hahah ;D här har vi beviset!

kommer ni ihåg detta inlägg om johanna och hennes älskade havsörn. här har ni youtube-klippet som hon hittade xD

AHH SMS SPAMMA!??

min lillebror har skickat typ 20 sms nu där det bara står Hej på. jag är irriterad.

HAAH!

jag kan inte hjälpa det, så jävla skön snubbe alltså xD

hoola

nu är jag tillbaka, jag och lycke bodde i ett jättehärligt rum med egen toalett och dusch. och vi lärde känna mycket härliga människor! skriver mer sen. poooshej
<3

helgen

nu kommer jag åka iväg imorgon bitti ¨på kurs med Lycke. kommer hem söndag kväll någon gång. nås på mobil!
<33

bästa från idol!!


mohaha, iiim löövin it!

fredag

har haft rätt fullt upp nu senaste dygnet så det blev inga fler inlägg igår. hur som helst så red jag igår efter skolan och det gick helt ok. däckade sen rätt tidigt när jag kom hem.

idag hade vi NO prov, det kändes inte så jättebra då jag lyckats plugga på lite fel saker.  På idrotten så höll tomas lektion och han körde med oss rejält. mina ben är inte så hjälpsamma just nu. dem värker som tusan. snart ska jag iväg med familjen och äta på någon resurang för att fira min mami som blivit befodrad.

<33

on a thursday morning

vita dagen idag, vilket innebär föhoppningsvis lite "chilligare" lektioner. vaknade med en rejäl halsont och snuva, hoppas att det går över under dagen! (brukar göra det).  efter skolan stannar jag kvar på pluggistiden och förbereder mig inför NOprovet som jag inte kan ett skit på. efter det följer förhoppningsvis Charmtroll med mig till stallet. USEK möte. hoppas det blir lite lugnare än förra. jag lovar, Bo! vill du se höns. kom till ett möte.

byebye, nu dragar jennie till bussen.

onsdag

hade tyskaprov idag, jag har alltid sån ångest inför prov så det inte är sant. det gick helt ok, kommer nog minst få VG.. förhoppningsvis.  det var mycket jag kunde men samtidigt lite jag var rätt osäker på.

Igår så kom nya nacka/värmdö posten ut. våran klass var med där ;D vi klagar på våran kära rektor, eller egentligen hans beslut. eftersom att vi är idrottsklass så vill vi som vi blev lovade i början att vi ska ha idrott 5 dagar i veckan. för det var exakt det som lockade oss till det valet. men nu har vi bara 2-3 beroende på om vi är i skolan på torsdagar.  rektorn uttrycker även sin åsikt. haha, ni ser det på bilden här nedan.


´"anka av en fjäder" liksom. vilken pajas!


tisdag

som vanligtvis så var musiken idag inställd. det är så sorgligt så det inte är sant. så vi hade 90 min svenska på morgonen och började inte försen tio i 12 igen. så jag och ebba åkte till mölnvik så jag äntligen kunde köpa nytt smink eftersom att någon idiot snott mitt gamla :'(..   

när jag kom hem från skolan så kollade jag på one tree hill och satte sedan igång att plugga. har tyskaprov imorn.   en sak som gör mig så glad är att andra avenyn har börjat igen!! första avsnitet var riktigt bra, så jag tror denna säsong kommer vara snäppet vassare än förra. vad tror ni andra avenyn-freaks därute ;D?

min kära klass.

det är den mest fördomsfulla klassen någonsin xD alla diskussioner som äger rum dagligen kommer ingen vart eftersom att alla står för sin åsikt och kan helt enkelt inte släppa diskussionen så den tas upp dagen efter igen. det funger som en ond cirkel. och diskussionerna kan verkligen handla om allt mellan himmel och jord, framförallt rasism och homosexuella. bara idag tror jag att det har varit runt 5-6 tillfällenX)    
fniss min sjuka klass ;D kommer sakna den när vi går ut nian... snyft

jag har världens underbaraste!




johanna, shes a dum-ass!

