på god väg

nu är jag nääääääästan frisk, och jag måste säga att det känns så befriande. lär ju iof vila imorgon också, men bara tanken att på måndag får jag gå till skolan är befriande!! kan ni fatta, vanligtvis är det just den tanken som är den mest skrämmande av dom alla. men inte för mig... just nu.

I taket lyser stjärnorna

det är ett måste, ett stort starkt måste att se denna bio!! jag måstemåstemåste nu. har läst boken minst 100 ggr, visserligen var det för kanske 2 år sedan jag läste den senast, men inte fan glömmer man den:)

någon som vill med och se den?

back in the days

har tänkt jävligt mycket på det som har varit nu på sista tiden. dom tankarna har kommit fram nu efter det att jag slutat rida, alla minnen som aldrig kommer återupplevas. och det är just det jag hatar med nostalgi att man alltid ser tillbaka och tänker "det var bättre då" och man går samtidigt under i sina tankar att det aldrig kommer bli som förr. det är väl klart som fan att det aldrig kommer bli som förr, det är synd att man inte istället kan tänka "gud vad jag längtar efter det som kommer". 

någon som fattar vad jag menar, eller är hela inlägget bortkastat:P? 

HAHAHA!

dagens smicker måste ju vara mitt och skrållans samtal.
helt plötsligt säger hon, "vafan, du låter som darth wader". gulligt va :)?
Precis vad man vill höra när man ligger helt isolerad och sörjer.

näsdukar 4-life!

förlåt vera, men idag har faktiskt näsdukarna varit min bästavän, och hostmedicinen.

OSTISAR FTW!

cätchi, vad säger du? att byta plats med henne vore väl inte helt knas?

sjukling...

jaha, då blir det ännu en dag hemma. jag hatar det här, samtidigt som det är skönt. idag  måste jag ta tag i att plugga, har prov imorgon. vet ju inte ens om jag kan göra det då.

just nu ser jag verkligen konstig ut. inte nog med att jag tagit över rudolfs röda näsa, mina ögon ser ut som två vattenfylla ballonger!! äsch, nu ska ballongerna få vila lite till. tja

sjukling

jahapp, jag har ju mått lite sisådär denna vecka men dansen igår var obligatorisk och kunde därför inte vara sjuk(offentligt) igår. jag kunde inte vara med och träna igår i skolan inför dansen för att jag mådde som en.... (jag vet inte vad). men själva danskvällen var ganska skojj, speciellt i slutet när vi körde kycklingdansen. jag och fiffi ägde:P 

idag så vaknade jag upp efter en sömnlös sittande natt och mådde ganska så ännu mer skit, men beslutade mig för att gå till skolan ändå. när jag står och ska välja kläder så slänger jag på mig mjukisar och en tjocktröja. jag börjar sminka mig, men allt går åt helvete med det också så då gav jag upp :P när jag väl kommer till skolan så rinner både ögon och näsa, halsen värker som fan och jag kallsvettades. kanske ett tecken på att jag var sjuk? så innan första lektionen ens hann börja så bestämde jag mig för att åka hem. på väg till bussen kommer jag på att jag glömt nyckeln, lite sådär typiskt jennie. så jag får ringa stackars mamma som sätter sig på en 74 från slussen ända hit för att lämna nyckeln.

nog med klagomål från mig;) men det kanske hör till lite när man är sjuk.. det kanske är lite tillåtet att klaga då?

ishhhee

jag har haft en konstant huvudverk i flera dagar nu...  bara så att ni vet :)

efter skolan åkte jag, casi och skråll-äään till forum. köpte en ljuslila tunika på gina, som var rätt söt men enkel.

jahapp, imorgon så har vi då den där obligatoriska dansen som är för alla nior på hela värmdö. det ska ju inte bli kul, eller jo.. men inte att dansa bugg:P 

och så var det slut på det roliga.

jag kanske inte har skrivit i bloggen att jag har slutat rida på ridskolan?
inte nog med det så sitter jag nu inte längre kvar i ungdomsektionen.
 jag känner mig lite deppig nu faktiskt.
har haft så jäkla kul med alla tjejer, och sommaren är ju obeskrivlig.

