sleep don´t weep

Idag när Jag, Effet och Cicci skulle ta oss till Fryshuset från Gullmars hade vi inte en blekaste om hur man tog sig dit. Vi hade ju bara sett byggnaden från tuben i förbi farten tidigare. Vi chansade på att man kanske skulle ta tvärbanan dit, men för att undvika onödiga transporter åt fel destination frågade vi två små tjejer på perrongen om man kunde ta tvärbanan för att komma till fryshuset. Dom hade inte en blekaste. Men då, helt plötsligt, kommer en tant från ingenstans och säger "jajamensan, den här kan man ta. Ni hoppar bara av nästa station!". "åh tackartackar" sa vi glatt i kör och hoppade fnissandes in i vagnen.

När vi sedan hoppat av tvärisen tog vi ett steg åt sidan för att kunna spekulera i lugn och ro kring vilket håll vi skulle börja vandra. Cicci pekar dominant åt ena hållet och säger bestämt, "dit ska vi!!". Då, helt plötsligt, kommer samma lilla tant IGEN! och säger "nej, ni ska dit!". Och pekar åt det helt andra hållet än vad Cicci så bestämt förklarat att vi skulle åt.

Som vanligt låter det ju inte alls kul att återberätta saker. Men jag hoppas att ni fick en så pass tydlig verklighetsbild av det hela som möjligt. Puss på er.

Kommentarer
Skrivet av: Anonym

Det fungerar ju bättre att berätta på en blogg än i verkligheten, för då är det liksom som ens egen röst "läser i huvudet" vad det står, så då kan de bli roligt. I alla fall roligare än när någon försöker återberätta

2010-02-17 @ 16:00:41
Skrivet av: Anonym

+ att det var en sjuk händelse!

2010-02-17 @ 16:02:53
Skrivet av: effff

hohohoho det var funfunfun.

2010-02-17 @ 17:00:53
Skrivet av: C

underbart!!

2010-02-17 @ 18:43:00

Skriv här:

Ditt Namn:
Är du lat så klicka.

Email, visas inte

Haru en blogg?

Du tycker...?:

Trackback
RSS 2.0