Update från poolen

Hej vänner. Ni får höra från mig tidigare än förväntat då vi har gratis wi-fi på hotellet. För tillfället ligger jag vid poolen och har gjort ett bra jävla tag. Vi kom hit till hotellet vid 07:30 thailändsk tid och har varit vakna i lite mer än 24 timmar.

Idag är det även nyårsafton och jag kommer få påbörja det nya året innan er.


thaithai

HEJDÅ KOMPISAR IMORGON ÅKER JAG TILL THAITHAI.

Ideal

Hej igen. Varför försöker man forma om sig själv för att uppfylla alla krav? Varför får man för sig att man tycker saker man egentligen inte tycker bara för att det är mer rätt. Jag tycker i princip ingenting om någonting här i världen. Jag vet liksom inte hur jag ska gå tillväga för att veta vad jag tycker om tunga jävla frågor. Ja, jag vågar typ inte testa mig fram.

Är inte det lite jobbigt egentligen? Att folk strävar efter folks godkännanden och samtycke? Jag är en folk. Du är en folk. Och sen det här med ideal. Vill man inte bara sudda ut alla fördomar, förutfattade meningar och ideal och börja om på ruta ett? Visst vill man!?

Puss hej


Drömmer

Ligger i sängen och försöker hålla ögonen öppna. Om mindre än en vecka kommer jag befinna mig bland billig ananas på en fin strand i Thailand. Jag längtar så det gör lite ont i magen av allt pirr. En sak till bara, jag skulle vilja vara vuxen, typ 30, för en vecka. Omotiverat. Vill det bara.


dfdfsf

HAHAHA jag sitter på allvar och läser igenom gamla blogginlägg och säger till mig själv "fan vad skön jag var back in the days!!! vad hände?!?"

KOLLAA

Kolla vad jag en gång skrev för något smart!

dagens visdomsord från rocklarsson

Kollade in på fliken "muusika" och insåg att musikstilar ändras men vissa låtar, dom är föralltis bäst. Det är väl lite samma sak som med typ allt, bland annat vänskap. Personer förändras, men vissa, dom är föralltid bäst.

And the backs of my eyes hum with things I've never done


three little birds

Jaddajaddajadda. På fredag åker jag iväg till Thailand och jag känner mig STRESSAD över att jag inte kommer hinna med allt som jag vill hinna med innan jag åker. Löjligt. När jag sedan kommer hem är det dags för mig att bli gaddad och MAMAAA vad jag längtar. Och vad länge jag HAR längtat.

JAMAS

MÄRRY KRISTMAS!!


