NHL

Matchen igår då! Min första NHL match , Tampa bay - montreal.
Vi höll på hemmalaget (hedman och öhlund!) och lyckades då självklart hamna under och över de värsta och skrikigaste kanadensarna. Men vi var glada trots allt. När matchtiden var slut stod det 1-1 och i förlägningen avgjorde montreal matchen. Vi gick därifrån med hedern i behåll, trots omständigheterna.

stor, större, stöööörst

Nu bär det av mot tampa för att glutta HOCKEY. taggad som ett as!

kent - taxmannen

Jag känner mig handikappad pga min begränsade bloggning. Jag kan inte lägga in bilder, vilket gör att bloggen ser lika tråkig ut som den faktiskt är. Sen saknar jag spotify också, youtube äter bajs. Face the ugly truth så att säga. Häng kvar bara.

Tålamod är fiskarens bäste vän.(taget ur lotta på bråkmakagatan, viss fakta sitter kvar föralltid.)
älskling det är livet som leker!

Vi har det bra, vi här bak i bilen!

såhär ser det ut i en bil med familjen Larsson i.

Jacob sitter och snackar konstant för att ibland avbryta sig själv och börja beatboxa istället.
Jennie sjunger all the freaking time. Tix.
Jesper muttrar för att hans småsyskon ska låta så satans jävla mycket.
Päronen räknar minuter till pension då dem tänker flytta så långt bort som möjligt.

Trevligt ha?

will you live every moment like your last

Det här livet tar verkligen kol på mig. Det är inte lätt att glassa dagarna i ända, verkligen inte. Idag var vi på en strand som var superfin men det var inte så värst varmt så brun är jag inte.. Men klaga har jag ingen anledning till att göra!

Imorgon ska vi iväg och se på hockey, tampa bay mot montreal tror jag det var. Det sjukaste är dock att jag ser fram emot det. Vad jag minns har jag inte varit ett så stort hockeyfan back in the days. Men saker och ting ändras, aight?

Fast jag kan inte låta bli att sakna sverige och ma m8s ändå. Ni kan väl slänga iväg en kommentar om vad som är aktuellt in da hoods för tillfället.
Påse

godmorgon pep's

NU: ut till poolen

säg till om det är något speciellt ni vill att jag ska blogga om, är lite ringrostig.

hej mina sköna bönor

Jag lever, och jag lever riktigt jävla gött ska jag säga er. Som säkert ni alla vet så är jag i USA och har varit här i cirka en och en halv vecka. Min resa började torsdagen den 17e då flyget gick runt tolv-tiden, svensk tid. Vi mellanlandade några timmar senare i chicago där vi fick vänta några timmar innan nästa flyg gick mot orlando. Vi kom fram till Orlande på kvällen amerikansk tid, vilket är 6 timmar efter svensk tid. Så vi var ganska trötta. I orlando vi på en outlet, Premium. Vi var även på Universal studios.

Den 20e gick vi på ett kryssningsfartyg som heter Freedom of the seas. Vi kryssade genom karibien och stannade på en Bahamas ö, på st Maarten och på st Thomas. Vädret under kryssningen var inte helt och hållet på vår sida. Vilket var lite tråkigt. Men när jag lite senare fick höra att ni hade en meters snö och en jävla massa minusgrader hemma blev jag genast lite varmare inombords. Skadeglädje är sann glädje.

Just nu befinner jag mig i ett hus i Florida, cape coral. Det finns en jävla massa aligatorer här i krokarna, så det gäller att vara på sin vakt! Som tur är har vi nät runt hela poolområdet så vi slipper oönskat besök i poolen. Tur är väl det. Det är sjukt vackert här, huset ligger vid en kanal. Det kommer komma upp en jävla massa bilder sen när jag kommer hem. Nu får ni klara er med enbart en massa vokaler och konsonanter.

Hoppas ni har haft en underbar jul och att ni inte har lessnat helt och hållet på min värdelösa uppdatering! pusss på rumporna

Its a freaking true story!

På donken så stod det en mörkhyad kille i kassan som skulle ta emot min och Malins beställning. Han var på ett redigt bushumör så han bestämde sig för att driva med oss stackars blåsta blondiner. Såhär löd samtalet.

Malin - hej två lilla menyer
Han- eh va? (idiotblick)
Malin - aa, två lilla menyer
Han - ehm.. vaa?
Jag - Ja alltså två cheesburgarmenyer
Han - va? (den mest idiotiska blicken hittills)
Vi- ?? (kollar på varandra och undrar om han över huvudtaget fattar svenska)
Han - ne skoja bara!

