valborgsmässoafton

sitter hemma hos veerus tha geek. Hon säger att jag också är en tönt, vilket jag självklart inte är! härmed proppar jag in vera i min nördlista, nummero tre! Imorgon ska vi upp med tuppen då vera ska slava ute på siggesta.

vi säger hejdå från lyxvillan!

sommar sommar sommaaar!

det var meningen att ni skulle sjunga med när ni läste rubriken, bara så att ni vet. jag sitter och dreglar efter sommar, sol och bad här :D mucho najs måste jag säga. sedan längtar jag efter att sätta upp studsmattan, men just nu är det något cpgödsel på våran gräsmatta, så det kan jag ju drömma vidare om. Det roliga med studsmattor är att det är sjukt kul att hoppa i sisådär fem sekunder, sen känns det som att hjärnan vänds upp och ned.
På bilden här nedan ser ni nog att den redan har vänts upp och ned, den är gammal och sjukt najs! ungefär lika najs som mina djungelshorts och lika najs som detta långa, helt fullkomligt onödigt ointressanta inlägget :) byebye my lovers.. naaat

all the love ive got in here


ibland så blir man sådär däng i huvet och vill börja om 6an. då var allt så nytt och roligt hela tiden, nu är det samma gamla visa varje dag. helt otroligt Oroligt är vad det är. usch och fy på hemmestaskolan..

finally

nu är jag äntligen klar med mitt hemkunskap arbete om att flytta hemifrån! jag tror att jag för en gång skull kan gå och lägga mig utan ångestkänslor :) känns helt obeskrivligt bra. men nu har jag snackat alldeles för mycket om skolan på sistonde.

fooolks, vad händer imorgon? självaste valborgsmässoafton.

skolan in my röv

jag har alltid så finurliga rubriker. förstår inte vart jag får allt ifrån!?
nu står jag i datasalen som vanligt, skitkul.. har ju gjort klart mitt no arbete så det finns inte sådär vidare mycket att göra. ioch för sig är det grymt skönt, så jag ska inte låtsas vara missnöjd. Johanna breve mig fnissade iaf till om min rubrik, så jag antar att den är lite uppskattad iallafall. mmhmhmh...


alla har dåliga dagar

jag hade helt och hållet glömt bort att jag hade innebandyträning idag, så när jag loggade in på facebook efter skolan så såg jag att vi hade träningsmatch till och med. självklart, jag som hade planerat en lång plugg dag. På något vänster så har jag lyckats skriva klart min no, och nu har jag bara hemkunskapen kvar. pjuuuhh. men egentligen, ni vill inte höra mina ångesttankar så I stop here.


åh, min sötenöt.


ni vet, syskon...


design,design,design

okej, min blogg ser ut som en reedig emo blogg. inga fördomar, för jag är fördomsfri! på riktigt. back to the point, för att liva upp stämningen då det faktiskt är vår/sommar, WUHU! så vill jag ändra bakgrundsfärg och kanske header, den anpassar jag isåntfall. nu , fokus på bakgrunden. nå? vilken färg kör vi på dear people?

running in cirkles


bilden har alltid betytt något konstigt.. vet inte varför:P
kanske för att ebba har sin fina tandställning där, vad vet jag?

spinn in the sun

jag kan nästan lova att det inte är många av er som kommer få spinna på taket på bodyjoy! utsikt över hela vackra mölnvik, beautiful :) sen måste jag be om ursäkt för uppdateringen idag, min bror, den lilla har bestämt sig för att bli datanörd. kul för honom, tråkigt för mig.
aa. mer än dessa intressepilarna tänker jag inte skicka iväg för tillfället :) byebye

haha! nostalgi


fooolks, känner ni igen snyggingen?  För er dumbass som inte har förstått att det är jag så kan jag alltid avslöja att.. det är jag. Det var en kväll för kanske 1-2 år sedan hemma hos filippa (ebbas kusse) och vi kände för att driva med några andra som befann sig i huset. så vi skulle först sminka oss lite mer "fjortisstylat", vilket slutade såhär. Inte nog med det så ser mina händer gigantiska ut :O det var hur som helst sjukt kul kväll, med lite anorlunda humor.. minst sagt.

skidor

jag är lite omvänd av mig i mitt tänkande.
när det är vinter då vill jag sola och när det är sommar vill jag åka skidor.


bäst hittils!

haha, bäst hittils i talang!

sunsunsun

uhhh, 23 gradet ute. det blir in i duschen och ut i solen! I LOVE TO BE SICK!!! MOHAHAHA



beverly hill vs 90210

okej, tyck inte att jag är en nörd nu. men jag har följt beverly hills varje dag denna vecka då jag ha varit sjuk. min fråga till er är vilken serie tycker ni är bäst? Beverly hills( den gamla ) eller 90210?


rätt ska va rätt!

