get mama a house

Min huvudvärk håller på att ta livet av mig. Idag har jag genomlidigt två prov. Det ena var värre än det andra. Nu är det dags att sätta igång och förbereda mig inför provet imorgon och de miljontals läxorna som ska in. SEN ÄR DET FUCKING PÅSKIS!

Vad händer på lovet pep´s? Idre någon?

sköna kontraster

Vid matbordet idag satt jag och förhörde lillebroderna på multiplikationstabellen, nu sitter jag med min i och försig inte alltför avancerade matte A och muttrar inför provet imorgon.

all the right moves


Fantastisk låt!

no hard feelings :)

Jag blir lite förvirrad. Är det något folk klagar på i bloggar så är det att det är för få bilder och för lång text. Och nu när jag då har bilder och inte så värst lång text, då är tydligen det också fel? I don´t get this. Typiskt svennebananigt alltså, aldrig är man nöjd.

Jag tål absolut att ta konstruktiv kritik, om man gör det på ett schysst sätt. Att säga saker på ett negativt sätt, anonymt, det känns bara otrevligt och aningen onödigt. Då föredrar jag att ni inte kommenterar. Känner ni er inte tillfredsställda av min blogg behöver ni faktiskt inte läsa heller, och jag menar allvar. För jag förstår mig inte på grejen med att vara så pass missnöjd men fortfarande läsa. Ni går inte miste om någon större grej av att låta bli.

Det må vara så att vissa av er tycker att man ska tåla kritik som bloggare, absolut ska man kunna tåla kritik här i livet, bloggare som icke bloggare. Men fan så mycket roligare det vore om man kunde vara munter, sprida lite gott humör här och spara de negativa krafterna åt något mycketmycket viktigare än min struktur på min lilla blogg som faktiskt bara avspeglar mitt liv, mina personliga tankar. Ingen provosation eller propagandaskit. Jag kör på med min grej med en fet bild och fem rader text, because that´s how I want it.


wohoohoh

Im back! Lyckades ha kvar lösenordet nästan en hel dag. Cred åt mig.

Just nu är jag sjukt jävla glad. Om allt går enligt planerna ska jag boka biljett till emmaboda imorgon. Häng på nu alla människor, det blir grymt! Kommer äntligen få se Andreas Grega!

remember me

You have to face the ugly fucking truth. Jag är tydligen en hemsk människa. Hemsk är egentligen ett jävligt milt ord, men på grund av mitt begränsade ordförråd kommer jag inte på något värre just nu. Jag grät inte en endaste gång under hela filmen. Jag verkligen försökte pressa ut tårarna, men allt som fanns i mina tankar var alla tjejer runt omkring mig som satt och försökte snyfta diskret för att försvara sina balla fasader. But I saw ya, I saw ya´ll! Skrattet satt som en klump i strupen i hopp om att få blotta sig och överrösta alla snyftningar. Men jag kämpade emot, för att åtminstonde utåt se ut att ha min heder i behåll. Men ack så ynklig jag kände mig inombords.

För att ni ska kunna känna någon som helst sympati måste ni ha sett filmen själva.

Sångerna blev kedjebrev man hör


Up up and awaaay! Snart bär det av in till stan för att gråta till Remember me med Sandell. Dock vill jag inte gråta, jag vägrar. Enda chansen att jag klarar mig från att gråta är om jag skrattar, vilket bara hemska människor gör när hemska saker händer, även i filmer. Jag vill inte vara en hemsk människa, så jag får väl gråta då.

put on your red shoes and dance the blues

Shit vad creepy.. Di leva har tydligen fått ännu en spotifyreklam där han nu säger att han har släppt ett nytt album och ditten och datten. Helt plötsligt börjar han sjunga på Lets dance låten i någon jävligt annorlunda version. Minst sagt obehagligt.

Dock kan man inte undvika att känna lite harmoni av den här bilden.

jag har drömt om att ha en riktig dröm

Ni har inte upplevt äkta glädje förrän den dagen ni går hem från bussen i lagom tempo med Kristian Anttila i öronen, sneglar upp mot himlen för att få en extra dos av den faktiskt existerande solen och missar därför den gigantiska lerpölen som ni då trampar i med era trasiga converse.

