Jackie Chan

Tänkte en gång för alla presentera er för Jackie Chan. Min pojkvän. Han har rött skägg och (men) ett fint inre. 

Hej alla Jennielovers!

När jag skriver ett inlägg raderas det ofta lika snabbt igen. Det är sällan jag känner att "Shit det här vill verkligen folk läsa med tanke på att alla har ett brinnande intresse för mig och mitt liv". Ja, det är väl oftast den motsatta tanken som får mig att trycka på delete fort som fan innan någon ens hinner börja misstänka att jag precis har påbörjat ett totalt ointressant blogginlägg. Sedan slår det mig att alla dessa zuperbloggerz med miljontals läsare varje sekund, dom skriver fan heller om något intressant, ändå måste jag erkänna att jag läser ibland. Det händer. Ganska ofta. Jag är tjej. 
Den här bilden är tagen dagen efter studenten då jag promt skulle leka med studentpresentens alla kameraeffekter. Ser pigg och rätt så glad ut också. Faktiskt. 

Asskön

Skön jag är som var för lat för att lägga upp alla bilder från vietnam nu samt för lat för att ta bort meningen där jag lovade att jag skulle lägga upp bilder i förra inlägget. Verkligen asskön och en så jävla kvalificerad bloggelit är vad jag är.


peace brothers

Hel och hemkommen från värmen sitter jag här i min säng känner mig så där galet produktiv och nöjd med dagen som man bara kan vara. Tack vare jetlagen från helvetet som väcker en klockan 05.00. På grund av att jag är helt jävla fäst vid gladiatorerna gick jag upp och sprang med hoppet om att jag kommer kunna delta i programmet nästa år. Skrattar så högt i mitt eget ansikte just nu. Gick efter löprundan upp och åt några chips, eller nej juste, det var ju innan löprundan jag åt chipsen så efter att ha sprungit några meter låg jag på golvet och ifrågasatte mitt val av frukost samtidigt som jag kände mig ett steg närmre mitt mål. Funderar på att springa någon gång i juni igen så borde jag vara redo för att utmana Bullet och Crazy Cat Lady eller vad dom nu heter. 
 
Ikväll ska jag träffa vänner som jag behövde muta med mat för att dom skulle gå med på det. Vad gör man inte för ens sociala liv. Nu orkar jag inte skriva mer så jag lägger istället upp några bilder från Vietnam som ni kan lördagsmysa framför. Lördagsmys på rätt sätt, vill inte vara något jävla objekt. Peace. 

Vietnam

Bloggappen har strejkan så länge jag kan minnas men nu verkar det som att vi kan komma överens igen.

Jag ligger för närvarande i en solstol på en strand någonstans i Vietnam. Närmare bestämt i Phan thiet. Det är molnigt och regnet hänger i luften men är man på semester ska man ligga i solstolen no matter what.

På onsdag är det dags att bege sig hemåt efter två grymma veckor som började i staden Saigon, numera "ho chi minh-staden" döpt efter en gammal president. Där var vi på krigsmuseumet, vandrade omkring på varma inomhusmarknader samt inne i stora varuhus.

Efter dessa dagar satte vi oss på en buss i ca 6 timmar som tog oss till phan thiet och paradiset. Det första som hände när vi klev in i hotellreceptionen var att hotellmanagern kom fram och sa "tyvärr kan ni inte få era rum då Vi precis fick reda på att Vietnams president kommer hit och firar nyår och måste få era rum". Tydligen gällde det inte oss utan den andra svenska familjen. Men firade nyår med presidenten, det gjorde vi.

Nu ska jag fortsätta med att blicka ut över stilla havet och alla surfare som har åkt hit från Australien. Vill också surfa.


Hej

TESTING TESTING


RSS 2.0