Johanna- har du någon gång sett en havsörn?
Jennie- ehhmm.. nej, det tror jag inte. !?!?
Johanna-dem sägs vara sällsynta.
Jennie-så pass (?)
Johanna-jaa, dem kan äta spädbarn
Jennie- mm... okej..
Johanna- aa, jag såg det på youtube :D
Jennie- varför söker du på havsörnar på youtube?
Johanna- nej alltså egentligen sökte jag på får!

frågan är liksom,
som om det vore normalare att söka på får!?

har man kännt henne sen den här åldern så måste man liksom stå ut ;)<33

dagens snyggish bilder





(johannis och ebbish, hahaha!johannis på SOn, hon är jävligt konstig, fråga inte vad hon pekar på, ebbish, pluttan ;), viga som två kylskåp, ebbitch)

måndag

en superlång dag, skolan tog verkligen aldrig slut. efter lunch så hade vi inställd syslöjd. så vi hade ca 2,5 timmars lunch. efter det hade vi engelska då vi bara läste i 30 min och sen tyska där vi pluggade till provet. hade lika gärna kunnat dra hem och plugga hemma istället. för då kan man ju faktiskt koncentrera sig bättre.  men shit the fucking same :D
idag är det en sådär seg pluggdag, jag måste och behöver plugga men kommer inte igång ordentligt.

tjaaaoo so long


SORRY

Kära bästavän!

Du svarade inte på mitt sms och inte när jag ringde så jag bytte din header, hoppas det var okej. Jag har kvar så att jag kan byta tillbaka om du vill. Förlåt om jag inkräktar din blogg (a)

// V

sundays sucks..

matchen idag gick åt helvete. vi har två lag anmälda i samma serie ( vet inte om jag har dragit denna historia förut??) så första matchen var alltså värmdö IF-värmdö IF. i varje lag hade vi 5-6 spelare plus målvakter. så vi sprang som idioter i 40 min utan att knappt kunna byta. mitt lag förlorade iaf xD mohahahaaa. sen tidigt imorse har jag bara suttit och degat, försökt att sova och allt sånt där slappt man kan göra en söndag.  men nu har jag panik för att mitt huvud håller på att sprängas, måste hitta botemedel.     bajsbajs


lördagkväll by my self..:'(

ska passa lillbrudern ikväll, så det blir chill framför TVn med ostbågar som jag verlkligen har längtat efter det senaste dygnet! jag och ebba blir jämt så sugna på ostbågar när vi vaknar upp hos henne, nåt skumt bakom det där alltså.
styrelsemötet idag var dock inställt så jag var kvar hemma hos ebba fram till halv 4. vi kollade på film från 8-15.00 ungefär.

imorgon blir det tidigt, 08.00 samling inför match då vi först ska ut och springa med laget. heerligt. :)


höghöjdsbilder.






(teuu&jag, klassen i bussen, ebba, linnea&minna, danne, kevin, en bestämd Johanna,
bob-malin, boman, bob-malin, pontus, ebblish, haha älskar ebbas landning, en livrädd jennla, en till,
sötskråll och sötteuu, Tony ebblish& linnea, spiderpig ebba)

Fredag

ser inte fram emot SOn idag som är första lektionen, har knappt hunnit plugga något. vill ju höja mina betyg nu!!
ikväll åker jag hem till ebblish och sover där. :) sedan imorgon är det styrelsemöte så beroende på om jag åker direkt till ebba eller inte så får vi se om det blir nåt inlägg innan imorgon eftermiddag.


woooohooo, öronviftaren talar!

hödhöjdsbanan idag dårå, hmm. jag var ju såklart tuff när ingen ville börja och steg fram och sa -jag kan.
den där tuffheten varade inte länge, inte länge alls faktiskt. till sist så fick ebba ¨gå om mig och vara som ett mentalt stöd för mig hela vägen runt. och jag ska säga dig! 7 meter är inget att leka med. men jag är glad och nöjd över att jag klarade det :)  dessutom så vet hela världen om nu att imorse! då lärde jennie sig vifta på öronen :) jag läste av en slump mitt horoskop imorse. och det stod att något kommer blir lyckat idag! :) jag har bara gud att tacka för den egenskapen!

jag orkar inte lägga in så många bilder idag faktiskt, men det kommer kanske imorn. är rätt trött efter ridning+innebandy fram tills nu.

här har ni en bild från bussresan på mig och teuu :)
t
vi skulle se ut som bävrar, nå?

torsdag morgon

gutenmorgen..
hade lite sovmorgon idag för omväxlingens skull. vi blev överlyckliga när vi skulle ha 30 min sovmorgon :D
nu ska jag snart iväg till skräckbanan. då får vi se om jag har kvar alla kroppsdelar när jag kommer hem igen.
ikväll blir det ridning 19-20 och sen innebandy 20.45-22.30. (om jag nu pallar alltihop).

