jobb med veruus

hittade som ni såg på bilderna min efterlängtade skinnjacka. kändes jätte ovant i början att ha på sig den, ett helt annat material liksom. hämtade även ut mobilen som jag är lite smått kär i just nu.
imorgon blir det jobb på siggesta med veruusen, :)

en glääs promenad med bror

var nyss nere med lillen vid grisslinge och köpte en mjukglass,
 vi satt vid bryggan och posade några graciösa foton.
han är sötast!


HELG ÄNTLIGEN HELG!

inget inlägg igår, hände ändå inget speciellt.

idag ska jag och mamma iväg och handla skinnjacka och hämta ut min mobil :D så från och med idag så kommer ni kunna höra vad jag säger i mobilen ;) skinnjackan ser jag jättemycket fram emot! men varje gång jag är och shoppar så letar jag efter en, hittar aldrig den som jag vill ha!. så det är surt. ni får se när jag kommer hem om jag hittade nåt.


racerbåt jennie

blöt i arslet! de är vad jag e. men kul var det! må jag säga, även fast jag fortfarande darrar som en jäkla fisk. anledningen till detta var att idag var vi i Grisslinge med klassen och åkte racerbåt. från klockan 10 fram tills för ca en halvtimma sedan. man fick även åka runt med gummibåtar, vilket jag höll mig till i början. när det inte ens gick bra med gummibåten som knappt åker framåt så inser man att båtliv inte är min starka sida. och man inser även att en kombination av jennie, johanna och flisan i samma båt bara leder till problem. behöver inte gå på detaljer. heh..
hur som helst, när det var ca 1 halvtimme kvar och nästan alla förutom jag hade vågat åka så bokstavligen tvingade Tony(läraren) på mig en flytväst. jag började redan då darra som tusan. jag fattar inte vad det var jag tyckte var så läskigt, men skrajj till 1000000 var jag iaf. efter några om och men tvingades jag i den lilla båten som jag knappt fick plats i. jag kollade skräckslaget på ratten och gaspedalen. helt plötsligt var man där ute på vattnet, studsade övet vågorna så brutalt att jag trodde att båten gick sönder.. sen glömde jag dra av bromssaken så var på väg att krascha in i bryggan :) förutom det var det lyckat och rätt roligt(a).

nu tänkte jag softa framför tvn ett tag, sedan bär det för första gången ut mot sköna gröna siggesta för terminen! :D
det blir ingen innebandy för min del idag, är för förkyld för det. have to rest.

DAGENS BILD: ONSDAG


sommarkonfirmation 2008, snart återträff och jag saknar alla sjukt mycket!

gymnasie linje?

varm och härlig sitter jag nu här igen efter att jag följt med johanna till bussen efter en eftermiddag med massa plugg. jag har fått lite matte, SO och lite NO gjort. så det känns skönt!  I skolan hade vi syv, där vi fick lite små information inför gymnasievalet. känner mig helt förvirrad och har verkligen ingen aning om vad jag vill gå för linje. lär väl bli SAM något?


träning

hejochhå
jennie är utmattad, jag älskar innebandyträningar! speciellt nu när jag spelade med min nya klubba:) kändes mycket bättre! vi började med att jogga fram utomhus, mycket roligare än att springa varv efter varv i idrottshallen och bli snurrig i bollen. jag tror att vi kommer bli ett lag nu, för er som inte visste så har värmdö IF f-93 och Ösbydalen f-93 slagits ihop inför denna säsong.
 
nu ska jag läsa favoritbloggar :)<3

dagens bild:tisdag


idag blev det den här godingen! bara för att jag saknar gamla vanliga tiderna.
(sandell,mals,jag,ebbla)

tisdag

skolan var seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeg! hittar aldrig något bättre ord att beskriva med. men som tur var så räddade musiklektionen mig, även fast att det var teori mer än halva lektionen så är det alltid musik!
vad hände mer? juste, vi har ny bildlärare. hon verkar jättebra faktiskt. så nu när det är lite roligare kanske man kan höja sitt betyg?:)

ska om ca 2 timmar iväg och träna innebandy, ska träffas en halvtimma innan för att springa spåret. så det blir najajajs!

glöm inte att kommentera ibland, jag blir så ledsen i ögat när ingen lämnar ett litet spår efter sig. (a)


