fekke hela dan varje dag alla dar


Jag har fest med mig själv här hemma. Grymt kul. Jag har ont i halsen och ont i näsan. Längtar tills jag och malin gånger två ska ta oss en fika = varm choklad = sköööönt för halsen!

tänk jag drömde en natt.... att jag skulle gifta mig

Inatt drömde jag att skulle gifta mig med en äcklig, typ 30-årig och ful kille. Förlovningsringen pryddes av en playboykanin. I drömmen sprang jag omkring och grät för att jag knappt visste vem killen var, samtidigt som jag var asglad och skrek "JAG SKA GIFTA MIG IDAG! OCH JAG ÄR BARA 16! SÅ EGENTLIGEN FÅR JAG INTE GIFTA MIG! MEN DET SKA JAG GÖRA ÄNDÅ!".

Vilken upprorisk dröm alltså.. Blir rädd för mig själv.

suck at this..

Jag har fått denna award av: Cicci
Den som får denna award ska göra på detta viset:

1. Lägg in awarden på din blogg.
2. Länka till personen du har fått den av.
3. Berätta 7 intressanta saker om dig själv!
4. Välj ut 7 andra bloggar du vill ge awarden till!
5. Länka till deras bloggar & kommentera hos dem att de har en Award att hämta!

Sju saker om mig själv:
- Jag har ridit i nästan hela mitt liv och slutade nu i julas. No surpice.
- Jag är halvskånsk, älskar skåne
- Jag är riktigt jävla kass på engelska
- Jag är rädd för allt som lever i vattnet
- Jag är en oerhört förvirrad människa
- Jag har ett tix, jag sjunger konstant
- Jag vill bli polis
De personer som jag vill ska få denna award är:
Ursäkta. Men jag ger awarden till alla som läser detta och har en blogg xD Lat, latare, latast!

this young girl, she´s a freak

VAD TYCKS OM MIN NYA AP-O-SNYGGA HEADER? :D


you have to se this


Vi kände för att memorisera våran promenad genom gamla stan. Sjukt minnesvärt!

the young and the hopeless


Jag åkte aldrig till skolan imorse, som tur var. Jag fick tillbaka kollen till slut. Trots detta stordåd känns den här helgen lika kort som alla andra helger. Vilket både suger och äger. För på onsdag ska vi till Järvsö med skolan. Och jag menar, det tackar man ju inte nej till i första hand. Nog inte ens i andra eller tredje hand.


Snabba cash

Skit i alla jävla fördomar gentemot Svennebanan-filmer. This is real fucking shit, om jag får säga det själv. Skråzen hakar på min hissning. För att inte snacka om hur sjukt het JW är. TILL OCH MED I RAKAT! Under-kille alltså. Se den, säger jag bara.

Nu ska jag vara social mot Miss X


Schnell Geld!

Enligt mitt huvud var det fredag i tisdags. Vilket innebär att det är måndag idag, för mig. Sjukt? Ja, en aning. Med tanke på att jag sitter och taggar inför en ny skoldag imorgon. Det vore väl något om jag åkte dit och misstänkte att skolan var stängd pga snökaos och inte alls för att det egentligen är lördag.

Men oavsätt om det är fredag eller måndag så ska jag nu iväg och äta TAAAAAACOS hos Skråz, sedan blire snabba cash med henne och boysen in her class. Ska bli oerhört trevligt.

Smell you later guy´s


mörkrädsla


Jag är sjukt PARANOID när jag är ute och går i mörkret.
- Jag blir rädd för min egen skugga
- Jag blir rädd för mina egna fotsteg
- Jag blir rädd för bruset i den ena hörluren


Idag när jag gick från träningen valde jag självklart stigen där ingen har skottat. Vilket innebar att jag gick med mina converse och låga strumpor i en meters snö. Nej men det var mysigt, jag ska absolut inte klaga!


tja

Snökaos! Shit pommes. Jag blir glad och ledsen och varm och kall på samma gång. Sjukt relevant faktiskt. Min spotify har dött, självklart ska den krångla samtidigt som allt annat i livet gör det. Helvete på det.