Victor är envis om att det heter "inte jag med", det heter "inte jag heller"!
snälla, kan ni kommentera att det heter "inte jag heller" så han ger upp någon gång.

tack så mycket!

veeruspeerus


yaay, en sådan icke cool bild. Jag och Veerus hade en trevlig dag inne på donken medans vi väntade på att våran bio skulle börja. vad roar man sig med om inte att ställa upp mynt? Det var dock typ ett bra tag sen detta.
Saknar min veerus som är i deutschland.. <3

wihuu


jag blir gaulet glad av denna bild

godmorgon sunshine

var nu på morgonen och gjorde nationella i matte. Känns lite dumt att jag gjorde det trots att jag var sjuk då min hjärna är rätt ur funktion just nu.  Hoppas det gick helt okej iaf :)  Det var rätt skönt att få komma ut och att få träffa lite kompisar:P kände att det behövdes. Nu har jag en helt händelsefattig dag att se fram emot :D JIIIHUU

föregående inlägg

shit, jag måste bara försvara mig själv. Ni tror säkert att jag lika gärna kunde vara det där galna fanset. MEN NEJ! jag ogillade honom väldigt mycket under idol, och tycker fortfarande inte att han är något vidare. Det var därför jag blev så förvånad när jag hörde denna låt då man inte hör hans bristande röst. Så jag är inget "big fan" av honom, hata mig inte :P

det trodde ni inte va?

Ni vet Johan Palm. När han var med i Idol så var han minst sagt inne i en rätt svår målbrottsperiod.  Lyssna på det här, är det bara jag som tycker att det är bra?


I think its all because of you


eftersom jag inte har något liv nu så bjuder jag på en egobild..¨
(fräknarna börjar komma fram nu!!)

rastlös

ledsen att det inte blev fler inlägg igår. jag sov i princip hela dagen. Igårkväll gick min feber upp till 40 grader och jag som hade satsat på att gå till skolan idaag :(  menmen, jag ska inte klaga!

me und teu da frään.

tomrum.

erkänn att jag inte är den enda som saknar Ebbas tandställning..

det sista jag behövde...

vaknade upp imorse efter en orolig natt. Gick ned och tog tempen, nästan 39 grader. mådde illa och en massa skit. uurrsch, jag tycker inte om att vara sjuk nu när det bara är några veckor kvar av skolan.

skolan I löv

jag står i datasalen med skrållan breve mig. vi skriker till carola och har allmänt jättekul. Egentligen borde jag engagera mig lite i mitt skolarbete om 11 september. men, icke... det orkar jag inte. Fan mitt huvud värker, och jag borde besöka skolsystern. men hon är lite allmänt knäpp, frågar man om en huvudvärkstablett så får man istället en massa frågor om bakomliggande orsaker till huvudvärken. Då går man hellre omkring med huvudvärk.

nej, nu ska jag stänga ned innan en lärare kommer och skäller på mig..

backyard babies


alltså jag är lite sådär smygtokig i Dregen. han är grymt cool fan:O
(dregen= den piercade jäveln med svart hår)

serrrii

jo bara så att ni vet så menade jag allvar med det där att jag gärna vill få lite tips. och bara för att ni ser att jag har fått 4  kommentarer (alla från samma person) så slipper inte ni andra undan!!! AIGHT?   jag ska kutta er allihopa om ni inte kommenterar!

bu eller bä?

okej, 3 positiva saker med att ha lugg;

  1. man kan leka beatles
  2. man kan sätta upp luggen lättare
  3. och man kan leka beatles

och 3 negativa saker med lugg;

  1. man kan inte sätta upp allt i en toffs utan hårspännen
  2. man kan inte gå och vara avundsjuk på att beatles
    kan vifta med sina luggar och inte jag
  3. det är irriterade för ögonen ibland


tipstipstips

okej, jag har en minimini blogg i jämförelse med alla barbiesar uppe i toppen. men bara för att inte min blogg ska dö ut så skulle jag vilja få lite kommentarer om vad ni gillar/ogillar i min blogg. vad ni saknar eller vad jag ska skriva mer om. något ni vill veta eller vad som helst. ni kan kommentera anonymt om ni tycker att det är pinsamt att jag får reda på vem som läser min blogg eller vad nu problemet är. det skulle uppskattas :) 

juste, en sak ni inte kan få!! det är dagens outfit. något denna blogg aldrig har varit eller aldrig kommer bli är en modeblogg! thats it

sundays always come to late

jag brukar alltid tjata om hur mycket jag älskar/gillar söndagar. men nejfaan, jag hatar de!!! jag vaknade upp imorse på skrållans floor och suckade högt.... söndag... Nej, det är ett rent helvete att det är skola imorgon. jag förstår inte varför jag, liksom alla andra inte bara kan tagga till nu. vi snackar om några veckor, sen slipper jag 9an. men nej, jag orkar inte. jag är så förbannat lat och skoltrött så jag blir arg på mig själv. kan någon banka lite vett i min skalle tack?

