inga bekymmer


09spa<3

jag gillar min klass, den är söt den. Idag så hade vi det första riktiga idrottspasset. vi skulle spela lacrosse och självklart så dundrade jag in bollen i magen på Julian när jag skulle skjuta. Så blir det när man står ivägen för Jennie..

Imorgon ska Jag, Stephanie, Nils och Julian åka till gamla stan innan skolan för att intervjua turister. Det är projektarbete till engelskan. ska bli rätt kul faktiskt! Den lär bli allt annat än seriös. Vi ska filma så den kommer kanske upp här på bloggen senare.

värmdö vallén

dagen har varit så förbaskat flummig. Alla tjejer var sjukt jävla trötta och led av någon slags träningsvärk som spritt ut sig över hela kroppen. "hej vi har inte tränat fotboll hela sommaren så det är fanemig okej att vara otränad". Thilda den jäveln har hängt efter mig hela dagen, och jag måste säga att en kombination av en Jennie och en Thilda slutar inte med något annat än katastrof. nej nu tog jag i. Men en konversation mellan oss är inte och kommer aldrig bli i närheten av en intelligent konversation. Som till exempel när vi satt och kollade på fotboll så blev det en sjukt hög utspark som nästan kittlade Gud under fötterna. Då sa Thilda , " åhh shit! såg du, den gick rakt upp! och sen liksom rakt ner igen". Ja, behöver jag säga något mer om det? nej.


DAMJUNIOR

jag har gått från f-93 till dam junior. Fyfan vad bra det känns, detta är stort. någon som vill fira? Hela dagen har spenderats i en svettig, kvav och sjukt jävla varm miljö. Det vill säga Idrottshallen på värmdövallen. Eller som fanny säger, värmdö vallén. Det var ett träningsläger som höll på från halv 9-5. det är samma procedur imorgon, så det är bara till att sova tidigt och vara glad.


a big step

jag har tagit ett stort steg mot det som kallas mognad. Jag insåg nyss att flugorna jag skrev om innan har förökat sig en aning. så jag bestämde mig för att tömma papperskorgen. Även fast det inte finns någon godbit förutom jag själv kvar i rummet så är de förbannade jävla flugorna kvar!

the girls igår

varning

när man istället för att bläddra ner i sin sms inkorg på mobilen för att leta efter ett svar som fick i något sms så ställer man frågan igen på ett nytt sms. då har man nått lathetens spets.

jag och farmor i somras. härliga skåne


återträff

vet ni vad jag ska göra ikväll? det är återträff för the girls i den gamla klassen. ska bli helt wunderbart kul att träffa alla igen, en massa jäkla kärlek till dom.

vilken fucked uppdatering jag har

jag kände redan när jag vaknade imorse att denna dagen kommer jag inte skriva många inlägg. vilket stämde. Just nu irriterar jag mig på flugorna som flyger omkring runt min papperskorg, kanske dags att tömma den? tänk att det kan bli så ofräsht av några äppelskruttar. nu blev jag törstig på vatten. Jag är som en kamel periodvis, ibland dricker jag inte mycket alls. men just ikväll går jag och dricker var femte sekund (en aning överdrift).

Godnatt gott människor, jag är trött.. för tidigt

HAHAHAHa! laugh out loud

jag satt nyss och skulle räkna till 14. såhär lät det. 1,2,3,4,5,6,2.
Ni tyckte säkert att det roliga var att jag av någon anledning satt och räknade till 14, men det tyckte inte jag minsann!

har ni hört ordet nostalgi tro?

nostalginostalgonostalginostalgi. jag vet att detta ordet används way to much nu för tiden. men vad annars ska man säga? Var hur som helst i hemmestaskolan idag för att hälsa på, alla små/stora söta lärare var där. eller ja, näst intill alla. Väcker minnen, men samtidigt känner man att 4 år i hemmesta skolan räckte bra.

sorry


denna kommentar kom in angående förra inlägget. Visst har jag färgat håret, dock inte nu på ett tag. Om du läser mellan raderna så förstår du att det inte är jag på bilden :)

BLODFLÄCK!

när jag ställde mig framför spegeln för att makeuppa mig så ser jag till min fasa en redig jävla blodfläck I ÖGAT:O Nejnejnej, det får inte vara sant. som tur är så är den inte så stor, men jag har ingen aning om den kommer växa eller om det är farligt. panik..

såhär fast en mindre fläck har jag. om jag kollar till vänster hela dagen så kommer förhoppningsvis ingen att se den.