Alla tre skrattade sedan högt och glatt i kör! Sedan tackade vi för det roliga och gick därifrån.


om det här är allt vi hinner med så håll mig, hårt min älskling nu!

Är det inte fördjävligt kallt ute nu? Det är nästan satt man fryser ihjäl faktiskt. Annars kan jag dela med mig av att Björn Rosenström är knug(kung) och att jag sitter i linne och fryser istället för att ta på mig en tjocktröja.

såhär cool är jag just nu.


ALL BY MY SELF!

Igår på bussen på väg till skolan så satt jag och nynnade på "all by my self" samtidigt som jag kollade ut i vintermörkret och drog en djup suck.


jag ska sakna dig imorgon


Hey ya all. Jag vet att jag har varit ett förbaskat as som inte har uppdaterat, men dudes, come on. Jag har så jäkla mycket att göra! Kanske inte... Ska jag vara ärlig så har jag haft mycket tid till datorn, och har suttit här hyfsat mycket. Har helt enkelt bara inte vetat vad jag ska skriva. Anledningen kan vara att det är många tankar som snurrar omkring, tankar som inte har ett piss med bloggen att göra. Och då får det inte plats med tankar som har med bloggen att göra. Om ni är med i svängarna?

Sen har jag scrollat upp en jävla massa gånger bara för att kolla på hur frän jag faktiskt är på den här bilden. Ganska sjukt.

Det ni!

Jag såg då paradise hotell Stefan idag. Hyfsat najs faktiskt!


Huvudet i sanden

Godnatt mina fina vänner och övriga läsare.
vi hörs imorgon kväll

svenska hjärtan


Svenska hjärtan tinar aldrig när dom väl har frusit. Skitsnack, ge mig kärlek och passion och hunger och magi så smälter jag rakt av. Och vi som väntar på något gott vi väntar alltid för länge jag vet, jag vet men ett liv med låga krav är som sommar utan sol och vinter utan snö
Och vem vill leva så?

Lil Jennie

Här sitter jag och är egoistisk genom att söka på mitt eget namn på spotiy för att sedan lyssna igenom alla låtar om mig. Dem är inte bra. Alls.

UPDATE!

Jag ångrar mig! Två utav låtarna jag hittade är hyffsat fashion faktiskt.
Jennie Jennie - Lars Berghagen
Jennie Lee - Jan & Arnie


falla fritt

Godmorgongodmorgon!

Idag vaknade jag upp med ett leende på läpparna och satte mig sen här för att lyssna på Melissa Horn. Hon kommer föresten till P&L, Kent också. Men jag vet inte om jag vill åka dit för bara två artister/band, (hoppas på fler bandsläpp!).

Igår var jag och såg på Paranormal Activity och jag skrek inte alls i slutet. Verkligen inte.

winterland


Jag tycker att vi välkomnar snön med en kram och en jävla massa mulningar!
Eller vad säger ni?

walk with me


Så jävla härligt bild som är tagen för kanske 5 år sedan.
Jag är tuffingen i rosa tröja.

Hey little world

Igår när jag och Malin satt och kollade på idol, så hade Calle precis sjungit vinnarlåten och näst på tur stod Erik. Malin sa på en gång, hyffsat stolt "jag känner igen den här låten!!! Hallå Jennie, varför känner jag igen låten?".. Ja, och hon var seriös.

Sen lite senare när vi ligger i sängen och myser framför en film så nuddade våra ben varandra, då sa jag " vad "mysigt" det känns när vi gnider våra bara, orakade ben mot varandra". Det låter ju rätt relevant, dilemmat var dock att malin hade leggings på sig.

Detta kan ses som ganska ointressant, men tänk posetivt.

Malin spekulerade kring att hon har valt fel inriktning, så hon inbillade sig att hon hade gyllene handskar för frisöryrket. Ja, jag var hennes lilla test-apa.

frisyren näst på tur blev denna. Vi kan dock diskutera resultatet..

se och häpna! Jag slog två flugor i en smäll och passade på att försöka mig på en blow-job-look som Fanny tidigare önskade här.

Malin tog tillfället i akt att marknadsföra sig själv här.

Sen blev vi hyffsat kamerakåta.

Kiss-tröjan åkte på. Och nej, jag är inget bigt fan som desperat försöker göra en fan-tröja. Det kallas temadagar i skolan..

