast? Jo, biljetter till Isak Strand är bokade, göteborgarna har köpt tågbiljetter och snart kommer dom hit och igår tog bussen oss till Järvsö för lite skidåkning. Imorgon är det redan helg och det tackar jag gudarna för.

Suck

Åh ni är ju värdelösaaaa, ELEFANTBAJS var det såklart.


RSS 2.0