det flyter på!

nästa fråga dårå
Exakt hur mycket tycker du om en äggmacka med senapstillbehör, sparris (kokt) och en snutt pepparrot?
postet by: etype

jag chansar på att detta är cicci, jag orkar inte ens kolla på ip-adressen om det stämmer... am I right?

hm.. hur mycket gillar jag det egentligen...  först till ägget dårå. Innan jag började i hemmestaskolan där det luktade äggmök ur ventilerna titt som tätt så hade jag inga problem med att äta ägg. Nu tål jag varken smaken, lukten eller konsistensen. påminner lite om ett öga i konsistensen. Stekt ägg däremot går bra!
Senapstillbehör dårå.. vad ska jag säga, jag är inte så insatt i olika senapssorter. Men på den tiden jag åt korv, tro mig, den tiden har existerat! då åt jag nog senap på ibland.. ni får tycka att jag är äcklig, men jag tycker det är okej. sparris och pepparrot kan ta sig i röva, för jag hinner inte skriva om mina känslor för dessa grönsaker (?).

nu ska jag till ica och möta upp minna och malin för a girlnight. påse

WOHO! min första fråga

Exakt hur mycket tycker du om potatiskroketter?
posted by : ABBA

jag förstod ju på en gång att det var Vera som har ställt frågan, det finns bara två personer i hela världen som skulle komma på tanken och det är hon och jag. jag uteslöt mig själv efter en stunds fundering.

Nu till svaret. jag tycker om potatiskroketter extremt mycket. Egentligen är det inte något speciellt med smaken, nejnej. det är "konstistensen", formen. Det är ett nöje att äta dom helt enkelt. mycket roligare än pommes som man bara stoppar in i munnen utan att ens tänka tanken att leka lite med det.  ett lite flummigt och inte så välformulerat svar, men jag hoppas att ni ändå kan sätta er in i min situation.

Fortsätt ställ frågor, det blir även bättre uppdatering då!


semestaah å badee

nu ska jag ned till grisslinge och bada! tjao.

XOXOXOXOXOXOXOXOXO.. nåt sånt

det där med frågestunder

åhh. det ser så kul ut att få svara på en massa frågor. eller snarare, det är ett tidsfördriv som suktar. ett litet extra roligt och typ givande(?) tidsfördriv. fast jag vet att så länge jag har så få och oaktiva läsare så kan jag glömma det. så hörrni, kan ni ta och föröka er nu ? skulle sitta fint :) påse

aaaldrig nööjd, jag blir aaaldrig nöjd.

ja, rubriken är tagen från en låt av maggio. ni har inte fel damer och herrar. vad jag vill informera folket om är att jag är varm, svettig, inte svettig kanske. men varm, på gränsen till svettig. ni fattar grejen. nu när man äntligen har fått värmen, då suktar man efter kylan. sen när kylan kommer, ja då skulle det minsann sitta fint med värme! sverige har en missnöjd befolkning, inklusive mig, nästan extra mycket.


jag vill åka skeedor! 

jaha, inte vad jag tänkt med..

jag kom inte in på mitt förstahandsval, så jag ska gå sam-sam nu på värmdö. det känns iof ganska bra att gå det också, lite tråkigt att inte få gå med skrållan bara..

skoene


det var lite småblåsigt på stranden i skåne..  det var kul att höra efter det att det var 30 grader i stockholm. men jag gillar skåne ändå.

home sweet home

nu äntligen har jag kommit hem.  imorgon blir det upp rätt tidigt för att jobba, men det ska bli skönt! just nu fyller jag min ipod med musik, såå najs :)

min, ebbas och malins sista bildprojekt! så grymma vi var :)


hem ljuva hem.. snart

det är så supermysigt här i skåne, jag insåg det idag när jag gick ned till vattnet och satt där ett tag för mig själv. jag är en äkta filosof. Men det ska ändå bli skönt att få komma hem imorn till solen :)
tschüss

GERMANY!

japp, tyskland vann igår. 1-0. Vi blev insläppta på arenan redan när sverige matchen pågick, så vi satt inne på olympia och kollade på den tillsammans med några andra crazyy svenskar, och tyskar, och italienare.

