ja

Idag kan bli rätt legendariskt asmysigt. Jag har det på känn.

hej

Måste fortsätta mitt föregående inlägg. Snarare förklara och försvara. Anledningen till att jag stup i kvarten skriver ut att jag mår dåligt är inte för att få uppmärksamhet. Absolut inte. För så allvarligt dåligt mår jag inte alls. Jag skriver av mig, agerar bollplank med mig själv för att på något sätt få ut det som jag ändå inte kan sätta ord på. Jag tror att jag ser mig själv med samma blick som ni ser mig "eh, vad håller hon på med?". JAG VET ATT JAG SER LÖJLIG UT! Jag vet det. Allt det här tyder antagligen på att jag har en bra bit till att vandra innan jag hittar den där självkänslan. Vill skriva av mig mer men ska sätta punkt nu.

jag är hellre blind än ser mitt liv utan dig

Finns det något jag hatar här i världen är att jag inte kan kontrollera mina ups and downs. Mår jag dåligt så är det svårt att bli glad. Det kommer från ingenstans och det slutar med att jag ligger i min säng och gråter för ingenting. Hur hälsosamt är det? Det hela slutar med att jag får ett problem för att jag mår dåligt av absolut ingenting. Nu kommer min bästaste vän på hela jordklotet hit och kramas med mig. Hon är bäst utan tvekan.

Det känns ännu sämre nu

I detta sammanhang skulle jag vilja tycka om Melissa Horn och känna igen mig i hennes texter. Sämsta kvällen på väldigt länge, vill helst bara gråta ut i DIN famn. Måste hitta en Melissa Horn-titel som passar in. Så. Den var väl simpel, precis som allt annat. Tycker inte om henne. Nej.

orkar inte.

Whata night.

9gag


Jesus dies

Jag skrev nyss en tweet som löd "skulle jag konversera med mig själv via text(vilket jag visserligen gör ibland) skulle jag bli jävligt arg. Varannan mening har en ':))))))' ".
Och tanken slog mig efteråt, att jag fungerar lite så. Jag vet vad som irriterar eller träffar mig själv både i ord och handlingar, därför använder jag mig av dessa mot andra. Nu snackar jag självklart inte konstant utan vid passande tillfällen. En sak som jag verkligen brinner för är att få besserwissra någon då jag HATAR när framförallt Sofia och Fanny rättar en. Visst lär man sig, men man hatar samtidigt att ha fel inför människor. Förstår ni hur jag menar och tänker ni kanske lite likadant?
Det är mycket möjligt att jag är ensam i hela världen om att vilja jävlas med människor, men så goda tankar har jag inte om er.
Spoiler Alert!
har jag berättat att jag ska konvertera till ingentingdomen?

?

Med detta menar ni alltså att ni inte finns?

?

Vilka är ni? Varför är ni? Vad är ni? Hur är ni?

best lasts forever


we are water

Hey ya'll. För första gången på för många år har jag investerat i en vinterjacka samt blivit pålurad grönt te i tablettform, vilket kanske ger positiva konsekvenser så som att lyckas vara friskARE denna vinter. Förutom detta har jag börjat äta mina b12-tabletter som också förhoppningsvis leder till jävligt grymma konsekvenser. Hela jag ska vara ett vandrande hälsocenter. På tal om center var jag på stockholms buddhistcenter idag och mediterade. Punkt.
everybody say WEHO nu ska jag laga tortellini!

Före.Under.Efter


Bajsapa

Här ligger jag med två täcken och sex kuddar och lever livet. Jag vaknade inatt av att lampan var tänd, kläderna var på och handen var placerad i godisskålen. Utmattad tjej.

OCH NEJ HUBBE JAG TÄNKER INTE SLUTA FÖRRÄN NI HAR SKAFFAT TWITTER!


Godnatt


Bb

Den här båten bajsade jag i när jag var liten och lät storebror på fyra år torka upp det. Med all rätt.


