Livrädd med stil

Jag har gett min lillebror friheten att väcka mig imorgon bitti så vi kan gå och handla mat och leksaker åt pojkrackarn. Ett löfte är ett löfte. Hujedamej!


den döda vinkeln

Nu äntligen får ni se lite bilder från KENT!

Världens finaste Effet efter att vi åkt den traditionella hissturen

moooi när vi väntade och väntade och väntade inte alls särskilt länge.



Rätt fint haaa?

dödligt giftigt allvar

Nu är jag hemma. Ni vet det där fenomenet att saker krymper mer och mer desto större man blir? Det gäller även sträckan mellan Stockholm och Skåne. Det kallar jag skönt. Sen kan det ju bero på teknikens utveckling. Så som iPod och bärbar DVD. Me gusta!

Idag hurrar vi alla för Julian som fyller 17! :D


just so you know

Jag skulle verkligen behöva en dusch just nu. Men jag tror nog att jag laddar färdigt iPoden och tar en promenad innan det. Låter inte helt fy skam va? Kameran får nog följa med också.  Det är mysigt här i skåne. I kväll ska vi fira Farmor.

long time no seen

Okej, now I have to explain myself. Igår hade jag match till sent och orkade verkligen inte skriva. Och idag har jag och Effet vart och sett KENT! Så kom nyss hem.

Jag ligger lite efter i planeringen. Måste sätta igång och packa NU inför helgen då jag ska till skåne. Och så ska jag upp om 5,5 timme. Känner verkligen att jag har koll på läget. Vi hörs hur som helst inte på ett tag.
HARE BRA!


det här är rock! jag är i stockholm


Hur rätt skulle inte en solig dag på soliden med underbara vänner och glad allsång sitta just nu?
Oerhört rätt.


svart läder skinnkläder!

I Söndags innan spelningen åkte jag och Cicci in till stan lite tidigare för att vi skulle köpa lackleggings. Inte nog med att vi gick vilse inne på Gina så luktade även leggingsen KISS/BAJS/ÄCKEL. Och inte hade vi en tvättmaskin i bakfickan liksom. Så det blev till att gå och spruta parfym på våra ben helva kvällen. Allt för att undvika äcklade miner från vår omgivning.

Nu tänker ni säkert, "eeeeeeeeeeh tönt-tjejer med tönt-luktsinne!". Då säger jag bara en sak, right back at ya. Jag tycker att hästbajs luktar gott! HA


om det ändå vore så väl

Jag har nyss gråtit över en kärlekskomedi. Nu sitter jag här, i min ensamhet. Lyssnar på harmonisk musik i mörkret. Samtidigt kan jag inte undvika att fråga mig själv varför mitt liv inte är baserad på en kärlekskomedi.

"Den äckligt snygga killen som jag har haft en crush på i en halv evighet visar äntligen sin sanna sida för mig. När jag går hemma i min ensamhet och sörjer nederlaget drar tjejerna ut mig på krogen för att muntra upp mig. Där kommer den där charmiga, inte allt för äckligt snygga killen med den underbara humorn fram till mig. Han bjuder mig på en drink. Han tar mitt nummer. Veckan därpå gifter vi oss och lever lyckliga i alla våra dar."

men jag är inte bitter :D

I say what what in my but!


Igår när Pauline kollade igenom bilderna på kameran så sa hon om denna bilden.

P: HAHAHHHA! Jennie! Vad har du i munnen egentligen!

Några fler av tjejerna hängde och garvade och knuffades och lekte asballa. Nu när jag tänker efter. Det var riktig mellanstadiehumor, som KILLARNA sysslade med. VI ÄR KVAR PÅ MELLANSTADIET TJEJER!

Jag var mållös då, men jag svarar nu att ja Pauline, det är en snopp jag har i munnen! Har ni har några problem med det, om det känns lite väl sensuellt så kan jag censuera bilden. Inga problem :)

I HAVE A DREAM!

HAHAHHAA! gick nyss in på Hubbes blogg och såg en dröm han hade drömt. Nämligen "om mig".

