c00l_girl@pea

Hej svej din lilla gräshoppa. Hur har dagen varit? I will tell you about mine. Jo, upp och hoppa vid 10 och vinka iväg Paul. Åker sedan på match, hej förlust SOM VANLIGT. Första och andra halvlek var jag som en riktigt jävla seg geléklump, herregutt.. Jag hade ingen energi i kroppen. 0-4 blev det.

Juste angående matchen igår mot Ösby, dem förlorade ju som sagt. Nu har deras tränare länkat till vår DJ sida och sa något i stil med "vad kul att värmdö fick vinna för en gångs skull". Jag tycker personligen att det är hyffsat omoget av en tränare att länka till en serie som inte har ett dugg med 94a serien att göra. Vi är ju faktiskt fullt medvetna om att vi förlorar varje match i DJ serien, och det är inget vi försöker dölja eller ljuga bort heller. Men tjejer, vi kan ju alltid köra Värmdö DJ- ösby om ni vill:) nöjet är helt och hållet på vår sida.


Kommentarer
Skrivet av: Hubbe

Har ja förstått det här rätt?

Du spelade i Ösby, men sen slogs Ösby och Värmdös lag ihop till ett?

Och nu förlorar ni mot ett nytt Ösby? Eller kanske ett år yngre Ösbyare... eller vaa?

2009-10-18 @ 16:18:24
Skrivet av: jennie

ja precis. vi slogs ju ihop med ett f-93 lag. Men det fanns även ett f-94 lag i ösby som 93a ogillar starkt. och det är nog ömsesidigt. du kan söka på ÖIBK f-94 på facebook så kommer en grupp upp. där kan du läsa:P det är även en kommentar av en mamma där, lite töntigt skrivet liksom. acceptera en förlust och tagga till till nästa match istället :)

2009-10-18 @ 16:21:16
URL: http://jennlaa.blogg.se/
Skrivet av: Fanny

Vi skickar helt enkelt ett mail där vi erbjuder oss en träningsmatch, ÖIBK-VIF DJ. 100 spänn på att ingen dyker upp från deras sida...

2009-10-18 @ 17:07:36
URL: http://plasthalvfinnen.blogspot.com
Skrivet av: Fanny

Såg nu att Hubbe inte fick en förklaring till sina funderingar :) Jennie spelade med oss i ösby under en herrans massa år, dock bytte hon till värmdös 93-lag för att kunna fortsätta rida. På våren 2008 slogs vårat ösby-lag och värmdös ihop pga spelarbrist mm. Samtidigt startades ett nytt lag i ösby, ett nybörjar 94-gäng. Detta stack rätt rejält i våra ögon då vi tyckte att det var lite överambitiöst att börja spela när man är 14. Fånigt av oss, ja visst.

Nu spelar ösby och Värmdös 94-lag (!) i samma serie, precis som förra året och Värmdö har hela tiden legat steget före. Kanske för att 94:a-tjejerna har spelat längre än ösbys. I vintras började ett gäng ur vårt 93-lag (inklusive mig själv) att tjafsa med ösbys lag och tyvärr bidrog fenomenet internet till att det blev onödigt stort. Jag sticker inte under stol med att det var vårat fel att allt drog i gång, och vi har försökt att inte ta upp det igen, trots att vi haft otaliga chanser. Spelares mammor lade sig i och hotade med att anmäla oss till diverse förbund. Som tur var rann denna dispyt ut i sanden men efter derbyt igår, som värmdö vann med 9-0, börjades det igen. Deras tränare, en vuxen människa tro det eller ej, skrev på facebook att det var kul för värmdö att få vinna någon gång och syftade på att det går åt helvete för vårt DJ-lag (dvs 93-laget). För oss känns det här väldans onödigt och vi förstår inte att de fortsätter att tigga efter tjafs. Ännu en gång lägger sig även mamman i. Av någon jävla anledning.

Haha hoppas du förstår hur det ligger till :P

2009-10-18 @ 19:51:22
URL: http://plasthalvfinnen.blogspot.com
Skrivet av: jennie

tack fanny, du är lite mer insatt än vad jag är ;)

2009-10-18 @ 21:31:31
URL: http://jennlaa.blogg.se/
Skrivet av: Mli Wannberg, ÖIBK F94

Tja tjejer.

Vi löser det där :)

2009-10-19 @ 01:34:46
Skrivet av: jennie

det gör vi nog :)

2009-10-19 @ 06:49:25
URL: http://jennlaa.blogg.se/
Skrivet av: Fanny

Schysst Mli :)

2009-10-19 @ 08:49:24
URL: http://plasthalvfinnen.blogspot.com
Skrivet av: thilda

Jag tycker det va bra skrivet bull, ehehe. Dock känns det på något sätt JÄVLA låt från båda lagen att ännu en gång ta det här på internet. Det bästa sättet att lösa bråk är ju trotts allt att snacka med varandra i verkligheten. Pratade med Ebba i går och hon sa att Patrik var sådär lagom glad osv. Han skulle iallafall försöka prata med deras tränare på tisdag.



Jag håller med Mli, detta är faktiskt riktigt löjligt. VI kan inte hålla på så här längre..

2009-10-19 @ 13:36:27
Skrivet av: Mli Wannberg ÖIBK

Tycker det låter bra om vi försöker ta det face to face för då känns det på något sätt lättare. Man kan ju som sagt missförstå varandra ganska rejält på internet.

Det glädjer mig att ni är villiga att försöka lösa detta på ett schysst sätt, vi har egentligen ingenting att bråka om. Vi är två lag innehållandes bra personer, trots att dom bästa sidorna kanske inte kommer fram såhär.

Jag tycker verkligen att det här är skitsegt, jag skulle hellre se att vi stöttar varandra som grannar än att vi hatar varandra som konkurenter.

Men som sagt, imorgon får det här säkert en bra lösning och ett skönt slut på "vårat" tjaffs mellan lagen.

2009-10-19 @ 15:09:01
Skrivet av: Fanny

Sounds good :)

2009-10-19 @ 15:33:36
URL: http://plasthalvfinnen.blogspot.com
Skrivet av: jennie

sounds as great. som sagt , mitt inlägg var inte till för att kritisera er eller liknande! inte heller till för att skapa bråk! ber om ursäkt om det lät kaxigt med mera.



I framtiden kanske vi till och med spelar i samma lag. Då kommer vi skratta åt det här.



Ses på tisdag :)

2009-10-19 @ 16:27:13
URL: http://jennlaa.blogg.se/
Skrivet av: Isaura

Jag håller med Mli fullständigt. Även om det är vissa parter som har "gått in i konflikten" mer än andra, så är vi alla på något sätt delaktiga, och lika ansvariga för det hela. Jag tycker också att vi borde kunna lösa detta. :)

2009-10-20 @ 17:09:34
URL: http://daluzreis.blogg.se/

Skriv här:

Ditt Namn:
Är du lat så klicka.

Email, visas inte

Haru en blogg?

Du tycker...?:

Trackback
RSS 2.0