DAGENS BILD:måndag



Bilden är på mig och översexuella Ludde från mitt sommarjobb.
bilden läggs in idag för att jag saknar mina vovvsingar och vill bara tillbaka!

jeffla skola.

okej, första dagen då vi hade riktiga lektioner i skolan. började med en timmas matte, lektionen kändes snarare som 20 min. så det var skönt!  efter det hade vi SO, NO, slöjd, sv/eng och språk. lugnt tråkigaste dagen. längtar tills imorn då vi har musik:D

efter skolan så blev det lite träning på den sociala delen tillsammans med sandell.

dagens bild?

hade tänkt starta upp något nytt här och därmed lägga upp en "dagens bild" varje dag. denna bild behöver inte ha något med dagen att göra. bara vad jag känner för att lägga upp :) skriver också en liten rad eller två om bilden!
varför inte börja på en gång?

visst är det en egobild, men den kvällen med vera var så mysig! den där bryggan är traditionell. vi sitter där varje gång jag sover hos henne och lyssnar på musik, snackar, spanar båtar, målar naglarna mm.

<3

det här är jag och min ögonsten!


lördag

lördagen spenderades med veruus i stan. vi gick omkring några timmar och kollade i affärer, det ända som fyndades var en väska som jag blev jättenöjd med! efter några timmar bestämde vi oss för att gå på bio. inne på bion såg vi EMD-mathias. WOOOOW! han var lite smådryg sådär, man kanske får vara lite förstående när han är en jagad flickfavorit. efter bion åkte vi hem till vera och käkade lite gott med hennes familj. vi blev klara vid 11 då vi gick ned och satte oss vid bryggan (där bilden är tagen ifrån),vi satt där fram till klockan tolv då vi blev trötta och gick å sussa.

idag var jag och pappsen i sickla och köpte innebandyklubba, hittade en bra för halva priset. så det blev en unihoc för 500 kr.


IDÈ-TORKA!!

ni stör er säkert på mig som bara skriver om massa bullshit, men jag är så sugen på att skriva och har samtidigt inget intressant att dela med mig av. tänkte bara köra med en liten bortförklaring så att ni inte tröttnar på min blogg! btw, det skulle vara jättekul om ni skrev en kommentar då och då. skulle vara skojj att veta om det var fler än mina kompisar som läser bloggen :) <3

sommar 09?


har inte kommit in i att sommarlovet är slut nu, kanske dags att vänja sig nu när man kommer att börja stenplugga om några dagar. sommaren har verkligen varit rolig! först så var det konfirmationen i tre veckor. efter det jobbade jag i tre veckor på hunpensionatet. avslutade sedan lovet på siggesta i tre veckor då jag näst intill bodde där :)

johanna tänker bara för mycket!


johanna och jennie sitter på en klippa och äter hamburgare, då hennes medlidande slinker ur.

Johanna: undrar om djuren tycker om att bli uppätna.

hon tycker så synd om allting, som när vi var ute i skogen så vägrade hon gå på rötter för att dem också har känslor(?)

tycker om henne ändå ;)

klassresa med 9a1

hemma igen!
var iof inte borta länge eller långt hemmifrån. gårdagen började dock i klassrummet i två timmar med lite musiktävlingar som var hyffsat skojj. efter det begav sig alla i klassen till bussen förutom jag, ebba, casi och malin. vi skulle åka med våran kära klassföreståndare Tony. bilresan var väl lite... annorlunda...stel? you name it. när vi kom fram så slängde alla sin packning i ett hörn och en liten 5-kamp som skulle pågå hela dagen startade. första grenen var fotboll. i mitt lag var det jag, flisan,ebba,hubert och pontus (lite senare kom emelie). vi kom hur som helst sist:) nästa gren var boul och kubb. lååååååååångtråååååkigt?? vi spelade boul i ca 2 timmar. föreställ er det själva!  men duktiga som vi är så vann vi den grenen. denna 5-kamp som sedan krympte till en 3-kamp skulle avslutas med pingismatcher. där kom vi också sist.

nu ska jag gå och äta mina efterlängtade nudlar, det ända jag tänkt på det senaste dygnet!!
<3

assistant captain


nu saknar jag att repa med bandet, att stå i den där trånga replokalen och bara spröda ut glädje. för vi har så satans kul(för det mesta, "girltrouble") snart så kommer vi igång igen:)


klassresa

imorgon så kommer jag missa både första dressyrspecialen(ridning) och innebandyträningen pga att jag ska på någon klassresa till boda som ligger 10 min ifrån mig med bil. hoppas det blir roligt.


