en glad tumme igen!

tjeeehu, tummen är frisk. iaf nästan helt återställd, den går att använda! :D
idag har jag varit ute på siggesta och jobbat, målade halva sadelkammaren vit tillsammans med petra, carro och en stund med fanny. efter det så åkte jag och petra och jobbade på pensionatet. Det gick super! :)
saknar veruus och lyyck :( <3

hundpiss, solsting och hjärnproblem!

dagen börjar med en uppfriskande skvätt hundpiss ifrån översexuella Ludde. mumsigt, det anser jag att hundpiss är. efter några timmar med lyyck på pensionatet så åkte vi till siggesta och jobbade där fram till lite över 4.

handen känns bättre, men den är jätteblå nu. sånt tycker jag är småläskigt, hoppas att det går över snart. för det är inte kul att inte kunna arbeta fullt ut, eller kunna gå med två hundar samtidigt för att jag är HANDIKAPPAD!

godmorgon

drar nu iväg till ännu en 12 timmars arbetsdag, även idag med handikappad hand som nästan gör ännu ondare än igår. om det inte blir bättre snart får vi åka in och röntga den, men om det visar sig vara någon spricka eller något så kommer jag inte kunna jobba alla jobben som jag har tagit på mig. för det krävs båda händerna.
men nu ska jag snart gå till bussen och ta mig till hundpensionatet där lyyck står och väntar :) <3

saknar bästavän!


översexuella ludde


det här är jag och ludde, ludde är översexuell.

...:(

nu är det så att jennie sörjer, hon sörjer så inihelvetes mycket att hon håller på att smälla av. veruus har lämnat henne för en vecka i kalmar, och jennie saknar henne så förbannat mycket att det inte är klokt. ni skulle ha sett alla tårar när hon var tvungen att säga hejdå idag. vi snackar liksom om en liten vecka, men vi har träffats typ varje dag nu hela lovet. sen har lilla jennie stukat tummen så det gör djävulsk ont, den går inte att röra på.  älskar veruus mest i hela världen, det är faktiskt sjukt så mycket hon betyder för mig! <3


hundar och skitjobb.

från och med idag så är det en till vecka hos hundarna, åker ut dit idag och jobbar med lyyck. men eftersom att hon inte alls mår bra så ska hon testa idag och se om hon orkar med det. har saknat hundarna när jag inte varit där nu på en vecka. efter det så åker jag ( ev lyyck) ut till stallet och jobbar där resten av dagen.

saknar veruus som faaaaan, hon ska till kalmar nu i en vecka.. :( <3

stallet 24/7

sönderjobbad, solsting, ont i fötterna, sömnbrist. jaa, allt detta plus mycket annat drabbas man av när man jobbar som en nörd. men ändå är det så sjukt kul att jobba, när man vet att plånboken blir fetare liksom. visst får jag inget ledigt detta sommarlov men jag kommer däremot ha lite pengar att leva på sedan. och vila, det kan man faktiskt göra i graven. visst säger man så:)   kan berätta lite kort om mina jobb, först så har vi värmdö hund och kattpensionat. där går jag ut med hundar några timmar om dagen. sedan har vi ponnyrundor som jag bara har någon dag då och då, då går jag i tre timmar med en liten ponny och låter barn rida. det är där jag har bäst timm-lön. För att jag ska få sätta igång en polle sedan till ridskolan börjar så måste vi jobba en vecka i stallet. alltså städa en hel del, det är tredje jobbet. Det fjärde har jag faktiskt inte fått ännu. det är cafe och resaurang gustav, jag har provjobbat med johanna två dagar. den 4e aug ska jag provjobba ensam. så då får vi se hur det blir :D!

<3


godmorgon

nu har veruus varit så gullig att hon har fixat min design :D <3

nu ska jag iväg och jobba i stallet igen, vid 12 kommer jag och veruus att gå ponnyrundor. så drar in lite cash idag:) efter det så rider jag, veruus och lyck till vattnet och plaskar med pollarna.

pusshej

!!!! OBS!!!!

måste iväg och jobba en heldag som igår nu, hinner inte fixa min design som ser fuckad ut.

tjeebooo

vill först ursäkta om min fula design. Jag orkade bara fixa bakgrunden, sen dog jag liksom.

idag så jobbade jag ute på siggesta från 9-15, skrubbade galler hela dagen. skitskojj:/ efter det så åkte jag direkt till gustavsberg och provjobbade med johanna på cafe och restaurang gustav i gustavsberg. johanna ska sluta där så hon behövde någon ersättare och jennla behöver pengar så jag tacka och tog emot :)
nu på kvällen så har jag träffat paulen ett tag, det var sjuktlängesen, så det var jättekul! :D har saknat henne.


NYTT!

sådärja, nu har jag liksom uppdaterat bloggen så förhoppningsvis kan man kommentera nu :) ska börja fixa med design, eller så blir det den gamla.  lets se.

RSS 2.0