Japp



FUCKING ÅRSRESUME

Januari: Året började på Aruba för att sedan komma hem och bli icke-singel. Trodde för en sekund att jag skulle bli en jävla oxe istället för tvilling. Var på årets första 18-års fest. Var askär. 
Februari: Åkte skidor på Kungsberget med skolan och Hubbe skrämde livet ur mig genom att landa på huvudet. Fick lite egoboost i form av fina kommentarer från er. Började blogga på tremongon.blogg.se och ni blev asarga. Hade sportlov och var sjuk. 
Mars: Fick för mig, liksom så många andra gånger, att jag hade koll på min livssituation i och med att jag var kär. En lärare till mig gick bort och det tog rätt hårt på oss alla i klassen. Åkte pulka med Malin i ösbydalen och hade snöbollskrig med ungjävlar. Var kär. Spelade robot unicorn attack. Var kär.
April: Var i Lindvallen och åkte skidor med la familia. Fick för mig att jag ville att bandet skulle börja spela på afterski. Bet mig i tungan. Sov för första gången när jag var på bio. Var magsjuk. Fanny kom och höll mig sällskap när jag var magsjuk. Åt antibiotika pga en jävla böld. Bästa vännen fyllde 18 och Lillemma fyllde 16. Var kär. Åkte på innebandycup i västerås = tiden då innebandyn var som roligast. 
Maj: Fick koncentrationssvårigheter på grund av att jag var så kär. Skaffade mitt älskade twitter och alteregot Rocklarsson började regera världen. Klippte håret askort. Körde militärhinderbana i spöregn. Var på bröllop i skåne med en massa engelsktalande och jag kände mig osäker PGA KAN INTE PRATA ENGELSKA. Var väldigt trött. 
Juni: Var i Falun på innebandycup, även då var det bäst att spela innebandy. Slutade tvåan, somliga hade bara ett år kvar. Fyllde fucking 18 och har aldrig varit så lycklig. Firade min dag med middag och utgång. Var på världens roligaste resa i Kreta där jag lärde känna mina sk göteborgare. 
Juli: Blev singel och kände mig som ett jävla monster. Kan ha varit det jobbigaste jag har varit med om. Bästa Fanny fyllde 18 och tog körkort i samma veva, detta firades med ett underbart dygn. Åkte till Göteborg och hälsade på tjejerna, hade the weekend of my life. Gjorde bort mig i högtalarna på jobbet. Fick reda på att jag hade b12-brist.
Augusti: Började spåna tusentals tatueringsideer. Var på snaps både var och varannan dag. Hade lunch-date med Minna på jobbtaket. Var värdelös på bowling. Gick in med trosorna i duschen. Hade epic filmkväll med Sofia och bästis. Började sista året på gymnasiet.
September: Tog mig in på en bröllopsfest på något vänster och blev några sekunder senare utslängd. Gjorde gastroskopi i vaket tillstånd och det var allt annat än bekvämt. Var i Madrid på innebandycup och blev spanska mästarinnor. Var på The arks sista spelning. Fick min gigantiska jävla läpp = fick återigen gå på antibiotika. Var och såg världens bästa Isak Strand på Fasching med Sofia och Zizzi. Åkte iväg till Berlin på världens bästa klassresa. 
Oktober: Åkte till Lund för att jobba med projektarbetet och för att ha en sjuk jävla festhelg. What happens in Lund, stays in Lund. Tågresan hem kan ha varit det värsta jag har varit med om, åk aldrig med Veolia. Hälsade även på farmor och farfar när vi ändå var i skåneland. Blev ginger. 
November: Vandrade omkring på skogskyrkogården med Sofia i några timmar. Hade höstlov och njöt med vänner. Saknade hästarna. Fick reda på att jag ska äta mina b12-tabletter resten av livet och suckade lite. Sofia fyllde 19 och det firade vi med en dunderkväll på fasching. Blev ledsen. Bokade tatueringstid och blev glad. 
December: Nattvolleyboll med klassen och jag fick äntligen vara kille. Fick en utskällning av skolsystern för att jag var i skolan trots rätt assjuk. Kollade på tidernas sista idolfinal med Fanny. Blev nästan påkörd. Firade lilla Sophia som fyllde 18. Hängde i Felicias lägenhet en del. TO BE CONTINUED!
Sammanfattningsvis har det här året gett mig en jävla massa erfarenheter och vad jag vet är det just erfarenheter som hjälper en att hitta sig själv. Nu är det mindre än ett halvår kvar till studenten och imorgon är det julafton. Glad i själen.

Tomas Tranströmer

" Det händer att man vaknar om natten och kastar ner några ord snabbt på närmaste papper, på kanten av en tidning (orden strålar av mening!) men på morgonen: samma ord säger ingenting längre, klotter, felsägningar. Eller fragment av den stora nattliga stilen som drog förbi?"

"Musiken är ett glashus på sluttningen där stenarna flyger, stenarna rullar. Och stenarna rullar tvärs igenom men varje ruta förblir hel. "

"Två sanningar närmar sig varann, en kommer inifrån, en kommer utifrån och där de möts har man en chans att få se sig själv."
Hela klassen fick Tomas Tranströmers verk med all hans poesi i julklapp av vår underbara mentor och det är bannemig första gången som jag faktiskt förstår vad jag läser. Den kommer lusläsas på stranden i Thailand minsann.

Fjärde advent

Helgen har inkluderat tjejmiddag, 18-årsfirande, julklappshandlande och söndagsplugg. Den har varit rätt så jävla bra faktiskt. Vill ni veta en till sak? Jo, allting löser sig fan ALLTID. Det är något jag älskar med livet. Eller så är jag bara naiv, men då låter vi mig vara det.

Nära skjuter aldrig hare

Hej allihopa. Idag smekte jag en bils motorhuv i samband med att den nästan körde på mig. Men här ligger jag livs levande.


så jävla fel

Hallå där! Jag trodde att ni åtminstone skulle säga "Jennieee, vi har saknat dig också! Nu tar vi Jennlaa.blogg.se till en ny level!". Men ack så fel man kan ha.
Bild inte kopplad till inlägget i och med att det är skåne och skåne är bra.

