This is halloween

Åh jo Ebba, visst fan var det den festen du var med på som jag syftade på.

Ebba "geten" Ulltin, Malin "big-ass" Östman och Jennie "skönast-i-världen" Larsson

Malin "kamelen" Sandell

Vet inte vilken av bilderna som skrämmer mig mest.

good morning good morning

Godmorgon! Första dagen på lovet nu då, eller det kanske inte räknas förrän på måndag? Hur som helst ska jag alldeles strax knata iväg till jobbet för att agera halloweenspöke där. Skrämma lite barn och ha det allmänt roligt. När jag kommer hem sen ska ni få se bilder från en halloweenfest jag var på för kanske.. 3 år sen?

m

Para ALDRIG ihop två kompisar från olika världar. Det slutar med att dom älskar varandra mer än vad dom älskar dig... Och att dom har filmkvällar utan dig.

you are blinded so you can not see

Hej hemskt mycket hej! Vill ni veta vad jag fick på mitt fucking matte B prov? MVG!!! yes it's true. Jag satt som en idiot resten av dagen med ett enligt Julian jobbigt flin som tydligen skulle förstöras. Förstår inte den grejen att få glada människor ledsna, julian du kan gärna få gästblogga om det.

Annarrssråååå? Jovars, livet leker och det är lov om cirkus 1,2.... TVÅ DAGAR!! Och vill ni veta vad jag ska göra på lovet? Jag ska inte plugga. Yep, that's all i'm gonna do. Nu ska jag ge mig in i Euripides tragedi Medea. Den är fin och hemsk den. Fast mest hemsk.

På grund av brist på bilder får jag nyttja min oerhörda högkvalitetswebcam.

Save my soul


Isak Strand är tillsammans med mina andra loverboys guds gåva till människan.

fekkeliciiiiouuuss

Vad är det för dag? är det en vanligt dag? Nej det är ingen vanlig dag, även fast det inte är någons födelsedag. HURRAHURRAHURRAA.

Nu bär det av mot Steven för lite uppladdning med pasta och köttfärssås innan Månsters fest. Det blir legendariskt. OCH MALIN KOMMER HEM OCH FÖLJER MED! Jag håller med Sofia när jag säger att det här kommer bli en superduperkväll med många fina vänner.

rys.....

När jag var liten, sisådär 5-6 år hade vi regelbundna middagar med en annan familj. När barnen hade ätit upp maten och föräldrarna satt kvar och smuttade på sitt vin var det alltid samma visa. Vi sprang ned till deras soffa och kollade på mumindalen. Jag satt hela filmen och tyckte att den var läskig, men jag kunde ändå behärska rädslan som bland annat sniff lockade fram. Ja som sagt lyckades jag behärska rädsland, men bara fram tills den biten i filmen då mårran kom, jag vet inte om ni minns henne? Ett stort läskigt, sorgset monster som bara lät utan att göra någonting. Då när hon kom fram skrek jag till och sprang upp till mamma och pappa och lyckades aldrig se slutet av filmen. End of den storyn.

Anledningen till att jag skrev det här inlägget är att jag nyss skulle hitta en klyftig rubrik till föregående inlägget och sökte på "klagosång" på spotify varav tre låtar kom upp. Den längst ned på listan hette "mårrans klagosång". För att trotsa mig själv och för att kanske pröva mina skakiga vingar tröck jag på playknappen för att se om jag skulle springa ut till mamma och pappa. Aldrig någonsin har ens en skräckfilm eller en spökhistoria fått mig att rysa så mycket som jag gjorde av mårran.
Mika Pohjola – Mårrans Klagosång
Förstår ni nu mitt hat som jag om och om igen har försökt berätta för er om gällande mumindalen?

untz untz untz ännu en gång

Idag har jag testat på att frysa ihjäl. Assön känsla faktiskt. Anledningen till denna skumma inledning av inlägget är att vi i två och en halv timma guidade varandra i gamla stan i min turism-grupp. Aldrig någonsin har jag hatat kylan så mycket tidigare. När det efter två timmar var min och steffes tur att guida hade käken hunnit frysa fast och läpparna var blåa som din mammas blåaste ägodel. True fucking story.

En annan sak jag tänkte klaga på i kväll är att jag inte har någon som helst aning om hur jag ska plugga till mitt historiaprov som äger rum imorgon. En aning förvirrande.