JAG HAR LÄRT MIG VIFTA PÅ ÖRONEN :D
det liksom bara blev så:)

höghöjdsbana vs höjdskräck (?)

imorgon ska vi åka till hellasgården och gå höghöjdsbana med klassen. det finns en bana på 14 m och en på 7. självklart tänker jag övervinna min höjdskräck genom att försöka gå 7 m. alla andra är så himla kaxiga nu och säger att dem ska gå 14 m. men jag tror faktiskt att en hel del kommer backa ur :P är nog inte lika tuffa när dem märker att dem kan nudda molnen där uppe. jag har ont i magen nu, fast jag ska vinna över mig själv. som när vi åkte racerbåt :)

ULK! here we comes

nu har jag fått ett brev hemskickat, så jag och Lycke kom in på ULK(ungdomsledarkursen) :D det ska bli superkul! det är utspritt under 3 helger. hoppas på att lära mig mycket.

jag och lyyck för några år sedan!

överflöd av bilder?

ni måste säga till om det blir helt ointressant när jag lägger in rätt mycket bilder. jag själv tycker det är så kul, så så länge ingen stoppar mig så kommer jag fortsätta :D(kanske jag gör ändå :)
ebba har tagit bort sin tandställning, så jag var tvungen att fota den idag!

dagens favvisar



(flippen,malin som är fullt "seriös",malle igen,paulen, jennla och malin,
emelie behind the boook,flippen&jeppe, kahnan blicken!)



en gammal favorit


ebba,pauline och jag på grönalund för ca 2 år sedan.

innebandy

vi vann matchen, kommer inte ihåg den exakta ställningen. men vad jag minns så gjorde vi 4 mål mot typ 2(?). jag är jättestolt! för jag gjorde 2 av dem :D spelade center idag, det var riktigt kul för omväxlingens skull. brukar ju spela back. men det här var ett roligt alternativ.


tisdag

vilat lite i soffan nu ett tag efter skolan. ska strax springa till bussen, innebandyträning:) idag har vi träningsmatch mot f-94. så det blir lite längre träning idag. men vi höres så fort jag kommer hem.


idiotjävel!

det är någon bitch i skolan som har rotat i min väska och snott alla mina pengar och allt smink som låg i väskan. (antagligen då en tjej) om någon som läser har någon aning om vem det kan vara så vore jag oerhört tacksam om du hörde av dig. så jävla äcklig och patetisk människa alltså. blir så sur, jag jobbade hela dagen igår för att få ihop till det där och så dan efter tar någon det. nejfyfan, tänk om lite.

seg-måndagar

man känner alltid av på måndagen att man jobbat dagen innan, så sjukt jävla trött. och när jag är så trött så blir jag irriterad. offret blir då rektorn, jag går och tänker på hur dåligt det är att vi ska gå från 8-15.30 medans andra skoler får ha hälften så långa dagar. och såhär har vi haft det hela 8 och kommer nu ha det hela 9. hans försvar är att vi måste följa timmplanen. men jag förstår fortfarande inte hur alla andra skoler får ihop det? aja, har lyckats göra halva matteläxan som är tills på fredag. men annars skjuter man upp det och så sitter man där efter innebandyn klockan 11 på torsdagskvällen. lika bra att få det gjort :)

hestar e snela

bara för att alla läsare älskar mitt hästliv och så, så tänkte jag att jag kunde bjuda på några bilder från dagen i stallet:)
mycket beroende på att jag inte har något liv just nu, så jag slösar på erat:D

världens finaste Tiin<3

nya pålen almiro(?), feta söt iallafall

om ni inte vore så smarta som ni är så måste ni
erkänna att det lika gärna kunde vara en ko.(förlåt lycke)

favooohesten är pigg som en lärka :D

och då blir det lätt så att man hänger läpp.