Idols historia

Nu när mitt älskade idol har sagt sitt tänkte jag rösta fram mina favoriter från varje år. 
2004: Jag kommer knappt ihåg någonting från det här året men måste ändå säga att Lorén är personen som bortsett från Darin har klarat sig bäst. Idag har jag dock inte större problem med Darin (vilket svider att säga), men under hans idoltid var han inget att hänga i julgranen. 
2005: Det här året har ändå gett tre personen rätt bra karriärer men det är en fjärde person som var och fortfarande är min favorit, mest på grund av att han är så jävla snygg. Sebastian Karlsson. 2. Agnes 3. Måns 4. Ola
2006: Markus Fagervall. Han vann väl till och med men försvann rätt så fort igen. 
2007: Det här året är väldigt svårt att välja ut EN på för jag är kär i både Christoffer Hiding och Amanda Jenssen. Nä dom får dela på platsen. 
2008: Det här året hejade jag väldigt troget på Robin Bengtsson. Nu i efterhand lyssnar jag en hel del på Lars Eriksson och måste nog påstå att han är min favorit. Tätt efter Johan Palm alltså = skoja. 
2009: TOVE STYRKE helt jävla lätt. Hon om någon har väl gjort karriär på ett bra sätt som kallas duga. 
2010: Linnea Henriksson och Olle Hedberg. Faller mig bara i smaken.
2011: ÅH VAD SVÅRT! vet inte. Moa. 
SÅ nu när idol är slut är väl även mitt liv det. Tråkigt.

Tillbaks på ruta ett

Åh vad jag saknar tiden med er. Tiden då jag var världens bästa bloggare och ni var världens bästa bloggläsare. Vad hände på vägen? Vart tog mina lättsamma och fullkomligt ointressanta men ack så uppskaddade inlägg vägen? Jag vill skylla allt på twitter, men har inte mage att göra det då jag faktiskt, ja, älskar twitter nu mera. 
Jag har spenderat min morgon på att läsa igenom gamla inlägg inklusive dess kommentarer made by alla er och ja, som sagt, VAD KUL VI HADE DET TILLSAMMANS. Jag vet att det finns några trogna jävlar där ute som har hängt med från ruta minus hundra och som fortfarande är kvar, jag vet det. Vilka är ni och ska vi börja om från början?
Hej, jag heter Jennie, men ni kan kalla mig Rocklarsson.

we die only once

Förkylningen håller i sig och imorgon får jag stanna hemma. Det roliga med förkylningar är att man verkligen underskattar dom, speciellt när andra drabbas av det. När jag blir förkyld så blir jag förkyld så det smäller om det. Ögonen rinner oavbrutet och näsan likaså. Helvetes jävla förkylning.

Mor och far back in the days.


BRA

Så här eländig har jag varit hela dagen. Trodde så innerligt att jag skulle slippa undan förkylningen den här gången. Somliga straffar gud med detsamma. Imorgon måste jag ta mig till skolan trots att jag mår sämre än en död jävla fisk.

pimp


Now this street tells the same old boring tale

Det börjar liksom komma ikapp mig att det är PÅ RIKTIGT som jag tar studenten om cirka snart exakt ett halvår. Om jag har några planer för vad som händer därnäst? Inga konkreta men visst vet jag att jag först vill jobba, resa och göra sådant som jag inte kan göra nu. Sedan vill jag plugga, eventuellt till socionom. Människor är kul och ja, bra och det skulle inte skada att lära sig mer om oss. Vart jag ska plugga? Vet ej, har ingen som helst koll på mina poäng eller vad alla skolor har för intagningspoäng. Drömmen är att plugga i antingen Lund eller Göteborg. Bort från Stockholm ska jag åtminstone. Ikväll ska jag klä ut mig till en kille och slå lite på en boll, det kan bli kul.

We don't care about the young folks, talking 'bout the young style


söndag - dödschillat

Jag bara pratar på med bilder här i bloggen. Det finns inte direkt något jag har att dela med mig av. Igår gick jag ut med en inställning att kvällen skulle bli en epic jävla fail, men det visade sig att det blev rätt bra ändå. I morse vaknade jag upp bredvid en smaskande bästa vän och sedan dess har jag frusit i sängen. Jag älskar att frysa lite lagom sådär. Egentligen vill jag åka någonstans just nu, hitta på något, men bestämmer mig för att sätta på lite Kenny Starfighter och krypa tillbaks ned i sängen istället.

sachenhausen - berlin


RSS 2.0