Nu känner jag att trots att det finns minst miljoner bilder till, att det räcker.
Ha en trevlig dag folk´s!


midvinternattens köld är hård, stjärnorna glittra och glimma.

ojojoj vad jag har varit svindålig på att uppdatera. Vad är anledning? Jo, malin!
Men först och främst måste jag påpeka, för er morons, att det var Lucia igår. Och det firar vi såklart med att lägga in en bild från när jag var Lucia förra året. Saknar hemmestaskolan..

beautiful haa?..

PÅSE


Med den här bilden ville jag bara visa att även jag och Malin har varit snygga en gång i tiden. Även om det dock var jävligt långt bak i tiden.

godmorgon sunshine...

Att ha sovmorgon till kvart över 1 respektivet 12 två dagar i rad för att sedan börja 8 nästa dag är fan bokstavligen en jävligt tortyraktig pain in the ass. Jag har bara en sak till att säga, JAG ÄR INTE TAGGAD! fyfan...

tyskaprov=plugg på bussen till det också. mmmmm ljuva torsdag!

idioter

Du var där när jag kröntes kung
Stod på knä när jag behövde en hund

Förlåt, jag gillar verkligen Kent. Men den här lilla textbiten var ju bara ett väldigt bra exempel på ett desperat rim. Lite kul.

hallelujah!

Hej era schwein. Jag lever i min tyska aura, inget annat existerar. Trots detta skriver jag på svenska. Mycket underligt. Dem senaste timmarna har jag jobbat mot mitt mål, att ändra samsams "retard" rykte. Jag pluggar som ett as, fast ändå inte. Jag inbillar mig själv att jag gör det, och fan så mycket bättre det känns, och fan så stolt jag är över mig själv! Prov imorgon, tyska, jag håller tummarna och hoppas på att vår vikarie är lite snel och inte har ett alltför svårt test.

Åh nu satte jag på Johnny Cash´s låt Hurt och rös till lite av den behagliga och fina låten. Mmmm.

Vi ses i dimman pep´s

Seasons in the sun


här får ni folk´s.
Kanske inte något att hänga i julgranen. But still.

mellan äkta och falsk, mellan sanning och lögn. Vi är idioter.


Tankar/lycka/sorg/oro.
Någon som håller kurs för att lära sig att sätta ord på sina tankar?
Tacksam för svar.

Bygg något vackert eller krossa allt

När jag ber om något seriöst så får jag bara oseriösa svar, när jag däremot ber om oseriösa svar får jag bara seriösa. Är detta någon omedveten Jennie-demonstration eller?


fashion


Eftersom jag har en sådan extrem bloggtorka/lust så vore det oerhört najs om ni skulle vilja nämna några saker som ni antingen vill se, höra eller läsa i min blogg. Så försöker jag helt enkelt att fixa det om det är inom rimliga gränser. Om ni vill se någon speciell slags bild eller att jag ska diskutera kring något speciellt ämne. Vad som helst.  OKAJ? So lets go messing with the Zohan pep´s!


samlag


nattvolleybollen igår gick väl rätt så åt helvete! men nästan alla var glada ändå. Samlaget, det var vi.
Idag har vi sprungit omkring i skogen i två timmar och lekt, i december, med 08spa. El grymmo!

Fan vad jag är otaggad mates. Jag ber verkligen om ursäkt. När piggheten kommer tillbaka så kanske även blogginläggen gör det. Bye

NATTVOLLEYBOLL!

Ska ikväll iväg på nattvolleyboll med skolan. Nu jävlar 09spa!

were do you go when you are lonely?


Pep´s. Vad tusan, jag borde få smisk så dålig jag har varit på att uppdatera idag. Söndagseffekten kallas det. Eller inte, det är på söndagar som blogginläggen brukar flöda. Men inte idag. 
Ni gillade min videoblogg såg jag, och jag kan glädja er med att jag har ungefär 4 stycken likadana på lager. Men hur kul tycker niegentligen att det är? ska jag bjuda er på dem alla?


min bror

Min minibror skulle pröva sitt egengjorda skämt på mig tidigare idag.

Jacob: Vilken är Frankrikes nationalsång?
Jag: jadu, jag vet inte
Jacob: Lilla snigel akta dig, akta dig!
Jag: Jaha, okej.. varför då?
Jacob: För att dem äter sniglar i Frankrike!!!
Jag: jaha.. därför. Åh vad roligt. hahaha

vajjert


Här får ni något att kolla på om och om igen. Vackert.
För er som undrar, ja, mitt mellannamn är gestikulera.
Lägg märke till att jag är osmikand och har morgonfrilla. Tror ni jag orkar fixa mig för er eller?

Julbord

jag ska strax iväg och äta julbord på värmdö golfklubb. Sen när jag kommer hem så tänker jag bjuda på en videoblogg liknande sak.