Update: Nu verkar den funka igen. Efter att ha laddat ned den IGEN.
Update2: Nej det gjorde den visst inte.. Sluta ge mig falska förhoppningar tack!

Ha ett bra liv människor.


lady in red


Idag är jag klädd i rött. Bara för att jag känner för det! Känns gött. Nu ska jag ska snart åka till skolan en timma tidigare. Bara för att jag känner för det! känns göttare.


flickan på drift


Innan jag kryper till kojs måste jag visa en bild på världens snyggaste Lasse Lindh!

Wille importerar färskvaror!

Idag när jag, Willé och Skråzen kollade på tv skedde det ett litet missförstånd. Vi kollade på musikvideon till "I gotta feeling" där ett x antal lättklädda bruds dansar vilt. Så helt plötsligt säger Wille, enligt mina öron.

W: Schyssta kroppar!
S: Ja, de skulle du då allt vilja ha va?
W: Jaa.. Fan att jag inte köpte med mig dem hem från usa...
J: Alltså VA!? Vadfan säger ni?
W: Jamen okej.. Man kanske inte kan kalla det koppar. Muggar då?
J: Hehehe.. aha..

Så fel det kan bli pga en liten konsonant..

Jag vill ha en lång, lång paus innan jag ser nåt mer


Steffe-boy

Steffe är här. Vi har precis suttit och jobbat med vår statistikuppgift som vi ska göra till ett MVG istället för ett VG+. Nu ska jag tvinga henne att kolla på Paradise, oavsätt om jag måste ta till med våld så ska det bannemig gå! Imorgon blire till att åka skridskor. Åh vad jag har saknat ekvallen!

How to slå en kullerbytta

Idag på idrotten hade vi till min fasa gymnastik. Mattgymnastik till och med. Det vill säga en jävla massa flipp och flopp och tjopp mm. Sånt som varenda jävel i klassen, förutom jag, Sofia och Marisa kunde göra. Medans de utövade sina avancerade konster på långmattor som täckte hela salen satt vi tre i ett eget litet förådliknande rum med en liten pyttematta på golvet där vi hade en "how to slå en kullerbytta" kurs. Kursen leddes av oss och utfördes av oss. Vilket kanske inte gav så värst stora framsteg. Vi tänkte istället för att bryta ihop, "man kan inte både vara bloggdrottningar OCH bra på mattgymnastik". Nej precis. HA! Basterds..

famouse

Ni vet mitt såkallade "modelljobb" för ica. Nu idag när jag och Steffe var och handlade godis på ica så kollade jag på en slags digitalskärm som sitter vid varje kassa. Då ser jag till min förvåning mig själv med mina tre modellkollegor. Jag nästan skrek " MEN DÄR ÄR JU JAAAG!". Så nu antar jag att jag är värmdökändis. Eller? kanske inte..

johnossi - whats the point


vill ni älska den här låten med mig?

fallin apart

Jag är slut. Slut i huvet. Slut i kroppen. Slut i psyket. Jag vet inte vad det har med att göra, men pratar någon med mig ber jag den bara vara tyst. I princip. Jag orkar inte. Sen att hela huset luktat målarfärg så att man blir hög, bidrar ju med sin del i det hela. 4 sure.

vackert


will the real slim shady please stand up?

På väg från bussen dunkade jag Eminem i lurarna samtidigt som jag böjde armbågarna lite utåt och svängde med överkroppen extra mycket. Allt för att känna mig så Tung som möjligt. Jag lyckades. Helvete vad cool jag kände mig.


Narcotic


dör av glädjerus.

Well hang on loose and always stay cool, like a lady


gluttat badminton all day long med Skråz. Ikväll blir det Sandell-häng.
tjopp

filosofi


hål i skorna och jag går i ösregnet
och bilarna kör nästan över mig men jag märker inget
och nu går han runt här inne i huvudet

wanna be on top?