Nu suktar jag efter solen där hemma.. här är det blåsigt och trisst.

ipoooood

nu har jag äntligen handlat min ipod :) dock fanns den bara i svart... så aa.. lite tråkigt... så nu vill jag hem och fylla den med musik :D

hehe..

antingen har jag brist på liv, eller så är jag bara uttråkad. egentligen så tror jag att båda dessa grejer är i princip samma sak. som man säger "same shit different name". nu sitter jag och snackar en massa gojjjaa, det blir lätt så när man har tråkigt. Resten av familjen sitter och kollar på afrika bilder i rummet bredvid. Jag tröttnade när vi kom till dag 3 av 14 och det redan hade gått cirka 30 minuter. nu är det väl dags för mig att bli social igen.

Vill bara säga att imorgon ska jag och familjen larsson ( dvs min familj) gå på tyskland-italien. det ska väl bli noice. jag är ju trotsallt inget fotbollsfan.

update from Skåne

tjaba tjena hallå!

Igår när vi kom fram så var vädret  super här, skitvarm enda tills... sent(?). Men idag när vi hade en dag på den superfina stranden inplanerad så ska såklart blåsa och skit. Men det hindrade oss inte. Jag kommer hem på Söndag kväll någon gång då vi tar en sväng förbi andra släkten i norrköping. Två flugor i en smäll som man säger.. om man vill..

Ledsen att det inte blir några bilder, vill inte fylla farfars dator med en massa skit:P

allsång!

en dag i solen, man känner det må jag säga. jag kan skryta med att jag skakade hand med tomas ledin. Förutom detta fenomen så har jag bränt axlarna och ansiktet, åh så mysigt det är. Ser verkligen fram emot att lägga mig i sängen och känna hur det bränner till!

Föresten så åker jag till skåne imorn. tidigt så detta är nog det sista inlägget på ett tag om jag nu inte bloggar ifrån skåne, vilket jag iof lär göra!

påse och kräm

press

jag måste lära mig att hantera press, för det är tydligen något jag kommer få leva med.

ångest..

jag vaknade upp nyss och jag hatar att vakna sent.. jag somnade inte ens sent igår. har sovit i 13 timmar, mycket för mig! Det är sol utanför och det känns som att jag har missat hela dagen. Jennie dont like this.. :(

Föresten, imorgon tror jag att det blir allsång :D wihuuuu

bilden togs för cirka 2 år sedan.

 nu : UT I SOLEN:D bye


massör sökes

hejhopp i lingonskogen. jag har ont i ryggen, arbetsskador vid 16 års-ålder. grattis! men varsågod och kom hit och ge mig en massage :D helt gratis!

nu bär det av!

nu ska jag iväg och jobba igeeen. hörs ikväll I guess!


moppesaffari, try it!

igår åkte skrållan och hämtade upp mig här hemma, vi skulle på moppesaffari. vi åkte omkring på väldigt många ställen och aa, orienterade lite(?). varierat resultat så att säga.. 

jag har ont i näsan.. tror det är en start på förkylning. kände att ni behövde den informationen.
nu ska jag vakna till och städa undan lite på mitt vackra rum.


midsommar för kanske 4-5 år sen.  JAG HAR  HAFT LUGG FÖRUT! det visste jag faktiskt inte :O

tjabalabala poolarn

eyy. nu fick jag en minneslucka. har jag skrivit om vad jag gjorde igår :O? iof så hände det verkligen inget speciellt. Pauline kom hit och vi grillade och åt jordgubbstårta! sen lite senare träffade vi några andra nere på grisslinge, men aa. vädret var inte på vår sida, så det sket sig.

Idag har jag jobbat och träffat minna och tea. Just nu sitter jag med någon blonderings-spray-skit i håret. och jag är alltid lika rädd för att det ska bli vitt eller oranget. så vi håller tummarna, eller jag gör det iaf.

snutteplutten, jag saknar sommar -08!


maaaaaaaaaaaaaat

åh vad gott det var med midsommeeeeermat. jag har alltid tyckt att det har varit överskattad måltid, men såhär gott har aldrig mammascans köttbullar smakat förut. Nu sitter jag här och väntar på att någon mer än jag har ätit ferdigt av mina polare. så man kan hitta på något.  puss hej och en massa leverpastej!


och ebba, om du mot förmodan läser min blogg någon dag så kan du väl ringa? you busy woman!


midsummer

jag glömde bort, det är ju midsommar. nå, vad häääänder?
 vad säger man, typ trevlig midsommar?

hahahaha

jag måste bara säga att Felicia Simeoni, även kallad F.S är den roligaste personen i hela världen. Hon slår faktiskt egoina ibland. Vi hade precis suttit och flummat på msn, sen behövde hon gå och då gick jag in på johannas blogg för att se hur jag låg till. och då ser jag detta.. jag vågar inte läsa igen, för då kissar jag på mig. påse på dig felle!

