yay for me again


när jag gick genom tunneln i mönvik idag så var jag tvungen att ta kort på detta, eftersom jag såg i Hubbes blogg att han hade gjort det. Jag är ju en sk wannabe, kommer aldrig på idéer själv.

yay for me

idag har jag hunnit med en massa saker. känner mig så duktig.
1. jag vaknade senare än vad jag brukar göra eftersom jag är ledig
2. jag kollade på några avsnitt av "true blood"
3. jag pluggade lite matte
4. Jag åt en hel halv pizza
5. Jag gick ut och sprang
6. Jag träffade malin
7. Frös näsan av mig, som vanligt
8. nu är jag här. och klockan är bara halv 6!!! YAY

visst är jag fin idag?

julian är failaren

jag och Fanny har haft ett "bloggbråk". det var det som Julian missuppfattade och överreagerade på Fannys blogg. Skitkul enligt mig. Ni andra verkar inte ens ha förstått vårat desperata försök till att bloggbråka. Cicci tror till och med att jag har börjat med dagens outfits på riktigt. hohoo. Vi är bara två wannebes. Läs fannys blogg, hon har skrivit mer utförligt om Julians fail. Plus att hans kommentar finns där.
P*************** 

mohahaha

julian gav mig en anledning till att leva igår, fyfan vad jag har garvat alltså. Det är så kul och gulligt det han gjorde så jag tror jag aldrig kommer sluta skratta. Det deprimerande är att jag inte kan tala om vad det var han gjorde, för det kommer förstöra ett intressant projekt. Han kommer få leva med det här lääääänge!

jag har övertaget bitch;D

varnar känsliga tittare

Try JibJab Sendables® eCards today!

vi har ju redan ett bandnamn J-sect

laugh out loud

vem är ute efter fler läsare? vem vill att folk ska hata mig? jo denna tjej vid namn FUCKING FANNY JOHANSSON! jag tänker i helvete heller inte länka hennes blogg. varför skulle ni vilja läsa om en liten patetisk fjortisbrud?

Du verkar inte ha alla hästar hemma lille vän!

fuck it all

eftersom jag ändå inte har något att göra så tänkte jag slå upp matteboken. Känns bara så jävla meningslöst när jag är så här irriterad.

jag är ett litet missfoster


today is the day

rise and shiiine (sägs med en positiv klang). Idag ska jag till naturhistoriska med klassen, sägs inte med en lika positiv klang. Det kommer dock alltid ut något bra ur något dåligt, vi har sovmorgon till halv 12!!!

Ikväll ska de flesta i klassen ha en avskeds middag för att sen gå på bio tillsammans. Det är för att Nadia har bestämt sig för att sluta i klassen, det känns tråkigt.. Imorgon är jag dessutom ledig, kompis det går bra nu.


please

är det någon som är grym på photoshop som skulle kunna tänka sig att redigera en bild på mig så att jag blir brunett? det vore verkligen supersnelt. Är sjukt sugen på en förändring, men jag kanske väntar tills efter USA resan... får se. men som sagt, vore snällt. :)

MVHMVHMVH EN TACKSAM STORBLOGGARE

hey lover

jag har helt ändrat inställning gällande min inriktning på gymnasiet. Jag gick in med en väldigt trisst attityd då jag har hemska minnen från högstadiet när det gäller just SO ämnen. Nu när jag helt frivilligt har suttit och pluggat lite samhällskunskap då jag har mycket att ta igen så inser jag att det är sjukt kul. Eller sjukt kul är kanske att ta i, men intressant. Jennie for president säger jag bara. Eller nja, det är lite svårt att bli president i ett land med monarki men aa. Jag kan förändra världen.

