i staden växer inga blommor

Ni får ursäkta mig, men jag har lite att stå i. Svej.

HEY IM IN THE BAND

Alla skriver in i kalendern att fredagen den 7e maj 19.00 ska ni vara på plats vid 2:an som ligger vid nacka forum. Då äre nämligen tokdiggning som gäller, stötta oss nu pep's.

Den här bilden vill jag ha på vårt skivomslag när vi blir fetkända. Visst påminner Effets ansiktsuttryck lite om skriet?

You have a drumstick and your brain stops tickin'

Tänk dig alla personer i din nära krets. Tänk om alla skulle byta karaktärer med varandra. Fatta vad sjukt det hade varit. Tänk om jag hade blivit någon utan sjuka tankar, då hade jag haft astråkigt om dagarna.


hujedamig

När jag tänker tillbaka på dagen kan jag inte göra annat än att skratta. Den har varit så galet frustrerande.

Jag, Stephanie, Ellinore och Niklas skulle göra en kortfilm hela dagen. Det börjar med att Ellie (som förövrigt var sjuk) kommer näst intill 3 timmar för sent, vilket blev den första irritations-upptriggningen för oss resterande tre. När vi väl ska sätta igång med filmandet ville E byta miljö till filmen vilket gjorde att det tog ett tag innan vi kom igång med filmen. Detta blev den andra irritations-upptriggningen.

Efter det bröt kriget lös. Det var Elliot(jag) och Carla(Steffi) mot Piff(Ellie) och Puff(Niklas) hela dagen lång.


Stand up, knock me right off my feet


digga loss lite.

hundar som oss

Jag är inte gjord för att spela innebandy. Snabba intervaller och vändningar = jävligt oglada knän. Men nu ska jag inte klaga, för det är allt annat än roligt att läsa om. :)


a lazy piece of ass

Jag och Sandell hade planer att springa idag. Vara så där hurtiga som vi egentligen absolut inte är. Och det var väl precis vad vi insåg, så vi bestämde oss för att "gå en promenad istället". Det slutade med att vi satt i en gunga, åt vindruvor och snackade problem.

Även om våra feta rumpor inte blev nöjda, så blev vi det.

Jag tokdiggar verkligen dig vännen!


oooboy.

Var nyss ute och jobbade på min obefintliga bränna i sisådär fem minuter. Lär ha gett stort resultat.

Det där med solning är något jag aldrig riktigt har haft tålamod till att göra. Jag ligger där, förväntansfull och nöjd med mig själv. Men helt plötsligt vänder nöjdheten och rastlösheten tar över. Rösten i huvudet säger att jag redan har blivit skitbrun och kan gå därifrån utan att känna att jag behöver fly landet, bort från alla sommarbruna ben och fräkniga näsor.

Men nä tyvärr Jennie, du är blek som ett jävla ostekt rötägg. Hade det inte varit för din fräkniga näsa hade du fan tvångsemigrerats till Finland.

everything's gonna be alright!


Jag vet inte varför jag blir glad av det här klippet! Skönaste stämningen som uppstått i Så ska det låta.

Läs på egen risk

Dagen med Vera har sett ut följande;

Vi möts upp inne i stan, köper oss en varsin cola och glass och knatar sedan mot kungsträdgården för att se vad som händer där. Då möts vi av en massa applåder och entusiastiska skrik. Eller ja, det var ju inte vi som möttes av applåderna och de entusiastiska skriken, utan det var....(andas)....... EN JAPANSK ALLSÅNG! Japp, ni såg verkligen rätt. Jag och Vera tyckte att detta var förbaskat intressant och beslutade oss för att ansluta oss till den beundrande publiken. PÅ scenen stod fyra blonda svenskar och ledde den japanska allsången, bortsett från det knackiga uttalet är dom verkligen värda en eloge, (säger hon som absolut kan japanska).

När vi känner att vi fått nog av detta vandrar vi vidare och hittar då ett tält med japans kareoke. Vera erbjöd sig själv att filma mig om jag sjöng. Jag sa "tack, men nej tack". När vi då ÄNTLIGEN tänkte lämna den, för oss, väldigt ovana miljön ser vi pikachu i egen hög jävla person. TYP. Efter en timmas stirrande och dreglande knatar vi faktiskt därifrån, på riktigt.

Efter detta stötte vi på Cicci och hennes vän Lydia. Mer om det kan ni läsa här. Och jag lovar er att det är fett värt det!


maskerad

Let's start with yesterday. Nåväl, jag Ellie och Tom taggade till här hemma och råkutade sedan längs grisslingerakan för att hinna till ICA innan stängning. Efter cirka hundra bussbyten var vi framme vid Amandas asfräna lya. Och vi sa "let's get this party staaarteeeeed!". Kanske inte. Hur som var fekken aslyckad och vi hade skitkul. TACK AMANDA FOR THE INVITE!

Trots min blundning var vi otroligt stekheta...

...Och det var vi inte ensamma om!