heh.. nu ska jag sluta vara såhär jävla deppig som jag har varit i de senaste inläggen.
DET ÄR JU VÅR FÖRFAN!


heh.. lugg


well..?

saturdays great

har nyss varit och tränat core med malin, victor och simon. det gick väl sådär xD

ska snart iväg till skråll med casi och tea. Hennes dear mamma ska klippa mig och Casi.  Så idag kommer jag skaffa lugg, det känns läskigt men samtidigt skönt :) 

the winner takes it all

jag är så sjukt nöjd med mig själv. jag klarade hela FISHY!
bara en fråga. Victor, vem vann?

HAHAHAHAHAHA!!!


jag kan verkligen inte låta bli att garva varje gång jag ser denna bild. Ser ni hur extremt cool jag var? Och jag visste inte ens att jag blev fotad. Jag är/var alltså naturligt cool. (5an)

hemmestafestivalen!


jag hoppashoppashoppas att vi kommer med i år igen:)

friday im in loove

snacka om att jag behöver helg! jag är helt sjukt skoltrött, jag tar inte tag i någonting, och det visar sig ju på resultaten. Nu vet jag iaf att så som det ser ut nu så kommer jag in på alla mina gymnasieval, men funderar fortfarande på omval. Vet dock inte vad jag ska byta till i sådanafall.  

fyfan vad jag känner mig tråkig xD DET ÄR JU HELG VADFAN!

torsdag

tjolahooooppp, den här dagen har varit väldigt lång. hänt mycket men ändå så lite(?).. mer än så orkar jag inte skriva, för jag är trött.. och jag känner att jag suger på att uppdatera, och jag känner att jag klagar en massa just nu så det är lika bra att sluta skriva. PUNKT

Fishy


är det någon mer än jag, och nu victor som nördar sig/ har nördat sig med detta spel? när jag var mindre så var jag helt besatt ett tag och klarade hela spelet. Nu har jag satt igång och det känns som att konsekvenserna inte kommer bli bra..
Fishy in my <3

somewhere only we know


nördlista

juuuste, jag har inte presenterat min nördlista här. för tillfället är det bara 3 stycken som är med på den, men det kan det bli ändrig på.
så här ser den ut :
1. Ebba
2. Victor
3. Kevin

så bevisa för mig nu att just du är en nörd så kanske ni kommer synas här:P


fuck them all

kul det var med skola idag, första lektionen var en plåga för alla. och grupparbetet som vi påbörjade kom vi inte långt med, om man säger så.  Föresten,  jag är en klenis. Boxningslektionen som vanligtvis bara är roligtjobbig var idag, skojjobbigtjobbigt. ni förstår skillnaden va? nice :)

nu ska jag fjolla mig med något annat :)

we won it all


orkar inte skolan.

måndag

hela dagen har varit rätt seg, har inte hänt så mycket. imorgon börjar skolan, det suger. men som tur är så är det inte långt kvar till sommarlovet :D

påskkärringar


ja, några påskar sedan. men vadtusan :)
johannis och jag

klaart

nu har jag iaf handlat klänning och ett skor till balen och en klänning till skolavslutningen!


I found a reason

ska shoppa med mursan idag. Först blir det lite solning på altanen, men eftersom jag verkar vara imun mot UV-strålningar så får vi se hur det går vägen. fräknarna börjar hur som helst visa sig stolt på näsan. :)

det kanske blir ett sådant där fult inhandlingsinlägg sedan, får se om jag känner för att plåga er med det.

byebye

all my loving

bara för att jag känner en stor längtan till min kära skola så lägger jag in några intressanta bilder av den.


ja, man ser inte vad det står. jag visar hur som helst att där sitter jag under mina mattelektioner.
självklart längst fram, jag är mån om mitt rykte.

och här visar jag så stolt upp vart mitt skåp ligger.