Jennie skriker ut en massa propaganda. Jajamensan, hon börjar tidigt. Sen är hon lite schizofren och talar gärna om sig själv i tredje person. She like.  

while im waiting

medans jag ändå väntar på att det är dags för att fylla magen så kan jag ju berätta hur det gick på matchen. Inte bra. Vi torskade med 1-8 eller något liknande. Nu gäller det att få lite energi i kroppen och sen ska jag träffa Cicci och Sandell. HAHA stackarna som får dras med mig.

hungrighungrighungrig

jag ber om en enkel liten sak. MAT

Wakie Wakie

Jag har mitt alarm inprogramerat i hjärnan tror jag. Vaknar alltid lite för tidigt tycker jag. Men då hinner jag ju faktiskt göra något åt dagen istället för att, ja. inte göra något åt den.

Idag blir det match med damlaget, tummen upp. Jag får nog spela back denna matchen också. Varje säsong byter jag position, det är lite kul att det blir så. Varför vet jag inte.

visst har jag ett fint tak?


lördagkväll

på grund av att jag var rätt sömnlös inatt så blev det en trevlig hemmakväll med godispåsen framför idol-repris ikväll. Det är skönt, och jag är taggad på att redan nu lägga mig i sängen och läsa lite Twilight. Jippiyaay.

Söta Bella och Sara från igår


håhåjaja


Alltså jag förstår inte varför P************** säger att jag redigerar och försöker göra mina bilder smalare än vad dom är :O herregud, ni tror väl inte att jag väger över 37,5? då är man ju typ överviktig.
XOXO, i know you love me.


haha, fuck..

Jag känner att jag har skrämt er lite.. jag vet inte, antagligen för att jag har skrämt mig själv en aning. Jag tror att varför jag har skrivit de här senaste inläggen om ytlighet och att jag inte bryr mig om andras åsikter är nog för att det just är vad jag gör. Bryr mig om andras åsikter alltså. Jag bryr mig inte på det sättet att jag inte bestämmer själv vad jag har på mig osv utan jag blir mer ledsen för att sedan ta mig i kragen och skita i det. Men för stunden är det svårt att släppa det. Om ni förstår vad jag menar? så när jag säger att jag känner obehag när någon kommenterar min klädsel och utseende så menar jag ju absolut inte att jag inte blir glad när någon säger något snällt. Men jag försöker att bygga upp mitt självförtroende, och på så sätt måste jag alltså övertyga mig själv om att jag inte bryr mig. Hoppas att ni förstår och att ni inte skräms iväg av mina åsikter :)


jag, brunnet?

jag har helt seriöst börjat fundera på att färga håret brunt. Jag är så trött på min jävla utväxt. Det ser bara äckligt ut. och jag vill verkligen inte blondera mitt hår, slinga räcker för min del. Men det blir ändå aldrig bra. så om jag färgar håret så slipper jag utväxten. Och jag bryr mig faktiskt inte om ni säger att jag inte skulle passa i det, för det behöver inte ni bry er om:) Its my choice.

Haha, gud vad feministisk jag börjar låta. Jag skriver meterlånga inlägg om ytlighet, jag bryr mig inte om vad ni tycker om min hårfärg. Jag kanske ska sluta raka mig under armarna och sluta använda BH när jag ändå är igång.

sohohohoft

igår så var jag som sagt hos Fancy med några innebandybruttor. Vi kollade på Hannibal och en stund på Jag vet vad du gjorde förra sommaren.

jag spöar upp den inte alltför kaxiga Thilda när hon sover! HA


fannys place

ikväll smäller det. då jävlar ska ett X-antal innebandytjejer hänga hemma hos fannnnnyy. YAY

fega läsare

ni är så jävla fega, vet ni det? ni vågar inte ens argumentera lite. Här sitter jag och yttrar mig inför, ja, dom som vill läsa. Medans ni inte ens kan kommentera några små ord där ni till och med kan vara anonyma!

fega satjävlar är vad ni är!:D

(det är nu ni ska bli skitsura på mig och bevisa att ni inte alls är ett par fega Satjävlar. Aiight?"


som ni ser så kan även jag lacka sönder

ytlighet, blää

vill ni veta en sak som jag verkligen ogillar? (ni svarar inte nej på den frågan). Det är ytliga människor, jag syftar inte på dom som är måna om sitt utseende och heller inte dom som vill att dens "kärasta" ska se bra ut. Utan jag syftar på dessa människor som kan påpeka någon annans utseende. Det kan vara smågrejer som att din frisyr ser konstig ut, eller att tröjan du tyckte var så fin och speciell på sitt egna sätt inte alls faller sig i smak för denna "ytliga personen" i fråga. Det irriterar mig så in i bomben.

