going to berlin

Dagen då jag drar till Berlin är kommen. Det ryktas om att det finns Wi-fi på vandrarhemmet, så om ni är intresserade av resan är det bara att följa mig på twitter. DET HÄR KOMMER BLI AWESOMEGRYMT! Hörs annars på fredag kära vänner.

twitter like a lip

Och för er som vägrar skaffa twitter men ändå vill läsa, då jag uppdaterar där ungefär varannan sekund kan bara trycka på den här simpla lilla länken. https://twitter.com/#!/rocklarsson

plis

Det var bara på skämt att ni skulle sluta läsa ju. Stanna kvar. Jag behöver er.

mer kärlek till isak


you and me and yes you two

Igår var det då äntligen dags för Isak Strand vs. TOE. Allt var bara så fruktansvärt jävla asbra och någon besvikelse finns inte inom räckhåll. Åh fan i herre i satan vad jag älskar live-musik. Tackar Sofia,Cicci, Isak och Toe för en grymt underbar kväll.

innebandyläppen

Det skönaste med att gå i skolan, att vara tonåring, måste ändå vara alla onödiga rykten som går runt. Det ska alltid skapas flera olika sanningar så man varken vet ut eller in. Idag fick jag höra "Tja Jennie! hur är det med läppen? hörde att du fick en innebandyklubba på den när du spelade match". Hahaha jaha så det säger du? Säger vem? Och varför säger "vem" det? Det finns ingen relevant fakta bakom det påståendet utan någon har bara tyckt att det har varit kul att komma med en historia eftersom ingen annan, inklusive mig själv, vet hur det egentligen ligger till. Jävla skvaller-ålder. Pissar på mig av trötthet på sådant trams. Över och ut nu är inlägget slut.

THE LIP MUST go on

Nu är läppen borta, det känns sorgligt men the show must go on. Det känns tveksamt att jag någonsin kommer hitta en så bra blogginspiration igen, därför kan folk som inte pallar av trycket från en segt uppdaterad blogg hoppa av resan nu. Innan jag ser "över och ut nu är inlägget slut" måste jag skryta lite över mina närmaste veckor.
På fredag ska jag ÄNTLIGEN på Isak Strand vs TOE, på söndag åker jag till Berlin med klassen, den 6e åker jag till Lund med projektarbetsgruppen där vi får låna en alldeles egen lägenhet torsdag-söndag. FIIESTA. Precis när jag blev sådär glad igen lyste solen in genom fönstret och jag insåg hur jävla mycket jag behöver gå på toa. Ha d gott. Glenn

jenny don't be lippy

Vad jag har gjort idag? Varit produktiv såklart. Jag har skrivit klart min helt klart osammanhängande samhällsuppsats, pluggat psykologi, bläddrat förbi alla sidor jag egentligen ska läsa i en bok om tyskland och stirrat på ett mattetal i cirka en minut. Förutom detta har jag tänkt tanken att ringa och boka körlektion, jag har tänkt tanken att duscha och jag har tänkt tanken att resa mig ur soffan.
IMORGON SKA JAG GÅ TILL SKOLAN ÄR TANKEN!

I lip you baby

På fredag, på fredag, på fredag! Kan knappt bärga mig.

hey little lionlip

För att bilderna inte ska se identiska ut valde jag att köra på en mer rockig facelook idag. Svullnaden har gått ned något extremt trots att det fortfarande gör ont och trots att jag ser jävligt sjuk ut under förklädnaden. Tänk er en näbb och en Jennie adderade med varandra. Enkel matematik. Idag har jag lovat mig själv att jag ska duscha, mest för min familjs skull då jag har vant mig vid vad jag kallar för "min doft". Över och ut nu är inlägget slut.

