jea

Jag har tappat lusten till det som bara för några veckor sen var det roligaste jag visste. Innebandyn. På grund av mina jävla skador får jag aldrig igång mina ben ordentligt som gör så att jag kan springa som den där duracellkaninen jag brukade likna. Det är sorgligt, och nej, jag överväger inte att sluta. Men ni vet väl själva, alla har nog varit där, att man inte går till träningen med samma leende som vanligt. Det är inte kul att prestera dåligt på matcherna. I slutändan är det inte bara pga mina smärtor i benen som jag presterar dåligt, det blir som en ond cirkel när även lusten och glädjen försvinner.

Jag vettefan om det kanske är dags att vila benen för att sedan komma tillbaka och vara astaggad. Men det är nog omöjligt. Det sitter nämligen i ryggmärgen att få min dos innebandy i veckan.

Detta löser sig nog, nu vill jag inte låta som en liten negativ pissråtta som bara vill ha något att beklaga sig över. Jag tackar för mig och befriar er samtidigt från denna plåga. Nu jävlar blir det scrubs! Joina mig vettja. Vi kan skratta tillsammans, om ni vill så att säga.

tschüss

chinese Jennie


Julian säger att jag ser ut som en kines när jag skrattar.
Jag förstår inte vad han menar med det?

fläskjennie

Min kroppskontroll är på samma nivå som en nybliven tonårings. Det vill säga, inte så värst stabil och bra. Om jag inte går in i väggen (bokstavligen), tappar jag något i golvet. Varenda jävla dag händer något. Och om det har med synen att göra eller någon annan anledning vet jag bannemig inte. Men stört och jobbigt är det.

plygge

Nu har jag suttit way to long time och hittat på ursäkter till att inte plugga. Jag ska nu placera mitt arsle på golvet (blev sugen på att plugga på golvet idag) och läsa på geografin och historian. Wish me good luck!


WOHO


Jag satt och bara iaktog min blogg då jag såg att jag hade skrivit 999 inlägg. Vilket alltså betyder att detta är det 1000:e. Så jag sökte på "1000" på google och ansåg att denna bilden såg skapligt intressant ut. Men nu när jag lägger in den här och faktiskt läser vad det står på bilden så blir jag lite nervös över att ni, efter mitt 1000e inlägg, pga mitt skrämmande beteende kanske slutar läsa min blogg.

Snälla säg att ni vet att jag innerst inne, bakom min hemska fasad är snäll och godhjärtad!

you told me how to walk but left me running here


När jag hör den här låten blir jag så glad i magen. Jag får en sån konstig härlig känsla när jag hör riktigt jävla bra musik som denna. Det är ingen låt jag lyssnar på konstant på repeat utan den plockas fram då och då i perioder då det behövs, då det känns bra. Ett annat exempel på en sådan låt är "you cant steal my love". Kärlek säger jag , tix säger min mamma.

Laakso - Aussie girl

fortsättsimma fortsättsimma fortsättsimma

godmorgon. Idag bär det av till Eriksdalsbadet med klassen på morgonkvisten. Vi håller tummarna för att jag håller mig på ytan.

when the night feels my song

Hör och häpna. Men jag tänker slafa nu, och ja, klockan är kvart i 9. Men eftersom jag känner mig själv rätt bra så kommer jag ändå inte somna på minst en timme. Men man kan alltid hoppas. Föresten så vann vi matchen idag, och jag fick en utvisning. Inte lika bra.

Imorgon blir det bad med klassjekeln:)

bus-jäni

mamma gav mig nyss onda ögat för att jag redan har ätit upp halva chokladkalendern..

fight the fight


I wanna find whatever there's to find
I wanna know how things can turn out fine
I wanna find whatever there's to find
I'm telling it all in the morning to you
I'll tell my plans to you

Calling the world

Hej, jag ville bara säga att jag lever:) Och så kan jag ju alltid visa en bild från igår på Skrållens fekke.

Jonna och Jaao


save me from me

hejsvej! Efter en riktigt röjjig fredagskväll framför idol är jag sjukt glad över att Mariette åkte ut. Idag lär min uppdatering inte hålla storbloggarmåttet, ska nämligen först till stan och sen hem till Skrållan. Men jag hoppas att ni är glada ändå? Om ni har en jävligt turig tur kan det hända att jag lyckas sno datorn hos S om det finns något intressant att skriva om.

Annars kan det ju faktiskt lika gärna vara. Tänk om jag hade haft den inställningen varje dag, då hade ni fått kanske 1 inlägg varannan månad, om ens det.