Jag förstår och kommer aldrig förstå VARFÖR man ska bry sig om någon annas utseende. Jag känner mig bara allmänt obekväm när någon påpekar min klädsel, jag tycker inte om att bli synad från topp till tå. Jag själv kan kanske anses som ointresserad då jag inte lägger så mycket energi på att kommentera om någon har ett nyinköpt plagg, visst det händer. Men det är inget jag fokuserar på. Just för att jag inte tycker att klädseln spelar någon roll.

ni tycker säkert att jag är lite cp i huvudet, men jag är verkligen ointresserad av mode och trender. Jag går in i en affär, tar det som jag anser vara snyggt och köper det. Om nu ekonomin vill med sig..  

Tack om ni tog er tid att läsa detta, kommentera gärna vad ni tycker om det här.
För och mot argument vore skoj. (nälla?)

oj jävlar.. långt inlägg, tror det är nära ett världsrekord.
So long mina ytliga/oytliga läsare

anders bagge


Detta måste vara Sveriges stolthet.
Det finns nog faktiskt inte någon sötare än Anders Bagge.

back in the days


nu har ni sett mig naken också. Jag var nuddist en gång i tiden.

the perfekt morning

Har ni någonsin vaknat upp och känt att idag, ja just idag kommer allt bli P-E-R-F-E-K-T? Har ni nu upplevt en morgon då livet har varit värt och leva, fåglarna kvittrar, grannen vinkar glatt när du går förbi och framförallt solen skiner. Skriv då en kommentar och berätta om den. Jag förväntar mig minst 10 färdigskrivna noveller när jag kommer hem från skolan idag :) great!


jippie yay, ännu en trevlig morgon

Jag vaknade upp med världens jävla huvudverk, det gjorde mig inte mer taggad till att kliva upp ur sängen. Idag har vi skolfoto, och det är årets skräck för mig. Jag hatar det. Jag kan inte som alla andra bara sitta där och se lite söt ut och sen är det över. Nejnej, jag ska självklart sitta och garva som ett nervöst, funktionshandikappat barn och vägra bli bra kort.

I 8an när vi skulle ta "personfoto" eller vad tusan det heter. Så satt jag bara och garvade när han skulle ta kort på mig. Han beslutade sig för att ta en kafferast mitt under min fotografering för att hämta lite tålamod i koffeinet. Vette fan om det hjälpte alltså. Det slutade hur som helst med att fotot såg ut något i stil med att jag precis bryter ut i skratt. Mycket smakfullt enligt mig.

Hoppas ni får en underbar dag, I know I will.. JUSTE! inte nog med det så är det foto-skitens fel att vi börjar 40 minuter tidigare! in my ass.

rikstadshuset

Idag fick 09spa en rundvisning i rikstadshuset. Jag trodde att det skulle vara urtråkigt, men det var rätt intressant faktiskt. Efter detta hade vi samhällskunskap hela eftermiddag, JIHA!

två lite mindre begåvade tjejer

gAH

nu äntligen har jag efter cirka ett halvår bestämt mig för att ha på mig mina vinröda/lila/jag-vettefan-vad-det-klassas-som-för-färg chinos. Sen slog det mig att vi ju ska till riksdagshuset idag, då kanske man vill smälta in? eller vara lite top notch? Nejnej, dumma tanke. Nu har jag äntligen dragit på mig dessa brallor, nu åker dom aldrig av igen!

lägg märke till hur fint jag spretar med tårna endast för er skull.

fint va hubbe :)?

hm..

http://www.aftonbladet.se/wendela/barn/article5829181.ab

jag undrar varför mamma länkade denna till mig. en evig fråga.