with every lipbeat


Den som löser rebusen får en läpp av mig

you don't lip me the way that i lip you

Via ett sugrör får jag i mig vätska nu för tiden. Maten åker ibland ned i magen och ibland ut på tallriken igen, det beror på dess storlek och konsistens och självklart även på dess standard.
I den här sängen har jag chillat i tre dagar nu. Jag har faktiskt inte tröttnat helt än. Så mycket älskar jag min myshörna.
Det här är min fd kanin som dom bjöd på i Spanien. Jag gick därifrån och kom aldrig mer tillbaka. Så ledsen blev jag.

elektrolip

Det är bara ett sjukt bra bevis på hur äckel-intresserade människor är när min statistik ökar jävligt radikalt pga min svullna läpp. Inte för att ni kommer stanna längre än detta, men det var trevligt så länge det varade.

save my lip

Ser jag inte ut som vanligt på fredag kommer jag strejka resten av mitt liv. Då jävlar ska jag och sandisen se Isak Strand vs TOE på Fasching. Ja jävlar.

im in love with a lip who knows me better

jag älskar "ensam mamma söker". det gör mig lite gladare och får mig ha lite mindre ont. Bilden är gammal så att ni inte tror att ett under har skett. För det vore väl fördjäävligt.

Visdomsord från min kanin Zelda

zxefffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffx.

ännu mer lips like sugar

Igårkväll somnade jag med tanken "imorgon är svullnaden borta". Imorse vaknade jag med den här läppen. Efter ett samtal åkte jag till vårdcentralen för att kolla upp vad fan som är fel på mig. Jag börjar känna mig riktigt hemma i dom där väntrummen och patientrummen nu, det är nästan så pass att jag snart addar mina läkare på facebook. Dom tog några odlingar och gav mig antibiotika. Hela dagen har jag legat i sängen och växlat mellan att sova och vara plågsamt vaken. Man tror inte med blotta ögat att det kan göra så ont, men det gör det verkligen.

Jag äter inte mina vänner

Jag har så jävla vettiga kompisar. Dom är bra och naturliga och alldeles sjukt himla bra!
Nu är ju inte det här mina kompisar, men man ser helt klart hur mycket dom tycker om varandra.

lips like sugar

p9bi.jpg
clend.jpg
Här är jag. Missfostret Jennie Larsson. Ont har jag. Som in i fucking satan. Detta är alltså inte någon dyr, konstgjord läppförstoring utan det kom till helt gratis och naturligt. Lucky me. Jag tycker så jävla synd om mig eftersom jag inte fattar varför jag alltid åker på alla cp-saker. JAG FATTAR INTE. Jag som är en snäll. En god. En skön. En bakis. Jag tänker inte gå till skolan eller ens lämna huset förrän den där utomjordingen är puts väck. Inte en chans. Över och ut suckers. SKAFFA TWITTER!

why should it be so bad to be bad when it's hard to be anything at all

Det var så sjukt jävla stort att se deras sista spelning. Allt var så fint och så känslosamt och jätteunderbart.

......

Shallelujah. Vad mer ska jag säga?

snabb up-date

Hemma med titeln "spanska mästare", om det nu är möjligt för ett lag från Sverige. Hur som helst har resan var skön och bra men ångesten hann ikapp mig så fort jag klev av flygplanet. Jag måste lära mig hantera jobbiga människor, kommer dö för tidigt annars. Idag skulle vi ha paddlat men på grund av stormen slapp vi som tur var det. Om cirka en vecka ska min läkare ringa mig och förhoppningsvis kan hon göra något åt detta för just nu känns det bara som att det går utför. Kommer inte orka med detta året utan någon typ av förbättring. Tjolahopp nu ska jag duscha och sova och hålla tummarna på att imorgon kommer bli jävligt mycket bättre.
vill ha maaaalin. ska sluta tjata om henne. den jävla jäveln.