Sådär, nu var man hemkommen från att ha agerat fotomodell med fyra sköna kollegor. Iklädd Ica-shorta och svarta jobbarbyxor. Efter att ha sett resultaten känner jag, precis som efter alla skolfoton, att jag inte hör hemma framför kameran. Varför kanske ni frågar då? Då säger jag bara, "HAHAHAHHHAHAHAHAHAHAHHAHAHA", rakt i era face.

Nu skulle jag ha varit på bio med Mr x, som förövrigt bara heter det för att han tycker att det är ballt. Men så blidde det inte pga tidsmissuppfattningar. How ever ska jag sitta här framför datorn och ragga ikväll. Typ ragga vänner. Vänner som har en lika sorglig fredag som jag. Lets dance. Wihu.

ahmen hej.. ta mig tillbaka. Snälla råå!?

wochenende

Jag hoppade till när jag ställde mig framför spegeln imorse, inte fan kan man alltid komma ihåg att man har färgat håret. Och jag ångrar att jag gjorde det... Sicken tur att det är fredagsmys, annars hade jag gått i ide idag. Av deprissionsslkäl.


wohoo


Här får ni en sjukt najs video som jag har klippt ihop från i somras. Jag och Malin har, som ni märker, till och från inget liv.

fireflies

Amen tja. Min senilitet(?) har kommit ikapp mig. När jag försöker tänka tillbaka på hur dagen har sett ut, kommer jag inte på ett skit. Bortsett från att jag offentligt försöker dölja min ointelligents. How ever. Ja, jag är brunett nu, om ni nu vill kalla det för det. Det är jag inte riktigt reda för att göra, ännu.

Imorgon är det Fredag. Fredag. Fredag. Fredag. Åh musik. Måste säga det en gång till! Fredag. Skönt, smutt, vajjert, wunderbart mm. Imorgon ska jag modella på ICA, så om ni tänkte söka sommarjobb nu till sommaren där kommer jag kanske finnas med på något litet hörn. Kanske. Nu ska jag njuta av John ME - Paris och typ.. Aa. Läsa igenom min analys en gång till innan jag vågar skicka in den.

finn ett stort fel


vad hände här?

amazing grace

Idag hade jag min första musiklektion på vgy. Vi skulle tillsammans spela Amazing Grace på piano. Bara lägga C, C, F, C. om och om igen, typ. Men det hela lät som, fan, obeskrivligt kul. Lärarens min sa "tja. trevligt att råkas, jag går i kloster nu". ahapp tänkte vi och klinkade vidare.

jennie vs jenny

Hej, jag heter Jennie. Inte Jenny. Jag förstår inte svårigheten med det hela. Antingen heter man Jennie, eller så heter man Jenny! Jag heter Jennie. Okej? Det är nästan så att jag inte skulle bli förvånad ens om min mamma började säga fel.

remember this face? this is Jennie


You don´t have ro remember this face. För det är en Jenny som jag googlade fram.

burn baby burn


sjukt energisk bild från min sida. Eller..?
Mascaran under ögonen är som pricket över i:t.

a lazy piece of ass

Jag vet inte om det är världens bästa idee att försöka mätta sig på en Mer. Men jag är så satans hungrig och det är på tok för långt ned till köket ska ni veta. Plus att huset är fullt med målargubbar, okej, en målargubbe. En liten målargubbe dessutom. Jag gillar inte skoldagar utan lunch. Latheten visar helt klart sin sanna sida.

Det är föresten därifrån jag tror att bantare egentligen bara är lata och inte så värst intresserade av att gå ned i vikt. De orkar helt enkelt bara inte fixa mat.

the one and only


Detta är döhäftigt ju. Tänka sig att just hon skulle lämna en kommentar, hos mig.

lol

Imorse när jag kom till skolan kom Nathalie med ett besked som fick mig att tappa hakan, bokstavligen (ashäftigt). Tydligen så existerar det en "gossipblogg" på skolan där jag råkar vara med. ahapp. Så nu har jag läst den, och det var ju rätt sjukt måste jag säga. Omtalad, jag? bullshit. Det är definitvt en etta som driver den, utan någon större tvekan. Om de/den nu anser mig vara omtalad vill säga. Det skulle då vara för att jag är biffens lillasyster.

