tvillingarna

okej, jag vill bara berätta en lite story om två töntiga människor. dessa två töntiga människor råkar vara jag och Sandell. Vi gick omkring idag och snackade om gamla minnen. jag kan ju dra upp några töntiga saker vi har gjort och fortfarande gör med jämna mellanrum

Jo först och främst så var det en gång i 6an när vi skulle träffa några killar som tydligen var kära i oss, då hade vi med oss halva maffian som enligt oss skulle skydda oss. Vi planerade att vi skulle ha solglasögon på oss så att våran entre blev värsta macho.

Sen har vi den gången vi blev rädda för en epatraktor som körde fram och tillbaka och tutade på oss. det var snö ute och vi sprang som galningar från busshållsplatsen för att gömma oss, malin lyckas under tiden tappa sin mobil i snön och hittar inte alla delar. Vi springer omkring som gråtande galningar och passerade människor kollade rätt underligt på oss.

Vi befann oss under 6an ganska ofta vid gropen där alla coola cykelboys höll till. Malin var under denna period rätt nervös av sig och rodnade ganska lätt. så hon hade något slags tix då hon gick omkring och bet på sin tröjarm konstant. En gång råkade hon på något sätt ramla ned i en grop som fanns där, hon skyller på att det är mitt fel. men ickeickeicke. hennes tröja blev då väldigt jordig där hon vanligtvis brukar bita. så det var en mycket jobbig dag för henne.

Sedan kommer vi till en liten känsligare punkt här. jag och malin hade en fettoperiod ( precis som alla andra , aight?). så vi blev stamkunder på...... mc donalds. Vi fick ett vacker kort som innebar rabatt på något. Som sagt, mycket känsligt. så detta behöver vi inte ta upp mer.

sen gick vi omkring och ringde på hos malins grannar och frågade om dom behövde hjälp med något bara för att skramla ihop pengar så vi kunde åka till grönalund.

nu känner jag att inlägget blev rätt långt. så det får räcka med dessa underbara minnen.

(nej nu får det bannemig räcka, kan fortsätta hela natten)


Kommentarer
Skrivet av: malin

AHHAHHAHAHAAHAHA HÄÄÄRLIGA TIDER! ;D

2009-05-11 @ 21:33:37

Skriv här:

Ditt Namn:
Är du lat så klicka.

Email, visas inte

Haru en blogg?

Du tycker...?:

Trackback
RSS 2.0