Man vill bara ha mer!

ELLER?


life will smile for you

Nu ska jag och min trötta hjärna lägga oss i sängen och plugga slut på dom sista krafterna. Geografiprov imorgon. Woh.


du var tonen från en tid, från en vinter i en stad


M-M = mupp-mamma

Jag: Mamma... Hur kan den snabba befolkningsökningen minska?
Mamma: Jadu. Man kan ju alltid tvångssterilisera mindre intelligenta människor.

Jag gapade bara häpet och trodde att jag var tvungen att ringa psyket när hon plötsligt brast ut i skratt och gick härifrån.

bus driver

Fanny Johansson, ni vet. Mongot. Hon höll mig sällskap idag innan mitt tandläkarbesök, (TACK!). Vi strosade omkring i stan och kollade i affärer och tog sedan bussen till Gustavsberg. Under dessa närmare två timmarna pratade vi HELA tiden. Vi kan verkligen prataprataprataprata. Det är så roligt, för hon kan verkligen allting och hon förstår verkligen allting. Det är så underbart. Hon inser det nog rätt så bra nu eftersom jag har skämt bort henne med dessa gulliga kommentarer ett tag nu. Men ja Fanny. Du är ett underligt underbart fenomen!

Sen att du är så ful så man helst inte vill ses med dig är ju faktiskt en helt annan femma. :)


När våren öppnar sina dörrar och du tar den långa vägen hem

Det finns inte så mycket att säga om tandläkarbesöket förutom att mina visdomständer tydligen växer snett. Hon sa att jag skulle hålla koll på dom. Vadå hålla koll? "Nej era rackare, nu får ni ta och växa lite snett åt det andra hållet istället. Annars får stackars Jennie ena redigt jobbiga tandkonsekvenser(?)".

Annars var tandläkaren trevlig. Vi snackade under de 12 minuterna jag spenderade med henne om vädret. Inte alls så värst orginellt va?

Nä nu ska jag gå i kloster de närmaste timmarna. Helst hela kvällen, vilket aldrig kommer hända. Vi har nämligen geografiprov på Onsdag. Ni kan ju gissa hur mycket jag har pluggat. He-he.

Magnificent

En lapp har suttit på mitt kylskyp i lite över en vecka nu. En lapp som jag valt att gå förbi med lite extra speed samtidigt som jag hållt för ögonen med alla mina händer (japp, alla två).

Ni som känner mig rätt väl har mycket möjligt listat ut att det antingen är en lapp från vårdcentralen som vill stoppa in en läskig nål i mig och spruta in en massa gift eller från.. den där tandläkaren.

Med tanke på mina odiskreta punkter där innan det andra alternativet har ni säkert listat ut att det är från den rackarn brevet kommer från. Men vad vet jag, om man läser en blogg som min kan man faktiskt lika gärna inte ha förstått det.

Jag tänker inte predika om mina rädslor inför tandläkarbesöket. We all been there, done that liksom. Kan iof be honom/henne/det att ta en titt på min blåa tå när han/hon/den ändå är igång. För visst gör väl tandläkare sånt?


I was made for lovin' you


Jag såg den här bilden och böt direkt från Winnerbäck till Kiss på Spotify. Otippad variation skadar liksom aldrig. Erkänn att jag är förvånansvärt ball på bilden. Nästan så ball så ni ber på era bara knän att ni ska få göra mina läxor resten av era liiiv! Jag visste väl det. Ni är hopplöst desperata..


feel the pain

När ni spelar en innebandymatch bör ni tänka på följande:

- Använd inte era nya skor för första gången, ni får garanterat en eller flera blåa naglar.
- Rädda inte ett stenhårt skott med benet om du inte är målvakt.
- Försök att undvika slag mot ditt nedre skenben, det kan resultera till svullnad och smärta.

Om ni nu spelar en match som denna blir konsekvenserna ett förbaskat dåligt humör, och det gillar vi ju inte.

