lite pics från resan


Vi har under vistelsen i blekinge bland annat varit på äggstocksfestivalen. Sedan har vi spelat galet mycket "galenpanna" och andra spel.

Sedan har vi även varit ute med båten och träffat på sociala svanar.

gissa vad detta är då..? det är en kyrkogård, men inte vilken kyrkogård som helst. utan en pestkyrkogård där många som dog av pesten ligger. helt öde vare.

stadsvandring

nu har mor min dragit omkring mig runt hela karlshamn för att visa sina gamla barndomsminnen och platser. Det var väl cirka tionde gången som hon visade omkring mig här, jag tror inte att hon är fullt medveten om det själv. Glass fick jag, det är gott.

Ikväll ska vi iväg och kolla på fotboll och imorgon åker jag hem. så jag vet inte om det kommer fler inlägg förrän jag kommer hem.

öhhm.. helt fel

jag vet inte om det  bara är jag som har missat att blondinbella har färgat håret brunt. Det är ju helt fel, hur kan hon ens komma på tanken att göra denna förändringen? Blondinbella är blondinbella, och så ska det vara!

båttur

vad skulle jag göra om min mamma inte var inne i en sådan fruktansvärd medelålderskris :)? Hon har endast med sig datorn för att kunna spela ett spel som heter "betapet" på internet tillsammans med Eva (medelålderskris mamman i den andra familjen). De sitter bredvid varandra med en varsin bärbar och spelar mot varandra. och ibland så skrattar dom eller berömmer varandra, annars är det koncentrerad tystnad.

Igår var vi ute i skogen och plockade svamp, vi hittade inte överdrivet mycket kantareller. Men lite blev det då allt. Blåbär är förövrigt beroendeframkallande. Så dont start to eat blåbär.  

JUST NU: lyssnar jag på kings of leon på iPoden och väntar på att vi ska åka ut på sjön. Tjao

update from blekinge

hejhopp.
har precis kommit hem från en runda på stan här i karlshamn. hm.. aa, jag lever.

hejdå

you naugthy, nayghty läsare!

vad ska jag säga till er... ni har gjort mig så oerhört besviken. Ska jag behöva förklara hur man kommenterar? jag fööörsöker verkligen få igång er segproppar, men allt ni gör är att läsa ( om ens det) och sedan sticka iväg igen. Vad är det för stil va? tänkt efter innan ni gör det igen you dumasses!

annars hamnar ni där, förstått?

ap-låder

vet ni en sak? detta är den första gången som jag viker grejerna och lägger ned dom lite snyggt i resväskan. det får plats med så mycket mindre när det ska vara snyggt.. shit också

ordmissbruk

jag lade märke till att jag har börjat några inlägg med exakt samma... öh.. ord? "ååhh", är det skyldiga ordet( om man nu kunde kalla det för ord). Det vore lite kul att höra vad ni tycker att jag missbrukar för ord, jag är medveten om några stycken. Så lets se om vi har samma uppfattning :) baajs


Nu tänkte jag skriva ett utav alla dessa uttryck som jag brukar använda. men jag kan ju inte hjälpa er för mycket på traven. och snälla.. kan ni inte försöka att kommentera nu?

blekinge!

imorgon bitti åker jag till bleking till några kompisar. ska bli sjukt skönt att vara ledig en vecka!

nu ska jag träffa skrållisen och säga byebye

skit åkså

fick ett samtal från jobbet som frågade om jag kunde börja lite senare. Så nu hade jag kunnat sova en timma längre, men det är försent för att gå och lägga sig nu igen när jag är påklädd och allt. skitkorven också! (förlåt.. lite trött bara)

konsum cassen och jennla


grattis bloggen..

ingen ville gissa, jag tycker lite synd om bloggen måste jag säga.

1 år, du och jag.

skrålliz place

igårkväll så lämnade casandra och tea oss för att bege sig.... någon annan stans, dvs HEM. Vad hände annars då? jo, vi lärde oss ryska. mycket avancerat språk må jag säga.