Om ni saknar mig kan ni alltid kolla på denna bilden.

fein jäni

over before it started

Lite korkad känner jag mig. Fast det gör väl hela situationen en aning komisk... Och pinsam


When did your heart go missing?


Jag vill till USA nu. Och då är jag seriös. Jag vill kunna gå i shorts och i mina converse utan att frysa ihjäl om fötterna. Jag vill gå i en massa outlets och vanliga affärer för att köpa billiga kläder för hela sparkontot. JAG VILL, OCH JAG VILL DET NU! Är sjukt jävla less på Sverige. På alla sätt och vis.

lol

Jag var i forum idag i hopp om att hitta något snyggt. Men nejnej. Jag satt senare på burger king och väntade på att Casi och Agnes skulle beställa mat då ett gäng småfjorrisar satt i hörnet mitt emot. Emellan oss satt en man med sitt barn och åt. Helt plötsligt börjar två utav dess fjorrisar att råhångla. Då skriker en utav fjorriskillarna till mannen "det här är ingen jävla bio! tycker du om vad du ser eller?". Då sa mannen " tyvärr men jag tittar inte på tecknat". Man ville ju bara springa fram och kyssa gubben i pannan, så klockrent sagt!

 ge mig fem.

rooney


Search - rooney

om ni har spotify bör ni klicka på länken ovan om ni är i behov av bra musik.
För detta bandet är faktiskt skitnajs.


It is so not a fucking beautiful day!

Kommer hem från den absolut värsta skoldagen i veckan med huvudverk och är så trött att jag kunde ha somnat på stället. Vad är det första man hör då? jo skrik, brak, kraffs. Bara en jävla massa oväsen från vardagsrummet. Det första som slog mig var att kaninen var lös och höll på att ta sönder varenda möbel(hon kallas mördarkaninen, juste! någon som vill passa henne när jag åker till USA?), men ack så fel jag hade. Det var den lilla pissbrorn med sällskap av en liten kompis som dunkade på pianot, kraffsade på Gitarren så jävla brutalt som det bara går samtidigt som dem tävlade om vem som skrika absolut högst. Vem vill inte bemötas på detta sättet när dem kommer hem från skolan?

Nu försöker jag intala mig om att det är en jävligt fin dag genom att lyssna på "beautiful day", men nej.. Inte ens musik kan förändra mitt humör just nu.

smeknamn


idag i skolan diskuterade vi smeknamn. Och jag kom fram till att jag inte har så många roliga smeknamn som folk verkligen använder. Så snälla kan inte ni skriva ner här om ni redan kallar mig för något speciellt och sen något nytt smeknamn. Vore rätt så skitkul faktiskt. och glöm inte bort att go crazy, det behöver absolut inte baseras på mitt riktiga namn (Jennie).


I was walking down the street

Jag drömde en natt för inte så länge sen att vi hade den fetaste spelningen någonsin med bandet. Vi stod på en rätt liten scen men publiken var enorm. Jag hade så jävla kul i drömmen och vi körde en massa låtar jag aldrig har hört förut(fan skulle ha kommit ihåg hur dem lät). Sen vaknade jag upp och insåg att nej, det blev ingen repning den här helgen heller..

Nu sitter jag och lyssnar på you cant steal my love med mando. Lite nostalgi från hemmesta bara.

down in the past


saknar sommaren och gamla klassen

ett sällsynt exemplar


me like you, a lot


för dig


Winnerbäck - För dig

Du är resan som jag velat ska ta fart
Du är gåtan som jag aldrig löser klart
Du är början på nåt nytt och nånting underbart
För mig, för mig, för mig

för dig


Vi bad en söt liten kille att ta kort på oss efter bion. HERREGUD SÄGER JAG OM BION. Jag har inte släppt bilden i huvet på den kroppen ännu, det lär dröja ett tag!

new moon


IMORGON SKA JAG FÅ DETTA PÅ EN LITE STÖRRE SKÄRM!

tu madre

jag sitter och arbetar så satans hårt med min krönika om "det ljuva livet" som ska vara klar på fredag. Bara det faktumet att den ska vara klart på fredag gör mig så satans stolt och jag är redan halvt färdig med den. Sen kan vi ju diskutera om resultatet är något att hylla eller inte.