"Häromdagen drömde jag; att Jennie Larsson hade kommit med i skolans innebandy lag. Men det var en kille som inte gillade det här alls, nämligen en antisemitistisk kille med vikingahjälm som hade sex med järnrör. Han tyckte att Jennie var en jude och absolut inte passade i skollaget. Jennies brorsa Jesper ville inte längre vara släkt med henne för han inte ville ha en jude till syrra för han var kompis med vikingen.
När jag sen skulle äta på Muraren så åkte vi tunnelbana dit och så pekade hon på ett hus och sa att han bodde där, och så kollade jag på huset och då satt en stor skylt på huset där det stod ´Varför i helvete tror judar på Jesus för?" och jag blev väldigt förundrad vad han menade med det."

Vet inte vad av allt som känns mest roligt och orimligt. Men skrattade gjorde jag.

brr...


Idag hände det en jävligt skum grej. Jag hade på mig linnet här ovan, som jag har använt en jävla massa gånger sedan jag köpte det på en karibisk ö i julas. Som ni ser är alla fyra rutor vita. Men helt plötsligt idag när jag gick från idrotten blev en ruta blå, en blev grön, en blev rosa och en blev gul. Det har aldrig hänt innan. Efter ett tag blev det helt vitt igen. Nu fick jag ingen bild på det, eftersom jag inte tänkte på det. MEN JAG HAR ETT VITTNE!

Är inte detta helt jävla asskumt och sjukt och allt? Jag börjar allvarligt tro att det är någon slags karibisk gud som vill ha tillbaka linnet och försöker på något sätt signalera via färger.

En till sjuk grej var när jag stod nere i köket och dukade så kom min lillebror ned och sa att något sa "krash" inne på mitt rum. Det första jag sa var, "aja, jacob.. vad i helvete har du nu tagit sönder? och vad fan gjorde du på mitt rum?". Sen gick jag in. Och där låg min blomkruka som tidigare stod stadigt på fönsterbrädan mitt på golvet. Kände med en gång att den skyldiga inte var Jacob. 

Så jag ber dig, du heliga karibiska Gud. Låt mig va.. Du får tillbaka linnet om du vill. Bara du låter mig vara!

Kärlek lovar stort men håller tunt


Im alive. Gårdagen går väl att sammanfatta till typ; asgrymt! Riktigt jävla kul vare, och jag tokdiggar tjejerna i bandet. Vi funderar på att byta bandnamn till "the lacklegs and the bloody eye". Fast nej. Känns lite väl brutalt. Vi är ju trotsallt ett tjejband.

Nu måste vi sätta igång och repa ordentligt med nya låtar. Det vore otroligt vänligt av er om ni kunde ge lite tips på passande låtar. Kanske?

taggataggataggataggaaaaaa

Nu tänker jag gå och lägga mig och njuta av att vi har sån tur med vädret!

Glöm inte bort att komma och kolla imorgon! Blir svinkul :D

this world is forcing me to hold your hand

Såg att vissa av er, smådiggade den nya headern. Det blir jag glader för! Med tanke på att de enda hjälpmedlena jag har är paint och min inte allt för effektiva hjärna.

Det här är nog den sötaste bilden som finns. Det är även den sötaste lillebrodern som finns.

same name different shit

Jag och Pauline kom idag fram till att om man säger "var e ni " och "var e jennie" snabbt så hör man ingen skillnad. Skitskoj faktiskt :)

How clever

Fanny: Jag kom på en rebus i morse på bussen!
Jag: AHAAAAA!?!?!?
Fanny: Det är något ätbart. En ledtråd: Kalla.
Jag: Ehh...? (allt jag kom att tänka på var glass..och snö..)
Fanny: CHARLOTTENLÖK! HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHHAAHAHAH
Jag: H3h3

My life would suck without you

Fick nyss reda på att träningen idag är inställd pga en basketmatch. Besatta av varandra som vi i laget är så tänker vi ändå åka till hallen för att hänga. HAHA.. Hörde ni det? VI SKA HÄNGA! När gjorde man det senast? Jo, det måste ha varit i 6an, 7an när jag och Sandell åkte till hemmesta varje kväll och spanade killar. Aa, så måste det vara.

the beauty in ugly

 
                                                                             
=


sleep don´t weep

Idag när Jag, Effet och Cicci skulle ta oss till Fryshuset från Gullmars hade vi inte en blekaste om hur man tog sig dit. Vi hade ju bara sett byggnaden från tuben i förbi farten tidigare. Vi chansade på att man kanske skulle ta tvärbanan dit, men för att undvika onödiga transporter åt fel destination frågade vi två små tjejer på perrongen om man kunde ta tvärbanan för att komma till fryshuset. Dom hade inte en blekaste. Men då, helt plötsligt, kommer en tant från ingenstans och säger "jajamensan, den här kan man ta. Ni hoppar bara av nästa station!". "åh tackartackar" sa vi glatt i kör och hoppade fnissandes in i vagnen.