KAN NI SNÄLLA GISSA PÅ VEM / VAD FAN SOM FYLLER 1 ÅR IDAG?

sjung hoppfaderallanlej

ååhh, jag är död efter jobbet. Nu ska jag käka lite och sedan dra vidare till skrållan for a girlnight ikväll igen. Inatt sover jag dock där.


jag,ebba, skrålli och casi yesterday

girlnight

ååh, det var supermys med tjejorna idag! pauline kom även och sällskapade oss. vi lagade tacos, åkte moppe, satt på bryggan och bara umgicks. superkul att träffa dom igen!

facebook says the truth


till dig fanny

förlåt, det bara kliar i fingrarna. jag måste få reta och irritera fanny. Nu ska jag gå och lyssna på min Ipod. MOHAHAHAHA! SUCK ON THAT!

sorry, för er som inte heter fanny kan fullständigt skita i detta inlägg!

hellyeah


det är okej att skälla på mig, jag har varit en stygg flicka som inte har uppdaterat. men jag har inte haft något att skriva om. mina dagar ser verkligen exakt likadana ut.
Vakna, gå till jobbet, träffa malin, sova. Ibland kan det vara. Vakna, träffa malin, gå till jobbet, sova.
Beror på liksom. Idag däremot så kommer mitt schema se annorlunda ut, ska nämligen till skrållan med ebba och casi idag.  Ska bli kul att träffa tjejorna igen.


baksmällan / the hangover

den var fetanajs. på samma nivå som "the proposal", vilket är ett bra "betyg". 

Inne på la donk träffade vi ett par tyska scouter (stavning?) som vi konverserade med ett tag. Dom var väldigt sociala om vi säger så. Någon som vet vad bäver heter på tyska föresten? 

tjofaderittanlambo!

jag och familjen minus den lille var i barkarby på någon outlet idag. Hittade dock bara en tröja, stället sög om man inte är tant eller kille.. lite trisst. nothing for maj stajl.

ska iväg på bio IKVÄLL IGEN! jag, malin, seb och wille I guess ska se på baksmällan.


jennie har landat

ja nu har man varit i staden. Vi åkte dit, tog en sådan där otroligt nyttig lunch på lá donk. Begav oss till sergel för att se om baksmällan gick någon gång, men den började inte förrän sent. Och vi orkade in vänta flera timmar tills klockan skulle slagit sent. Så vi bestämde oss för att se på en annan. Jag röstade på Brüno och malin på en svensk skitfilm. Ni kan ju gissa vilken det blev.. juste, den svenska skitfilmen. Vad tusan hette den, någon med Linus Wahlgren. Hela filmen var bara som en dokumentär. Rekomenderar den absolut inte!

Allt är malins fel , allt hon duger till är att städa och bada med. ring henne om ni behöver städhjälp. Hon är billig, på många sätt och vis.

baksmällan

nu åker jag till staden med sandell. puss hej och leverpastej.

hipphippHORA!

vet ni vem som fyller år om 5 dagar :D? den som gissar rätt får..... skaka hand med. "the one and only" liksom. snacka om en big deal

svennebanan

hellyeah vad trött jag är. ska försöka sleepa tidigt ikväll eller länge imorn.. får se. efter the hard work idag släpade jag mitt arsle till grisslinge med malin och badade. efter ett tag kom pauline som jag inte har träffat på, jag vet inte hur länge! :O

imorgon är jag ledig, and I looove it!

jag ser ut som en trollunge på denna bild! plus att jag vill ha tillbaka min lugg. men det är så jäkla f****** jobbig!


hey you suckers

jag har ont i halsen. hmm.. svininfluensan? nix, jag går naken om dagarna. det är nog den korrekta anledningen. Det är mörkt i mitt rum, så jag ser inte den eventuella solen där utanför. snacka om deprimerande.

vad ska jag göra av denna eventuellt soliga dag tro?

 
I want to go to the grönan.. men det ska jag inte

bad?

jag kom knappt upp i tid till jobbet imorse. försov mig en aning men hann ändå! så sjukt grymm. nu ska jag träffa upp malin och gå till grisslinge. bada? det vet man aldrig. malin har nämligen ont i halsen.. yeah right! I sverige kallar vi det för badkruka!


så gangstah-style!


day in the sun

igår så var det lite flumm hos malin, vi somnade runt 4 kanske. ni såg bilden från föregående inlägg. ungefär så var vi hela kvällen. tro mig, jag har det på film!

idag vaknade vi upp, way to tidigt. vi segade, åkte till grisslinge, badade, brände oss. sen bar det av till gymmet. nu är jag hungrig. och jag har nyss skrivit ett väldigt intressant inlägg :)

NAJS!


update from the blond bimbos


right now

under middagen

Vi åt hemmagjorda hamburgare made by malin. aaasnajs vare! den filosofen som jag är satt sjävklart och tänkte på att det var lite lustigt att ha ketchup tillsammans med tomat.