Jag funderar på att ta en paus från krönikan och leva mig in i 17-1800-talets historia istället. VAD HAR HÄNT MED MIG?

mamma min mamma


Laleh-mamma

verkligen den sämsta låten jag hört. men kände att den passade in när jag lade in en bild på mig och mamma, sen är jag ju faktiskt född i juni. Ödet? nja, slumpen.


smör jennie

jag har tänkt på sedan jag vaknade att jag ville säga godmorgon till er. Så godmorgon mina kära läsare, hoppas ni får en toppendag!

lollipop

Svenska nöjesprogram har blivit så jävla roliga! Som tillexempel när jag "RÅKADE" kolla på dansbandskampen så satt det en kvinnlig version av Tony Irving i jurun (dialekten alltså). Det var precis ett dansband med en rätt ung sångare som hade sjungit och hon sa. "det var inte tillräckligt naket, så du gick inte riktigt hem med mig".
När hon i självaste verket skulle säga något i stil med att han inte sjöng från hjärtat och att det inte gick hem hos henne. Då kommer ju såklart programledaren Peter Settman in och ska driva med den stackars kvinnan som förövrig såg fördjävlig ut och säger. "så du menar att om han hade varit lite mer naken hade han fått gå hem med dig?" Den stackars kvinnan förstod ju absolut inte att han drev med henne, så hon börjar förklara lite mer from the bottom of the story. Då råkade hon bland annat säga "han är väldigt erfaren för sin ålder, MEN....", och efter det spårade det bara ännu mer. Folk visste inte om dem skulle skratta eller gråta eftersom att hon inte skrattade. Ja, jag vet en som skrattade satt hon dog, å det var jag de:D

Sen har ni kanske sett Ullareds tillfälliga reklam om borgen? den är förjävla kul den också. My type of humor det där. Med andra ord så har jag haft en mycket trevlig söndagkväll i soffan.


världen är elak, jag ser det varje dag

hej hopp gummiknopp.

Det är en viss inaktiv fas i bloggvärden just nu, färre och färre bloggar håller sig uppdaterade. Vilket samtidigt betyder att jag har absolut ingenting att göra förutom att lyssna på musik, det är ju inte fy skam det heller. Men jag gör gärna något samtidigt. Det jag vill komma fram till är att det vore roligt att få lite tips om nya bloggar. Ni som har bloggar och som läser min får gärna kommentera detta inlägget, plus att ni gärna på tipsa om andra.

Vore asschyrrre faktiskt!
Då säger vi så och så hörs vi när jag hoppat ut ur duschen, jag måste fräscha till mig lite efter att ha legat i soffan och slöat hela helgen.

Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din


De kunde säga vad som helst till mig, de kunde dra åt helvete
men ett enda ont ord om dig har alltid fått mig upp i ringen


några filmer jag måste se på bio!

jag måste ta igen lite! det finns några filmer som jag känner ett måste till att se. och det är snarast.

-New moon
-2012
-Paranormal Activity

Jag är paxad på new moon, men äre någon som är taggad på någon av dem andra så får ni gärna säga till.

jennie klad


vill ni veta en saaaaak? Jag ska åka och hälsa på fettostormy någon dag! jag är så glad att jag ska få träffa världens finaste hestapolle igen.

mm

vad deprimerad jag blir. Det var nyss en 18-åring som vann 300 000. Det hade inte suttit sådär jättefel faktiskt.

mmmbop

sitter här och mår fasen så mycket bättre och lyssnar på Hanson - MMMBop. Jag kommer ihåg att jag var lite småkär i dem grabbarna när jag var en sketleten Jennie. 

den stora frågan är ju hur fan jag kunde vara kär i dessa afgahnhundar.


sucka..

den där sprutjäveln har gett mig feber. Natten har varit riktigt hemsk faktiskt, har inte kunnat sova så värst mycket. Så vad ska ni göra hela helgen medans jag ska sitta och svettas/frysa på mitt rum?


sorligt..


heeeeeelt ärligt. vems förlust?

felle assow

idag på lunchen satt vi några tjejer och åt mat först och främst, men vi snackade även om vad vi vill läsa om på historian(ja vi går sam). Då drog någon upp andra värdskriget. Man kopplar ju oftast andra värdskriget till hitler och massmorden. Då sa Felicia helt plötsligt. "jamen det är så kul att läsa om andra världskriget, man blir så inspererad."

framtidsfara? hon? mm..

mes-jennie

idag tog jag mod till mig och tog den förbaskade sprutan. och vill ni veta en sak? det kändes inte ett piss, precis som alla andra sprutor. Och ändå är jag lika förbaskat rädd och skakig varje gång.. jag är en mes.

beat it!

humor

Jag har tänkt på en sak när det gäller humor. Det finns folk som säger att de har så sjukt dålig humor, men det är oftast dem som har den bästa, mest sjuka och vrickade humorn! Alltså Jennie like. Däremot dem som säger att de är så jävla roliga, de har oftast någon slags inövad, stel, tillgjord humor som jag inte alls gillar. Lite överklass känsla på något sätt.