Vad kul, nu har ni något att tänka på resten av kvällen medans jag tänker sova :)
nattinatti

im lovin it


tänka sig att jag är så grym på att massera att det bildas köer.

en utav alla påskdagar

jag är så glad, vädret är suveräääänt. har solat ett tag, men otålig som jag är så kan jag inte ligga still länge utan att känna mig rastlös. så jag fick sola i perioder. ikväll så ska vi eventuellt grilla. 

snart är lovet slut..  Fast allt blir så mycker roligare när vädret är bra, så det gäller förhoppningsvis även skolan:)


tick tick boom

You know I've done it before,
And I can do it some more,
I've got my eye on the score,
I'm gonna cut through the floor,

homiies


smartasses

jag och vera strosade omkring i gamla stan. Vi parkerade oss på en bänk mitt i allt folkvimmel och kollade på människor som vi brukar göra.  vi fick några roliga stalkers efter oss också.   det blev varken något fotografi på gäss eller någon glass.

på bussen hem så ställde jag en av mina supersmarta frågor till vera.

Jennie: -(Efter en stunds funderande) heter det en eller ett gäss?
Vera: - jennie.... en gås heter det


bestaven

ska till staden idag med veerus . Vi ska fota gäss, sitta i solen och äta glass. kan det bli bättre tro?

good old days ;D

hahahahah! hittade massa bilder på mig och östman från typ 6an. så gullig man var när man tillbringade hela eftermiddagarna framför camen ;D 

nostalgi


one way, or another?

jippieyay


Älskar Timo, älskar låten, älskar videon. en jävla massa kärlek

malena ernman

kommer ni ihåg att jag deppade över att malena ernman vann melodifestivalen förut?   hon har på något sätt lyckats övertyga mig om att opera is the shit. Jag diggar hennes låt och framförallt hennes förvridna miner. jag gillare. 

I <3 you

emodagen

som min bror så tydlig döpte om skärtorsdagen till. mucho mogen grabb det där. vad är skärtorsdagen egentligen? alltså vad hände då? jag har ingen som helst koll på något under påsken, jag vet bara att det är idag man är påskkärring (eller?).

Just nu är sandalen och färgar tillbaka sitt hår blont, ska bli intressant att se hur det ser ut. har vant mig vid brunetten malin:P Jag ska föresten klippa lugg, det är bara en tidsfråga.

I dont shine if you dont shine


verusperus
<3

Don't stay and fight


sweet kissin´ in the moonlight


nu är jag 100% ärlig när jag säger att denna låt på skiva
är grymt bra och rolig när man åker bil i örebro.

yaahaaaay

jag är hemma, ni tänker åhfan.. inga fler inlägg tack. jag tänker jippie, äntligen får jag tråka ut er igen!

till det lite viktigare ämnet då, örebro cupen. vi var 4 lag i våran grupp, vi kom tvåa och skulle spela A slutspel. Väl på slutspelet så förlorade vi på straffar... kul..  f-94 kom enda till kvarts final :) wihuu.

om man bortser från att alla 15 tjejer var självmordsbenägna igår kväll efter sista matchen så har det varit sjukt roligt!  Jag har sjungt la voix över hela örebro, vilken känsla. 

sjukt koncentrerad på mitt nagellack

the beauty


hon säger hejdå en sista gång..
  adios amigos.. adios

das weekend

jahapp, imorgon bär det av mot sköna gröna örebro. jag har ingen aning om det är varken skönt eller grönt där, men jag hoppas på det.  4 ska vi samlas, jag ska åka med klasse da brasse tillsammans med ebba och tea. Antagligen blir det sång till melodifestivalen som gäller i bilen, det är våran grej liksom.  vad mer då,  jag kommer hem på söndag någongång då det blir något inlägg. det kan hända att jag är så gullig att jag flörtar järnet med fancy och lånar hennes lilla bloggmannik. men det är bara om..

wish us goood luck, jag nås nog på tegelstenen för det mesta.

hej hootiepie


från earth hour, utanför skansen i väntan på att få stå upp i 6 timmar :P

can you read my mind?

jag saknar verusperus, och hon gick inte på mitt aprilskämt igår om att jag skulle flytta till skåne då jag hade råkat dra det förra året också... :( snacka om fail där jennla.

hur som helst så slutade jag skolan 11 idag, det var ju rätt så väldigt skönt om jag ska kortfatta mig. ska försöka att fortsätta med matten sen när jag chillat ihjäl mig ett tag. ett tag=hela eftermiddagen.


ÖREBRO

på fredag åker jag till örebro med innebandy tjejorna på cup :D

1 april

har ni lurat någon idag så kan ni ju kommentera den lilla luringen.

själv lurade jag

  • mamma imorse att jag var gravid
  • Vi lyckades nästan ställa fram klockan på svenskan
  • tyskaläraren om att vi inte alls hade läxa och slapp därmed läxförhör

det var väl kanske några små fler som inte någon trodde ett dugg på.


RSS 2.0