Hoppas ni får en trevlig lördagskväll


ebbla

Hejsan hoppsan, Jennlasgamla bloggkompis våldgästar :D , läs denna blogg, för det var den hon dumpade mig för. Den lilla korven, haha. nu kommer hon. Kram

saturday morning!

Godmorgon pep´s.

Vem älskar inte helg? Skrållan säger att hon längtar tills på måndag. Men nu säger hon att hon skojade, tur var väl det. Själv sitter jag och drömmer mig bort till drömmarnas land där jag redan är i Usa och solar och badar i pina colada. mmmmmmmmarabou. Jag väntar just nu på Ebba. Shit, kanske borde ta och käka frulle och göra mig lite fräsch inför hennes ankomst! Kanske inte. Återstår att se. Hon är van vid en äcklig Jennie. hehehe....

Moi, ebba och effet

jarmo

Jag och Cruelty.blogg.se skulle leka martyrer och mördbulta en stackars liten mini människa som vi hittade i musikenshus. Så när vi inte kände för att spela råttfällan, eller vad tusan det meningslösa spelet heter, så gick vår uttråkning ut på honom. Han fick helt enkelt döden dö. Poor thing. Här får ni se hur det hela gick till.

Några saker ni förmodligen uppmärksammade:
1. Mitt sjukt sliskiga "hej allihopa i början", det föll sig naturligt..
2. Våra sjukt ondskefulla skratt efter hans död
3. Det faktum att vi trodde att Jarmo fortfarande kunde säga hejdå efter att han hade döden dött var ju lite, dumt..


vilken härlig dag..

okej, nu väntar en förbaskat tråkig skoldag. Börjar klockan 8, har två prov, slutar halv 5. Åh vad kul vi ska ha det.

Som tur är så har jag något att se fram emot, för efter skolan är det REPREPREPREPREPREP. Och det gillar vi mucho, eller hur?

Nu måste jag läsa igenom betygskriterierna en gång till innan jag drar till bussen. Hoppas ni får en lika oälskvärd dag som mig. Puss på er

thåström - fanfanfan


Den här låten går på repeat just nu. Så jävla bra.

Det var nånting som fastnat på mig, nåt som aldrig helt försvann

Jag sitter här och lyssnar på Thåström och har det trevligt med mina historia- och geografiböcker. Jag har suttit fastklistrad här hela dagen, men ändå känns det inte som att jag har fått in något i skallen. Det borde föresten vara förbjudet att ha två prov på samma dag, man hinner ju inte prioritera.

Inte har jag dragit upp rullgardinen på hela dagen heller, så det var med en chock jag såg att det redan var mörkt ute när jag lämnade mitt rum för en toalettpause.

Jag vill vrida fram klockan till halv 6 nu så jag får rusa till innebandyträningen och tänka på annat ett tag.

sol, värme, VATTEN <3


godnatt

Vilken jävla rackabajsarnysning jag lyckades med nyss. Jag vet inte, men jag tror att jag är på väg in i en förkylning. Fast å andra sidan har jag känt så hela veckan, och inte kan jag skylla på svinis heller.

Och juste, jag får sådan skadeglädje av att läsa omkring på bloggar att dem redan börjar få julklappsångest. Jag slipper både tänka på vad jag ska köpa och önska mig. USA<3

Jag tänkte egentligen bara lägga in en svartvit bild och skriva godnatt. Sen läste jag Huberts kommentar och hejdade mig i sista sekunden. GODNATT

jag knarkar winnerbäck. sjdå?

Jag är beroende av min blogg, det är sorgligt men så jävla sant. Hur länge har jag bloggat? mer än ett år, är det inte lite patetiskt med tanke på att bara skriver inlägg med kvantitetsinnehåll.

Jag sa ju i förra inlägget att jag skulle strejka. Jag fick ett nervöst sammanbrott och var tvungen att gå in på min blogg för att läsa igenom de senaste inläggen cirka tusen gånger. Bara för att få den där lilla lugnande dosen liksom. Och vem fan bryr sig om vad Julian säger, helt allvarligt?

gaaaaaaaaaaaaaaals, so lets go!

gå och dö med dig.

Jag tänker bloggstrejka nu ett tag bara för att julian nyss sa att jag har mer kurvor än en rallybana.


sommar sommar sommaaaar!


Idag i skolan hade vi datorkunskap i 4 timmar. Det var inte kul. Alls. Nej.

1a december

ville bara säga glad första december(?). Fasen vad sjukt att tiden gått så fort. Och jag har redan ätit upp chokladkalendern.. Överskattat.


RSS 2.0