saknar sommaren


jag tycker mycket om vännerna som är på varsin sida om mig på denna bild.


jag hatar orientering

godkväll kära medborgare. Morgonen startade inte bra, två virrpannor med namn Jennie och Stephanie skickades iväg tillsammans med en varsin karta ut i en främmande skog. Vi hittade till kontroll ett, trodde vi.. men den hette tydligen kontroll 15. Kontroll 15 fanns inte med på vår karta. Så vi sprang desperat vidare för att hitta den jävla satans kontrollen. Med två vattenpölar till skor sprang vi omkring och synade varenda kvadratcentimeter i den jävla skogen men inte fan fanns den där. Så vi bestämde oss för att gå tillbaka och köra rundan baklänges istället. När vi då trodde att vi hittade kontroll nummer 12 så var det sjävklart nummer 18 som inte heller fanns med på vår karta. Men nu tänkte vi ett steg längre och stämplade nummer 18 ändå. Självklart var det så att man skulle vara säker på att man var rätt och att det då medvetet skulle stå fel nummer på alla kontroller. SKIT BRA ATT HAN SÄGER DET! jävla fucking skit orientering, jag hatar dig mer än något annat på denna jord. utan tvekan.

Orientering

Orientering är bland det tråkigaste jag vet. Mitt sjukt bra lokalsinne hjälper mig inte direkt på traven heller. Varför jag tar upp orientering är för att jag fruktar idrottslektionen imorgon bitti som är just.. Orientering.

Nu har jag nämnt ordet Orientering alldeles för många gånger. Its time for me to say goodbye


real love


denna tröja har Det med stort D.
Jag överväger att sno den av Hubert, men han är ju trotsallt min vän.

förlust igen

det sket sig på dagens match aswell. Toppen. Och så åkte jag på min första utvisning för året. Som ni kanske märker i mitt skrivande är jag en dålig förlorare just nu. Sitter och deppar över en match. aja.

trött som en gnu vare ja.

jag kom nyss hem från en match med damlaget i skärholmen, vackert ställe det där. Back to the game, vi förlorade med 0-1. Själv är jag nöjd med matchen då det gick rätt bra att spela back som jag inte spelat på 2-4 år(?). Bra tidsuppfattning Jennie.

Nu ska jag sova bort hela lördagen eller så ska jag träffa Fisen ikväll. Det är nämligen upp och hoppa halv 7 imorgon också för en till match. greaat.  nej nu ska jag sluta klaga, jag älskar innebandy :)


en überseriös Jennlaaaaa.
Som ni kanske märker så överdriver jag rätt ofta med att dra ut på vokalerna.
I like iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit.

BACON


SKÖN KILLE, om han ändå vore min vän.

broken smiiile

idag på repningen så fortsatte vi med låten, det gick SUPER! inte för att vi kom någonvart, thats not the point. Vi snackade även lite om låten "broken smile" som vi skrev för cirka två år sedan. Vi fick oss ett gott skratt, ni förstår nog anledningen bara av att se låtnamnet.

Nu är jag hemma hos Sandell och gluttar IDOL.

mat-torsdagen

tosdagar är en pina för min hungrande mage. Jag börjar klockan 8, vilket innebär att jag åker hemifrån klockan 7. Jag försover mig alltid så att jag inte hinner äta frukost (vilket jag oftast ändå inte gör). Jag har sedan 4 lektioner som är längre än en timma långa innan lunchen. Det enda jag lyckas tänka på under dessa timmar är hur fruktansvärt hungrig jag är. Idag kom jag däremot på att jag kan knata fem steg på en tio minuters rast och köpa något i cafeterian. Nej det har jag ju aldrig tänkt på innan. KTHING!

detta kallar vi tunga grejer.

smärta

Jag är som förlamad i hela jävla käften! jag var så otroligt klantig igår när jag skulle äta en nektrarin så jag bet mig själv i tungan. På något jävligt konstigt sätt UNDER tungan. Den är ungefär lika fet som din rumpa, utan överdrift. Känn medlidande


du säger ingenting det säger allt


HJÄLP

min statistik har humörsvängningar

jag ber om ursäkt

nej nu måste jag ta mig i kragen och be om ursäkt för ideen om "my new boyfriend". Jag hade ju hoppats på att några snyggingar hade skickat in ett bidrag, men allra mest önskade jag att ni skulle förstå att jag inte var 100% seriös. Vilket jag inte särskilt ofta här. Det kanske är svårt att avgöra när jag är seriös och när jag inte är det, men känner man mig så BORDE man veta. Annars är det fy skam.