Nu är det faktiskt dags för att skriva analys om lasermannen.. Som jag sett fram emot det

When did your heart go missing?

Med tanke på att dagens statistik har ökat sen jag skrev förra inlägget borde jag ha minst 4-5 kommentarer just nu. Har jag det? nej, inte en enda. Kom igen. Be nice, play fair!

my name is ....earl?

Medans jag försöker vakna till en aning kan väl ni, mina kära läsare, berätta för mig vilka ni är? Helt ärligt så är ni döda i mina ögon, ni är bara en varsin siffra i statistiken. Jag har inga namn, inga ansikten (med vissa undantag). Och varför det nu skulle vara pinsamt att säga att ni läser min blogg till mig, det resonemanget är långt ifrån vettigt. Just so you know. För jag vill inget annat än att gifta mig med er, men det känns svårt som sagt när ni saknar identitet.

så om ni vill berätta era namn och övrig nödvändig information för att jag skall få en uppfattning om vilka ni är. please, be my guest.

gorillaz


I ain´t happy, I'm feeling glad, I got sunshine, in a bag,
I'm useless,but not for long. The future is coming on.

And as my steps echo louder than before


Jag skänker en tanke till dig o underbara pelikan

never had a dream come truuuuuee

förlåt, I suck, jag vet! helvete på mig, jag är ett satans jävla as! Så snälla du som hotade med att sluta läsa min blogg samt ni resterande som tänker likadant, för att jag har en urusel uppdatering. TÄNK OM! snälla.

Ikväll har jag varit på bio med Malin, det var lika trevligt som alltid.

Fan vad omskakad jag blev nu. Känner en extrem press på att skriva något asbra här, och så går allt åt helvete. Allt känns åt helvete. Inte för att jag känner pressen. Det känns bara åt helvete. Så aa. Förlåt igen.

att något så vackert ska vara så fult

Några dåliga saker med att vakna sist i familjen

- Duschen är nästan alltid kall
- Smöret är oftast smält för att någon glömmer ställa in det
- Det godaste brödet kan ha tagit slut
- Om det är vardagsmorgon är det kö till toaletten
- Man väcks väldigt ofta av en dammsugare eller liknande

man hamnar helt enkelt i underläge

hjärta


Den 25e februari ska jag och effet på KEEEEEEENT!

Sextusen vintergransljus mot ensamheten


Idag träffade jag världens bästa Tea. Vi åt kladdkaka med ogräddig grädde till. Mums. Nu på kvällskvisten var det tänkt att jag skulle på Davids brakar-fekke. Men alla mina tio vänner som skulle ha följt med langade rå-dissen. Satt det slutade alltså med att jag sitter här och väntar på att playstation ska bli ledigt. Då ska jag nämligen bli bra på guitar hero. Eller nej, inte bra, jag ska bli bäst!

elefanter


Jag vill tillbaka till värmen, om jag får ta med mig Mr x och ett antal vänner.
Hänkar ni eller?

wild world

Idag på repet snackade vi roliga namn från andra länder. Riggan nämnde då en som heter Jette Langballe. Lustigt värre!

Då ska jag självklart vara lite omogen och sitta och söka på omogna ord på facebook för att få fram några roliga resultat. Lets se om jag lyckas!
1. Matej Bajs. Jag har ingen aning om vilket land han kommer från, men beskrivningen om han själv såg ut så här. "Som krásny mám 3 oči pričom jedno mám na čele, 4 ušká 2 sú normálka na tekvici a 2 sú na chrbte..."
2. Raka Arsel. Okej, den snodde jag från andra källor. Men ändå. Han verkar trevlig. 