Förstår ni grejen? Det roligaste när det gäller humor är ju att folk kan bjuda på sig, säga sjukt spontana grejer och bara vara allmänt sköna dudes. do you get my point? nu fick jag det sagt. tjo

vad är det för dag? är det en vanlig dag? NEJ DET ÄR ingen vanlig dag, för det är sandieboys födelsedag. hurra!hurra!hurra!


Idag äre sandieboys födelsedag. Sing everybody. Hon kommer antagligen att döda mig för denna bild, men what to do? Hon lär ha glömt bort det tills imorgon ändå. Sandieboy, som egentligen heter Sofia, är en trevlig tjej i sina bästa år. Hon har alltid humorn med sig i bakfickan vid nödfall. Så om ni känner för att skicka iväg ett litet grattis till henne så kan ni antingen besöka hennes blogg och lämna ett grattis där, eller skriva det här helt enkelt. Beror på hur pass lata satjävlar ni känner för att vara idag.

Sandiswallis.blogg.se

jippiyay

Imorgon ska jag åka buss med plasthalvfinnen! åh så kul vi ska ha det.

Godnatt mina små äcklon.

yay

jag har fått ett par förslag på kategorier här! så jag tar och listar några som det går att svara på.

Av: Fanny
Kompisar som heter Fanny

Här måste jag sorgligt nog svara att jag inte känner någon som heter Fanny.

Av: Cicci

Roligaste skämten.
1. De som kommer ur min mun
2. Din mamma skämt
3. Blondinskämt
Jag är ledsen, men jag kunde inte välja ut några enstaka.

Av: Cicci

Bästa låtarna: det går tyvärr inte att svara på.. tar de som jag lyssnar aktivast på spotify just nu
1. Noisettes - dont upset the rhythm
2. Movits - fel del av gården
3. Andreas Grega - världen är elak

min musiksmak ändras dagligen. Beror på vad jag är sugen på för go musik.

Av: Cicci

Roligaste ämnet i skolan: Jag antar att jag får ta och välja mellan de ämnena jag har just nu.
1. Idrott
2. Svenska
3. Matte

Kom gärna upp med ännu fler. Detta var rätt kul.


OBS! Julian, jag vet inte om du frågade efter dina eller mina trosor? så kunde tyvärr inte svara på den.

neew thing

HEEJ! istället för att ha frågestund så tänkte jag att ni skulle komma upp med några katogerier där jag ska lista upp mina topp-tre favoriter.

Tex
Godaste osten
1. ?
2. ?
3. ?

Do you get it?

snällasnälla gör detta nu för min skull.


ey man


innan ni skaffar er en uppfattning om mig vill jag att ni ska se denna bilden på mig. Och ja, jag är det vitmålade freaket med den intensiva blicken i bakgrunden. Och om ni vill veta vem det svarta missfostret med de röda ögonen är så är det min käre get Ebba. Jag känner mig ju rätt elak om jag inte presenterar tjejen längst fram, det är Malin "tyskabästis" östman faktiskt.

what else yo mathafacka?


Hej allihopa. Fasen vad det inte finns ett piss att skriva om. wellwell. Dagen: två matteprov+geografi-skit-sak-som-var-rätt-rolig. Geografi-skit-saken-som-var-rätt-rolig gick ut på att vi skulle göra, i grupper om tre, några animeringar på datorn. instruktionerna stod dock på engelska, så det hade varit lite problematiskt för mig om det inte hade varit för de väldigt korrekta översättningarna till svenska som fanns. Min grupp bestod av Sandiswallis och Steffi. Vi hade kul. Vi blev även filmade. wow. Asnas.

Idag ska jag på date med Sandell på donken. Bättre kan det väl ändå inte bli?

tja


remember my naaame, FAME! im gonna live forever. LALALALALA. ja, så kul har jag. Sitter och "råpluggar till matteprovet". Fast det är nästan sant, eftersom jag gjorde det tidigare. Nu börjar min hjärna bli så seg att jag var på väg att stava hjärna som "gärna". ja.. kul. Det är inte sällsynt med stavfel när det gäller mig när jag är trött.

tårar och shit

Vi tjejer har en tendens till att gråta utan en vidare anledning. Och jag är absolut inte ett undantag. Som igår när jag fick en boll i fejjan av *anonym*(Dennis), började tårarna rinna innan jag ens hann tänka på att dem gjorde det. Jag försökte desperat att sluta, jag grät inte pga smärtan, utan jag grät för att jag inte kunde hejda det. Jag menar, den röda färgen som så fint täckte halva ansiktet efter bollträffen försvann så fort jag sminkade över det, likaså smärtan. Och nej, jag menade inte att smärtan försvann efter att jag sminkade över den, ni förstår grejen, att den försvann snabbt.