"Jag tänker rösta på den bloggen som jag tycker ger mig mest känslor, fina, underbara känslor, känslor som jag inte kan beskriva, bloggen är som gjord för mig. Bloggen och mitt hjärta är liksom ETT med varandra. och bloggerskan är en så otroigt blommig person som älskar blommor vilket jag också gör.

Du ska få min röst
för din blogg ger mig tröst
bloggen är som ett djur
som inte sitter i bur
den ger värme och stöd
till mig, en jungfru i nöd.
blogg nummer tre
DU FÅR MIG ATT LEE!


- alla som inte har sitt huvud på skaft - JAG RÖSTAR PÅ BLOGG NR 3!"


felle

midsommar

fooolks, det är midsommar imorgon. jag tänkte att ni kanske inte redan visste det. jag vet det dock då jag säljer väldigt mycket sill, dill och färskpotatis just nu. Nu till den viktiga frågan, VAD HÄNDER? :)

har absolut ingenting med texten att göra.
bara en oerhört snygg bild.
(ebba, jag och malin i 6an)

fnys..

ni är dom tråkigaste läsarna någonsin! strejkar ni, strejkar jag..
mohahaha, suck on that beatches!

grillad kyckling

det negativa med att jobba i en mataffär är att man blir fruktansvärt sugen på allt gott som rullar förbi på bandet. Nu till exempel så känner jag fortfarande lukten av den grillade kycklingen som en kund köpte för ca 4 timma sedan. GE MIG KYCKLING!! =)

wooohhohohohohohohohohooh

jag är med och tävlar om att bli veckans blogg på johannas blogg ;) så jäkla najs! gå in och rösta på mig vettja:)
nu går det tydligen inte att länka, för min dator bajsar. men det är iaf johannakohler.blogg.se

tack på förhand eller nåt.. påse<3

trötte fan...

nu är jag lite sur på mig själv.. ska gå om 20 minuter till jobbet och har redan suttit här ett tag, vilket innebär att jag hade kunnat sova en halvtimma extra. ja, det är mycket och spelar en stor roll. Jag kunde verkligen inte sova igårkväll, alla plu koder, hälsningsfraser, streckkoder.. ja gud vet vad snurrade omkring i mitt huvud. och det var helt omöjligt att koppla bort det. aa, nu vet ni det. :) ska även träna lite på gymmet efter jobbet, det suger att träna utan malin! but what ska jag göra?

jag skulle mycket gärna vilja åka skidor just nu  =)


goderdag/kväll

vilken kreativ person jag är som alltid har så najsiga rubriker. vad har hänt på senaste tiden. jo jag kan försvara mig med att jag har försökt att publicera ett inlägg minst 10  gånger, men det sket sig.. thats to bad. Fast det kanske var bra, eftersom att det var ett emoinlägg. Jag har iaf jobbat idag, och som vanligt så handlar det en massaaaaaa kändisar. Markoolio och han i hey baberiba... fan... namnet? mm, det tyckte jag såklart var jättespännande och blev otroligt besviken när dom inte valde min kassa. man har inte alltid turen med sig. 

nu ska jag sluta jiddra, hej jag är hobbyturk. och nej, jag är inte rasist om det är någon som vill starta en debatt. tjao


got me a ticket

 
Jag vill bara åka någonstans.

mitt jävla minne..

igårkväll när jag skulle somna så var det något jätteroligt som jag tänkte på och kom direkt på att jag skulle skriva det i bloggen. Nu vaknar man upp.. lika senil som alltid och bara törstar efter att minnet ska komma tillbaka.... hjälp mig på traven, vad var det jag tänkte på?


och nu hittar jag inte heller bilden jag tänkte lägga in! min dator har tappat bort den.. men föreställ er en efterbliven Jennie bara så löser sig resten :)  tschüss!

godmorning sunshiiiiine

åhhh.. låt aldrig tea sova i din säng om du vill:
1. ha lite plats i sängen
2. vill få upp henne hyffsat tidigt på morgonen

men aa.. hon är väl rätt okej ändå. bortsätt från dessa svackor.. ;)