You're a lover of the wild and a joker of the heart

Jag fick en okontrollerbar lyckokänsla efter en promenad med hunden vi passar. Så många pusselbitar har fallit på plats och jag bara älskar allt som ses som innehåll i mitt liv. Min prioritering de senaste åren har inte varit fokuserat på mitt välmående, men nu, nu mår jag. Och det glädjer mig. På senaste tiden har jag upplevt så mycket nytt vilket har fått mig att tänka aningen mindre på småsaker. Jag vet att man inte kan vara alla till lags eller försöka vara någon man, tro det eller ej, inte är. Trots omständigheterna tror jag faktiskt att jag är rätt grym och jag har kommit en bit på vägen mot att inse det själv. Ni tror säkert att jag löjlar mig när jag i alla år har tjatat om mitt dåliga självförtroende, men jag tror faktiskt att jag måste sätta mig mot er gällande den saken. Jag har varit splittrad, inte riktigt vågat ha åsikter då jag fasat för att ha fel. Ett löjligt sätt att leva på om ni frågar mig och det är därför jag försöker göra något åt saken. Nu ler vi för det luktar sista året i skolan.

Y'all don't wanna hear me you just wanna dance

vilken superstar va.

Min schizofrena morgon på twitter.


Jag älskar underbara människor

Underbara människor. Det finns massa underbara människor. Underbara människor.

lucid dreams

Helgen i Lund tillsammans med min projektarbetsgrupp aka mina underbara vänner Sofia, Felicia och Stefan har varit helt over the top. Fredagen spenderades i Malmö med lite för mycket alkohol i kroppen, på en båt som kallades för "båten". På det sista tåget tillbaka till Lund träffade vi på två australienare som sedan visade sig vara en australienare och en svensk. Vi följde med de till deras studentlägenhet där vi blundade, lyssnade på musik som alla tyckte om och skrattade. Det var inga konstigheter och folk som kom dit frågade inte ens vilka fan vi var. Klockan 6 blev vi sedan utkastade och åkte tillbaka till lägenheten och sov. Dagen efter var bland det värsta jag varit med om, har aldrig mått så dåligt. Resten av helgen bestod av en hel del mys och en hemsk jävla tågresa hem.

Tågresan

Mina chips är slut, mackan smakade apbajs, matteboken är tråkig och twitter är dött så här står jag naken och uttråkad! Om 20 min är vi framme i Lund, från och med då är det fest. Hej så länge.


!!

Nu jävlar är jag på g igen.


Roadtrip

Imorgon styr vi vidare till Lund för att jobba med projektarbetet samt för att fiesta. Efter denna lilla resa har jag inget jättestort att se fram emot innan julafton. Eller joo!! Göteborgarna som vi träffade i grekland och som vi hälsade på i somras kommer hit på höstlovet, troligtvis. Det ska bli kul ja. Jag sitter återigen med en full kissblåsa på bussen.


Spex


Ett bittert rop på hjälp

Det tog ytterst många timmar för mig att förstår att anledningen till det hetsiga kanelbullstjatet är att det är kanelbullens dag idag. Jag bajsar på den här dagen och även på tanten som går aningen långsammare än en snigel framför mig. Det känns dödsdömt att sätta mig på en buss mot Värmdö med den här superfulla kissblåsan men orkar inte göra något åt saken. Ödet får bestämma. Puss hej ät leverpastej för det är asäckligt men smakar gott.


Fetnice

Blogg.se har skaffat en app!!! Happy in my face. Hörs bitches


Berlin - Raus bitte

Berlin var helt klart över förväntan. En riktigt cool stad med trevliga människor och häftiga byggnader. För att inte tala om dess historia. Sedan tidigt högstadie har man läst om förintelsen, man har tyckt att det har varit hemskt men aldrig riktigt förstått att det faktiskt har hänt på riktigt. Efter att ha besökt museum, förintelseläger samt monument där man kan se bilder med judar hängandes från träd längs vägarna, när generaler står med gevären siktade mot judarnas nackar och skrattar, döda kroppar som ligger i stora högar, ja då fattar man att det har hänt. Det är overkligt att se det där, att vandra på samma mark där det där sjukt obehagliga har hänt. På en del av bilderna står "fångarna" längs stängslet och kollar ut, dom ser inte ledsna ut, inte arga ut, dom ser bara ut.
Jag blir rädd för människan om man kan utsätta andra människor för sådant. Riktigt jävla rädd.

RSS 2.0