Okej, jag sökte på rövhål och fick upp Viktor Sjöström. Stackarn, så ful var han faktiskt inte.

lol

Hahaha, fyfan vad misslyckad jag är! Jag såg inte förrän några timmar senare att jag hade skrivit "kom hem ny" i föregående inlägg. Ja ni förstår, mina vänner får inte se ut hur som helst om de ska synas här. Jag skickar alltså iväg dem på små resor då de får genomgå en eller flera små förändringar. Förlåt Malin, du vet att jag tycker om dig precis som du är. Speciellt din söta lilla potatisnäsa!

hey, soul sister!


Kom hem ny din skit! Saknar dig

we never change!

Som jag sa några inlägg tidigare är jag väldigt emot förändringar.

Jag har tränat innebandy Tisdagar och Torsdagar så länge jag kan minnas, och jag har trivts sjuuukt jävla bra med dem dagarna. Det är hemma! Och nu idag fick vi helt plötsligt reda på att vi ska switcha om helt och hållet och nu istället träna måndagar och onsdagar. Hallå? vad gick snett? Jag bryter ihop. Totally wrong blir det. Jag och Fanny kommer få så pass allvarliga konsekvenser utav detta att vi inte kommer kunna leva ett normalt liv i fortsättningen. Det är kört. HELVETE!


Deutschland

Idag agerade jag, Fredrik och David städtanter i ljushallen framför halva skolan. Det var förnedrande, men lönsamt då vi får pengar till Hamburg-resan som äger rum i April. Jag ser sjukt mycket fram emot den, taggatagga! 


The heat was hot, and the ground was dry. but the air was full of sound

Det var på tiden att öppna ögonen nu va Jennie?

Fast jag är jävligt glad över att det heter, "bättre sent än aldrig"!
Nu vet jag ganska så bra vad jag måste hålla hårdare i.

fight the fight

Idag har jag varit oerhört effektiv. Först skola, sen träffa Ax, sen jobba och sist men inte minst träna. Jag är lite utöver det vanliga, inga tvivel om den saken.

jag säljer mig själv för en kopp varm choklad!

Jag är lite avundsjuk på dessa storbloggare som kan erbjuda sina miljontals, okända läsare en "läsar-fika". Jag menar, jag skulle springa minst fem miljoner varv runt min stol om jag ens fick reda på att en människa jag inte känner läser min blogg, ännu gladare hade jag blivit om någon helt okänd skulle vilja slösa några dyrbara timmar på en fika med en värdelös bloggare som mig. Jag menar. Fatta värdet av att kunna aktionera ut sig själv. Jag skulle älskat det.. Nu låter jag som en hora, och jag menar självklart inte att aktionera ut mig på det sättet.

Så är det någon där ute som vill ta en fika med mig eller..?

P.S. Jag kommer dissa alla er jag redan känner. Ta inte illa upp. Men ni får inte plats i mitt glamourösa strålkastarliv.

detta är dock allt jag har att erbjuda..

I survived a japanese game show


Igår när jag inte kunde somna slog jag på tvn där detta sjukt sjuka programmet visades. Där sitter de små japanerna i publiken och garvar åt dessa stackars amerikaner som tvingas göra löjliga saker i löjliga dräkter. Visst får man gotta sig på andras bekostnad, men jag menar, det de skrattar åt är inte ens det roliga. Och nej, jag är inte fördomsfull eller försöker smutskasta japaner, bara deras humor...

ni vill inte missa detta


Här får ni ett litet klipp från en strand jag var på en stund i Cape coral. Det blåser lite, så till och från hör man icke vad jag säger. Sedan är även ljuset lite konstigt med tanke på att solen låg på rätt så rejält.

m

Första skoldagen efter jullovet, CHECK. Den var inte alls farlig, det enda som var farligt var att gå upp innan tuppen i morse. Och det är ju trots allt en vane sak. På tyskalektionen snackade vi om vår lilla tripp till tyskland som ska äga rum i april. Fan, det kommer bli skoj! Fredde, jag och fjuniga-rammstein-lyssnande-tyskar! Jag tror inte det kan bli bättre. THAT´S SO RAVEN! Vi skulle skriva en liten beskrivning av oss själva då TYSKARNA ska få välja vem av oss dem vill ska bo hos dem. Jag skrev klart och tydligt att jag inte gillar korv. Och då ska ni inte tänka i de perversa svängarna, utan hålla er till den urspungliga betydelsen.