 
familjen nr2


ja, ni är då alltid bra!


helgen

halloj. ska dra iväg till skrållan snart. imorgon ska jag med henne på nån internationell badmintontävling. även fast att jag har noll koll på badminton så ska det blir roligt :)

på söndag är det årsmöte för ungdomssektionen, vilket innebär sista mötet för min del.

kan du ge mig ett svar?

jag går in och kollar min mail var tionde minut typ.. har sökt jobb på ICA, och vill verkligen få det. även fast jag vet att chansen är minimal. 


hjälp mig på traven

 är det någon som förstår meningen med att många (mest fjortisar) målar över sin näsa på alla bilder på paint? jag förstår verkligen inte meningen med det. varje gång jag ser en sådan bild så tänker jag bara  "clownclownclown". kanske är det fjortisarnas nya image att se ut som clowner.

någon mer än jag som garvar åt dessa bilder?

ett slag i huvudet?

hur kommer det sig att jag sitter och lyssnar på I´m yourse om och om igen :S?


odens dag

jag har blivit en bättre människa. jag har kommit ett steg närme det ialla fall. saken är den att jag tycker att religion är rätt skojj. första gången jag någonsin säger att något inom SO är kul. men det är verkligen det, inget jävla tjat om hitler hit och dit som vi har läst om i ett halvår nu.  det var egentligen det jag ville säga.. religion är kul..

hej du trista människa

jag är insnöad! har absolut inget roligt att ta upp i bloggen. är inte på något sätt kreativ, kan inte hitta på några roliga saker alls. vad gör man? reser jorden runt, eller räcker det med en promenad runt området med en rolig människa för att få lite insperation. Nu är jag så "världsvan", kan jag säga så när jag är 15 år???
vad jag menar är att jag har i fyra år gjort näst intill exakt samma saker dag in och dag ut. inte konstigt att allt som simmar runt i skallen är jävligt seriöst och allmänt tråkigt.  men vet ni, om ca ett halvår, då går jag i en helt ny skola, träffar helt nya kompisar och allt kommer bli jävligt omställt. om något borde väl det sätta lite snurr på mina tankar?


skit på er

aa.. dom hade ju en spelning i stockholm med 18 års gräns. snällt va?
FIFFI OCH ALLA SOM TYCKER OM SUGARPLUM FAIRY! SÄG TILL OM NI HÖR ATT DOM SKA KOMMA HIT!
 
akustiskt version av SHE

sjukt.

var nyss med om något rätt sjukt och obehagligt.

jag och mamma satt inne i datarummet och skrev mitt CV, så skulle jag gå upp och hämta något och sedan ner igen. på nedvägen så får jag riktiga kramper i magen och går in till mamma igen och lägger mig på sängen, tror att jag drabbats av någon extrem mensverk. jag kunde inte ligga still och andas lugnt pga att det gjorde obeskrivligt ont så jag ställer mig upp och går in på toan för att se om nr2 möjligen var lösningen på smärtan. men icke, medans jag satt på toan så började jag känna mig väldigt yr och svettig. jag gick ut från toan och in i vardagsrummet och lade mig i soffan, lite till och från somnar jag till på alla ställena jag var på.  efter det så minns jag att jag ställde mig upp och sedan vaknade jag upp i hallen bredvid bokhyllan, då stod mina föräldrar där. jag reste mig upp slet mig ur mammas grepp för att jag kände bara att jag behövde utrymme och luft så jag gick ut och lutade mig över något. ville bara kasta mig i den iskalla snön, vid detta tillfälle så svettades jag nämligen som en gris. sedan kommer jag inte ihåg mer, vaknade upp i hallen på stengolvet. jag hade tydligen bara ramlat men som tur var så fångade mamma mig, annars hade jag slått huvudet i stengolvet och fått några äckliga skador.. usch, nu har jag legat i sängen ett tag och skakat.

smsa gärna, lär inte lämna sängen ikväll.