AMBITIÖSA JENNIE!

jag var nyss ute och sprang ( HAHAAAA! in youre face). jag klarade det, nu gäller det bara att fortsätta vara så ambitiös. :)

skolan idag gick bra, lite onödiga lektioner bara. ungefär lika onödiga lektioner som i slutet av vårterminen.
sista lektionen så gick vi med våra faddergrupper spm består av 2 nior och 2 sjuor. vi skulle gå halva hemmestajoggen (ca 1 mil) på tipspromenad. det var jättevarmt, och där gick jag med min tjocka tröja och varma jeans.


sista året!

känns skönt som faaaan att det är sista året i hemmestaskolan nu. rektorn är ju bara för mycket som fortfarande står kvar vid att vi ska plågas 5 dagar i veckan från 8-15.30. ´schyyssst!

innebandyträning nu på kvällskvisten, så otroligt skönt att träna igen. det bara värker i benen, otränad som få. men det ska det bli ändring på! från och med idag ska jag försöka springa minst en dag i veckan. alltså förutom träningen då. "good luck jennla". har lovat mig själv det såååå många gånger nu så jag börjar undra om jag kan känna nån tillit till mig själv. nej som sagt, skärpning Jennie!


tisdag, då gälleré!

nya tag, ska verkligen satsa detta året. har inte lika mycket aktiviteter efter skolan nu heller så det känns jätte skönt!
mitt schema kommer se ut såhär ( som det ser ut än så länge)

måndag-
tisdag-innebandy
onsdag-
torsdag- ridning och innebandy
fredag-
lördag- ev match
söndag- jobba och ev match!


härligt va?


Siggesta 24/7

rubriken talar för sig själv.
inatt blir det övernattning på siggesta igen, denna gång med lite fler människor.
Jag, Veruus, klara, laura, emmie, petra, angelicia, felicia och kanske carro :) lär bli en lång och rolig natt som vanligt ( missuppfatta inte!).
idag klockan 5 har vi även usekmöte, (  usek=ungdomsektionen )

imorgon ska jag och klara gå ponnyrundor, men det blir ingen vanlig. utan imorgon kommer det vara cowboy tema på hela siggesta. vi ska alltså vara utklädda till cowboys, även hästarna! skojjskojj

men nu ska jag förbereda mig för avfärd mot siggesta


lite gulliga bilder som aldrig visats;D


*linnéa ahlden även kallad charmtroll :)
*johanna köhler även kallad barndomsvän:)
*felicia simeoni även kallad underbar:)

värda att visas!

tror jag flippar ur...

känner mig verkligen inte redo för skolstart, nian nu..  visst ni som är beydligt äldre tycker väl att nian var en barnlek jämfört med kommande skolår. men herregutt, jag känner mig inte redo för alla nationellaprov och gymnasieval. jag och lycke ska ha ett litet studieschema, så vi kommer sitta någon timma tillsammans i stallet och plugga varje torsdag. hjälpa varandra osv. känns ju bra det iaf, :)

idag var det siggesta som vanligt, red ut idag. och det tyckte såklart min polle var skitskojj, och hon är rätt stor så när hon vill rejsa iväg så är det småscary ;). men rätt lydig är hon nog ändå, för hon lyckades aldrig dra iväg. ( tänkte att ni kanske ville anteckna det eftersom att alla läsare verkligen bryr sig om mitt hästliv;). )

tjoobreh på ett tag, :)

kung fu panda!

var på bio idag, kung fu panda blev det. har hört att den är jätterolig! riktigt seg början och mitten, sen mot slutet blev den rätt bra. :) en film som passar yohannish.blogg.se tror jag ;) 
jag och sandell (som förövrigt skaffat blogg. maalinsandell.blogg.se) gick runt i stan en stund innan. hon lyckades hitta en massa fina saker medans jag kommer hem tomhänt som vanligt..

endast 6 dagar kvar till skolstart :(

onsdag morgon

vi hade det väldigt roligt på siggesta, var uppe till ca 5 då vi somnade i soffan tre av oss. vi vaknade en halvtimma senare av att det blev väldigt varmt så vi gick och lade oss vid lycke istället. i stan så inhandlades det inget speciellt, bara två nagellack. det fanns exakt samma kläder i affärerna som dem rear ut som för ett halv år sedan. knappt ett enda nytt plagg.:(  

