jag säger bara ja

Fan vad jag är grym! hehehehehehheehehehheeheherhehehehehe.

jag säger bara nej


Här är hon igen. Min bästa vän


summering

Jag känner mig rätt så tillfreds med hela den här skolsituationen nu bortsett från dagens frustrationer som vi behåller osagda. Skivan är bokad och projektarbetet har sparkats igång. Mössprovning inom en ytterst snar framtid och veckorna kan räknas ned till dagen med stort D. Just nu vill jag bort från den där skolan samtidigt som jag vill att mamma ska sluta skicka invites på wordfeud. Har utvidgat mitt sociala nätverk och upptäckt att det finns så mycket intressant hos människor. Har gjort mitt på sommar! för säsongen då jag aldrig i mitt liv sätter foten i den 20 meter långa toalettkön igen. Aldrig mer. Förrän nästa sommar.
Idag satt det en pundare under ett träd på min tomt och väntade på bättre tider. Jag undrar hur människor kan hamna där. Under ett träd på en främlings tomt. Vill leda människor på rätt spår, vilket är omöjligt, alla människor har olika spår och jag vill inte vilseleda dom ännu mer. Idag är jag som alla andra dagar trött i huvudet. Måste sluta upp med det.
Här är min bästa vän

här kommer lyckan för hundar som oss

Att det redan är den 22 Augusti och att skolan börjar imorgon känns absurt. Men det är ju som alltid. Har man lov så känns resten av årets verklighet så sjukt långt borta. Nu idag har jag ångest och ont i magen, inte bara för att jag inte vill tillbaka, utan för att det här tar slut. Lugnet före stormen. När man väl sitter där om några månader, mitt inne i verkligheten och råpluggar inför matteprovet dagen efter, då kommer det kännas som att ett sommarlov absolut inte har existerat. Om cirka 9-10 månader är det dock slut på skiten för ett tag. Jag ska inte plugga igen förrän jag känner mig extremt jävla motiverad och säker på min sak. För er 96or som säkerligen inte läser min blogg, välj för guds skull en linje som ni vet att ni kommer brinna för, inte bara någon i mängden för att du inte vågar brinna för något. Ett klokt råd homosapiens emellan. Och på tal om det där med att brinna för något, jag ska vänta med att boka min tatuering tills jag är HEELT säker på vad jag vill göra. Känns så onödigt annars. 
Hur fungerar er kropp nu när skolan drar igång igen? Exalterade? Gräver ner er?
Två år efter att bilden togs ser jag fortfarande likadan ut!

Trötthet

Jag är så totalt död man bara kan bli. I fredags var tanken att vi skulle gå ut men pga otaggade tjejer körde vi på en filmkväll istället. En filmkväll som slutade 05.00 och gav oss cirka fyra timmars sömn. Igår åkte vi till sommar för att fira Martin. På planeringen stod det tidig hemgång, men istället blev det en lång, lång och en senare än beräknad hemgång. Efter ytterligare cirka fyra timmars sömn gick jag imorse upp och jobbade i min egna lilla värld. Sedan dess har jag powernapat till och från sedan klockan 3. Är totalt jävla död. Över och ut och jag vet inte varför jag skrev detta totalt innehållsfattiga inlägget.

fest

Man borde inte få må såhär när man kvällen innan dissade en utgång för filmkväll. Det är orättvist. Huvudet dunkar efter några få timmars sömn. Men det där skiter vi i just nu och åker istället in och bokar min efterlängtade taueringstid!!!

@Rocklarsson

Jag säger det igen. Skaffa twitter. Guds gåva.

Hon var den som kände efter så det spraka, kunde glittra, men sen var det som hon dog

Är nykär i den här låten och i Albin.

Something big is about to be released


where is the love?

Galen. Drar i håret. River sönder kläderna. Äter inte mat. Är hungrig. Frustrerad. Sitter still. Andas. Fokuserar. Lugnare. Jag tror att mitt sinnestillstånd är någorlunda stabilt igen. Jag hatar en sak. Jag menar verkligen HATAR!!! när folk inte går att få tag på. Jag får nästan hjärtstillestånd av sådant. Man känner sig hjälplös och ja helt jävla död. Inte nog med det försov jag mig imorse, kom inspringandes på ICA svettig som en gris 30 minuter försent efter att ha blivit väckt via telefon 20 minuter tidigare.
Nu ska jag gräva ned mig och inte ta mig upp förräns klockan tidigt imorgon trots att jag börjar jobba 3. Jävla städerska.

Som fisken i vattnet

Efter att ha låtit kroppen vila hela sommaren är den nu totalt förstörd efter dagens fysträning. Jag har aldrig aldrig aldrig någonsin haft kramp i hela benen flera timmar efter träningens slut. Herrejävlar vad jag aldrig ska låta den vila igen. Jag har förövrigt gjort om mitt rum och stormtrivs mer än vad fisken gör i vattnet. Dessutom har jag en myshörna som jag för tillfället live-bloggar från samt en lång sovmorgon imorgon. Jag mår gott. Godare än fisken i vattnet.

Mobilblogg

Ville bara säga att jag kan mobilblogga.