Och jag har rätt så mycket problem med mina ben just nu. Innan matchen mot p-95 i torsdags hade jag ont redan i skolan av att bara gå, men jag hade bestämt mig för att träna för att det ju är så roligt. Sen väl på uppvärmningen kunde jag inte springa ordentligt. Så jag gick och satte mig på en bänk och började småböla för att jag blev så förbannad över att jag inte kunde spela, alltså ännu en gång inte pga smärtan.

Ni förstår nog det sjuka med det här. Det är så mesigt, och det är otroligt vanligt bland tjejer att bara gråta för att man blir chockad, besviken, arg, de flesta känslorna. So, dont mess with a girl om du inte kan simma.

sunshine..


såhär ser det ut utanför mitt fönster just nu....

...I wish. grått, halvmörkt och regnigt. Welcome to Sweden. Är rätt otaggad på att lyfta(HAHAHAA! jag skrev lufta först) min röva från stolen för att bege mig till skolan om sisådär 20 minuter. Jag borde egentligen vara lycklig som slipper börja 8, men det är jag absolut inte. Så vi ses bokstavligen i dimman om ett tag då!


åsum..

jag funtar på att tvätta bort sminket, ta på mig mjukisar, lägga mig i sängen och kolla på one tree hill. Låter inte helpjåkigt va?

Musikka

Noisettes - Don´t upset the rhythm

The time is right
The sun is sleeping in the sky
Free your mind
You never know what you might find

dont upset the rhythm


Vill ni veta vad jag hatar? NOSTALGIII!! Varför? jo, när man ser alla förändringar och samtidigt ser hur det var förut. Då blir det bara jävligt konstigt och känslosamt. Man inbillar sig saker som man egentligen inte alls borde lägga så mycket energi på. Men jag har väl korsat ett vägskäl i mitt liv där faktiskt förändringar sker, och man måste, vare sig man vill eller inte, acceptera dem. Jag saknar 9a1, det är väl det jag kan sammanfatta detta inlägget till.


era jönsar

förlåtförlåtförlåt för att jag har varit en hagga mot er idag. Jag skrev tidigare att jag skulle iväg på EN match, men så vart icke fallet. Det blev nämligen TVÅ matcher för mig. Så jag kom hem runt 7. och då var jag så trött och hungrig att jag bara åt en massa mat och vädrade fötterna i soffan. Där har ni alltså min söndag.

Och sen vill jag bara påminna er igen om att det faktiskt inte är farligt eller förbjudet att kommentera. Speciellt inte när jag ställer en fråga.. Det är nästan bara oförskämt. Jag känner att jag behöver starta någon slags uppfostringsanstalt för er.  

guten morgen

Ska iväg och spela match snart. Jag har nämligen inte tagit mitt förnuft till fånga ännu så jag kör på!

Hur brukar era sweeta söndagar se ut?


mathafacka

nu på kvällskvisten har Cassen hållt mig sällskap här hemma. Vi har kollat film, spelat kort och skrattat.

Casandra: Jag kan inte sluta andas!!

Amen, det var ju synd.

foo sho

dancing shoes

här sitter jag och är jättesöt med hårinpackning och är helnaturell. Ganska soft faktiskt. Bra musik till det också, kompis jag mår bra nu.


melissa hooooooooooorn


Du ville träffa mig i veckan
Det var nån dag som passa dig
Du tog förgivet att jag kunde
Men du glömde fråga mig
Du flyger högre än oss andra
De får se upp varenda gång
Först när du tar dig ner på jorden
Först då kan jag va din vän

dumkopf

Julian: Visste ni att i December 2012 kommer det vara två fredagen den 13e!
Jennla: VAA? är du seriös:O?

Ja, ni ser. Jag har inte heller huvudet på skaft hela dan, varje dag, alla dar.

godmorgon

Jag lyckades slockna halv 12 igår, så har sovit i 12 timmar rätt så exakt. So not Jennla-style.