godmorgon

jag sitter här och njuter av tanken att de flesta i min skola börjar om 20 minuter när jag ska gå till bussen om cirka 40 minuter. this is life. Igår på träningen diskuterade jag och Fanny om bloggar, eller nej, vi diskuterade inte alls. Vi konverserade om bloggar. Hur som helst så kom vi fram till att Egoina är världens bästa blogg. Det är den verkligen, som för er som inte läst den. klicka er in.

nej nu ska jag börja fixa iordning mig. Ha en trevligt dag gott folk så hörs vi förhoppningsvis ikväll om jag inte fastnar någonstans.

tävling nr2

Jaa, se och lär hur man göre.
 

idag är idag, igår var igår, imorgon är imorgon.

skjut mig, vadfan håller jag på med? vart kom denna rubrik ifrån liksom. Vart ville jag komma med den? jag är en spontan person, i guess. Hur som helst så fick jag och Stephanie ett skrattanfall idag på "historia" lektionen. Man skulle ta med sig ett personligt/historiskt föremål som betydde något. Så var det en kille som hade med sig en bild på sin gamla hund som tyvärr har gått  bort. Så skulle vår lärare rycka in och säga " det är en råtwailer va?" , ja, han sa det precis på det sättet som det står. Visst, det var kanske inte så kul, men för stunden så gick det inte att hålla skrattet inne. Vi skrattade tills vi grät , och denna skrattattack spred sig till alla tjejer i rummet. Det läskiga var att jag inte tror att läraren lade märke till detta. Det hemskaste däremot var att vi satt och garvade samtidigt som denna kille satt och berättade om sin döda hund.. Jag kommer aldrig hamna i himlen...

detta är föresten min "its amirbitch" pose för er som undrar. och för er som undrar varför jag har en bild på min "its amirbitch" pose så är det för att det lätt blir så ibland.

Ha en trevlig kväll och jag hoppas att ni åtminstonde kom igenom halva inlägget innan ni somnade:D

die prinzen

Denna låten sjöng vi och fördjupade oss i på tyskan idag.
Refrengen fastande på hjärnan efter några gånger.


Utmaning nr 1

Jaaa, här kommer den första utmaningen som kom från Malin her self. Alltså det vore faktiskt superkul om ni ville utmana och komma med lite ideér. Tänk på att de ska vara hyffsat relevanta (love the ord).
Förklaringen kommer i filmen, so lets check it oouut bitches

inga svenskar dog

När man läser i tidningen ( eller på internet om man nu vill vara modern) om olika dödsolyckor. som nu tillexempel om den där klippan som rasade ned på ett antal turister på en strand i Portugal. Vid sådana olyckor nämns det alltid, "inga svenskar omkom". Det är en sak jag inte riktigt förstår varför det nämns, människor som människor? Vill dem att man ska slappna av och tänka "jamen vilken tur, inga svenskar dog. Då finns det ingen chans att jag råkar ut för något liknande". Hade en liknande olycka hänt fast i Sverige eller med svenskar inblandade så hade denna olycka funnits på varenda framsida och det hade snackats om den varannan sekund på nyheterna. Jag tror att ni ändå förstår vart jag vill komma, om inte.. läs igen och igen och igen.  Förstår ni ändå inte, gå och lägg er under en klippa och vänta på er tur så förstår ni förhoppningsvis då.

/an agressive girl named Jennla


tävliing

nu har jag gjort en ny kategori här på bloggen. videobloggar. detta innebär inte att jag tänker sitta och säga "idag har jaaaag", utan det kommer vara lite utmaninga, tävlingar osv. Så ni kan kommentera och önska vad jag ska göra för något. dock finns det gränser. Här kommer det första klippet som är på mig och malin. Beskrivningen kommer i klippet.

kthing

nu kom jag på varför jag slaviskt lyder malins ord. Det är av rent medlidande jag gör det. Eftersom jag vet vilken pest det är att sitta en tråkig lördagskväll framför datorn med bara en massa ouppdaterade bloggar. Livet suger när man är vid det stadiet om jag säger så!

malin ditt as


helt ärligt så förstår jag inte varför jag gör som hon säger. Jag är starkare än henne( hehe), jag är coolare, snyggare och helt enkelt bättre på alla sätt och vis. Jag är ju the one and only. Ibland undrar jag om ni förstår när jag är ironisk föresten. Malin var tvungen att fråga mig över telefon om jag verkligen hade köpt den där tröjan några inlägg nedanför. Jag menar, självklart har jag köpt den.