*laura och klara inne på ur&penn. checkar in några heta brills.:)
*jag och min bamse häst grace.



idag åker jag inte till siggesta, båda mina hästar(som jag rider där i sommar) går med på någon turridning idag. så jag tog en dag ledigt. ska träffa sandell:D


!?

nyduschad och näst intill färdig att åka, men ändå går inte bussen försen om 1 timma. jag är så onödig som alltid går upp tidigare än nödvändigt. idag ska jag iallafall iväg till stan med klaura:) drar hem ett tag efter det och hämtar sovsäck mm. sen bär det av mot skönagröna siggesta! have a nice day.

<3

kvällsångest!

är det någon mer än jag som har känt på den där kvällsångesten. man sitter här helt ensam framför tvn och bara en massa skräp visas, ingen är inne på msn och trött är jag inte. man sitter och undrar vad man ska göra men hittar inga svar. snälla, lite tips. vad gör man då?

söndag

godkväll, idag har jag och mamma varit iväg och handlat ridhjälm. efter det så åkte jag direkt ut till siggesta och red två påålar tillsammans med laura och klara. :) det gick toppenfint. på vägen hem så ringde jultomten, även kallad lycke. jag vet inte riktigt vad hon ville. men kul hade hon iaf ! imorgon åker jag med laura och klara till staden, får se vad som inhandlas. på kvällen så sover vi på siggesta och grillar lite. då är även emmie och lycke med.   nu sitter jag och kollar på idol 2007, roar mig lite smått över allas små tragiska tabbar.


lördag

igårkväll sov jag hos vera, klockan 12 fick vi för oss att klippa av mitt hår. vilket hon gjorde, eller inte klippte av. men det var mycket hår som låg på golvet efteråt. med tanke på att jag blev klippt av en amatör så blev det ändå rätt bra :) om ni går in på blueshoe.blogg.se sen så kommer det nog in bilder på hur mycket hår som försvann. nu har vera llämnat mig ännu en gång, men det blir en kort vistelse på hennes mormor och morfars landställe. kommer hem redan imorgonkväll.   

fredag morgon

idag blir det en heldag i stallet, (igen). vi ska nu på morgonen försöka få in hästar som är rätt omöjliga att få in från sommarhagen. sen ska jag rida lite, får se vilka och hur många det blir. kanske även bjuder på några härliga bilder från skansen sedan.
ikväll ska jag til veruusen och sova, vi har det alltid lika mysigt med våra 5 kg potatiskroketter :)

later

torsdagkväll

nu är det så att min mobil på något sett har återuppstått, om det har med min religösa livsstil att göra. min mobil är nog den nya messias så som den överlever allt. har även tappat bort mitt busskort, jag känner att jag börjar bli jätteslarvig! (mamma, du behöver inte kommentera något om det där!) så jag åker på sms biljett nu.

godmorgon

vaknade för ca 1.5 timma sedan, har sedan dess legat och vilat lite. jätteskönt att äntgligen få dra sig lite på morgonen. idag  ska jag till stallet som vanligt. det här är nog den roligaste sommaren någonsin! har hunnit med så mycket roligt, har inte sovit bort någon dag som man vanligtvis brukar göra. men snart börjar skolan, det är jag inte lika munter till.
nu ska jag fösöka få i mig lite frukost :)


design

nu har jag lekt lite med designen. haha, made at paint. det ser man nog :D
nu ska lilla jag gå och sussa, godnatt.<3

sjukt gammla bilder!