Nog med babbel, nu måste jag koncentrera mig på att bestämma om jag ska träna eller inte... oerhört ansträngande.


hey yo lets go

Kom nyss hem från att ha spelat två bortamatcher på rad. Båda förluster. Helvete. Jag är trött som ett as i hela kroppen, en utav de alla konsekvenserna efter att ha haft semester antar jag. Imorgon börjar skolan och det tycker jag såklart är jätteroligt (:


oasis - champagne supernova



Reffen är lite asgrym

when the night feels my song

Jag är rädd för förändringar om ni ville veta.

Som när jag skulle börja gymnasiet, jag var både sjukt exalterad och asrädd. Det var på grund av den nya klassen jag var exalterad, men den var inte anledningen till den där "asrädslan", utan det var på grund av alla förändringar som skulle ske med mig, mina kompisar och med oss. Jag var rädd för att vänskaperna skulle rinna ut i sanden och att ingen egentligen skulle bry sig om det. Jag är fortfarande rädd för det, för jag vet att det på vissa håll och kanter håller på att hända. Och jag vill inte, jag vill så sjukt jävla mycket att det inte ska hända. Men jag antar att det är ganska så oundvikligt.

Att vänskaper rinner ut i sanden behöver ju faktiskt inte betyda att man tappar kontakten helt och hållet eller att man säger upp vänskapen. Men jag vill känna den där tryggheten som fanns i 9a1, där jag kände alla utan och innan och där man aldrig var konstig hur jävla konstig man egentligen faktiskt var. Jag hatar föresten ordet nostalgi, eller nja, nu ska jag inte hoppa på ordet, jag ogillar känslan rättare sagt. Eftersom allt jag tänker på är att det aldrig kommer bli som det var. Så jävla vrickat och sjukt fel av mig. Jag borde blicka framåt, se fram emot saker som komma skall. Men vadfan, det är natt, jag tänker way to much och även det är oundvikligt.

puss på er mina söta nattugglor, nu ska jag krypa till kojs och tänka därifrån istället:)

P.S. Måste ju tillägga att jag är glad också, och att man inte kan säga att man har en långärmad t-shirt!

fanny johansson


hon är då är allt bra söt den här tjejen
DIN NYCKELRING VÄNTAR!


det snurrar i min skalle


Jag vet inte.. Jag kanske är lite snurrig. Men jag vet åtminstonde vem jag ska till.

we move along

Fasen vad kallt det är ute hörrni.


smiling in the bright light

Nu har Malin äntligen fått upp mig efter en stunds övertalande via telefon. Har piggnat till lite efter en dusch och lite STRETCHANDE(emma!!). Idag ska jag och Malin mysa på isen. Förhoppningsvis är den stadig nog för oss båda. Nu är dags för att äta SVENSK frukost, jag njuter.

sött

move along


Well I been thinking about the future
But I'm too young to pretend
It's such a waste to always look behind you
Should be lookin' straight ahead


ännu ett nyårslöfte

godkväll m8´s!
Nu på kvällen har jag tränat innebandy i två och en halv fucking timma! Vilket innebär att jag kommer vakna upp med en mysig träningsvärk imorgon. Men för att kanske lindra det en aning och för att bli vigare har jag och
3mm@ bestämt oss för att stretcha 5-10 min varenda dag. Jag blir otroligt förvånad om någon av oss håller det i en vecka.

train - hey, soul sister


Dagens intelligenta fråga

Brukar ni bita er i kinderna? om.. då vet ni hur svårt det är att äta med en slapp och halvt ofungerande käft.