SNÄLLA DIN BORTSKÄMDA UNGDJÄVEL, NU RÄCKER DET!

malin är en patetisk människa


alltså åhh, man vill ju bara cutta henne långt upp i rövahålet.. Hennes ord är på något jävligt sorgligt vis min lag. 

Vad ska jag börja med då? Jag kan ju ännu en gång berätta om mig och Malin. Vi har känt varandra sedan 6an, vilket innebär drygt 4 år. Vi åkte alltid samma buss på mornana i 6an och vi satt alltid och sneglade på varandra av ren nyfikenhet. De tjejerna som jag hade börjat i samma klass som kände malin sedan tidigare men vi böt inte ett ord förrän den dagen då malin tog mod till sig, lutade sig mot Casandras öra och viskade " vem är hon?". Casandra svarade högt och glatt  "det här är Jennie". Hon tyckte ju självklart att detta var sjukt pinsamt, och jag minns inte riktigt, men jag antar att hennes normala hudfärg övergick rätt hastigt till "vilken-färg-har-brandbilen-färgen". Malin har alltid kallats för tomaten, eller inte alltid. Men de flesta har det smeknamnet i bakhuvudet när de träffar henne.

Malin.. jag orkar inte skriva mer, jag håller på att somna på plats känner jag. jag suktar sängen där bakom mig. ser grymt underbar ut! plus att du är sjuk malin, du borde ligga till sängs vid det här laget!


vilket dj'vla tjat!

Malin Sandell fucking Skoglund.. nu är jag trött på ditt tjat om att jag ska blogga. Här får du ett inlägg bara tillägnat dig!´

you turn my life upside doown

mitt nyinköpta plagg


inhandlade denna tröja idag för 500:-
är sjukt nöjd med den faktiskt. Udda är alltid bäst!


självsäkra människor, I love

Idag på bussen på väg hem från skolan satt det en medelålders tant bredvid mig. Jag beundrar henne starkt. Om man nu vet med sig att man har någon ovana/vana så håller man sig oftast så långt ifrån den som möjligt, åtminstonde på offentliga platser. Men denna kvinna satt och snarkade stolt. Inga små diskreta snarkningar som ni vet att man kan få om man är en aning täppt i näsan eller liknande. Utan rejäla manssnarkningar. Jag beundrar henne för att hon vågar ta sig en tupplur på bussen trots att hon vet om att hon snarkar. Sen om hon nu vet om att hon snarkar eller inte vet jag ju iof inte... men då blir det inte samma sak, och då måste jag skriva om hela denna helt meningslösa men samtidgt betydelsefulla texten.

såhär ser det nog ut hemma hos denna kvinna, fast ombytta roller.


9a1

nu börjar jag komma in i den nya klassen samtidigt som jag börjar sakna den gamla. Man kan inte bjuda på sig själv på samma sätt, man kan inte skratta åt samma saker och inte prata om samma saker. Idag lunchade jag dock med flisan och paul så det var grymt härligt att have some time med dom igen.

USCH!

på vägen hem från stan idag så stod det en mörkhyad tjej bakom oss i kön till bussen. I kön fanns även en kille 30-40 någonting. Troligtvis var han ett riktigt jävla fyllo som inte har någonstans att ta vägen. TYCKER INTE SYND OM HONOM! Sen väl på bussen så sätter sig denna tjej framför oss, och när killen/gubbjäveln går förbi tjejen framför oss så stirrar han på henne och säger "din jävla svartskalle, du är ju nästan för svart för att man ska kunna se dig". Jag fick en sån jävla lust att bara drämma till den idioten. Jag hatar när sånt händer, jävla äckelmänniskor som inte bara kan acceptera att ursprung absolut inte spelar någon roll. Som en viss MJ sa en gång " it dont matter if your black or white".  Fyfan, hela jag bara kokar. Om det finns något här i världen jag hatar så är det nazister och rasister. De vidrigaste människorna som finns.

eminem


respekt till denna kisen säger jag bara!


09spa-sa

sådär jag, ännu en dag med den nya klassen som jag börjar gilla mer och mer. Wunderbart. Imorgon sätter de vanliga lektionerna igång och jag är inte taggad, men jag orkar nog första veckan iaf!

jag har föresten haft första innebandyträningen för säsongen idag. ASNAJS! förutom att man var en aning rostig..

vgy

nu går man på gymnasiet då och har även börjar i en ny klass. Hur känns det? ingenting. Hann knappt snacka med en kotte idag då mentorerna, som förövrigt verkar bra, snackade på om nödvändig information. imorgon ska vi lära känna varandra lite bättre.