Jag har blivit rätt besatt av att få min Melissa Horn dos varje dag. För bara en vecka sedan var jag rätt kritisk mot henne, tyckte bara att det var en kvinnlig version av Lars Winnerbäck. Och eftersom jag diggar Winnerbäck så kändes det inte nödvändigt att tycka om henne. Bra resonemang va? Sen började jag lyssna mer och mer, framförallt på texterna. Hon är tjej, hon skriver om känslor som är rätt vanliga för tjejer, klart som fan att det berör? Im stuck here now. And I really like it.

nu går det inte att lägga upp youtube-klipp för tillfället. Men en låt som bara beror så satans mycket just nu är "med ena foten utanför". Så lyssna på den! lyssna på henne för guds skull!

awesome


the three chinos

bajs

Hej alla människor. Jag sitter här med min spanske hälft (steff) och har samhällskunskap. Jag glömde berätta imorse att det var intagning till skollaget i innebandy idag, det gick (Y). Tror jag. Jag är föresten hungrig som en gnuuuuuu(gånger tusen). Intagningen var nämligen under lunchen och sen när jag skulle köpa en macka i cafeterian så fanns det bara mackor med SKINKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! så mitt liv håller på att gå under. Steffi sa nyss att skinka är gott, Julian håller med henne. Julian hälsar att hans mat luktade äckligt på svenskan idag. inte kul.. Eller nej, det hälsar han inte alls, det är jag som påstår det. Faktiskt.

Vilket icke flummigt inlägg detta blev, kul va? jag skriver så mina fingrar gör ont och mitt fokus på vad jag skriver är obeskrivligt enligt Julle.

Ikväll drar jag med Sandell till osäker mark utanför Värmdö. Shit.

Puss och kram Jan banan.


asnajs

idag blir det vinröda chinos gånger 3 i klassen.
MoiJulianAdam

mor din


Din mamma är så ful att hennes spegelbild försöker ducka.


awesome, sweet, yeah

Jag hade trevligt sällskap på bussen idag, dem ville gärna ställa upp som mina modells.

W.W.W och Mange

Erka och Dansken

Hubert och Jennlaa.blogg.se(har ni läst hennes blogg föresten?)

fina människor va?


hej dudes

hej alla två läsare! nu ska jag iväg och träna, av någon jävligt dum anledning eftersom jag har ungefär lika ont som en gnu i benen. men är man en krigare så är man ( är man dum så är man). Hur som helst så blir ni inte av med mig bara för att jag blir frånvarande i några timmar. höres sen bitches.

juste.. vi har match mot p-95 idag. vet inte hur taggad jag är på en skala mellan 1-10. menmen

2012

om 3 år går jorden under :D


Judith och Judith

Ni vet Com hems reklam Judith och Judith? Från börjar var det en kat-a-strof! Min käre mor jobbar på com hem och ville helst inte offentligt gå ut med att hon stöttade det företaget. Det var dessutom en riktigt flashig reklam-snubbe som kom på ideen. När han kom in på kontoret hade han kommit, supergay, med sina 1000 följeslagare. (Jag ser bara Modekontoret i Ugly Betty framför mig). Det såg proffsigt ut och de anställda blev förväntansfulla. Och så kom den skiten.

Men nu har dem tagit sig i kragen och avancerat reklamfilmen. Nu kan man se både youtube-klippet och kommentarer om den överallt. Jag kan inte bli annat än glad för deras skull!


you´re a target that i´m aiming at



coldplay - A message

Du frågar hur det är som om det vore uppenbart


Melissa Horn - säg ingenting till mig

fnisskväll


det här är nog den sötaste bilden genom tiderna som jag har tagit. Väcker så fina minnen. Jag har suttit och stirrat här ett tag för att desperat försöka komma på något att skriva om. Till sist började jag kolla igenom gamla bilder igen, och ja, lite rörd blev jag nog.

juste, det blev inget vaccin idag. Vem gjorde glädjeskutt om inte jennie?

in my place

idag hade vi hjärt- och lungräddning, vilken innebar att vi bland annat skulle göra mun-mot-mun metoden med en docka utan ögon. Det kändes faktiskt lite konstigt, måste jag erkänna.


bajs

VARFÖR är man trött när man inte ska sova och pigg när man ska sova?

helt allvarligt, är det någon som har en teori?


schwein


imorgon ska jag med Steff när hon ska vaccinera sig. Jag tänkte ett steg längre och ska nog bannemig ta den själv också. en sak några av er inte vet är att jag är så jävla rädd för sprutor. Jag sitter och ryser nu, jag kommer dö. Helt ärligt! jag kommer dö. Jag är inte rädd för vaccinet utan för själva nålen. :'( barnrumpa..

mukkkler

är det någon med mysiga muskler som jag får ta med mig till min svenskalektion på fredag?