Vad säger ni om att döpa om denna blogg till "jenniesklagohorna.blogg.se" istället?

tuesday night rain


(bild tagen av plasthalvfinnen)
Nu taggalishar vi för träning! Skulle hemskt gärna vilja åka tillbaka till Madrid med laget nu. Hade suttit asfint faktiskt. Hörs antingen i kväll eller i graven efter att jag pluggat ihjäl mig i kväll.

Föresten ska det tydligen snöa imorgon också, var tvungen att säga det så jag äntligen får se era happyfaces.


Paolo Nutini - Jenny don't be hasty


Jag älskar när man upptäcker en låt som får en att vilja hoppa in i musiken och krama den. Den här killen är helt... eehehhee.. jag dör. HÖR NI RÖSTEN? Så otroligt fint hela alltet är vad det är.

Fruktsam kärlek

The clock is fucking ticking men jag orkar inte läsa en rad till inför trafikantkunskapsprovet. När alla varnade om 2an tänkte jag mest, "men äsch, det är bara att kämpa så går det ahaaasbraaaaaa". Men neej fan heller, det är inte bara att kämpa. Eftersom kraften som krävs för att kunna kämpa inte existerar ens pyttelite!

Och en annan sak jag verkligen vill framföra är att jag får blandade känslor av Thomas Di Leva. Först lyssnar jag på "vi har bara varandra". SVINBRA LÅT, VERKLIGEN! Sen börjar låten på tur spelas "dansa din djävul" heter den. Ja ni kan ju tänka er hur psykiskt störd låten är. Om en låt nu kan vara psykiskt sjuk så är den definitivt det. Man skulle kanske kunna sammanfatta det hela till "fruktsam kärlek".  När jag skrev det där kom jag på att Malin så sent som igår sa att Mr. Thomas hade skärt upp frukt och kastat ut till publiken och skrikit "vi skall ej frukta, vi ska äääääta frukt!" på  P&L. Men nej, fruktsam kärlek får det bli, det lät bra.

nobody move, nobody get hurt

Hade det inte varit för att jag har lovat Julian att inte ta bort föregående inlägg hade det varit borta innan ni hunnit blinka. Men ja, nu är det som det är. Ni får inte tro att jag sitter här och har PMS nu, för jag är sjukt glad och mår alldeles prima. Men igår var jag lite(läs:mycket) irriterad, lite(läs:mycket) arg och lite(läs:mycket) trött så ja, jag lackade satan. Vilket kändes asskönt. Om ni någon gång är arg på någon eller irriterad eller bara allmänt sårad är det ett jättebra sätt att bli av med, eller åtminstonde lindra känslan en aning. Sen behöver man inte alltid publicera det man skrivit och sedan lova någon att inte ta bort det. För då tror troligtivs folk att man är bitterfittans och satans unika avkomma.

don't look back in anger

Nu känner jag för att klaga lite. Klaga på alla dryga jävla äckelmänniskor där ute. Klaga på dom som en gång varit bland mina närmsta vänner men som nu istället kollar "snett" på mig för att jag är helt rubbad, flippad men jävligt positiv. Är det något fel med att vara det? Jag är trött på att JAG ska få skiten och det äckliga beteendet riktat mot mig när jag inte rört en jävla liten äckelfena på någon. HERREJÄVLAR. Jag blir förvånad själv över min missbrukning av svordomarna och den förbaskade ilskan. Men nää, nu får det fan räcka. Jag tänker inte hoppa runt bland dom "vännerna" som ändå inte vill dela ett skratt eller som inte vill höra hur faaaaaan det är med lilla glada fucking-äckel-Jennie. GAME OVER för er dryga fucking jävel-jävlar.. PUNKT SLUT!


skrattar bäst som skrattar sist

Jag fick nyss ett hotsamtal av min fader. Tidigare i veckan facerapade jag som sagt honom och nu hade jag tydligen glömt logga ut från facebook hemma.

Pappa: Heej, ser att du är inne på facebook.
Jag: Aa fast jag loggade precis ut.
Pappa: Nej inte här
Jag: va?
Pappa: Ja, du glömde logga ut här hemma, nu kan jag hämnas.

