Vem bryr sig om ett par trasiga skor?


Från 9-19 har jag och min wonderfulla klass agerat statister på gärdet till en film om Cornelis Vreeswijk som kommer släppas någon gång efter sommaren. Vi åkte då tillbaka till 87 och vi var på roskildefestivalen. Efter att ha blivit påklädda och sminkade satte hela krussiduren igång. Under hela dagen filmades vi ur olika vinklar och på olika ställen till en-och-samma-jävla-låt. "Somliga gåååår med traasiga skor." Får jag höra den en gång till inom närmaste veckorna kommer jag få spunk. Vad nu spunk innebär har jag ingen större aning om, men det låter flippat.

Nu ska jag och mitt solsting chilla vidare.

Jag spänner blicken i dig som en svulten gam

Jag sitter fortfarande som ett barn på julafton när jag får en kommentar. Så kan inte alla som läser det här inlägget kommentera ett "hallå där" så jag även får se vilka ni är som läser. Det är inte pinsamt eller jobbigt att göra det, så snälla, do it for Steve! :)

Iphone-hysterin

Verkligen alla skaffar sig en iPhone nu för tiden. Och där står jag ensam kvar med min söndernötta Sony Ericsson som jag tappar i marken minst en gång om dagen. Visst fungerar den inte helt utmärkt till och från, och det är just därför jag behåller mitt förnuft och vägrar köpa en "have-to-have" mobil. Men nu till dilemmat. Om jag vill köpa en ny mobil om sisådär ett halvår, kommer det ens finnas några andra alternativ ute i butikerna än touch-screen telefjonkor?

Jag vill tillbaka till Nokia 3310 och Snake I tiden då folk tyckte att jag var ball för att jag hade Michael Jacksons "Bad" som en instrumental ringsignal.


här kommer lyckan för hundar som oss

Dagens tips:

Om du köper en påse godis ska du med en gång lägga den i en låda någonstans och glömma bort den för att sedan en godissugen morgon hitta den och bli lyckligare än någonsin!


feeeeeet update

Här sitter jag blöt och glad efter träningen med Ellie bredvid. Jag ska nämligen få en skedkompis i natt. Nu ska vi ladda med chirre och dirre och lärre till Eurovision.

godkväll säger två asfräna tjejer


stuck in a moment you can't get out of

Efter en dag ute i det regniga Farsta där den årliga friidrottstävlingen för oss ettor i skolan hölls är jag helt mör i kroppen. Man tävlade klassvis och det var sex klasser som mötte varandra varav de fyra bästa gick till en stafettfinal. När resultatet skulle presenteras satt vi under Måns gigantiska paraply och höll tummarna för att vi skulle åka ut och därmed slippa finalen. Vilket vi gjorde, vi kom på femte plats så vi slapp både stämpeln som "förlorare" och vi slapp vara kvar ute i regnet och springa stafett. Vi tjoade högre än vad vinnarna gjorde.

Nu ska den möra Jennie snart upp på en polle och bli ännu mörare.


with a little help from my friend


have a good time, good time!

Vet ni hur chillpill den kommande veckan kommer vara eller?

Idag fick jag även reda på att jag satte solklara VGn på alla delar på Engelska nationella. För er som rycker på axlarna och säger "ahapppppp?" kan jag förklara att jag under året har gått i den sk "cp-gruppen". Jag har alltså gått från IG till VG, och det känns rätt så soooft.

Time for chillpilling.


inte nåt så fjuttigt som en morgon och en dag


Idag är det en fin dag trots det dåliga vädret. För idag kommer min Vera hit och ska äta potatiskroketter med mig.

Last Song

Igår var det bio med Plasthalvfinnen och Helsing, Last Song blidde det. Det var en väldigt fin handling som framkallade tårar i publiken. Sjävklart framkallade det i sin tur skratt från mig och Fanny. Självklart framkallade det i sin tur tårar från publiken. Självklart framkallade det i sin tur skratt från mig och Fanny. Ni fattar grejen, en ond jävla cirkel som aldrig tog slut. Helsing blev skitsur på oss och sa att hon aldrig mer tänker gå på bio med oss.

MEN HALLÅ!?!? MAN KAN INTE GRÅTA TILL EN FILM DÄR HUVUDROLLEN ÄR MILEY CURYS OCH DÄR PAPPAN SER UT SOM HOMER SIMPSON OCH DÄR LILLEBRODERN ÄR DET SÖTFULASTE DU SETT I HELA DITT LIV!?


peace of mind

Whats the point with this fucking blog? Jag skriver knappt, och jag skriver absolut ingenting vettigt. Ändå älskar jag den mer än vad jag älskar mig själv. Jag älskar den mer än Twister en solig sommardag. Ni förstår värdet? Sjukt jävla bra att jag fick det sagt, nu har vi ju löst alla problem i världen. Hejdå.

Peace out.


wayoooowayoo

Jag visste att jag var hatad, men det här är bara brutalt.

Hoppas det här går på försäkringen.
(pay back time Thilda!)

pjuh

Sista kraftansträngningen, sen är jag redo för sommarlooov!


i just wanna live

Hum hum från humlegården! Det var där vi hängde idag. Jag och några underbara klasskompisar. Solen låg på som aldrig förr och humören var på topp. Kunde inte ha spenderat min lediga dag på ett bättre sätt.