Nu ska jag slappa framför en rulle, det är ansträngade att gå i skolan..

miss you guys

okej..

wish me goodluck bitches, hörs när det är slut på helvetet.

whataheck

det är ju helt sinnes, men imorgon börjar skolan. Var det inte igår vi slutade nian? jag är inte så nervös, mer typ.. jag har faktiskt inget ord för det.. typ, förväntansfull (?) inför nya klassen. det blir nog bra


kopparmora häng

ikväll har jag hängt i regnet med några bruds och några grabs. Dock vare kallt och inge vidare kul, vi fick inte ens igång en brasan.  Men livet är inte alltid en medvind. nu är jag så satans trött, men jag försöker hålla mig vaken. Varför vet jag dock inte, sorgligt nog.  men ni får hare så gött så hörs vi peps.

härlig bild från balen

gotta be somebody


nickelback - gotta be somebody

på måndag

Det här är som vilken helg som helst innan skolveckan börjar igen. Jag antar att jag verkligen inte är den enda här som är apnervös och en aning förvirrad inför skolstarten.

tur att jag gjort mig lite hemmastadd.


ärta också

jag vill bara säga att jag har världens underbaraste polers! mycket kärlek till er,


svennebanan!!


justefasikenihelvete! igår var jag, paul, sandell och leah på grönan.. IGEN? ja, jag vet... detta leder inte till något gott. Vädret sög lite smått, så det vart till att stå under tak en hel del. Vi åkte i princip bara popexpressen, extreme, radiobilarna och jetline igår. Varför vet jag inte. Men vi hade det kul ändå. Sen skäms jag lite också.. för vi var rätt sociala mot alla som jobbade i alla spelsakerna och jag tror att våran sociala kompitens kunde missuppfattas lite. Aja, man lever bara en gång!

regn..

svenska folket, se det från den positiva sidan. Vi har ju iallafall tur med vädret!

på måndag


på måndag börjar skolan. Just nu försöker malin få mig att börja i täby istället, och jag funderar lite på det. För jag är verkligen inte taggad på sam-sam just nu.. Men vi får se hur det blir, det lär inte bli någon förändring.

seriouse


ni får säga vad ni vill, men jag gillaren. aa. Detta är resultatet utan kunder..


favorit i repris


vi har gjort det igen, och det är inte sista.

golfbil


bästa sättet att färdas på!

man blir vad man äter


P.S i love you

träffade sandell efter jobbet idag, vad gjorde vi...? åt och kollade på P.S I love you. Vi grät, skandal..

allsång!


kids


sjukt skön låt.

AAH!!

vet ni vem som handlade hos mig idag :D:D??? DREGEEEEEEN! så jäkla cool, kunde knappt tänka på alla PLU koder faktiskt..

Nu ska jag iväg på någon avskedsfest till kevin... kommer sakna skrutten hur mycket som helst faktiskt..

kevveeee <3

information

vad komiskt, jag tänkte skriva rubriken på engelska. men det stavas ju likadant ändå.. så det sket sig.

Hur som helst så vart det lite bad först igår på grisslinge med sandell och minna, efter det råkade jag och minna hänga i mölnvik ett tag för att få tiden att gå eller liknande.. åkte direkt efter det hem till pauline, dit kom även leah, sandell, caffeaffe och cesar. Jag och malin badade med kläderna på, sedan spådde vi varandra (vilket gick lite över styr och frågorna handlade inte länge om oss ..hehe). Och efter det så kollade vi på idol halva natten innan vi somnade i soffan. 

finn ett fel!


stort tack till mr. Wille, you made my day

baad!

det var ett jäkla bra tag sedan jag låg på stranden och stekte, nu ska jag ned dit och träffa minna och sandell. Jag tänker faktiskt fullständigt skita i att jag nyser var femte sekund och att min hals känns en aning uppsvullen. för jag ska bada! där med basta

den här bilden är ju bara så sjukt snygg! jag tror det var sommaren mellan 6an och 7an.
(juste, jag är i luften för dom som inte fattar det. malin suger på att fota.)


far är ett dumass

av någon anledning stod jag och mina päron och kastade frisbee på gräsmattan lite tidigare. Helt plötsligt fick min pappa ett redigt ryck och kollade på det stora trädet några meter ifrån. Självklart skulle han sikta på den grenen, 1 sek senare satt frisbeen fast i en gren 5 meter upp i luften. Någon mer än jag som märker att vi är släkt?