När vi sedan hoppat av tvärisen tog vi ett steg åt sidan för att kunna spekulera i lugn och ro kring vilket håll vi skulle börja vandra. Cicci pekar dominant åt ena hållet och säger bestämt, "dit ska vi!!". Då, helt plötsligt, kommer samma lilla tant IGEN! och säger "nej, ni ska dit!". Och pekar åt det helt andra hållet än vad Cicci så bestämt förklarat att vi skulle åt.

Som vanligt låter det ju inte alls kul att återberätta saker. Men jag hoppas att ni fick en så pass tydlig verklighetsbild av det hela som möjligt. Puss på er.

fångade i tiden som går


Dagen har varit riktigt konstig. Nästan som att jag har levt i ecstas hela dagen. (tro mig, jag har inte gjort något dumt). Allt har bara kännts jätteflummigt och JAG har varit jättefnissig. Jag, Effet och Cicci åkte till fryshuset där vi skulle repa idag. Men väl där kändes det lite onödigt och odragigt att bara köra med sång, bas och piano. Så vi gittade där ifrån. Och ja, jisses, vi var galna.

MEN, kom och kolla på söndag när vi spelar på Kulturama. Det är insläpp 15:00, vi lär köra... Någon gång efter det. Det kostar 60 kr. Så om ni inte tänkte stå utanför och lyssna är det lönsamt att ta med sig lite cash.

ingen mår så bra som jag

Vill ni veta en assmutt grej? Imorgon har jag fetaste sovmorgonen ni kan tänka er. Fast jag tog mig friheten att ha en sovmorgon imorse också.. Dock inte medvetet. Snooze-knappen tyckte att jag var på tok för söt sovandes för att behöva gå upp, så den tröck på sig själv ett x-antal gånger innan den stängde av sig helt och hållet. I don´t blame it... faktiskt.

Nu på senaste tiden har sovandet blivit en stor del av mitt liv. Sovmornar är lika värdefulla för mig som en lunch på subway.<3. När jag var ung, ni vet, för sisådär ett år sedan. Då vaknade jag tidigare än tuppen every single morning. Automatiskt.

Ni kan ju fylla i den här skalan nedan om hur pass intressant och lärorikt det här inlägget var. Själv känner jag mig otroligt nöjd.

0   1   2   3   4   5  73000

Kul att ni kommentar så oavbrytet! Dags att tagga ned lite va?

jag får liksom ingen ordning på mitt liv!


Dag efter dag blottar jag mitt liv här på bloggen. Men det ni ser, det är väl egentligen inte jag? Jag är rädd för att skriva om det jag verkligen tycker och tänker och känner. Det är väl bäst så? Att det stannar hos mig själv och hos dom jag litar på mest i hela världen. Känner bara att ni kanske behöver få höra att jag är human och jääääääääävligt känslig i många lägen, komplicerar hemsk gärna till saker och ting för att göra lätta saker så svåra som möjligt! Det är jag, Jennie, i ett nötskal.:)))

sleep well! (jag skänker även en tanke till dig Julian)


alla hjärtans dag


Dagen jag har fruktat ganska länge har trots alla omständigheter varit bra. Började dagen med en match, det blev till och med en vinst. När jag sen kommer hem möts jag av en stor fet blombukett som hade kommit med ett blombud när jag inte var hemma. En jättegullig lapp fanns på där det stod "för att du är du". Från anonym. Nu på kvällskvisten tog jag en tur in till stan och fikade med Fanny. Par gick hand i hand överallt och var så där extra gulliga mot varandra. Jag blir tårögd. Den är då allt bra fin den här dagen.