Nu ska jag tagga inför nästa match som jag ska spela om några timmar. HAHA yeah right liksom.. :)


Oh no she didn´t!



Aoooouch, den kändes..

rösterna blir flera

Jagvilljagvilljagvilljagvill till Emmaboda. När jag nu efter några om och men har insett att det är rätt kört för mig att kunna åka till P&L tänkte jag att en lite kortare festival som Emmaboda som även erbjuder favoriten Andreas Grega skulle sitta jääävligt fint.

Så min fråga till er är, " VILKA ÄR PÅÅÅÅÅ???"


the clone

Det var jättekonstigt, för igår kväll var EMD-Mattias med i så ska de låta och lets Dance SAMTIDIGT. Jag har alltid misstänkt att det är något konstigt med de där kända människorna.. Nu vet jag vad också.

pretty as a picture


Den här Fredagskvällen känns otroligt värd. Filmmys med Tea sitter faktiskt aldrig fel.


vi bor inte i Amerika

Idag var det en tant med rullator som nästan körde på mig. Det var visst rusningstrafik.

Ungefär så här söt och galen var hon. And you know what I think about cute and crrrazy!

paus där

Jag trodde för ett tag sen att det var pretty kört, allt i min vardag gick bara utåt. Skolan kändes åt helvete på alla sätt och vis, kärleken fortsatte att locka mig men lät mig ändå stå ensam kvar, innebandyn ska vi inte ens tala om, vänfronten kändes stel och ifrånglidande på många håll och kanter, jag låg vaken halva nätterna, bloggen var hungrig efter uppdatering och jag var hungrig efter inspiration.

Allt det ovanstående fick mig att må skitdåligt. Ibland fortfarande. Det tar ju på krafterna när allt går åt helvete.

Visst har det inte blivit någon större förändring på många av punkterna, men jag tar det bättre. Jag behöver ingen "hjärtevän" för att bli en komplett människa, jag behöver inte uppdatera bloggen tio gånger om dagen för att kunna sova gott på natten.

Jag känner press när jag inte utsätts för press, jag känner stress när jag inte utsätts för stress.

Psykopat Jennie har sagt sitt för nu.


should i give up or should i just keep chasing pavements


På riktigt, ni måste lyssna, ni måste bli kära, ni måste bli avundsjuka. Annars är det något stort jävla fel på er. Den där rösten, den skulle jag fan ge allt i världen för.

fit for fight

Jag har träningsvärk från att ha burit en matkasse igår. Jaarå.

And cold nights make staying alert so hard


Den här bilden tog jag i USA. Fin va? Den är finare utan det svarta, utan det gråa och utan det vita. Det råkade bara bli såhär nu. :)

I go from zero to hero

Idag såg jag Björn Gustafsson. Vi blev nära vänner han och jag. Ja. True story.

Annars har jag haft utvecklingssamtal idag, det gick förvånastvärt bra. Ligger bra till i alla ämnen, vilket jag inte trodde med tanke på att det känns som att allt går ↓ just nu. Enough med skol och deppsnack tycker jag.

Jag återkommer när jag har något ovettigt att säga.

väcker minnena från förr. ahahaa

Jimmy Jansson. Säger det namnet er något? Ja visst fan gör det väl det. Någonstans där långt i bakhuvudet gnager fortfarande en bild av en liten pojke med det röda trollhåret. Frågan är väl vart tusan pojkrackarn tog vägen. Jag tog ialla fall friheten till att googla på honom för att se vad han sysslar med. Och det första jag la märkte till var hans ålder, han är ju bara 25 år. FORTFARANDE? (typ). Och han har ju varit känd hela mitt liv, så långt jag kan minnas. Plus att han har varit pappa minst lika länge.

Sjukt hur en människa inte kan växa till sig på så lång tid.


feelgood

Heyheyhoe. Idag har jag hunnit med extremt mycket. Match på morgonkvisten som gick lite sådär lagom bra, sen ugly Betty maraton. Jag tackar inte Gud, jag tackar Fanny för den möjligheten. På detta har en hög med godis åkt ned samt pizza. Diet alá Jennie kallas det visst.