bv


jag stöttar dig igenom det här! kom ihåg det.
jag älskar dig vera

aoooooutch

jag vaknade upp med någon förjävlig träningsverk i rumpan. fast jag tycker det är kul med träningsverk för då vet man att man har jobbat bra:P

kan ju berätta om matchen igår. det var mot serieledarna och vi ligger tvåa, så ända chansen för oss att gå om dom var att vinna den matchen. det stod 1-1 ett tag, sedan så blev det ett till och ett till och ett till och så slutade det med jag vet inte vad. en förlust på våran sida iaf. jag var rätt sur också, fick en utvisning som var helt störd. jag brukar aldrig vara en dum en på plan, men nu har jag fått utvisning två matcher i rad:S... stört

aja, nu ligger jag och drar mig in tha bed. och jag vet inte vad som står på schemat idag.


freaky friday

nej, min fredag stämmer inte alls in på min dag faktiskt. den har varit ovanligt lugn och sansad. oerhört trevligt.  jag kände att jag för en gång skull hängde med i skolan till typ 90%, jaa. jävligt skönt.

jag har några freaky bilder däremot, på skråll när hon var gaaangstaah på NO lektionen.


och för nöjets skull så kan jag ju lägga in bilden på johannas tillfälliga bigfoot. stackaren har opererat tån och måste därför gå omkring med en baouta toffla(?). aa, här har ni the bigfoot.


bara en till bild.. på fille när jag gjorde en fjortismakeover av hans långa hår


en osminkad bambi på isen


igår så var skridskoåkning i skolan,
på bild ett så ser ni tummen upp från casi, ebba och mig.
och på bild två teu och jag,
jag gör en väldigt fin
min som jag hoppas ska uppskattas:)


en schleten jennie

okejokej, ni vill inte höra anledningen till min svacka i uppdateringen. men det tänker inte jag ta hänsyn till. det är nämligen så att igår så jobbade jag med innebandylaget på JULA, vi skulle inventera där. vi skulle jobba mellan 6-9. vid 9 så var vi inte ens nästan färdiga med allt, men dom flesta drog ändå. jag och några till stannade kvar till halv 12. så kom hem strax innan 12 och orkade faktiskt inte blogga då.

todeeeey har jag haft träning, nu har mitt satans ben börjat löpa amok igen, jefla skit. men det skiter vi fullständigt i:)

pusselipusspusssheej

söndag

idag spelades det som sagt två matcher. den första som alltså var A-laget spelade vi lika, vi skulle ha vunnit men dom vann på kontringar. suck... den andra matchen (b-laget) förlorade vi mot råsunda. vafan skulle det plötsligt gå så pissigt?  vi brukar vara bättre:P  och dessutom så blev jag utvisad andra matchen :( det var surt. gjorde inget speciellt, men domarns ord är lag.

dessutom satte jag min fot i hockeyhallen igen för första gången på väldigt lång tid, kollade på storebrorns match. det var bara kallt:P allt jag har att säga

lördag

hejsan allihopa.

dagen har gått riktigt snabbt och det ända jag har gjort är att springa en liten runda. det var så länge sedan, och det kändes! kunde inte springa samma runda lika snabbt längre.
ikväll blir det bara slappt, ska laga mat till mig och lillebrudern senare. lär väl bli tortelini. så underbart gött!!

imorgon ska det spelas två matcher, första samling klockan 9. det tackar vi för!!

skolsugen

redan efter första dagen så är man helt jävla slutkörd och fullproppad med information. idag fick vi reda på alla datum då nationellaproven ska vara.   Men en sak som gjorde mig rätt motiverad, fyfan vad jag älskar ämnet svenska i skolan. inte för att jag är särsklit begåvad, men ibland när vi skriver uppsattser så kan jag få till några riktigt bra reflektioner mm i texterna.. och så satt jag och tänkte lite, jag vill nog bli journalist som jag bestämde mig för i 6an. har ju efter det gungat fram och tillbaka mellan andra alternativ som har förvirrat mig så jag hamnat helt utanför målriktningen. och så tänkte jag ännu lite mer, varför inte starta en egen tidning??? 

cicci har redan frivilligt ställt upp som fotograf, så så fort jag har startat tidningen så lyfter jag på luren och ringer henne:) hoppas att hon sitter arbetslös och stickar med påsar under ögonen som hänger ned till hakan så att hon tackar ja till erbjudandet på en gång:) 

ge mig lite tips om vad den tidningen skulle heta:P

aa... lite framtidsplaner.. eller ska man säga drömmar? 

grammisgalan

inget gick som jag tänkt mig...:( Timo vann inte nåt välförtjänt pris.