I was walking down the street

Shit vad jag har sovit i närmare tolv timmar i natt. Vilket innebär att jag somnade innan tolv, en fredagkväll.. Wihuuuuu! Igårkväll repade vi, och vi fick reda på att vi eventuellt ska spela på kulturama nästa söndag. Ni anar nog inte hur glada och nostalgiska vi blev, med tanke på att det var ett tag sen vi stod på scenen. Så vi började spela ett litet AC-medley. Med bland annat "när vi två blir en" som var den första låten vi gjorde tillsammans som Assistant Captain. Ja, igår var vi då allt ena glada tösabitar!

I kind of like ya´ll!

I can buy you, oh yeah oh yeah

När jag kollar igenom min spotifylista så inser jag att jag har sjukt bred musiksmak. Det finns allt från The beach boys till westlife till andreas grega till the hives , thåström, winnerbäck, A camp, eminem. Okey jag kan fortsätta hela kvällen. Och det har jag varken tid eller ork för. Eller jo.. Jag har nog tid..

Idag säger vi grattis till Ebba som fyller 17, Sören min gamla mattelärare som fyller 60+ och det är idag ett år sedan jag och Victor sågs för första gången! WOW. Grattis!

tú eres pequeño


känner ni igen den här lilla pajsarn? Vettefan om jag gör det.. Long time, no seen.

awesome

.... och så vare alla hjärtansdag på söndag. Man bah happ.. Redan gått ett år..


Visdomsord från Jennla

Människor är snikna organismer. Vi har allt för lätt för att anförtro oss till människor, säga för mycket om oss själva som vi egentligen inte vill att folk ska veta. Men samtidigt som vi har så himla lätt för att lita på folk går vissa omkring och snackar bakom varandras ryggar. Sprider ut det superhemliga som man egentligen inte vill att någon ska veta. Bara för att det kliar så i fingrarna för vissa att sprida ut det.

Jag är så trött på människans sätt att fungera. Vad finns det för logik i det hela? Vill man inte skapa tillit? Jag känner själv att jag tycker att det är jobbigt med människor som ska veta så himla mycket saker, som verkligen vill gräva sig djupt in och veta varenda liten detalj om vad som är aktuellt i mitt liv. När man vet att just denna människa dagen efter har informerat halva sveriges befolkning. What´s the point?

Så kära läsare, om en person, spelar ingen roll om det är en nära vän eller en bekant som behöver prata med någon anförtror sig till er. Backstabba den inte. Man ska inte ens behöva säga orden " säg inte det här till någon". För det ska man förstå ändå. Det är en gyllene regel som varenda jävla människa som har lite värdighet ska följa. Och om du nu vet med dig att du har svårt för att hålla inne en hemlighet, säg att du är sniken organism då innan det är försent!

miss you guys


Satt nyss och kollade igenom ett häfte jag fick när jag slutade nian. Då hittade jag den här. Shit vad det värmde. Saknar er mina älskade vänner! Orden "jag älskar dig" har aldrig värmt så mycket som de gjorde nu när jag läste dom. För de som skrev det är inte de som brukar slösa på det.

Det handlar om att ge och ta vänner! ge och ta


Eftersom att jag dag efter dag skriver inlägg efter inlägg för eran skull kan väl ni nu göra mig en pyttepytteliten tjänst? Joo.. ni förstår.. Jag har en asjobbig kost och hälsa grej som ska vara inne i veckan. Bra, ni fixar´t!

jennie the failer

Jag ger mig. Jag klarade det inte. Jag lyssnade inte ett piss på museet. Men döm mig inte för det. Man kan inte ha öronen och ögonen öppna för allt, hela tiden..


wohoo

Imorgon kommer ännu ett av dessa museebesök att äga rum. Samma visa kommer nynnas. Man åker dit, samlas, följer en guide som babblar på som faan, man lyssnar inte ett dugg, går där ifrån utan att ha blivit ens lite klokare.

 Jag tycker att det är charmigt. Otroligt faktiskt. Sen att jag använder "man" istället för "jag" vet jag inte.. Med tanke på att ni kanske tycker att det är skitkul att gå på museum.