Nu ska jag jäsa ännu mer framför Wipeout. Detta kan jag dock tacka Gud för! Programmet gör mig till en riktig livsnjutare.



Hahahaa, en liten update. Ola Svensson får mig på bra humör också märkte jag nyss. Ganska otippat faktiskt.


hothothot





Kvällen i bilder, woho. En trött Jennie sitter nu själv och vill sova.

melodifestivalen, vänner, lättdryck och popcorn

Några tjejer är här och kollar på Melodifestivalen. Just nu är det Peter Jöback, så jag passar på att slinka in på rummet och säga att jag lever. Nu ska jag bli social igen!  Go SALEM!

Nu är alla en kolossalt framgångsrik enmansorkester


And as you walk away My headstone crumbles down


Det här är jag för ett halvår sedan. Det var väl det jag hade å säga. Tjopp.

Jennie aka Mulle meck

Jag meckade nyss ihop min trasiga stol. Om man nu kan mecka en stol vill säga?

we go where the wild blood flows


Bara njut.

och jag tänkte att du kunde stå där i solen

Jag klev av bussen efter skolan, bussresan hade varit lång men dock så trevlig då mupp-Nisse hade hållt mig sällskap med sitt glada humör. IPoden i min högra hand spelade låten you can´t steal my love med Mando diao på högsta volym.

Det första jag såg när jag började gå ned för trappan som ledde bort från busshållsplatsen var solen. Ja, den underbart efterlängtade solen som endast har lyst med sin frånvaro i en halv evighet. Den värmde inte bara snön som snart kommer orsaka tiotalmeters översvämningar runt om i landet, den tinade även mitt frusna hjärta. Ja ni läste rätt. Mitt frusna hjärta.

Vad jag nu menar med det vet jag inte. Jag kände bara att storyn var fin och att ett fruset hjärta som tinar skulle vara pricket över i:et. You know how it is.


ett mycket sällsynt exemplar


Varje gång jag öppnar albumet med bilder från första maj blir jag helt känslosam. Vi hade en sådan jävla äkta och trofast vänskap du och jag. Jag saknar det. Det var väl det jag ville säga.

what happiness means to me


Jag var tvungen att lägga in den här bilden eftersom jag ser sur ut på den. Komiskt.

vår för hjärter dam

Tydligen var det fint väder ute idag. Det hade inte jag en blekaste om med tanke på att jag har legat i sängen hela dagen och kollat på ulgy betty. Jag klagar inte. Imorgon blire andra bullar, goda jävla bullar.

ÅH! en söt tjej som jag hittade någonstans långt bak i arkivet. Hon heter Jennie btw.

månadens höjdpunkter

Jag tror att jag är den enda bloggerskan/bloggaren som varken har nämnt Vinter OS eller Melodifestivalen här i bloggen den senaste månaden.

Så för att komma ikapp kan jag ju fråga er om vem ni tycker ska vinna finalen på Lördag?

J to the E to the N to the N to the i to the E

Ni läsare har er lilla trend med att bara ange första bokstaven i era namn när ni kommenterar. Som om jag inte har fler vänner/läsare som börjar på J eller A eller C eller D och allt vad ni heter. Jag skulle bli ganska glad om ni ibland ville skriva era riktiga namn. Bara för att jag är så nyfiken på vilka ni är!

Men om det skulle vara för mycket begärt så får ni väl fortsätta med er lilla trend. :) 

born under a bad sign


När jag tog den här bilden bad jag Emelie mycket vänligt innan att inte spruta på kameran. Hon lovade på sin heder OCH på sitt samvete.

En sekund senare
*TSSHHHHHHHHHHHSHSHTTTT* (jag vet inte hur det låter när man sprutar hårspray).

Men jag förstår henne. Tvångstankar är inget att leka med alltså.