Idag på svenskan skulle vi nämligen skriva upp saker till alla sinnena som vi blev glada av eller tyckte om. Då råkade jag skriva "muskler" på känseln. På Fredag ska vi ta med oss fem saker, en för varje sinne. Lets se hur det går. Annars kan jag ju faktiskt bara byta till något annat, men det skulle nog hetta till stämningen i klassrummet om jag kom in med en inoljad biff. Eller vad tror ni?


somliga går med trasiga skor, inte fan äre ja iallafall... om man bortser från mina converse..varför blev detta en rubrik? lite konstigt vaa? hehe.. sorry. läs inlägget nu innan ni dör. enjoy..


idag är en puta-med-läpparna dag for some reason. mest för att det råkade bli så på denna bilden som jag av någon anledning valde att uppdatera.

Vill ni veta varför jag är bäst föresten? idag på tyskalektionen hade vi en vikarie som jag och mina dudes omkring mig hade glömt namnet på. Så när jag skulle be om hjälp så räckte det tydligen inte med en handuppräckning för att få hennes uppmärksamhet. Jag skulle alltså behöva ropa hennes namn, problemet var dock att jag inte kom ihåg hennes namn. Så Tom sa," rabbla alla namn du kommer på från a-ö". Så det gjorde jag.
Jag: "Anna!"
Vikarien: Ja? jag kommer alldeles strax.

är det inte ödet så säg! nej förlåt.. jag menade, är jag inte BÄST så säg!

De små små orden är svåra ord, och de hårda orden är enkla ord.

 
det är roligt att kolla igenom gamla bilder när man hittar bilder man inte visste man hade. Då förvandlas man lite till ett känslosamt monster. Nu ska jag fortsätta med mitt bildletande. chacha bitches... eh..?


mor din

sedan 20 över 10 imorse har jag varit i hemmesta sporthall för att först stå i cafeterian i två timmar. Därefter hade jag först dam-junior match och en dam-lags match direkt efter. Jag fick en rejäl smäll på knät så det gör ont som faan. Livet är hårt som innebandyspelare folks. not. men nu är jag trött och grinig efter en lång dag så detta är möjligtvis det enda, värdelösa inlägg ni får idag.

tschüss


money for nothing

jag var iväg på en lite singstarkväll med emelie, paul och malin nyss. Det blev mycket skratt, svett och tårar.
Mitt och malins mål var att bli hesa, men våra röster verkar tåla vadfan som helst. jag blir irriterad, vill ju låta som en kråka. lifes a bitch.


ännu ett sådant där fruktansvärt klipp.. usch


jag äter med stil, om man säger så. enjoy.

fashion-jennie

jag är nu hemkommen från forum-nacka(nacka forum) och trots sällskapet så har jag fortfarande livet i behåll, pjuhuuu. Fanny drog med mig in på mediamarkt för att köpa en skiva till sin far. Men när hon väl var klar, då var bannemig inte jag klar. nejnej, jag skulle stå där och lyssna igenom alla de bästa skivorna. Man får ju faktiskt tänka sig för innan man drar med mig in i en affär med skivor om man inte har tålamod. Jag är som alla fashion-girls fast med skivor istället. Hör och häpna! jag lyckades faktiskt inhandla en tröja.. ojojoj.

dagens hetaste tips!

plasthalvfinnen...


im watching ya´all, okey.

Snart ska jag iväg med min fulaste och äckligaste kompis till forum. Hon heter Fanny. 

JAAAAAAAAAAAAAAAAAA

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA RABHI ÅKTE UT FRÅN IDOL! JAG TROR JAG DÖR SÅ GLAD JAG ÄR! ÅH FYFAN VAD NAS!

Gavin degraw vs jason mraz



Gavin DeGraw - in love with a girl

Jason Mraz - geek in the pink


nå vem föredrar ni av dessa två herrar?


hot stuff

idag i omklädningsrummet innan träningen kom Fian utspringande från toan och skrek "baaajs". jaha, tänkte jag och fanny. F-" det är baaajs på golvet!!". Mums tänkte Fanny och sprang genast dit för att kontrollchecka. ja, så var fallet. Det låg BAJS på golvet inne på toan.  Jag bestämde mig för att ta mig en look även jag, och ja tamefan, vilken jävla klutt alltså. Det läskiga är att det såg ut som chokladpudding. Tur att jag hade förnuftet med mig, annars hade det inte slutat bra.