Jag tackar för mina fina bidrag iallafall som är skrivna av ägarna till två av mina favoritbloggar!
Fanny och Cicci, check it out.

nu gäller det att gå till bussen, det var exakt en vecka sedan jag hade den där "rövhålsmorgonen" (hoppas det inte missförstås). Jag har endast två mattelektioner på schemat och en låååååååååååååååååång lunch. Jag kallar det sweeet.

Jennlaas new boyfriend

ja dear ni, ni läste rätt. jag ska haka på storbloggarnas trend och köra på en "boyfriend" search. Så skicka in några söta bidrag så kanske just DU får bli min pojkvän. Eller? får du det?

Maila in bilder och lite fakta om er eller någon annan kille ni tipsar om till [email protected]

SÅDÄR JA! go for it

ja, såhär lät det


sådana här relevanta och fina ramsor sjöng vi idag då! det var skoj

kärrtorp-värmdö

idag ägde den omtalade matchen rum. Vi förlorade, ajajaj. Det tar vi igen nästa år.

"vi har matkort och det har inte ni!"

Söta tjejor, Johanna och Steffi

snygga


woho

darth wader, söt?

idag på engelskalektionen så kom vi på något vänster in på Darth Wader spåret. Så vi googlade på honom och fick upp några snygga bilder på skönheten. Steffi klämmer ur sig att Darth Wader var såååååååå söt när han var liten. Jag har så svårt att föreställa mig honom som en söt liten unge när man såg bilden på den nuvarande wadern. Så jag kunde inte hålla mig från en skrattattack, Steffi hängde på. Det blev en favorit i repris då ingen av oss kunde sluta skratta. För att minska attacken så skulle Steffi backa bort bilderna på honom. Då kommer det istället upp en bild på en ko som hette "darth W". Detta var endast kul för att vi var en aning morgontrötta och för att , precis!

Den omtalada Steffi och sweetieNils

makes me wonder

Jag känner mig en aning utnyttjad. När en person man inte snackat med på minst 3 månader hör av sig efter denna tid för att den mår dåligt och behöver snacka. Aldrig annars hör denna av sig förutom om den mår dåligt. Vi snackar om samtal mitt i natten. Jag är trött på att detta kan hända med flera än just denna person. Jag ställer mycket mer än gärna upp när min nära kompisar behöver snacka, för det kräver jag att dom gör, alltså snackar med mig om dem mår dåligt. Men det finns gränser, gränser då folk som inte ens kan kallas vänner utnyttjar mig på detta sättet. I dont like it, but i can´t stop it.


Värmdö IF- Hammarby

hell yeah vad vi fick stryk. Men för att vara första matchen för säsongen, plus att det är första matchen i junior serien så gick det ganska bra. Tummen upp för innebandy.

grönan

idag jag var jag som sagt ännu en gång på grönan. Jag kan sammanfatta den med att jag äger på hästgrejen, farfar äger på radiobilarna, mamma gillar att kasta popcourn på pappa, den lille vågar inte åka någonting, farmor bjöd på lunch, pappa skrek som en tjej i berg och dalbanan och jesper lyckades med snyggast posar på alla bilder.

yes have a nice day,


grattis bror på 18 års dagen


grönan

imorgon bär det av mot grönalund med familjen. Pappa har fått gratis biljetter och det tackar man ju inte nej till. Hare gött allesammans så hörs vi väl imorgonkväll.

bästa från idol


hans röst är, eaaj kan inte beskriva. det berör hur som helst.
Andra låten han kör är bara för bra.