stupid-cupid

Vi satt lite tidigare idag på la donk och.. ja, åt mat samtidigt som vi började snacka om våra gymnasieskolor och sedan in på spåret praktik. Eftersom att Malin och Geten går omvårdnad får dem praktisera.
Jennie : Jag skulle också vilja praktisera!
Ebba : Som vadå? Man praktiserar på en plats som är anpassad till ens linje.
Jennie: Jamen som typ... Statsminister?
Ebba,Malin och Johanna: Hahaha, vad rolig du är Jennie!
Jennie: Tack
Malin: haha, så du ska du jobba hos han.. Vem tusan är statsminister egentligen?

vinterdäck

Det blidde ingen bio utan vi bowlade istället. Jag, Johanna och Geten. Malin som från början skulle vara med åkte hem när hon fick reda på att det blev bowling istället för Alvin och gänget. Poor girl. Jag gick in med inställningen att jag skulle förlora, men nejnej! jag kom näst först. Vilket även innebär näst sist som Malin så snällt skulle påpeka när jag stolt smsade henne efteråt och berättade för henne.

jag spelade inte med en 8a hela tiden... JAG LOVAR. Uppgraderade till en 10, trots att det krävdes lite muskelansträgning... :$ 

hey soul sister I don´t want to miss a single thing you do

Efter 14 timmars sömn tror jag att jag är back on track igen. Åtminstonde just nu, efter en iskall dusch. Hade lugnt föredragit en varm en, men så blir det om man vaknar sist av fem familjemedlemmar.

Idag? Wzup? Jag tror att jag ska på bio med tjejorna ikväll. Hör av dig om du vill med!

nattetid över båtens halva poolområde. VILL TILLBAKA

boom boom booom

Nu kära barn ska jag berätta lite mer specifikt om min semester med bilder som hjälpmedel.

Allt började i Orlando där vi skulle övernatta tre nätter och komma in i dygnsrytmen inför kryssningen så att vi skulle vara pigga och fräscha tills dess. Ena dagen var vi på Universal studios där vi bland annat åkte en as-o-häftig hajrunda... Men att se shrek i 4D var bland det mest fantastiska jag varit med om.

Dagen efter var på en outlet där jag hittade lite smått och gått. Inga konstigheter.

Efter några dagar går vi på båten freedom of the seas. Här skulle vi komma att gödas och glassa i en veckas tid.

En av öarnarna vi stannade på var en Bahamas ö som var söt som ett litet as. Ser ni byggnaderna. Jag blev kär. Vädret kan vi dock diskutera om det ens är värt att nämnas i min fläckfria blogg.

På kvällarna åt vi graciösa middagar då man ibland skulle vara uppklädda ut i tåspetsen eller bara casual som man så fint använder här i bloggvärlden. Varje kväll hade vi sällskap med en annan svensk familj. Denna turkiska kypare som vi servades av tyckte att det var väldigt svårt att säga Håkan och Ulf, så det blev till slut Haakan och Gulf. Kul tyckte vi. Vi jävlades dessutom med kyparen som hade svårt för att komma ihåg vem som var vem, så vi böt platser varje kväll. Hehe.

Det fanns även en teater på båten där det varje kväll hölls olika slags föreställningar. Lägg märke till den asfräna frillan. <3

Här kunde jag gotta mig dem minuterna solen var framme. Glutta ut över havet, följa delfinernas hopp med blicken. kanske inte.

Och så anlände vi till vår första karibiska ö, St Thomas.

Här fanns det inget att se förutom löpande leguaner. Det är ju inte helt fy skam, verkligen inte. Snarare tvärtom, speciellt pappa blev helt till sig.

Tredje och sista ön var St Maarten. När vi åkte in med båten i hamn blev vi bemötta med detta vackra vädret och vi hoppade glädjeskutt. Men efter den 20 minuters långa promenaden till stranden var solen puts väck.. Men visst var det fint? får fjärilar i magen av det.

Denna båten är ett systerfartyg till Titanic. Tänkte att ni absolut ville veta det.