"Jag är täppt i en av mina näsor" - Emma Helsing

Det tog några timmar för mig att komma på att jag har en liten blogg att uppdatera och ett fåtal trogna läsare att tillfredsställa. Jag har varit utan internet sedan i torsdags och har inte varit i närheten av några abstinensbesvär, sensation. Hur gick det för oss då? Vi kom trea i gruppen av 6 lag och trots det inte allt för imponerande resultatet spelade vi ovanligt bra. Och fasen vad kul vi hade det, (förlåt Fanny). Jag har åkt på en jävla heshet också som jag har släpat omkring på under hela cupen, för jävla irriterande att det inte går att sjunga med till musiken utan att grannkatten dör, TYP.

That's how Frittan and Kimpan göre.

That's how Jempan, Empan and Thempan(?) göre.

Nu ropar duschen att jag luktar too good to be true.


vi ska till falun!

Imorgon åker mitt lag till Falun. En tråkig nyhet är dock att Plasthalvfinnen inte får plats i bussen, så henne lämnar vi i skogen med scouterna någonstans. Kommer sakna henne. 
   Klockan ska ställas på 05:00 imorgon, det kallar jag grejer det. Med iPod i öronen, en kudde och en Frida ska bussresan nog gå rätt fort.
   På Söndag kommer jag hem igen och underhåller er som aldrig förr!

Pigg tjej


tankar om bajs.

Varför är bajs brunt? Det frågar jag inte mig själv för att jag är äcklig, utan för att jag faktiskt undrar. Helt seriöst. Jag har frågat några vänner till mig vad dom tror, här har ni svaren:

Gille: "för att du inte äter dina grönsaker" "så ditt bajs är grönt alltså?" "ehhh ja"
Sandell: "För att någon tarm färgar det brunt."
Fanny: "För att alla färger blandade blir brunt. Sket (HAHAHA ORDVITS) du i dagis eller?"
Pauline: "jadu de har jag faktiskt aldrig reflekterat över ;) "
Sandwall: "ganska långsökt, men det är för att det ska se ut som choklad, vilket gör att människor slutar äta just det (choklad) = smalare befolkning!"

Vissa svar var mer givande än andra. Har ni något smart eller osmart att komma med, så bring it on.


put on your fake sympathi

Har ni tänkt på en sak? När någon säger att den är förkyld så klistrar man på en låtsas sympati samtidigt som man bara tycker att den är larvig. Men när man själv är förkyld, när ögonen OCH näsan rinner, taggtrådsklumpen i halsen vägrar ge med sig hur mycket Vicks och Te man än knarkar. Ja då är det tamigfan inte lika larvigt längre.

Idag är en sådan dag. Då jag är på tröskeln till att dö. Buhu.


Bryt!


Idag hade vi en "filmfestival" i skolan. Det här var mitt, Ellies, Steffis och Niklas bidrag. Och av någon anledning vann vi också. Stolt som en tupp skulle man kunna säga. Ni har dock turen att ni slipper se mig framför kameran.

det svär jag på

Jag svär väldigt mycket. Hoppas ni inte tror att det är min ilska som talar när jag gör det, svordomar lockas nämligen fram ur mig när jag är glad också. Och när jag är neutral. Ja, men typ, alltid.


something went wrong.

Lillebror 11 år: Det var ju genom ridningen som homosexualiteten växte fram.

Vart tog den här sötnosen vägen :(?


..

Igår på scen när instrumenten skulle stämmas skulle jag underhålla publiken med ett skämt. Jag varnade innan att det inte var roligt och att dom hemskt gärna fick skratta ändå. "Jaaaaa klart vi skrattar" sa dom då. Jag drog mitt skämt. Var det någon som skrattade? Nä.

and all the love i got in here


Bild från igår. Vi hade svinkul och tack så sjukt jävla mycket till er som kom och kollade. Det är fan sjukt viktigt med stöd, det är då man blir taggad! :) så tack, ni är bäst!

i hela mitt liv har jag väntat på livet



aha.

Fett flitig bloggerska den där Jennie.

Incest-Cicci

När jag och Cicci stod och väntade på bussen i slussen tidigare idag så stod det ett kärlekspar i 55 årsåldern som pussades och gosade för fullt. 

J: Undra om dom är nyförälskade?
C: Jaaa! .... eller så är dom syskon?

Jag visste inte att jag hade en kompis med incest-fetish.

L to the O to the L

I morse när jag satt på bussen på väg in till stan och flinade glatt åt alla bakfulla typer som kom på bussen när jag själv mådde asbra.

När bussen stod stilla i mölnvik och busschauffören skulle ersättas slog en tanke mig. Tänk om den chauffören som ska ersätta den gamla inte har körkort så den kan ta SL bilen till bytesplatsen.

Men ganska snabbt efter det kom jag på att man förhoppningsvis inte jobbar som busschaufför om man inte har körkort. Men vadfan vet jag egentligen? Man har ju inte direkt höga tankar om SL.


svart läder skinnkläder!


Jag berättar mer om dagen senare. Nu är det gäster på ingång!

RSS 2.0