plain white t´s


It's a big bad dream
Following your heart
Sometimes the one you
Need's the one that tears you apart
So you say goodbye
Kiss him one more time
And cry the whole way home

Big Bad World


fredagsmys

nejmen tjaa, det var ett bra tag sen. Idag satte repet igång och det var grymt kul. Bara tråkigt och synd att vår kära trummis var sjuk. Vi satte igång med lite eget material, ska bli kul att se resultatet. Efter detta stordåd pågick det en spelning precis utanför musikenshus så jag stannade där några timmar för att se när Klingan spelade. det var great


IG!? JAG!?

okej jag vet inte vad som har hänt. Men jag kuggade tydligen på en Engelska uppsats, så jag är en av dem i klassen som ska gå i "den lilla gruppen". JAG HAR ALDRIG HAFT IG I HELA MITT LIV! jag förstår inte, men samtidigt är det just det jag gör. Förstår alltså. Det gick inte bra, men ändå.. ig. Nej det gillar vi inte.

pics från inspark

snodde lite bilder somJohanna tog igår under insparksfesten.



inspark 09

gårdagen var grymt rolig! det började med att alla dansade men jag var lite tillbaka dragen och gick in med tanken "nejmen, jag dansar inte). så jag stod där och log och trampade med fötterna i princip, slog näven mot taket då och då för att liksom ha lite variation i min moves. Efter ett tag så släppte jag loss mer och mer och tillslut var det nästan bara jag och Steffi kvar på dansgolvet, utan att vi tänkte på det. Det var hur som helst sjukt kul, och ni som inte var där missade verkligen något. Annars så somnade jag strax efter klockan 2, så jag är rätt sleten. Plus att mitt busskort är borta så hela morgonen har varit ett enda stort rövhål. USCH.

time for plugg.

mot tyresö

imorgon efter skolan så åker jag hem till Stephanie innan insparksfesten. Jag vet inte om det blir något inlägg imorgon, håll utkik. bye

marknadsföring

shit, jag börjar känna mig som en kändisbloggare. FOLK VILL GÖRA REKLAM PÅ BLOGG! dock är Klingan inte fullt medveten om haken, jag tar, liksom alla andra betalt för det. sorry.

föresten så fastnar denna låten på hjärnan efter varje gång jag lyssant på den.
Nu vet ni det.

HAHAHAHA

jag kommer skrämma iväg varenda jävel av er när ni ser denna header made by me. jag<3design är inte lika med något gulligt med blommor och bin.. wiewie

disko disko gutgut

sitter här nu lite mer erfaren om antikens grekland och rommarriket. Det känns Disko disko gutgut! Till lunch mötte jag upp Fancy och åt en ciabatta. Det var gott, trevligt och allt sånt där mysigt. Juste, jag känner mig grym också! alltså sådär extraordinärt smart för en gångs skull. på något svenskatest i skolan hade jag tydligen fått top notch resultat. Gissa vem som sprang några extra segervarv runt julgranen?  

Sen måste jag tillägga att mor fyller (way to old) idag.<3


det där med bussresor

det finns så mycket man kan skriva om när det gäller just bussresor. Det är där man träffar de mest konstiga människorna och det är där man känner de mest motbjudande lukterna. Som idag på bussen på väg till skolan så var det fullt överallt på bussen förutom breve just denna feta turk i 50-60 års åldern. Jag satte mig ned och tänkte inte mer på honom fram tills jag började känna lukten, och ni vet att när man väl känner lukten, då är det kört. Inte nog med det så var han som sagt rätt överviktig, så inte fick jag den plats jag behövde för mitt breda arlse. Och som ketchup på moset så ska han såklart sitta och tjuvkika när jag smsar, snubben körde inte på något diskret sniikypik utan han vände rejält på huvudet och satt nästan med näsan mot displayen. Till sist fick jag nog och vände på huvudet och stirrade ut honom, då kände han sig träffad och kolla diskret ut genom fönstret. När jag sedan fick bekräftat att han skulle av vid nacka trafikplats och därmed inte skulle störa mig hela vägen till HEJ-JAG-FÅR-SNART-ETT-NERVSAMMANBROTT, så blev jag överlycklig. What a feeling.

haj ja heder Jennie oja komme fra sverige

ja, jag försökte mig på en dansk rubrik. Ni behöver inte vara så petiga med stavningen. Hur som helst så var jag, malin, Julian, Tom, Nico och Teo på bio och såg inglorious bastards. Den var blodig men rolig. Ja, en kort sammanfattning av kvällen alltså. Back to work suckers.

