DESPITE MY MISTAKES, WHEREVER IT TAKES, I SWEAR I'LL BE AROUND

Om man ska låta min instagram vara en pålitlig källa är detta vad jag har sysslat med de senaste dagarna, veckorna. Tror jag. Det och jobbat. Vad detta nu ska föreställa? Låt er fantasi flöda för har ingen lust med att skriva något. Hehe. 

alla heter jävlarimig Sopfhia

Unnade mig några dagars ledighet och åkte till Jönköping för att överraska min vän Sophia tillsammans med min andra vän Sofia. Det var tårar och det var hjärtklappningar. En kväll satt vi vid ett ställe som heter Piren, helt ensamma i mörkret med mysig musik a la lugna favoriter och med en utsikt över Vättern som var helt jävla bra. Just den stunden undrade jag lite varför inte alla vill bo i Jönköping. Nå väl. Förutom en utomordentlig utsikt var det aningen läskigt då ungefär halva Jönköping var täckta av Fonus, olika slags kyrkor och Frälsningsarmén. Inte nog med att allt var stängt på söndagen, det kändes även som att man vilken sekund som helst skulle bli hjärntvättad och konvertera till någon slags religion.  
 
23 dagar kvar till semester.
24 dagar kvar till Grekland.

Sannerligen

Medborgare. Här är jag igen. Hej. Det är sommar, sannerligen. Klockan är eftermiddag och jag har precis satt mig med mina smutsiga fötter i mina vita lakan. Det är sommar, ja sannerligen, och det är bara 29 dagar kvar till min semester som varar i tre hela underbara jävla veckor. Vad jag ska göra under denna underbara semester? Det bär av mot Kreta, i år igen. Till samma ställe som vi förra året kväll efter kväll sjöng "barbie girl" på samma kareoke bar tillsammans med barens ägare vars flickvän förövrigt är från nacka. Till samma ställe som vi kväll efter kväll sprang upp och ned för trapporna till Eclipse och sjöng "we're going up, we're going down". Till samma ställe som jag kväll eftet kväll drack min blue lagoon. 
 
Jag vet att det kommer bli så bra detta. Sannerligen.

RT

Med tanke på att inte alla av er har valt att vandra twittervägen mot bättre dagar tillsammans med mig har ju ni inte en blekaste aning om vad jag gör om dagarna eller vad jag tänker på eller vad jag äter. Attans osis somliga kan ha. Men så slog det mig likt en blixt under peace&love att JAG JU KAN RETWEETA DET HIT. Synd bara att ni inte vet vad retweeta innebär eftersom att ni är helt efter i utvecklingen. Låt oss göra om det till bloggspråk, jag kan citera mina helt enkelt genialiska tweets som jag spottar ut en efter en. 
 
Ska vi börja med att diskutera denna händelse som infann sig inatt omkring 1-tiden --> "Denna rethosta välkomnade en spontan "kuta-till-toan-och-spy" spya. Angenämt ditt jävla as". Ja, jag spydde inatt. Ståendes förövrigt och lyckades ändå pricka toaletten. Börjar blir bra på det där. Hur som helst så fick jag sedan ett tips av en viss twittervän (japp man träffar även vänner på twitter) att man ska sluka en sked olivolja och så försvinner rethostan och man slipper öva på att spy ståendes. Problem solved. 
 
Nu detta --> "Hatar jävla toplist på spotify". Till att börja med måste jag be er att slåta gråta över att ni inte fick någon biljett till Swedish House Mafias sista spelning. För 1. Har de ens funnits i mer än ett år? Pallade de inte trycket? Stackars. 2. Ni, folk, förnedrar hela grejen med att gråta. 3. Gå till vilket jävla stureplansuteställe som helst och ni kommer få vara med om samma grej ändå. Kass musik och sliskiga människor. 4. Nu ska Jennie sluta hata och respektera att alla är olika. Back till ämnet. Eller nä nu orkar jag inte skriva mer om musik som gör mig upprörd och som jag ändå tycker om när jag är full. Låt oss.
 
Detta undrar jag fortfarande så jag hänvisar er till kommentarsfältet om ni mot förmodan kan göra mig klokare.
->"Varför är stora hundar snällare än små? Det är en sak jag alltid undrat så skulle vara skönt om ni förklarade. Med vänlig hälsning j."
 
 
"Ni har fått se mina fåglar på länge. Dom mår bra tackar som frågar." Ni har inte heller fått se dom på länge så varsågoda för värdelös bild. 
 
Följande var mina frågor till Sofia efter att hon hade legat på sjukhus och opererat bort sin inflammerade blindtarm. "1. Hur känns det att ha en inflammerad blindtarm? 2. Hur känns det att vara hög? 3. Har du saknat mig?". Här har ni svaren. 1. "Det känns som en mensvärk som aldrig går över och så känns det ganska så mycket mer än så." 2. "Det är det skönaste jag varit med om. Jag bara låg där och chillade." 3. Jag fick aldrig något klart svar på detta men jag tror det för hon bjöd mig på choklad när jag hälsade på.
 
Nu orkar jag inte citera mer utan ni får fan ta tummen ur era arslen, tvätta den och göra den till en twittertumme. Puss hej. 
 

RSS 2.0