Fast nu när jag tänker efter vore det kanske smart att lyssna imorgon. Jag gör en summering imorgon om vad jag lärde mig för nytt. Det gör jag alltså inte för att jag tror att ni är extremt intresserade av historia. Utan för att jag måste lära mig att lyssna, och ni måste se att jag KAN lyckas.


höhö

En liten rolig replik från träningen kan jag väl ändå bjuda på nu när jag har uppdaterat så dåligt. Så fort det sades skrek jag och Emma i kör; "detta ska hamna på bloggarna!". Nej.. Riktigt så var det kanske inte. Men nästan. Här får ni höra hur saker och ting kan blandas ihop.

Bella: Lika smart som han Frankenstein!

Man ba, jo tjenixen.

Laugh out loud!

Vanligtvis när jag kolla på filmer eller tv-program tillsammans med någon garvar jag alltid tyst när det är roligt. Alltså, jag garvar inombords. Mest för att undvika en pinsam situation då något jag tycker är svinkul inte ses som lika roligt i den andras ögon. Därför när jag kollar själv kan jag sitta och skratta rakt ut, ha hur jävla kul jag vill, bara för att jag KAN. Det är sann glädje det :D

Lite soft veckans musikatips;

John Mayer - Who says

Franz Ferdinand - Take me out

The Script - The man who can´t be moved

The Hives - Won´t be long


Jag tänkte om detta kanske skulle vara intressant kan jag ju fortsätta med lite musikatips varje vecka. Jag vet själv att jag nästan aldrig lyssnar igenom låtar som folk lägger upp på sina bloggar. Men om ni mot förmodan skulle gilla det kan nu ju tella mig det. Anonymt som o-anonymt.

GRRRYMT (sa grisen...) fan vad torrt.. Hejdå


goddag

Jag ville bara säga till er att jag nu tänker gå och dö ett tag. Förmodligen i duschen eller liknande. Åh. Badkaret. Jävligt lockande. Jag måste börja skriva på en novell med temat "blod" också... Fan så skoj.

Idag på jobbet var det trevligt. Folk påpekade att jag var tjejen på skärmen. hehe.


sweet and low


Hur taggad ser inte jag ut på den här bilden? bara en simpel fråga liksom.

Och eftersom att ni har vidgat era intresseceller för att få plats med mer information kan jag meddela att jag nästan kan hela "the fresh prince of bel air" låten. Inte för att skryta eller så.

kul vare ja

Kul att jag är så kreativ. Kul att jag kommer på saker att skriva om. Kul att jag sitter hemma och har kollat på melodifestivalen. Kul att den var så förbaskat dålig att jag lackar satan. Kul att jag inte har några vänner som vill dela denna otroligt misslyckade kväll med mig. Kul att jag nu ska sluta vara jobbig.

spin doctors


what goes around comes around


Det bär snart in till staden med denna söta tös. Jag har en jävla massa dollar jag måste växla tillbaka till kronor och shoppa upp för! herregud vilket jobbigt uppdrag.

Take a step and come out in the sun


min vän är till salu!


Och hon blir utread. Jag bjussar högre om så krävs. She´s mine!

"vem vare som fucking kasta?"

Idag på repet kom vi in på spåret : skogsturken. Varken Emelie eller Felicia visste vem den omtalade Skogsturken var, och vi resterande tappade hakan av förvåning. Sen efter det började vi jämföra deras miss med att det är samma sak som att inte veta vem Reinfeldt är, vem jultomten är eller vem Pippi långstrump är. Är youtube på väg att ta över världen, eller vad fick oss att jämföra skogsturken som råkade bli filmad av en sketen liten mobilkamera med vår statsminister, vår högtidsgud och med en av de absolut främsta barnfigurerna genom tiderna. DETTA ÄR SINNESJUKT!

och som ketchup på äppelpajen kan jag showa det här klippet för er. Enjoy.

inga kommentarer



Jävligt konstig kille det där...

Update:
Jag såg att en anonym kommentar hade lämnats, den längst ned här alltså. Och när Victor nekade till att det var han bad jag honom skriva en till. Så aa. Han åkte dit.


Let´s go skiing


En galen picture på mig och Nisse

särsägning!