söndag

jag är förvånadsvärt pigg, vilket jag aldrig är efter en jobbdag. skumt. är ialla fall lite rikare nu. 
när jag och vera sen skulle åka hem vid halv 8 så hör jag musik från Logen, det är helt tomt på hela siggesta. så det var antagligen några som repade där, och så går jag närmare. VET NI VILKEN LÅT JAG HÖR!!!??? Last chance med Sugarplum Fairy. och dem fortsätter med fler låtar. så jag stod utanför och bara gapade, jag älskar sugarplum fairy och dem står på andra sidan en vägg liksom. dem har en spelning snart i stockholm. 18 års gräns, fatta surt!    


sugarplum fairy-marigold

godmorgon :)

en tidig söndagmorgon, helt okej väder. ska iväg och jobba från 8-17 i stallet. lite dåligt betalt och så.  jobbar med veruusen :) stannar kvar i stallet ett tag efter, kommer hem runt 7-8 då blir det något inlägg om jag inte är helt slutkörd.


.


ingen verkar förstå att efter tre år kan man inte bara släppa den som var viktigast hur som helst.
saknar honom, saknar det så förbaskat mycket. oersättlig.

grattis

har glömt att nämna att min bror fyller 17 idag :) så grattis på dig!
den här bilden får du i födelsedagspresent!

på den tiden då inte lillasystern var en irriterande jävel ;)

lördag och bio med bvän

var idag i stan med vera, vi kom dit runt ett och skulle på en bio klockan 15:30. så vi satte oss på donken där vi träffade Thilda och Sanna. vi hade mycket roligt då vi skämtade om allt mellan himmel och jord, bla strömavbrott och diggande tanter. vi såg även en livs levande SHREK!! typ....
när Thilda och Sanna sen hade gått så roade jag och vera oss med att ställa upp mynt på en rad och sedan välta dem. ett bra tidsfördriv om ni ville veta.

när klockan sen hade blivit biotaajm så gick vi in i salongen, vi skulle se på Patric 1,5. den var skitskojj! det var några smågrabbar som satt några rader högre upp än oss till att börja med, men dem hade platser längst ner. sen flyttade dem ned så att dem satt bredvid oss. Killen breve försökte att komma igång och snacka. men jag var dryg :D 95or är inget för mig faktiskt..


jennla at thaa donk.

moneymoneymoney must be funny :D

sist men absolut inte minst en suddig bild på shrek :)

min förebild!

the sounds-seven days a week

måste säga att hon är världens ballaste!

BOB MALIN! :)

min kära vän bob malin strikar alltid en pose så fort hon ser min mobil. nu har jag förstått varför hon ständigt vill bli plåtad! hon vill vara med i min blogg xD 
(eller inte?)

så här har ni några pååsbilder :)

din önskan är uppfylld

fredag

jag är glad, alltid lika glad!
kom hem från repningen för en stund sedan, det var bara jag, emelie och pauline där. men vi körde igenom en låt lite.
när jag kom hem möttes jag av en ensam mamma, HAHA! hon blev rätt glad när jag kom hem. pappa och jacob är på hockeyläger och jesper är på nollning för ettorna( stackars ettor ). så det blir en liten tjejkväll bara jag och mamma:)

imorgon ska jag och bästavän in till stan och kolla på bio :)
har saknat henne så!

fredag

jag red dubbla pass på ridningen igår, så det blev ingen innebandy. jag var helt slutkörd när jag kom hem så jag bjöd inte på något inlägg.

idag i skolan ska vi på någon teater, den är nog ungefär lika bra som dem alltid brukar vara. 1 skådespelare som har 100 olika karaktärer. man blir ju lite förvirrad.   efter skolan ska jag, pauline och emelie repa. :) har längtat hela sommarlovet och nu äntligen ska vi få köra igång igen!! :D

PAAAANIK!

jag och Lyckis ska på en ULK kurs(ungdomsledarkurs). och anmälan skulle skickas in idag, eller det är sista anmälningsdan imorgon. jag och lycke har letat hela kvällen efter sidan där man anmäler sig, vi hittade inte ens kursen. så jag försökte få tag på vera så att hon kunde ge mig ett nummer till en tjej som vet lite mer om det där med kurser. men vera svarar inte, eller så ignorerar hon mig. efter ett tag så hittar jag iaf kursen, men då får jag inte tag på Lycke. så jag fick be mamma om hjälp. men denna anmälan ska skrivas under av "utbildningsansvarige" på ridklubben. så vi kan inte skicka in den ikväll, för den ska skickas via posten. har iallafall fixat allt förutom underskrift och frimärke. men jag känner ändå på mig att det blir fel på något sätt. plus att Lycke inte har någon aning om att jag har i princip anmält oss nu, för att jag inte får tag på henne. alla ignorerar mig!  det här blev lite rörigt, och ni bryr er säkert inte ett dugg. men jag behövde skriva det här för att lugna ner mig lite.
så, tack för tiden :)