PartyROOOCK

Det spritter i hela kroppen, så taggad är jag på att gå ut ikväll. SÅÅÅÅÅ!!
Det går inte att inte ha roligt med dessa tösabitar. Tea fattas dock. Men hon har blivit hästtjej vilket innebär automatisk utkastning. Så jävla töntigt med hästar.

identical twins

I Grekland, i Göteborg och här hemma i Stockholm har vi fått frågan om vi är syskon och ibland till och med tvillingar. Är jag och Tea så lika? Jag tar det lätt som en komplimang.

av musik bygger man glädje


när allt känns på rutin och redan gjort ska jag samla mina krafter och göra något stort

Idag är jag ledig och som traditionen talar regnar det även idag. Klockan är kvart i ett och det finns inga planer. Jag vet inte ens om jag vill ha planer. Samtidigt som jag har noll koll på läget har jag ingen vidare lust att göra något speciellt. Jag menar, det regnar ju. Och det är sommar. Och skolan börjar snart. Fan. Malin får man inte tag på heller, inte på en vecka har hon visat någon typ av livstecken. Pank börjar jag bli också, igen, ändå vill jag ut ikväll. Sitta och träffa människor. Vara social. Fan jaa det vill jag. Någon som är på?
'Den klassiska powernapen efter poolen i Grekland.

Fredagens snyggaste bild

Vet inte hur många extra magrutor den här bilden har framkallat. Herrejävlar.

sant

Gick förövrig in med trosorna i duschen imorse.

Förvandlades till en panzarvagn med en dröm


holy thursday

Jag vill inte påstå att jag var den vassaste kniven i lådan igår under bowlingmatchen. Här har vi förlorarna. Jag kan inte riktigt skriva mer för jag har träningsverk i min högra hand. Jävla bowling.

Den här världen är så underbar

Jag må vara den mest schizofrena människan som någonsin har vandrat på denna jord, men fan vad livet är bra. Idag kan inget gå fel (förutom att jag missade en leggkontroll). Nu ska jag iväg till stan för en shoppingrunda med kvinnan som gav mig liv och efter det blir det bowling med grabbarna grus samt Minna. Det är nog lunchdejten med minna på taket som präglade det här lyckoruset. Jäävlar vilket väder också. Nu drar vi på oss svarta kläder och drar mot bussen.

john Legend


beautiful people

Det roligaste som finns är att vara ute och träffa nya människor. Människor som är allt förutom den jag är. Det är intressant och underhållande om något. Igår när jag och Minna satt på Snaps kom den här mannen och slog sig ned bredvid oss. 
Bokstavligt talat så var det ju såklart inte han, men en kopia både personlighet- och utseendemässigt. Till att börja med var han homosexuell (vilket hade kommit fram via rykten och inte från honom), superreligiös och 41 år. Helt plötsligt var han en hetrosexuell man som ville fika med mig, superreligiös och 41 år. Samtal som rådde var bland annat om evolutionen ägde rum eller inte och ja frågor kring döden. Det var intressant trots att hans tillstånd inte var det mest stabila. Och trots att jag mest satt och drev med honom. Nu såhär i efterhand känner jag mig som en hemsk person. Han får gärna tro att råttor har fått vingar från Gud och att dom inte tillkommit på ett naturligt sätt. Det får han faktiskt. Over n' out. P.S idag har jag varit så jävla duktig på alla sätt och vis. Förtjänar ännu en filmkväll. Yeah.

Från arkivet

Kan vara världens sötaste bild!

"Värme är som solen, som är som ett bi i en varm låda."

Dammig och bortglömd hittade jag häromdagen en bok full med dikter om värme. Boken kommer från en epok i mitt liv då man var dag stod inför valet "vem ska vara min bästa vän idag?". Den epoken. Tredje klass. Låt mig bjuda er på några dikter från kända ansikten som hänger kvar än idag.
"Spisen är varm, jag bränner mig lätt. Kärlek är svår, jag drabbas rätt lätt. Det kommer rosor med posten, dom är röda och är från dig. Jag sitter i bastun och tänker på dig. Och jag hoppas att du kommer till mig. Strömen bryts och blixten slår. Det ringer på dörren och där du står. " - Jennie "jennla" Larsson - 9 år.
"Jag går på stranden här nere i Spanien. Solen steker vinden smeker. Plötsligt ser jag några håriga greker. Jag ropar 'tjena hej vad heter ni?'. Dom sade 'Extopompaonsatsiki'. Oj oj oj låter jätteskoj, men nu måste jag dra så skepp ohoj. Men hör ni vad är det där ompiompiompappa? Låter kul ånej en komet, jag dör men jag fylls med värme. Min mage kittlar till jag vaknar i ett annat land. Jippi jag föds igen..... SLUT!" - Carl wilhelm - 9 år

"Jag går i öknen. Värmen stiger. Inte en skymt av vatten, men jag hör en beck. Jag går i den kok heta sanden. Jag hör att jag kommer närmare. Tillslut så blir allt svalare. Tillslut så vaknar jag och märker att det bara var en dröm. " -Adam Kron - 9 år

"Jag kör go-cart, men motorn är varm. Mitt avgasrör brinner, jag kör 1000 varv. Jag hoppar av i farten, det kommer en dåre. Jag står i vägen hjälp, smock, nu är jag död." - Nils Brandsma - 9 år

Allt är oredigerat. Rätt talanfulla om ni frågar mig. Än finns det hopp!

pirrrr

Så. Jävla. Snyggt. Trodde jag hade tappat tatueringslusten där ett tag men jävla i satan i gatan vad jag blir pirrig i magen. Måste boka tid. Vad är snyggt? Vad är inte snyggt? Behöver inspiration.

aj

Hade ni haft balls of stones hade jag visat er min hals som ser allt förutom behaglig ut. Ja aj!

RSS 2.0