Idag ska vi till forum och jag ska köpa min converse! efter det blir det jobb och ikväll ska vi ses några stycken kanske. Så det blir nog en softish dag skani se! ha de gött

chilldag

hejsanhoppsan.
Har bara tränat och kollat på film hela dagen. Ingen har velat leka med mig. Men nu kommer iaf Tea hit, vi ska ha en tjockiskväll framför "I taket lyser stjärnorna". Hoppas den är bra :)

så jäkla snygga tjejer innan balen.

wont be long- the hives


Cause I won't and I can't and I don't understand
You became what you hate or you hate what you become

det rainar

vaknade upp rekord-sent imorse av att pappa skulle börja fixa min nya dator. Så nu har jag invigt den.

Annars har jag bara tränat och tagit det väldans lungt idag. Imorgon vill jag åka och köpa min efterlängtade converse. Vilken färg tycker ni jag ska ta?


SCHOOLS OUT!

ska iväg nu till schools out i Sickla och kolla på massa band osv.. hörs kanske ikväll! bye

jag är normal, när det gäller.

filosofen is back

jag funderar på att gå i ide och komma tillbaka om nåt år eller två. Någon som ska med?

wiiehee

min birthday igår var rätt najs. Fick en datorrrrrrr, nu har jag inte sett den ännu då den är nedpackad. Men den är säkert jättevacker. Kan berätta lite mer om gårdagen.

Först så vaknade jag och tea upp hos mig och tog en promenax ned till stranden. Lite senare åkte vi och åt födelsedagslunch på donken. Dit kom sen skrållan, Hubert(Rufus, Hubbe, Rob, Skrob och allt det där..) och Jimmyboy. Senare på kvällen hängde vi på grisslinge, dom söta människorna hade köpt tårta till mig! Kvällen slutade på Donken precis vid stängning, så vi fick njuta av maten utanför.

jag och sötteu på balen

sweet 16

vad är det för en dag, är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag, för det är Jennlas födelsedag. HURRAHURRAHURRA! (ego)


kommer sakna er

nu var det typ över. fan så hemsk det låter, men aldrig mer hemmesta. När Tony höll ett tal till oss så började jag gråta som fan, kände mig som världens tönt... Sedan fick vi se på massa bilder från 6an. kommer iaf att sakna min underbara klass.

9a1 in my <3

skolavslutning

hej hopp fallerallanlej ( eller nåt).
Är jag glad, är jag ledsen? det är frågan. Frågan utan svar. Och jag är filosofen, filosofen utan någon som helst mening i vad jag säger.
Vad händer nu då? jo , jag sitter och lyssnar på den blomstertid nu kommer och kollar ut genom fönstret på det vackra regnet som faller ned utanför mitt fönster. jävla äckelregn.....  Jag ska till skolan om ett tag för att repa igenom lite låtar jag ska sjunga med några andra. Ikväll blir det Grisslingefesten, ska dit och kolla när Plural och KQ spelar.

Men ni får ha en underbar dag.
P.S Jag glömde att använda vattenfast mascara idag. Det både regnar från himlen och så småningom från mina ögon. shit då..

jag och ruuubiie

tiden bara rinner iväg

det var inte länge sen jag började räkna ned till skolavslutningen, och då var det cirka 100 dagar kvar. Nu är det imorgon. Imorgon... jaha.. jag kommer gråta som faaaaan.

aa, det är så jag hanterar jobbiga situationer..


klassens dag

tjenatjo.
Klockan 8 imorse var jag i skolan för att jag, tea, skrållan, casi och ebba skulle öva på en låt som vi ska köra i kyrkan imorn. Efter det tog vi en buss ut till saltarö där vi skulle ha klassensdag, dom andra var redan där. När vi klev av bussen ringde malin och sa att det var inställt, så det var bara att sätta sig på bussen och åka hem igen. En mycket nödvändig skoldag! :) imorgon är det skolavslutning!!

så här kom vi till balen igår!

min vackra klass!


(jag står i mitten typ med vit klänning och beige schal(stavning?).