Onsdag

jag är jättetrött! och klockan är inte ens 8. har suttit och kämpat med matteläxan i någon timme, men som jag ofta säger så är jag inkompitent. (inte socialt inkompitent som Laura dårå!) men jag förstår inte mycket av det som görs, hjärnan överhettas av ansträning.
men nu måste jag piggna till inför idol!! första avsnittet som jag hinner se då, hur har dem andra varit? är jurun bra/bättre?

imorgon ska jag rida mellan 7-8 och direkt efter det åker jag på träning. kommer hem runt 11.

hemmestajoggen

idag sprang jag den sista hemmestajoggen i hela mitt liv :D skööönt! vann gjorde Tomas i min klass, grattisgrattis.
jag och malin sprang på 59 minuter, vi hade som mål att springa minder än en timma. och det klarade vi ju. med en viss marginal;)  jag har redan börjat få träningsvärk och är helt stel i hela kroppen. det känns av att man har sprungit 1 mil om man säger så.


ni anar kanske själva varför vi valde att ha bilden svartvit xD
(malin,jag och emelie efter vi gått i mål)

vidskepliga jag...

någon som är lite mer påläst än vad jag är om "jordens undergång". jag är grymt orolig och undrar bara om det är något att oroa sig över eller om det är en överdrift hela skiten.


tre födelsedagar och ett faisko! ;)

körde en liten cover på eva och adam boken/filmen. i Söndags fyllde mamma år, idag var det kraxel(ebbas lillebruur) och på lördag är det min storabror. det där med faisko passade bara in, så det kan vi stryka ett streck över.

efter skolan åkte jag hem till ebba och firade hennes kraxel, åt lite gott. med fulla magar åkte vi sen till innebandyträningen där vi sprang spåret som uppvärmning och sedan 1.15 h träning :) jag skulle kunna leva på innebandy, som en liten drog. beroendeframkallande. hur jobbigt det än är, hur mycket man än svettas så vill man inte att träningen ska ta slut.

imorgon är det hemmestajoggen i skolan, 1 mil ska man då springa. storsatsar ;)

tisdag

gutenmorgen,
jag stör mig på mig själv som aldrig vaknar av väckarklockan försen jag har märkt att jag snoosat i 30 min. men jag hinner ju alltid, till och med hinner sitta här ett tag.
idag har vi musik :D veckans höjdpunkt ( alltså i skolan.)  efter skolan åker jag väl hem ett tag och pluggar och rusar sen till innebandyn.


(jag vänster, johanna höger)

måndag

din fräääna prick :)
jag slösade min dyrbara tid på Johanna idag, eller hon kanske slösade sin på mig? vem vet.
vi började med att kolla på gammla bilder och att vara inne på datoreen. sedan blev det lite grease 2, vi såg bara i 20-30 min. sen tröttnade jag och blev rastlös, så jag drog ut johanna på vägen utanför huset. gick sedan och hämtade två skateboards. så det roade vi oss med fram till middagen, stora framsteg. inom nån vecka kommer vi kunna mäta oss med eliten. 


kalla sverige VS varma danmark

nu är jag hemma igen :D, i danmark var det betydligt mycket varma. av någon anledning, men jag föredrar sverige:)

kommer nu upp lite bilder.

för att ta oss dit så behöve vi åka förbi fina vättern, så aa. här har ni vättern.

och har man tur så kommer det en jätteorm förbi.


på öresundsbron

en liten utsiktsbild från öresundsbron.

när vägräcket plötsligt är blått så är man i denmeerk.

ett "levande" exemplar av danska stenar.

där har vi den stora ölflaskan

en bror, två brodrar.

daah gangstaahs. mamma,pappa,morbror,moster

ser ni en liten del av brännmaneten iaf :)?



jamen varsegod :D nu måste era liv vara mycket mer värda att leva när ni sett det här :)
pusselipusspusspusspusshej!