Jag tror jag lyckades tämja honom innan det var för sent. Hoppas.

untz untz untz

Efter mina två prov imorgon är det fucking helg helg helg!!

-Vad sa du sa du?
- Jo  jag sa att det är HEEEEEEEEEEEEEEEEEELG!

Det firar vi med lite rep och middag med ett gäng fräna brudar

back on the right track

HOLLA CHICKAS! Nu har jag haft mig en redig siesta och mår alldeles förträffligt. Ja bortsett från all pluggpankiångest, men den har man ju lärt sig leva med nu så att säga. Under min lilla ledighet har jag lyckats ådstakomma en jäääkla massa. Så som att facerapea min egen far, flytta på sängen i mitt rum(allt för att vänja mig vid förändringar), fått en massa motorstopp när jag övningskört, fått det sämsta resultatet på ett tyskaprov någonsin, gjort mitt första matte B prov, tränat världens mest inaktiva innebandyträning någonsin, bokat in ett pass som halloweenspöke på jobbet den 30e, ätit mandariner mm. 

Nej men ni förstår nog grejen, livet har rullat på rätt bra.

Floating neither up or down i wonder when i hit the ground


Jag vet att ni älskar emotional inlägg. Men idag är jag trött och har ont i huvudet och allt känns väldigt up and down. Känner för att ta lite ledigt bara. Peace out brothas.

blundar du så blundar jag

Vilket jävla filmmarathon det blev i går kväll. Fram till klockan halv 5 höll vi på. Jag ska aldrig mer se skräckisar utan ha någon bredvid att krama ihjäl. Sofia och malin är nämligen för äckliga för att göra sådant med.

Det blev inget övningskörande igår utan satte igång idag istället. NÄSTAN INGA MOTORSTOPP ALLS! Jag är rena rama naturbegåvningen jag. Nu ska jag gå och drömma om bilar, EU, "lord of the flies" och funktioner. Yeeah.


jag ska riva mina murar tills vi ser varann

Idag ska jag kanske ta mig ut på vägarna för första gången bakom ratten. Fast å andra sidan lär jag snarare börja på en parkering någonstans in the middle of nowhere, vilket känns betydligt tryggare.

I kväll ska jag träffa dessa b-rudar, det kommer bli legendariskt!

Fortsättning på föregående inlägg:

så här kände jag i morse

Så här känner jag just nu


Ha en trevlig fredag!

lite så här känner jag just nu :

-.-

this is our song

Jag vet inte om ni har märkt att Hoffmaestro har släppt en ny platta? Jag har hur som helst varit i inlyssnarstadiet några dagar nu och måste säga att den här låten är bland det finaste jag hört på länge. Deras röster tillsammans, deras känsla och ja allt ger mig otroliga rysningar.

Och jag ramlade in på nåt diskotek Och sen ramla jag ut, såvitt jag vet

Idag virrade jag omkring i skogen med Adam och Steven. Vi hade nämligen orienteringstävling. I början var det fullt seriöst. Inte ens en början på ett leende visades på våra läppar. Men när vi insåg att vi bara behövde få ihop några få poäng till saktade vi ner farten och lättade på humöret. Hela orienteringsgrejen blev genast lite roligare. Och med humöret på topp bidrog den kvinnliga sidan även med att snubbla ungefär varannat steg på rötter, stenar och oplana berg.

waka waka ee ee

Idag hade vi någon slags aerobic på idrotten, och det är inte direkt mitt forum om jag säger så. Ring mig när det står bollspel på schemat and i'll be there och ger er på moppo. Det awesomigaste är dock att vi i grupper om två ska hålla i ett pass. Sakta men säkert vinkar jag farväl till mitt MVG i idrott och hälsa A.


Fick en känga mot magen, tills jag smakade gatan



är helt galen i den här låten och väntar ivrigt på att han ska släppa en hel platta.

-

Det här känns bara så otroligt förvirrande och allmänt jävla jobbigt.

too much of nothing

Finally är den här pundade veckan över. Jag ger tio kronor till den som vill ge mig hundra tusen så jag kan fly från Sverige till något betydligt mer soft ställe, och samtidigt slippa jobba ett tag. (förlåt stackars Sverige, inte min mening att göra sådana här hemska påhopp varannan dag). Vem känner sig frivillig att offra sig för laget?


RSS 2.0