Sommarn snurrar fort när vi bara snöar bort.


vart tog den andra halvan vägen?

bajs


gokväll


Hej

Jag har fanimig ingenting att skriva om, riktigt ledsen. Kan ni snällasnällasnälla ge lite tips på vad ni vill se här i bloggen? jag tyckte jag drog igång en bra grej det där med "videobloggarna", men det uppskattades väl inte så som jag hade hoppats att det skulle göra. Så, vad uppskattar ni mates:D?


bored

jaha, måste man vara hemma idag också. vilket resulterar att jag inte får gå på Håkan Hellström ikväll, jag är sur. Jag har nyss kollat på 10 orsaker att hata dig, jag är så förbaskat kär i den filmen. Jag vill fortfarande veta om man kan nysa i sömnen, för jag nyser var 5e sekund dagtid. Så jag förstår i såntfall inte hur jag kan hålla mig hela natten. Nu sitter jag bara och babblar, men eftersom jag försöker hålla bloggen uppdaterar så bli det så här mysiga inlägg eftersom det är rätt tomt på mitt dagsschema när jag är sjuk.

fin bild från balen

suck

jag ångrar så inibomben att jag stannade hemma idag.. jag vill gå på grillningen ikväll. Mycket man vill, lite man får.

min bror är söt han

När vi var i blekinge i somras så kollade vi en kväll på fotboll vilket resulterade att vi satt på en träläktare ett bra tag. Då säger mamman i andra familjen
-Man börjar få träsmak i baken.
( detta är endast roligt för er som vet vad det uttrycket betyder). Efter sisådär 30 minuter kommer min lillebror in i bilden och säger:
"jaa, jag känner faktiskt att det smakar lite trä i munnen nu". Han bjöd oss alla på ett gott skratt.

me<3him


äntligen!


statistiken

vill ni veta en sak? min statistik har ökat med 1 pers per dag nu några dagar. fortsätter det såhär lär jag vara på topp 10 listan om sisådär 20 år :)

Tom the Pant tryer

Min classmate Tom skulle prova chinos.

ber om ursäkt för den världelösa kvalitén


onsdag


schwein! after school knatade jag och Stephie omkring i stan för att handla något snyggt plagg inför insparksfesten på tisdag. Temat är djungelkarneval. Så jag köpte någon leopard-skit-tunika från HM. Det känns sjukt onödigt att slänga sina pengar på något man aldrig mer kommer använda.  Efter ett tag mötte vi hur som helst upp Julian, Tom och Nico och fikade mm. det var noice. Förlåt för att jag har världens tråkigaste blogg, vet inte vad jag ska skriva om.


jag vet inte.


jag är så trött. saknar någon. saknar något.

en litenliten fråga

är det någon som läser min blogg som inte jag känner? Det vore så roligt att veta om det var så. Ni/du (om så är fallet) kan kommentera anonymt om ni/du vill.

a wierd bild


godmorgon

jag sitter här med en kopp te. Det är inte gott någonstans, men det känns skönt i halsen. Mmmm detta är ren njutning. Jag hoppas på att min röst kommer låta normal när vi ska intervjua turister om ett tag. Ni vet ju hur "morgonförkylningen" kan lura en att man är SSÅÅÅÅÅÅÅÅ sjuk. Jag försöker att inte leka hyptokondriker och därmed trolla bort "morgonförkylningen" istället.

Have a nice day everybody, I know I will.

XOXO I know you dont love me

RSS 2.0