När vi inte glassade med glassar spelade vi ofta spel. Det var asgrymt säger jag er. Det var familjen Larsson, Gulf och CO och småungar som hängde där. Fascinerande.

Sen var det dags för att lämna båten. Jennie var ledsen som en asledsen gnu. Men come aaan, be happy.

Vi hyrde en monsterbil och styrde mot Cape Coral där vi skulle spendera vår sista vecka i florida. Här åker vi längs everglades. Ett oerhört stort "träsk" fullt med små söta och oskyldiga aligatorer.

Här har ni det smutta huset. Och monsterbilen. Och våra tio tusen resväskor. Plus lite till.

Fågeln var bland de fulaste jag sett. Jag tyckte synd om den efter mina onda tankar och lade in denna bilden endast på grund av sympati.

Vi var i tampa och kolla på NHL hockey. Tampa - montreal.

Besökte även en andra och en sjukt värdelös outlet.

Sedan återvände vi hem till placet där vi hör hemma. Nämligen i vår lilla snögrotta på värmdö.


Nu har jag inte sovit på cirka 30 timmar. God i´m a krigare!

fireflies


en ynka liten bild får ni. Nu ska jag nämligen iväg med sandell och leka.
hörs senare!

stone cold bitch

sedär, då var miss J hemma. Ganska deprimerande att kliva av planet och känna kylan bita tag på varenda liten kvadratcentimeter på en gång. Men ganska skönt kommer det vara att få sova i min egen säng för första gången på närmare tre veckor. Hungrig är jag också, därför tänker jag springa ned och äta nudlar medans jag väntar på att bilderna ska ladda klart.

Jag har en fråga : Tuggar ni yoghurt?

auf wiedersehen cape coral

nu är det sista kvällen i huset. Imorgon åker vi och sover på ett hotell som ligger vid flygplatsen och på måndag vid 11 på förmiddagen går flyget. Jag kommer hem runt 11 på tisdag förmiddag. Då jävlar ska jag och malin leka som aldrig förr!

puss på er!

sum 10, foo sho!

2010 känns så jävla grymt på något sätt. Bortsett från att det i längden kommer vara jobbigt att säga, varför vet jag inte, just a fact. Men jag känner på mig, och jag har bestämt mig för att vara lite klischeartad och säga att det ska bli ett sjukt bra år. Tänk er, sommaren 10!

Jag funderar på att köpa en båt, för mina tio kronor som gott och väl fyller plånboken. Men för säkerhets skull lurade jag nu in Sandell på ett hörn som delägare. Hon pröjsar, jag kör. Sen att jag bara är 16 år och absolut inte kan köra båt på något sätt har väl inget med saken att göra? Då var det spikat och klart, dags för båtjakt!

vad är det som går och går men aldrig kommer till dörren?

exakt alla klockor i det här huset går olika. och inte vet jag heller vilken som går rätt. Det kanske är det som symboliserar semester?

update from flo-rida

Mätt som ett aphuvud sitter jag nu i huset igen. Idag var vi på vår andra outlet här, dock var denna ungefär skitmycket sämre än den andra. Jag som är hyffsat kräsen och samtidigt inte så värst in to snobbkläder hittade ingenting i de tusen lacosteliknande affärerna. Det jag hittills har hittat här i USA är ett par mörkLILA converse, en HATT, smink, underkläder, parfym, jeansshorts, kavaj, två tjocktröjor, ett par till skor, en klänning,  öhhhh.. ett peace armband och en nyckelring till Fanny från Bahamas, tror nog att det var det. Som ni ser har jag inte hittat de tusen par jeansen och tröjorna jag skulle hitta. och jag har med mig way to mycket pengar.

The fray - You found me

happy new year

Gott nytt år! Var tvungen att skriva det, rutin liksom. Själv börjar mitt nya år om cirka fyra timmar.

2010 ska jag prioritera mig själv och mina underbara vänner och familj. Samt inte haka upp mig på småsaker! Sen ska jag självklart vara sveriges största bloggerska innan året tar slut.

RSS 2.0