1. hemma hos jos, ca 3 år sedan
2.jag, pauline och teuu! hahaha ;D
3. tripptrapptrull!
4.jennie behind the drums,
5. hemmestafestivalen i 6an, jag och paul
6.bullbakar ´jennie


allsång

igår var jag, veruus, klara, petra och laura på allsång. vi satt där i spöregnet hela dagen och myste. visst blev man lite blöt , men är man ett freak så är man :) vi fick en kompis med namnet  Orre.I början var han rolig och snäll, men helt plötsligt började han att bli lite väl påflygande och han började byta om framför oss. slängde av sig byxor och tröja bara sådär. vi blev lite äcklade och ropade dit en vakt som nästan sket i det. 

idag har jag varit i stallet och ridit mella och grace, dt gick så bra så :)


välkommen hit mamma!



sön-mån

tjobreeh'

igår så gick jag ponnyrundor med klara och laura. fick in lite cash. efter åkte jag och petra till sista arbetsdagen på pensionatet. då blev vi förfrågade om vi kunde sitta hundvakter samma kväll. snälla som vi är ställer vi upp på det. så vi åkte hem fixade oss lite. på tillbakavägen stannade vi till och köpte med lite godis och läsk. det ända vi skulle göra var att se till så att inga hundar började bråka, vi fick sitta inne i huset och kolla på film hela kvällen. när dem sen kom hem vid halv 1 så skjutsade dem hem oss till mig.

igårkväll kom vera hem, så henne har man fått lov att träffa idag :D
imorgon blir det allsång, dit och köa tidigt:)

?

jag förstår verkligen inte, jag förstår inte hur jag kan få skiten när allt inte var mitt fel. jag tar åt mig halva skulden. men tänker inte bära hela. förlåt för att jag vill lära mig leva, jag ville inte förlora någon på cupen. speciellt inte dig! men vad ska jag göra när man blir ignorerad, jag blir ju förvirrad. försöker ge posetiv respons till allt för att visa att jag är samma person som innan. men varför kan jag inte bara accepteras? för det här är den jag är, precis samma jennie som alltid! oavsätt hur du uppfattar det så är jag samma jennie, som förstår lika mycket. ni stöter ju ifrån mig, för att ni antagligen är besvikna, sura. vad vet jag? det är därför jag blir osäker och backar undan, för jag vill inte leva i skamm. bli bortknuffad och sårad hela tiden. jag vet att du blir sårad, men när jag ser alla profiler och blogginlägg. jag blir riktigt sårad för att du uppfattar mig på det sättet! jag har inte gjort något mot er! något som skadar er, så jag förstår inte. hjälp mig på traven eller möt mig halvvägs!


!

jag är då kär, vad tycker ni ?

sony ericsson w595

skamsen..

nu är det så att jag har hittat en gammal mobil här hemma som jag helt enkelt får använda som en tillfällig mobil så att jag slipper isolera mig från socialt umgänge. det är nokia 3310 med dess graciösa deisgn och smidiga funktion jag snackar om.    snyft, må gud vara med mig!
<3

jag dog..

jag är inne i en snyftig stund just nu, min mobil har lagt av nu. har gått ute i regnet hela dagen så den har fått fuktskador på något sätt så man inte kan använda knapparna. surt, så nu kan ni inte nå mig via mobilen.. på riktigt, jag som vanligtvis inte klarar mig utan min mobil mer än 5 min, hur ska jag klara mig flera dagar innan jag hittar en ny som jag vill binda mig vid.

idag har jag gått ponnyrundor 12-3 i spöregn, fullt med kunder ändå. ska gå imorgon också, kämpar för att käna ihop till en ny mobil nu. imorgon är det även sista dagen hos hundarna, käns lite trisst.. :( men kommer ju hälsa på rätt ofta tror jag :)

nu ska jag snart äta årets första kräftor! mums :) <3


dum-ass!

hah, ibland undrar jag vad jag har för fel. jag jobbade idag i stallet, frivilligt! jag är klar med alla mina jobbdagar och ändå jobbar jag lika mycket som dem som fortfarande jobbar. sen har vi ju dessa elektriker som har jobbat i stallet hela veckan. det kanske får en att åka dit xD haha! hur som helst så fick vi börja rida idag, så jag,petra,carro och fanny red och badade. skitmysigt! (som vanligt!) :D

sedan blev det en sväng förbi hundarna också med petrus.
bara för att låtsas en sekund att detta är en modeblogg så kan jag dra min "dagens outfit".
-Pappas gamla oversize tröja, några skvättar målarfärg på detta.
-ett par svarta hotpants, några skvättar målarfärg på detta.
-gummistövlar!

Vadådå!? vem säger att det är fel att vara lite smått bohemisk ibland!?!?

augusti med tjejerna!

det här kommer bli ett härligt slut på lovet med dessa tjejer!


veruus, lyyck, carroo och petra!
(plus fanny som jag inte har någon bild på)

RSS 2.0