Det finns ord som jag säger sjukt fel, enligt min omgivning. De jag kommer på just nu är Ananas och Balsam. Det finns en hel jävla massa ord till säkert. Ni tänker säkert "haha, men lol på dig! Hur kan man säga dem orden fel?". Då ska jag berätta för er, att jag vet inte vad som är rätt. Jag säger det som kommer ut ur munnen. Men oftast, för att undvika att ge besserwisssarna en chans att påpeka min felsägelse brukar jag liksom skämta ut orden. Typ dra ut på dem, mumla dem, ja ni fattar. Måste ju låta ganska sjukt om jag säger "vill du ha en aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas?" Eller "vill du låna lite b.dfhausdbajff.am?".

Jag vet inte om det är min otroligt sköna egengjorda dialekt som orsakar detta eller om det helt enkelt är så att jag är otroligt smutt.

Update: Min bror skrev till mig att även han har fått men för livet av att folk mobbar honom för hans sätt att säga just Ananas och Balsam. Fan vad skumt.

jag har fått liv i mina rostiga nerver

JAG ÄR HEMMA! JAG ÄR FETT TAGGAD PÅ ATT DRA SAMMA GREJ IMORGON IGEN! TROTS ATT VI VAR PÅ VÄRLDENS MINSTA FJÄLL VARE OTROLIGT NAJS ATT ÅKA. WIE. OM NI UNDRAR VARFÖR JAG SKRIVER MED CAPS LOCK NEDTRYCKT ÄR DET FÖR ATT JAG BARA KÄNNER FÖR´T. FÖR OMVÄXLINGENS SKULL LIKSOM.

VILKEN TUR ATT VI VAR SÅ SJUKT SNYGGA OCKSÅ

Chillin' out maxin' relaxin' all cool

Nu är Skråzen här och vi har precis vart iväg och köpt godis och annat gott till bussresan imorn. Sen åkte vi till Gurraberg för att kolla på hockey. Men plötsligt kom Wille och Axel gående, så där blev vi stående och snackade. Sen kom Matte och Jeppe. Så vart vi helt plötsligt en jävla massa gamla värmdögoingar som hängde i centrum. Foo sho så att säga. Kändes o-troligt o-vanligt o-tufft. Men det gillar vi, STARKT.

Ballaste klassen i världen. Jag är så stolt över oss.
PE ESS! Nu äre paradise final. Vi hörs imorn kväll dudes. om jag pallar, så att säga.

nostalgitripp

Jag sitter här och dör av nostalgiplåga när jag tänker på sommaren -08.

Bild på mig och Verusperus när vi städade stallet

alla sköna stallbrudar

Ursäkta bildkvalitén. Jag och Grisen!

Regniga allsång med underbara människor

Jag och dogsen på sommarjobbet

Alla gångerna man satt i ängsvik och väntade på bussen i en halv evighet. Ibland liftade man.

Jag och underbara Tintin

taggataggataggataggaaaaaa

vetnivetnivetnivetnivetni? Imorgon ska jag till Järvsö och åka skidor med skolan. jag är så jävla taggad alltså. Så taggad att jag håller på att flyga i taket av exaltering!
Detta är då min outfit. De rosa byxorna är som en demonstration mot min åsikt "rosa är fult" :)


feel so good to be bad


Maroon 5 - makes me wonder

och där med basta

Just nu överkonsumerar jag apelsiner, näsdukar och den där örtmedicinen som mamma köpte till mig. JAG MÅSTE BLI FRISK PÅ MOMANGEN.


music of the sun


BAAH, take me back to the place where I belong..

It's like my iPod stuck on replay-ay-ay-ay

Vilken jävla dag alltså. Vaknar en timma försent med en extrem förkylning och febervarning. Åker till skolan ändå och kämpar igenom engelskan med rinnande ögon och näsan likaså. Tänker att " nejmen jag mår nog bättre av lite mat", så jag lunchade med Skrållan. Därefter kände jag att det var pretty kört och onödigt att vara i skolan, så jag åkte hem, och är nu alltså hemma. Imorgon har jag prov, så då måste jag åka till skolan och på onsdag ska vi till Järvsö så jag MÅSTEMÅSTEMÅSTE bli frisk tills dess.. Fan vad du är körd Jennie! Jo tack, jag vet...


RSS 2.0