Jennie: haha, kolla jag har ketchup på tomaten.
Sandell : men tomaten är ändå gjord av ketchup. så det spelar ingen roll

jag är tvungen att säga nu, eftersom att malin bönar och ber om det. Hon rättade sig snabbt efteråt. men kul vare, jag vek mig nyss av garv och tårarna började rinna.  malin ger er alla en kyss! (tror hon seriöst att någon vill ha?)

PS.vi wailar till Darin!

hard workwork

ska iväg och latja på jobbet sen. det ska bli rätt najs, är rätt taggad och pigg! kan vara för att jag blev väldigt glad nyss, inget har hänt. jag bara blev fnissig. sånt är kul. sen efter jobbet åker jag hem till sandell, ska överta hennes soffa och ligga och fisa där hela kvällen. hon har inget emot det :)

assnygga tjejer i 6an:) vi älskade malins webbcam

jag är en emu!


It seems that I fell out of luck into the
outstretched arms of fuck up,

volleeybaaaalllll

igårkväll efter jobbet kom min vän Vera hit. vi gick ned till grisslinge for a walk, sen kom min bror ned och räknade med att vi skulle spela volleyboll med honom och hans 2 polers. så det gjorde vi. det var kul, jag och vera var bäst. nu har vi sovit, nästan gott. jag har dröm om värmdö gymnasium, det var lite läskigt i drömmen. så nu vet jag inte om jag kommer våga börja där.. lets se  

sommarkrysset

malin har tjatat rumpan av sig att jag ska komma till sommarkrysset. hennes ord är min lag.. som vanligt. så jag ska dit nu och träffa malin och cicci. you will here from me tonight, if im alive. dont ask me why im speaking/ writing english. Because I do not have a good answer for that. 

puss och kram och en liten janbanan

jag suger

jag är ledsen. men det slog mig för en sekund sen att bloggen och ni läsare faktiskt existerade. aa , ni kan inte anklaga mig. ni är inte lätta att lägga märke till med era små diskreta besök. aldrig lämnar ni något spår efter er. FNYS.

jag ville bara "get it of my chest" som man säger.  nu blir det hopp i sängen och läsa om vampyrer och sånt trams. godnatt

the proposal

var nyss på bio med saaandeellllllllmylove, skrållan och tea. jag och malin satt och garvade vid de mest olämpliga ställena och fick lite irriterande blickar. men kära människor, vad tror ni annars jag är till för om inte att irritera folk? så det störde inte mig sådär jättemycket, och hindrade mig inte heller från att fortsätta. popcourn var gott också, och nu när jag tänker efter så är det det enda jag har ätit idag. det måste vara suuuperbra för min mage :) yummi

big fat giant hooole

jag vill bara trycka upp mitt ansikte i ditt och garva ett stort hånfullt skratt!
men fan så lite stolthet jag har.

livet ur en annorlunda synvinkel

"livet är som ett kinderägg, man vet aldrig vad som väntar"

-Jacob källman, kollega, vän-

det där med nysningar

har ni någon gång vaknat av att ni har nyst? visserligen har inte jag det. men är det fysiskt omöjligt att nysa i sömnen?  jag låg och tänkte på det inatt när jag nös och precis skulle somna. hade jag inte kunnat vänta ett tag till...

GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!

 
jag behöver skrika eller nåt.


FREEEDOM!

yay, jag är ledig imorgon! helt sjukt underbart. 

oj... nu tror jag att jag bränner pizzan i ugnen.

xoxooxoxo.. hörs sen

sorry

har ni tänkt på en sak? jämt när jag sitter uppe och inte kan sova så skriver jag ett jättekonstigt bogginlägg.    jag vill sova, ska nog göra det.. godnatt

mohahahaha

när jag sitter uppe här, klockan är strax innan 2. vill inte sova, jag menar. varför sova när man kan vara vaken? jag visar med den föregående meningen att jag inte har något liv. och när jag själv inte har något liv så känner jag ett stort behov av att sabba andras liv. så jag sitter nu och kommenterar bilder mm på andra, alltså lite smått elakt. men sarkastiskt. och sarkasm är elakt, så elakt alltså.. det är skitkul. hoppas bara inte att jag har en massa hatsms när jag vaknar upp imorgon, det vore tråkigt. *nat*


kings of leon


denna låt är för galet bra för att existera. eller nej föresten, existera

bored

jag är uttråkad som en gnu

billig måndag

hejhoppfaderallanlej

har jobbat hela dagen, det var naajs.. det var inte så mycket mer med den saken. ska iväg till malin nu, girlnight som man kallar det i sverige. eller nej, det gör man ju inte :S

tjofräs

malin i ett nötskal

jag och malin stod och väntade på bussen

sandell : åhh, vet du vem som är världens snyggaste?
Jennla : nej, vem är det denna gången?
Sandell: DAAAAAAAAAAAAAAARIN!
Jennla: hehe.. okej
Sandell: (sjunger på lite darinlåtar)..  och du vet den där som han sjöng en gång, hur gick den nu igen...
"breathing you love, love, ey, ey, ey, under my umbrella"

snacka om att vara hjärntvättad...