Nu kommer alla ni fisförnäma flickor sitta och få kväljningar för att jag skämtade om att bajs såg gott ut. Men ni kommer nog över det. Ät bajs.


Du kan kalla mig utanför för att jag inte gjorde som dom andra gjorde när dom gjorde som man gjorde förr


MOVITS! - fel del av gården

awesome låt tycker jag. så ta er i brallan och lyssna nu folks.

deine mutter


ja, fingret är på väg långt upp i näsan för att leta reda på härligheter. Jag trött, mycket, ska på träning snart. Dags för mig att ta en stor mängd voltaren på mina benhinnor. tjao.

relax


klingelingkling även kallad "konungen" är kung. shit vilken sammanhängande mening det blev. Hur som helst så är detta en asfräään låt som ni borde ge en chans. Han har även ett helt gäng andra som är minst lika bra.

K, du kan skicka fakturan som du föreslog.
peace out

pappa är messias


jag kom gråtandes till min pappa och sa att min kamera hade valt att lämna oss. Han tog då kameran i sina händer, frågade mig var laddaren till den var. Han satt därefter och mumlade en massa trollformler ett tag. Helt plötsligt hörde jag det bekanta ljudet av när kameran sätts på. Jag slet mig från Winnerbäcks vackra musik och vände mig om. Där satt han, min Pappa, messias och höll en lite mer laddad och fungerande kamera i sina händer... Det är magisk

På bilden ser ni föresten en "obekant" tjej, två senila hundar och min far för några år sedan.

ät bajs


min kamera är cp. jag vet inte vad jag har gjort för att förtjäna detta. Efter drygt två månader lackar den redan sönder på mig. Den sätts på och stängs sedan av lika snabbt. Im pissed. really freaking pissed.

แม่ของคุณ = din mamma

jag har precis suttit och förhört Fanny på vad "din mamma" heter på typ alla språk. Hon sög, så jävla dålig.

wihu

jag hade ett litet besöksrekord igår. Det gillar jag jaaaooo. Plus att jag fick rekordmånga kommentarer. Musik når fram i folks hjärtan helt enkelt :)

Nu blir det skola, geografi och Matte. Sen hem och plugga typ..?


resultat

än så länge ser topp-3 ut såhär:
kent och Håkan med 3 röster var
Eminem med 2 röster


Om jag fick välja så ska Winnerbäck och möjligtvis Lasse Lindh in på listan. Då blir den komplett. Annars så håller jag med om att de tre är goooodie. Jag tror att jag ska ha lite fler musikfrågor här.

question

Nu tänker jag ställa en liten fråga som ni kan fundera på tills jag kommer hem, eller längre.

Vilken artist/grupp har de bästa texterna i sin musik?


shoooooooot me


idag har jag sovmorgon. Då tar ju självklart min granne tillfället i akt och förstör detta för mig. Han/hon står med någon jävla jag vet inte vad och låter som fasen bara för att förstöra min skönhetssömn. Det värsta är att jag har kollar ut genom alla fönster och jag hittar inte personen i fråga, så jag kan inte gå ut och banka skiten ur honom/henne. WhatevaH, jag ska iväg till skolan i en timme om ett tag för boksamtal om boken "bryta om". vi får hoppas på att det går bra.

Jag har låtit dig förstöra mig, jag har stampat i din takt


stockholms kyss - Lars  Winnerbäck


relevant

så fort jag hör ordet relevant tänkte jag på min gamla rektor.. Nu vill jag ha lite empati från gamla hemmestaelever, speciellt från Cecilia. Kommer du inte ihåg att vi gick så långt att vi tänkte göra ett dataspel om "o-relevanta BOKO"?


fnys


På jobbet vare helt dött, nästan inga kunder på de sista två timmarna. vilket resulterade till att jag bara satt där och halvsov. måste ha sett superbra ut. Men nu ska jag snart gå och slafa så jag kommer upp till pisskolan imorgon. Nej jag är absolut inte grinig.. era satans jävla as.

suck

det slog mig för cirka två timmar sedan att jag skulle läsa ut en svenskabok tills imorgon (tror jag). Jag hade knappt börjat med den. Eftersom jag ska iväg och jobba om ett tag så fick jag ögna igenom boken och försöka förstå så mycket som möjligt av den.

Jag har bara några sidor kvar nu och dem läser jag imorgon på bussen till skolan.. skola.. usch.


remember my name, FAME


en recenssion om filmen fame från mina kära vänner. enjoy

ingen mår så bra som jag


detta har varit dagens må-bra låt

RSS 2.0