SNOR?

ligger på en mysig madrass på golvet här i danmark med pappas bärbara på magen. natten tills idag spenderades i lilla skåne hos F&F. vid 12 tiden idag kom vi fram hit. vi är hos min morbror på "syskonträff" föresten. har inte nämnt det. dagen har varit rätt långtråkig, det ända jag kan komma på att vi har gjort är att gå på en liten rundtur. kommer in bilder sen, men jag såg massa trevliga saker som man bara ser i danmark. inte bara en massa roligt fula människor, utan även en jättestor ölflaska som stod långt ute på en pir, en jättestor brännmaten och danska sk8er boys. visste ni föresten att koppel på danska heter SNOR? jag säger det bara en gång, -"håll era hundar snorade".

dem andra sitter där nere och skrattar å har sig. jag trröttnade efter att redan ha suttit och lyssnat hela dagen på deras gamla minnen och blaablaa.
imorgon kväll är jag hemma igen :D

drar nu, snart.

ville bara att ni ska veta att det här är nya Jennie när jag sedan kommit hem från en helg i danmark

.


HEJSAN! :D

veruusen berättade igår att alla i hennes klass stod och töntade sig framför datorerna på rasterna och läste min och lyckes blogg. så det är väl roligt :D välkomna. från och med nu kommer det komma in lite rykten om er alla som vera delat med sig av :D tjaao

(åker nu till skolan, sen till das pölse-land. missar en innebandycup för det :(:(:(:(:(   )

Torsdag

ursäktar för att jag inte skrev något igår, var ju på konfa-träff igår. haha, skitskojj!
jättesegt, hade faktiskt förväntat mig något roligare.. lite besviken.

idag hade vi någon OS-dag för 8orna. min grupp hade hand om sammarbetsövningar, vilket jag tyckte verkade tråkigast av allt (efter samla varv). men det flöt på finfint ändå. efter det blev det lunch, liksom 10:15 (?) ingen normal människa äter lunch då. det var en allmänt seg dag faktiskt, som faktiskt varje torsdag är. efteråt åkte jag till mölnvik och INTE HANDLADE PRESENT TILL MAMMA! (hon läser bloggen), med johannis. efter ett tag dök lyckis upp också. vi var kvar i mölnvik fram till vi skulle åka till Siggesta runt 4. red den fula älgen(grace) som vanligt, hon är ett freak. men rätt söt, på det speciella sättet.

imorgon efter skolan åker jag till danmark.. fett synd. vill inte åka till pölse-landet!


hört någonstans

Julle snackar jämt om att han inte tror att elvis är död, utan att han liksom "rymde". och dra er baklänges, men jag tror bannemig jag har hittat honom!


Tisdag

jag känner mig rätt sliten, båda mina jumskar är sträkta och jag känner mig helt mör i hela benen. det är väl priset man får betala när man inte tränat på hela sommaren (?) idag har jag hur som helst varit i tråkskolan, musiken lyste upp dagen som vanligt. på idrotten så hoppade vi tre steg och kastade diskus, det är tack vare tre stegen som jag har sträkta jumskar. fråga mig inte varför, smidig som kylskåp är vad jag är. efter skolan tog jag skolbussen till Siggesta där jag mockade och borstade Hobsun, sen väntade jag in felicia och så red vi tillsammans ett tag. Efteråt bar det direkt av till innebandyträningen och en uppvärmning på några varv runt röda banan. jag har alltid varit så neggo till att springa, men nu är det ju sjukt roligt.

imorgon blir det konfirmationsträff, jag kan nog inte bli gladare!


mitt nya tidsfördriv

som rubriken säger så är grace mitt nya tidsfördriv, jag har kommit till det här "hästnörd" stadiet igen. så det är henne jag tänker i största del på.  look at her, isn´t she beautiful?

hehh...

Måndag

igår jobbade jag med veruus, var rätt trött efteråt så det blev inget inlägg.

ännu en skoldag är slut, skönt. måndagar är dem värsta dagarna då dem lyckats klämma in Matte,SO,No,slöjd,språk och sv/eng på en och samma dag! suck. landade i sackosäcken framför TVn med nudlar i knät när jag kom hem. så fort mamma kommer hem så ska vi åka och kolla på engelska böcker, våran läxa till engelskan imorn.


bästavän veruus


RSS 2.0