Raus Bitte


det är en sprucken Appleprodukttid

Den 11 juni 2011 fyllde Jennie 18 år. I födelsedagspresent fick hon en iPhone. Ni vet en sådan där apple-produkt som kan sammanfatta hela ens liv. I samband med denna present gick hon in på twitter.com, blev medlem samt bytte alterego från Jennla till Rocklarsson. Det var den dagen som hon mer och mer började lägga sin blogg Jennlaa.blogg.se åt sidan. Bloggen som så troget hade stått vid hennes sida sedan urminnes tider. Hon hade svikit, gett falska förhoppningar och svikit igen. Svek svek svek. Men hon brydde sig inte utan tänkte att bloggen kommer alltid finnas där för henne, i ur och skur och hit och dit osv. 
Hon hade ju rätt i det. Bloggen fanns där i ur och skur och hit och dit osv. Dessvärre. Den satte henne aldrig på plats. Dessvärre. Försökte aldrig ta samtalet "Jennie, det handlar om att ge och ta. Ge och ta". Aldrig hölls det samtalet. Aldrig. Hur skulle Jennie veta? HUR? 
Nu sitter Jennie, snart ett år senare, med en sprucken appleprodukt och ett twitterberoende utan dess like. I dessa svåra, spruckna appleprodukttider finns det någon som alltid finns där. Alldeles tyst och stabil och oföränderlig. Bloggen. Jennies blogg. Min blogg. För jag är Jennie. Lol.

another växlande monlighets day

Trosade omkring på Djurgårdens grusvägar i den sk växlande molnigheten med denna tös idag. Vera Antonov, vännen som jag fann i en godisautomat för några år sedan. Vi ses alldeles för sällan, men som man säger, kvalitet framför kvantitet. Adjö.

bildbomb

Detta är min pojkvän.
Detta har jag ätit.
Såhär såg jag ut efter att jag färgade håret.
Detta är stockholm en episk kväll innan jag förlorade på bowling.
Samma kväll hittade jag en Minna.
Agerade vilse i djungeln.
Hängde med sköna klasskompisar på en solig rast.
Åt mat.
Hade mösspåtagning och hade det episkt.
Såg ut såhär samma kväll.
Vi kände bara för det.
Hängde med en snygg vän.
Hängde med en ännu snyggare vän.
Hängde med en full vän.
Hängde med en vän från utanför Göteborg.
Hängde i en bil utanför Göteborg.
Hängde med min bästa vän. Denna gång nykter.

RSS 2.0