Rice and Curry

Igår var jag och såg på Avatar för första gången. Ja, jag är rätt efter. Lika efter som jag är med alla storslagna filmer som alla älskar. Men jag måste säga att trots den fina handlingen och snygga huvudrollen levde den inte upp till förväntningarna. Den var aningen för lång också. Fast det har nog med att göra att jag inte kan hålla mig i 3 timmar utan att kissblåsan sprängs. Inte. Riktigt. Sprängs. Bokstavligen. Men. Nästan. Så. Typ.

Inte fan ska väl jag vara sämre än alla andra bloggare. Här har ni mig, mina kläder och min omgivning som en avatar!

parteeeeeeey

Jag har nästintill bott inne på buttericks de två senaste dagarna. Allt jävla kämpande för en maskerad alltså. Jag och Ellie har skrikit, gråtit och skrattat åt varandra på grund av våra olika syner på maskeraddräkter.

Jag drog mig till clowndräkterna och Ellie till Sexy-nurse stuket. Men till sist löste det sig och vi är taggade som få inför morgondagen!


vettefan

Satte nyss på TVn där en tant satt och snackade om olika böcker. Så håller hon upp en bok och bilden riktas istället mot författaren. När tanten då ska "presentera" författaren säger hon "boken är skriven av en CP-skadad kille, som ni ser här".

HALLÅÅÅÅ!?!?!? vad fan gick snett


<3<3<3<3


Hur mycket vill inte jag adoptera honom nu? Och jag skiter faaan i om han nu är 30 år äldre än mig. Sånt borde gå att fixa tycker man ju. Åldern är ju som sagt bara en meningslös siffra, det borde gälla all sorts kärlek.

det kan nog bli någonting av dig

Jag tror att jag har skrivit tio olika inlägg idag om olika saker, men har sedan raderat alla för att jag bara blir äcklad av innehållet. Det jag skriver makes no sense, alls. Det är inte kul, det är inte intressant, det bara ÄR. Jag vill vara astaggad och ge er det bloggmaterial ni förtjänar.

Hoppas ni hänger kvar mina få men ack så trogna läsare! :)


ett sällsynt exemplar


Jag har haft en nästan konstant huvudvärk de senaste dagarna, vilket strider mot min teori att allt är så jävla bra under våren. Enligt min mattelärare blir man tydligen tröttare med mera på våren då ögonen måste vänja sig vid ljuset. BULLSHIT vill jag bara säga. Men det kan jag inte. Nu ska jag vila bort den förbaskade skiten. :)


räddare i nöden


På fredag ska dessa två tjejer på maskerad. MEN! Det finns ett problem. Dom har inte en blekaste om vad dom ska klä ut sig till. Så tjejerna behöver just DIN hjälp.


vill höra samma sång

Idag har jag varit friluftsjennie. Typ.


pain in the fucking ass

Jag satt på bussen idag med världens huvudvärk och ögonlock tunga som bly då jag bestämde mig för att sluta ögonen och unna mig en tupplur. Dock satt jag på ett väldigt osmidigt ställe om man vill sova utan att bli iakttagen när man sitter där med sin tillgjorda dubbelhaka och salivet rinnandes ner från mungipan. Nämligen på ett legendariskt 4-säte med ansiktet bakåt i bussen.

Varje gång jag nickade till och öppnade ögonen satt en gubbe och kollade på mig och log/skrattade. Jag var för trött för att bry mig till en början. Sen började stirra tillbaka så där otäckt som bara jag kan. Jag trodde det skulle resultera till att han skulle lägga benen på ryggen och hoppa av bussen i farten. Men nä, han var bättre på stirrleken än vad jag var.. Så jag sket i honom och sov vidare med mina dubbelhakor och salivet rinnandes ner från mungipan.


vad är det för dag? Är det en vanlig dag? nej det är ingen vanlig dag för det är kamelens födelsedag. hurra!hurra!hurra!


Idag fyller min underbara vän Sandell år. (Det var ju på tiden att hon växte upp liksom..). Så det firar vi med ett oerhört lockande klipp från i somras då vi spelade in några videoklipp med tanken på att aldrig visa dom. Typ. Men livet är till för att bjuda på sig själv. Ska ni himla med ögonen och sucka åt oss kan ni väl åtminstonde göra det i smyg?

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA!



P.S. Det är inte jag som är lång, det är hon som är kort.

gaah

Nu är jag så jävla trött på plugget att jag sitter och skriver dubbelkonsonanter på fel ställen. Orden flyter liksom ihop. ÄCKELSKOLHELVETE.

look im as high as the sun


Så här coola skulle man väl kunna säga att jag och Sandell har varit idag. Att hänga på grisslinges brygga en solig vårdag med naturgodis och fanta exotic skulle kunna ses som något skitsmutt. Visserligen är det precis vad det är, men när änderna kommer och inbillar sig att de är knähundar. Då är det fan inte lika mysigt längre. Det slutade med att jag kallade dom för idioter, så dom la av. Jag uppmanar er till att sluta mata dom förbaskade fåglarna!