God loves ugly


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAAAAAAA. please give me a break dude.

too late to slow

Saker som är hemskt viktiga att göra innan jag sätter igång med plugget:

- Skriva det här inlägget, helst så långt som möjligt.
- Kolla igenom alla tusentals kommentarer som ni så desperat lämnar.
- Läsa alla bloggar jag känner till. Helst även några jag inte känner till.
- Spåna runt och fjolla lite på facebok.
- Spela lite gitarr. Bara för att.
- Kolla mig omkring i rummet, det kanske finns något som måste göras(förutom att städa).
- Äta en banan.
- Hitta nya monsterhittar på spotify
- Störa några vänner på msn
- Hosta lite till.
- Dricka vatten
- Klia mig nästan

Ser lite knapert ut.


once a failure, always a retard

Söndagsöndagsöndag. För en vecka sedan var söndag en bra dag. Men idag är det inte en bra dag. Filosofiskt och bra sagt av mig.

feber yra


Jag har feber. Ville bara säga det. Lagom bra till skolstarten. Sympati, tack!

I was aiming for the sky


Idag var det sol ute. Jennie och Geten fick vårkänslor och sprang ned till isen för lite spontanfotning. Jennie är lycklig nu, hon fick även inviga sin nya jacka. Jennie hostade nyss utan att hålla för munnen. Jennies datorskärm blev blöt. hehe. Nu ska Jennie njuta av lyckan.

Allt dom bygger upp ska vi meja ner


Idag ska jag träffa den här muppen. Ebba var visst namnet, det är bara inte så vanligt att jag använder det. Geten är väl ändå minst tusen gånger passande?

Nog med messnack.

It's all the same handshakes and names Circulating round


Kom nyss fram till, utan något som helst övervägande, att jag älskar Amanda Jenssen. You heard me. Jag lyssnar aldrig på henne, men nu klickade jag in mig på henne på spotify, vilket resulterade till ren njuuuutning. Nu finns det ingen utväg, ni måste lyssna på Greetings from space här nedan.

The world has gone insane

Jag har cp ont i halsen och en konstant hosta. Ändå ska jag trotsa min rösts förmåga att hålla genom att springa omkring och spela gitarr och sjunga lite sådär halvskrikigt. Ja, bokstavligen springa omkring dessutom. Vissa kallar det tix, vissa kallar det besatthet, vissa kallar det rastlöshet, vissa kallar det damp. Jag tror att det ligger något i alla påståendena.

Jag gjorde till och med en liten "collage" liknande grej tillägnat endast ett fjuttit inlägg? Vart fan är jag på väg?

The simple words are hard to find

Sandell: Vart ligger närmaste Gina?
Jag: Jag tror att det bara är att gå över vägen
Sandell: Men åh.. Sluta leka ball och använda så svåra ord!
Jag: Eh va?
Sandell: JA! det där jättekonstiga du sa! Typ överlag/väga, vad tusan du nu sa! (skitupprörd)
Jag: Över vägen?

Det är inte alltid lätt det där med svåra ord!


I like the sound of you walking away

Jag kom nyss in från kylan och tänkte hoppa in i duschen för att tina upp mig till en normal kroppstemperatur igen. Men då när jag går in i badrummet var duschen tydligen upptagen.

Jag ba oj förlåt, men ni borde kanske testa att låsa dörren if you want to have some privacy?

sympati för djävulen

OHSHIT. Nu måste jag berätta en kul grej, jag måste helt enkelt strejka bloggdöden. Igår så gick jag och Co på bio (Sherlock holmes), och i väntan på att tiden skulle gå satt vi i stora trappan inne på sergel. Så kommer det tre tjejer springandes nedför trappan, varav en helt plötsligt skriker till, PRECIS DÄR VI SATT! Så hon kastar sig ned på rumpan och skriker "ajaaaajjaaaaj min fooot".

Självklart är ju jag och mina vänner så sjukt jävla sympatiska och ödmjuka så vi börjar asgarva, fast i smyg, om det nu är möjligt. Samtidigt sitter då hon där och håller på att dö av smärta, och det var hon tvungen att göra precis bredvid oss! Bredvid tönt-tjejerna som inte kan hålla sig från skratt, någonsin, utan några som helst undantag. Bra val bruden, bra val!


eller?

Är det bara jag som känner att bloggen håller på att dö ut..?

RSS 2.0