Spaninen

Imorgon flyger vi vidare till Madrid för andra gången och spelar innebandycup. Everybody say weho. Kommer hem på måndag. Inte för att det spelar någon roll för er då jag ändå fuckar ur och skiter i blogga.
Bilderna är snodda av Fuckface från i fjol.

untz untz

Imorgon ska jag äntligen(ironiskt nog) få göra min gastroskopi. En slang ska via munnen ned till magen där dom ska kolla varför jag inte tar upp vitamin b12. Förhoppningsvis hittar dom felet så jag kan komma ifrån mitt turbulenta humör och ständiga trötthet. Det skulle sitta asfint. Nu ska jag räkna matte. C. ye.

I fight with my brain to believe my eyes

Skulle lägga upp en bild på Isak Strand och säga att biljetterna är bokade till den 23e september då jag och Sofia ska se honom på Fasching, men så bläddrade jag förbi den här och blev lite kär. Här är min kärlek igen. Fina fina Paolo.

du lilla ängel

Finns det någon som kan leverera live så är det Andreas Grega. Åh vad jag saknar det.

Det här är rock, jag är i stockholm

Min kväll igår var väldigt bra, många mysfaktorer på en och samma gång. Den inleddes med en dejt på en grekis restaurang tillsammans med bästa vännen, efter att ha sträckt höften inne på toaletten begav vi oss vidare till Snaps, mötte upp Minna och Tea, och njöt av kanske en av dom sista kvällarna man kan sitta där. Efter en, kanske två ilningar genom våra kroppar bestämde vi oss för att hitta ett mer uppvärmt ställe samt fylla på lasten. Julian och Nils kom stiligt uppklädda till vår undsättning och på deras direktiv vandrade vi upp till mose backe och södra teatern där vi "via kontakter" kom in trots åldersgränsen på 20. Väl uppe i lokalen inser vi att målgruppen på detta ställe var betydligen högre än 20, men vi ville pröva våra vingar och begav oss en trappa upp till "festvåningen" (som vi trodde tillhörde krogen det också). Ute på balkongen där det var utsikt över hela stockholm stod både mormödrar, fastrar och brorsöner och vi kände oss missplacerade men var fortfarande villiga att pröva våra vingar. Efter att ha gått omkring och snyltat på både utsikt och nachochips började vi koppla att mormor 80 år inte brukar gå ut särskilt ofta, samtidigt kommer en bartender fram och säger "hallå tjejer, det här är en bröllopsfest". "Sorry man" sa vi och drog ned till lokalen där det var Latina-Tema. Något för steffe. En kille kom fram och sa "tjejen, inte för att jag tror att jag kan läsa av folks auror. MEN du är nybliven singel". EH AAH. Det var läskigt och sen började han bara ragga så jag sa "tjeeråå". Sen drog vi på en promenad på söder och hittade en fest på en balkong. Vi fick däremot delta på avstånd nedanför den. En kille som sjöng som en gud fick välja om han ville ha mig eller Julian. Han valde Julian. Idag har jag sovit och nyst i intervaller och ikväll är det idol. Tacka Gudarna!
Äcklig bild på mig och favoriten in the whole wide world.

it's like i'm a part of something real

Jag blir så berörd. Så jävla så jävla. Gråter av blotta tanken att få se honom live. Att få utbyta några icke förståeliga ord på svengelska från min sida och på mumlande skottländska från hans. Snälla jag vill.

När vi låtsas på riktigt från hjärtat och drömmen kan vi vakna med tiden och sansas i sömnen

Måste släppa på tyglarna. Koppla bort vad som är rätt och vad som är fel och ha nuet i fokus. Sluta förstora upp och sluta få panik. Sluta bli rädd för att folk ska tycka att jag har gjort fel. För vad gör det om tusen år? Det här året ska jag följa lusten. För det gör jag inget fel i. Jag är en bra människa som alltid vill alla gott, kanske ska jag passa på att känna mig duktig och jävligt värd lite bra självkänsla och börja tro och lita på mig själv. För det kan jag göra. Nu kör vi igång början på det nya, bättre.

vill fröken stina bli min lilla stumpa?


RSS 2.0