I'll BE READY

Inatt fick jag sova otroligt länge. Behövde inte ens ställa klockan för att komma upp. Min uppdatering har legat på cirka ett inlägg om dagen nu för tiden, vilket kanske är lite av ett misslyckande. Men just nu har jag inte så mycket att skriva om mer än vardagliga bullshit inlägg, vilket jag helst vill hålla utanför bloggen. Pretty much astråkigt att läsa om faktiskt.

Om ni har något förslag på vad jag kan skriva om eller dylikt så äre bara att räcka upp handen så ger jag er ordet på momangen.


natural beauty


Haha, vem fan var det som sa att skönheten kommer från insidan?

if i were a troll, even just for a day


Fan vad jag vill klä ut mig till ett troll, se sådär äckligt fult glad ut med matrester i hela ansiktet och slippa tänka ett dugg på skolan. Hallelujah!


im not leaving now


Idag har jag ridit häst
Idag har jag ätit glass med Sandell
I natt ska jag sova
Helst utan pälsmössan på bilden ovan
Imorgon ska jag till skolan
Hejdå bloggen


shut up, hush your mouth


Veckan har satt sina spår via en markant linje i pannan som visar övergången mellan vitt och något brunliknande samt att jag är redo att ge mig in i drömmarnas land redan vid sju-tiden. Bilden som föreställer två halva converse och en jävla massa sand passar inte in när jag endast har sett skymten av snö i en veckas tid. Men på grund av brist på bilder från veckans äventyr blev det så här.

Och som ett litet PE.ESS kan jag säga att jag såg Erik Saade idag i skidbacken. Han hade pilot-brillor på sig. Mer än så hann jag inte lägga märke till. Sen för att göra det här sista stycket komplett måste jag även lägga till ett DE.ESS

sweet home gråa huset

Jag är så jävla mycket hemma nu. Veckan har varit pretty much asbra så att säga. Känns surt att vara hemma igen, men som alltid, även lite skönt. Nu ska jag läsa ikapp alla tusen miljarders blogginlägg jag har missat.


jag har fått liv i mina rostiga nerver


Nu drar jag till fjälls. Utan internet, så jag är i riskzoonen för eventuella abstinensbesvär.

Om ni känner en stor saknad efter min uppdatering kan ni ju alltid gå tillbaka och läsa gamla inlägg. Det har jag gjort hundra gånger om, alltid lika underhållande på olika sätt och vis. svenskt åså, här har ni en spotify-lista som jag nyss satte ihop. Meningen med den är att jag vill hylla dessa underbara svenska låtar och artister. Så om ni har tid, och om ni känner samma kärlek som jag gör till musiken kan ni ju njuta hela veckan lång av den.
Nu får ni fanimig ha det bäst underbara människor. SMSA! RING!

there goes my baby

Jag skrev tidigare att jag skulle se drakjägaren, men ack så fel jag hade. Vi såg nämligen draktränaren! Den var jättegullig, jag rekomenderar den faktiskt.

På bussen dit såg jag en otroligt intelligent bebis. Låt oss kalla bebisen den, svårt att avgöra vilket kön det var. Den satt och iakttog människor. Skrattade åt dom som man borde skratta åt, dom som jag liksom skrattar åt. Sen när den kollade på mig och jag log som en fåne för att det inte gick att göra något annat, ni skulle ha sett de blåa ögonen! ååååhhh jag var nära på att kidnappa ungen.. Hur som helst, tillbaka till ämnet! När den kollade på mig och jag log som en idiot, ja, då kollade den tillbaka på mig med blicken som en idiot förtjänar. Den gick inte på det där tricket som alla andra ointelligenta bebisar gör.

Om vi säger så här, den hade verkligen alla hästar hemma!


happiest day of my life

"resor" som jag har att se fram emot just nu!

1. Idre imorgon
2. Falun med laget i maj
3. EMMABODA i slutet på Juli
4. Alternativt Götet i slutet av sommaren
5. Spanien med innebandyn i september(kanske)
6. ARUBA i jul

Man kan ju inte vara annat än överlycklig just nu!

jag ser solen i dig

I natt drömde jag att jag sprang omkring naken i skolan. Och det var tydligen ingen big deal.

Igår handlade Markoolio i min kassa på jobbet. Det var en big deal.

Idag ska jag på drakjägaren med lillebrodern. Det är också en big deal. Dock kanske inte min film-gengre.

jag kan lura er vart jag vill

Igår var det första april. Jag kom hem strax innan 1-tiden, ganska trött, skulle sätta mig vid datorn och checka fejjan. Då fungerar inte musen av någon anledning. Så jag sitter där ett bra tag och blir smått förbannad då den inte går på batterier. Sen kollade jag under den, och där satt det en lapp som det stod april april på. Ett snällt april"skämt" med andra ord.

Blev någon av er lurader? Tell me all about it!

RSS 2.0