mörkrädd

det är så jobbigt när man sitter och kollar på en skräckfilm alldeles själv. man vet att man egentligen borde sluta kolla eftersom att det kommer bli ett helvete att bara våga ta sig upp ur soffan. slutar man kolla? nej! man kollar klart på filmen, skrämmer skiten ur sig själv och har sedan ångest för att filmen har tagit slut eftersom att det innebär att man ska bege sig till rummet. på väg upp till rummet kan det finnas ett X antal monster, vampyrer, psykopater med mera. Man har lite panik och springer upp för trappan. halvvägs uppe är man nära på att halka just för att man har så fruktansvärt bråttom. När man väl är uppe så går man in på sitt rum, sätter sig vid datorn, skriver ett helt blogginlägg bara för att fördriva tiden eftersom att man inte vill lägga sig i sängen och vänta på att monstrena ska hoppa fram under sängen.  alla nätter har sitt slut, man funderar på att sitta uppe hela natten, åtminstonde tills det ljusnar. men sedan kommer man på att man ska jobba dagen därpå och att det nog är en ganska bra idé att vara lite utvilad tills dess. så man beslutar sig för att avsluta inlägget man skriver på bloggen för att sedan göra ett försök att våga gå till toaletten. frågan är, vågar man det?

godnatt... alla som har läst detta inlägget märker nog att jag behöver sömn.

allsåååång!

jag och sandell

just nu deppar jag lite smått. tanken på att jag kanske inte kommer ha tid med att åka till allsång igen denna sommar pga att jag jobbar så mycket är sorglig. mina i-landsproblem är ju obeskrivligt allvarliga.

el-aka män-i-skor

jag tycker inte om felix och fanny för tillfället. ni hånar mig angående det föregående inlägget, inte snällt. enligt ett test på facebook så är jag faktiskt som en 42-åring! suck on that biatches

trött som en gnu

whats up with att säga "trött som en gnu" mm.  jag menar, vad är en gnu? jag har ingen aning om vad en gnu är för något, och jag har verkligen ingen aning om dom är trötta. nu måste jag söka lite på google efter bilder på en gnu så jag kan lägga upp den...

UPPDATERING: HAHAHAHAHA, är detta en gnu.. vad ska jag säga.. jag är mållös. Från och med nu kommer jag använda det uttrycket myyyyycket oftare!

jag? mes? ... nejdå

det åskade för ett tag sen, och blixtrade! jag låg som en patetisk, nedbryten psykopat i sängen och räknade hur många kilometer ifrån den var. samtidigt satt hjärtat i halsgropen och jag hade en riktigt töntig panikkänsla. 

jag är för mesig för verkligheten!

löv och barr


nu snackar vi ömsesidig kärlek!

vem tackar nej?


bite me

r.i.p

skjut mig.. min mobil är död. har en gammal mobil som man inte hör vad jag säger i, men den duger.

så skönt

kvällsdopp är så skönt, det ska jag fortsätta med!


shåping

vaknade upp hos malin imorse och såg att det regnade ute, inget badväder med andra ord. Så vi begav oss till forum för att.. aa.. shoppa helt enkelt. det blev väl lite smågrejjs inne på hm.

nu ska jag strax iväg för att äta middag med familjen. Jag har inte nämt i bloggen att min lillebroder är i skåne, och vi är aldrig ute vanligtvis. Men nu helt plötsligt när knatten är borta, då passar det bra.

juste, någon som har lust att pröjsa en kamera till mig? schysst


45snart46.blogg.se

ja det är väl min mammas framtida blogg antar jag. Hon har blivit riktigt high tech på facebook nu. hon spammar mig överallt med mail och grejer. Snart kommer väl stadiet då hon skaffar blogg också, snacka om medelålderskris.. säger jag som själv har blogg, men jag är liten.

vill ni typ bli hennes bloggmanager så är det bara att lägga till henne på facebook.. Kajsa Larsson.. hur enkelt som helst!
P.S. mamma skickade nyss ett mail där det stod att hon har blivit kompis med pauline på fejjan.. ja, ni förstår nog värdet med det. Så bli nu vänner med min mor och förgyll hennes dag! D.S.


RSS 2.0