hej mina sköna bönor

Jag lever, och jag lever riktigt jävla gött ska jag säga er. Som säkert ni alla vet så är jag i USA och har varit här i cirka en och en halv vecka. Min resa började torsdagen den 17e då flyget gick runt tolv-tiden, svensk tid. Vi mellanlandade några timmar senare i chicago där vi fick vänta några timmar innan nästa flyg gick mot orlando. Vi kom fram till Orlande på kvällen amerikansk tid, vilket är 6 timmar efter svensk tid. Så vi var ganska trötta. I orlando vi på en outlet, Premium. Vi var även på Universal studios.

Den 20e gick vi på ett kryssningsfartyg som heter Freedom of the seas. Vi kryssade genom karibien och stannade på en Bahamas ö, på st Maarten och på st Thomas. Vädret under kryssningen var inte helt och hållet på vår sida. Vilket var lite tråkigt. Men när jag lite senare fick höra att ni hade en meters snö och en jävla massa minusgrader hemma blev jag genast lite varmare inombords. Skadeglädje är sann glädje.

Just nu befinner jag mig i ett hus i Florida, cape coral. Det finns en jävla massa aligatorer här i krokarna, så det gäller att vara på sin vakt! Som tur är har vi nät runt hela poolområdet så vi slipper oönskat besök i poolen. Tur är väl det. Det är sjukt vackert här, huset ligger vid en kanal. Det kommer komma upp en jävla massa bilder sen när jag kommer hem. Nu får ni klara er med enbart en massa vokaler och konsonanter.

Hoppas ni har haft en underbar jul och att ni inte har lessnat helt och hållet på min värdelösa uppdatering! pusss på rumporna

Kommentarer
Skrivet av: Hubbe

Asså. Det har precis varit Jul.

En meters snö är HUR NICE SOM HELST, inga som helst konstigheter.

Förutom att man ska behöva skotta hela tiden, men de är bara lite vardagsträning (;

2009-12-29 @ 11:53:45
URL: http://skrob.blogg.se/
Skrivet av: Anonym

Hubbe borde bli avstängd från internet pga att han är en dålig person.

2009-12-29 @ 18:57:11
Skrivet av: Anonym

Aa det tycker ja me

2009-12-29 @ 19:28:51

Skriv här:

Ditt Namn:
Är du lat så klicka.

Email, visas inte

Haru en blogg?

Du tycker...?:

Trackback
RSS 2.0