NOICE


bästbästbäst. Hela assistant captain står längst fram och diggar som fan!

sweet sunday

imorgon har vi bal, eller aa... vårfest som vi kallar det i vår skola då de försöker minska ned det hela med bal. det ska bli hyffsat kul, inte super taggad kanske. 

jennla och flisan efter VF och NOICE!!

värmdöfestivalen

saataaan vad kul jag hade det igår! vi kom tydligen delad trea, men eftersom att de andra som kom 3a hade skrivit en egen låt så fick vi ingen placering. helt ärligt så gör det inget. Ni vet ju att noice spelade, för det första så använde dom MIN keyboard när dom spelade. rätt stort alltså. Sen när de spelade Dolce Vita så satte han sig ned framför mig och sjöng till mig!! gissa om jag blev galen eller inte. Nu låter jag som ett galet, fjolligt fan, men tänk om jag är det. 

Vann gjorde KQ, en massa grattis till dom :D GIRLPOWER. Efter hela VF så åkte vi till grisslinge och hade det mys på stranden.

sommarjobb


från sommarjobbet i somras när jag och vera skulle borsta en "mycket snäll katt" enligt maud. antingen var den elak eller så gillade den bara inte oss..

VF

imorgon äre värmdöfestivalen:D jag hoppas att ni kommer och kollar!

och så får man träffa tuffaste bandet ever, eller aa.. inte det äkta, men nästan!

en nerd och en bio

var efter skolan och kollade på bio med virre, vi såg på "flickvänner från förr". Och Victor sa innan att det säkert var en riktig bögfilm, men jag såg minsann hur han satt och snyftade när det blev lite romantiskt. Mig kan du inte lura fjollan min.  hoppas eran fina, regniga torsdagskväll har varit bra den också :)

bu för efterträdare

idag i skolan så visade vi omkring de som kommer bli 6or nästa termin. Och jag vet inte, det var blandade känslor. Det var liksom lite hat inblandat, fast  ändå rätt så diskret hat. De kommer ersätta oss, flytta in i mitt skåp, sitta på mina platser, svara på mina frågor. Jag menar, vem gillar efterträdare?

aa.. där kommer de nya små fötterna få vandra istället för mina..


bajs

when you try youre best but you dont succeed. aa, då kan man inte göra så mycket mer. det är väl bara att inse fakta att man inte kan räcker till i alla lägen.

the famouse dinner


åh jag är så lustig som ska hålla i kannan istället för i glaset som de normala människorna gör.. suck på mig ibland.


ipod nano


vilken färg ska jag köpa?

pics

Några av tjejerna från klassen igår efter middagen

flisan, emelie, jennla, paulie, skrållis, teu, casi, ebbitch

gästbloggare/malin sandell

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej :D
jag sitter i datasalen och har skit kul, jag lyssnar på skrattirriterande med rmk och någon till och han rikard med k har gulligt skratt, de ni, lyssna om ni vill.

Jennie tycker att jag ska skriva om henne, men det är ju faktiskt mitt inlägg. så, det kan hon bara glömma :D:D:D:D:D
återigen till mig :DDD jag har inget att skriva bara så att alla 7878415454 läsare vet :D men man kan ju tycka att de borde komma några komentarer ibland för det gillar vi , ni med "i know you love me" som två personer brukar skriva, kan ni gissa vviiiilkaaaa ? ;DDD))) dubbelhaka :DD

iallafall åter igen tilll mej :d jag ville bara säga hej!!  de riiiiimmaaa ! de ni hohohhöhöhöhhihihi

heeeej dåååååå pusss och kram från världens bästa mlain :DD:D:D:D:D )=))

buhu

idag insåg jag väldigt mycket hur kul jag har det tillsammans med alla tjejer i klassen. det är så jäkla tråkigt att vi ska plittras.. för man vet ju att hur mycket man än lovar att man ska fortsätta träffas så håller man inte det, åtminstonde inte med alla.  Annars så var vi och käkade idag med klassen, hade skitkul. Men maten var väl kanske sådär lagom god. Jag kanske får tag på lite bilder senare som jag kan lägga upp:) påse på er

toppen, sicken trubadur

finiiito

så skööönt, nu är alla läxor färdiga! never hemmestaläxor again. inte bara lite skönt :)   Kom hem från jobbet för ett tag sen och är gaaaanska trött. Imorgon är det någon härlig klassmiddag på fåfängan. Typ nästan det sista vi gör med klassen, lite sorgligt faktiskt.

en sådan otroligt vacker bild på mig och söthästen för typ 2 år sen(?).
aaa, jag saknar honom må ni tro!

RSS 2.0