when the sun goes doown

hehe, vill ni veta en ruskigt lustig grej? min statistik ökade lite efter min omvända psykologi, ska fortsätta köra på det!


ett stort jävla störningsmoment..


den där hårslingan som på något vänster har fastnat vid mitt öga stör mig så inihelvete. Jag vill bara kunna redigera bort den, eller dra den bakom örat. vad fan som helst.. nu snackar vi allvarliga tvångstankar. stay away from me!

omvänd psykologi



funkar inte det ena knepet är det bara att gå till plan B.
jag bara väntar på att läsarna ska strömma in :)

tillbakablickar

brukar ni sitta och tänka tillbaka på saker som var så satans roliga och börjar fnissa för er själva, oavsätt om ni befinner er i ert rum eller på en offentlig plats? Det är hur som helst vardagssnack för mig. Nu börjar jag tänka på min och Paulines reaktion när jag (och hon eftersom vi delade på priset)  vann marabou 2000 g saken på grönan i tisdags. Om jag inte minns helt fel så skrek jag rakt ut och pauline likaså, jag har nog aldrig upplevt mer äkta glädje än så.

jag vet att denna bilden redan har dykt upp för bara några inlägg sedan, men det skulle vara lite konstigt om jag lade in en helt annan bild till detta inlägget

chase crawford


förlåt, jag vet att jag inte är den första och inte den sista som säger detta.
men fan så olagligt snygg han är :O

mhm

jag skulle egentligen börjat jobba vid 11 imorse men så fick jag ett samtal vid halv 8 då dom frågade om jag kunde komma så fort som möjligt. Ängeln som jag är knatade dit och satt i kassan en halvtimma senare. Så är helt toally slut nu efter 9 timmars hard work.  väntar på att minna ska höra av sig så vi kan badaaa!


sommaren med Göran

alla ni jönsar som sagt att filmen sög kan ta sig långt upp i röva! grym var vad den var, fan vad dålig humor ni har!

my name is trouble

hej svej i lingonskogen.

ikväll ska jag och sandellen se på Sommaren med Göran, har hört att den inte är så bra. men shit the fucking same, jag har ju dålig humor så det är nog en redig Jennie Film :)


jensi och fillsi

stadsvandring


jag och skrålla ska vandra runt i staden idag. höres senare

GRÖNISH!

ååh sicken rolig dag! jag snurra fortfarande. exakt 12 timmar var vi där inne, totaly crazy. jag och pauline spelade bort hela månadslönen på marabouhjulet. dock vann vi och skaffade även en ny kompis, joakim, han var snäll och trevlig. Någon gång vid 10 hann jag tappa rösten, men den kom tillbaka helt plötsligt. lite otippat kanske. Jag vågade mot min förmodan åka insane, det var helt insane! (hehe, fniss). Bilder får ni upp sen när skrållan har sendat dom till mig. ni får inte alla, jag är inte så generös! fan vad illa jag mår... åh..

hejsvej!


hey baberiba!

nu ska jag iväg till grönishbönish tillsammans med kevin, filip och casi till å börja med. Sen fylls nog gänget på efter hand. Det ska bli såååå skoj! det verkar som att alla i hela världen har tröttnat på grönan förutom jag, och då känner jag mig som en tönt.. men det är fortfarande samma känsla att åka dit nu som för tio år sedan.

aja, wish me luck och hoppas att jag inte dör i bergodalbanan:)


dagens dag

händelseförloppet under dagen lyder väl ungefär såhär. 
1. vaknar upp, får ångest, det är sol ute och känner därmed inte för att gå till gymmet.
2. Tar på mig löpardojjorna och springer en runda in the sun med min bästevän iPod.
3. switchar om till badkläder, springar ned till stranden.
4. tar på mig kläder, runnar hem.
5. tar en liten dusch
6. lagar mat
7.blir mätt, supermätt
8. eh... ja inget mer egentligen :O  ska dock dra till jobbet alldeles strax.

tjo på er era jönsar


i suck


jag är så fashion

i´ll do anything

Jason Mraz- skönaste låttexterna som existerar

Or we can keep chilling like ice cream filling
We can cool in the gang if you'd rather hang

nu kära vänner ska jag berätta en intressant sak!

jag drar till Paulines jobb nu och håller henne sällskap i några timmar. Den stackaren har inga kunder ;)

tjo påre
¨
så fasanfullt inne i datorvärlden. precis som vanligt

hey ya all


är det bara jag som ser att jag har dom ballaste kompisarna evaah?

RSS 2.0