årets bästa låt handlar iallafall om mig :)
"jennie let me love you"

YES MAN!

vi såg "yes man".
älskade Jim carrey när jag var mindre, "bruce den allsmäktige" var länge min favoritfilm:)
filmen var hur som helst sjukt kul!!!!   aa...förutom dom små tjejerna som satt bredvid mig. a pain in my ass va vad dom var. usch på dom.

<3

tröttnar aldrig!!! blir så glad av den, bästbästbäst!
the killers- mr brightside


tyckte det var kul att ta en akustisk version:P

sista dagen..

idag är det sista dagen på lovet, och vera den jäveln börjar på MÅNDAG!!  vad har vi gjort för att förtjäna det här BOKO!!?!?

hur somhelst så ska sista dagen inte slösas bort på TV-apparaten utan det blir stan och bio med "the svambob´s" dvs. jag,malin,malin och ebba :) vet inte vad vi ska kolla på än, får se vad som går när vi kommer dit:)

Ikväll klockan 20:00 på tv4 är det grammisgalan:D så det ska jag kolla på:)
en liten fågel viskade nämligen i mitt öra att timo skulle spela.

vi snyggingar i 6an. har bara massa snygga bilder från den tiden;)
(malin,malin, jennla da määän, ebbitch) jag ser lite farlig ut, eller hur:P

hej nya livet!

jag och malin ska nu påbörja ett nytt liv, båda ska börja på gym så fort som möjligt. och man behöver bara vara 14 i gustavsbergsbadet så där slår vi läger i åtminstonde ett år. sen kanske det blir body joy? då jag är 16

jag är skit peppad:P kommer bli svinkul!

måndag

snart börjar skolan!!! till det säger vi "jippie"

idag har jag träffat malin, alle och emelie. vi åkte till forum och var där ett tag och sen hem till malin. efter det så åkte jag hem och käkade och så tillbaka till sandell. and now im home again.


här är det suddiga bilder för fulla muggar:D det gillar vi!

cupen

cupen gick väl sådär, första matchen igår mot älvsjö förlorade vi med 5-2. men jag gjorde ett backhandmål i krysset från halvaplan. det var kul.... heh..

andra matchen mot några mumintroll från finland vann vi med 6-0, och dom hade någon jävla hejjarklack(finska pojkar) som försökte psyka oss hela matchen. men haha, dom suger!

lilla teu da frään sussade över här igår, vi var vakna till 3 och så upp med tuppen imorse. så var rätt trött när vi skulle spela kvartsfinal. som vi självklart förlorade, fast det var enligt mig den bästa matchen.(iaf för min del)

så nu är vi ute ur cupen, och jag är redan hemma., kul liksom...

fredag kväll

min och johannas lilla fika på dellan var mysig, vi snackade igenom det vi missat under lovet:P

imorgon har jag innebandy cup. men det är inte samling försen vid 5 så det innebär sovmorgon :D


jag är helt jävla inkompitent

jag blir så irriterad, varje gång som jag läser igenom nått inlägg jag skrivit när det redan är publicerat så ser jag jämt stavfel, ord som upprepas för många gånger och allt det där!

jag var bara tvungen att säga det, så ha lite tålamod när det gäller mina inlägg. jag gör mitt bästa!

fredag

tjoo.
snart ska jag iväg och träffa johanna. hon räddade min dag, annars hade jag legar hemma idag med:P

sittande: Johanna Köhler
Stående: Jennie Larsson

grisslinge med veruus

lite bilder på jennlooooo



made my veruus


duktig jennie

jag måste ge mig själv en klapp på axeln, så länge som jag nu har haft denna blogg har jag aldrig haft en blogg förut. och jag tycker att jag har varit helt okej med uppdateringen. :D

gårdagen

vi var hos matte fram tills halv ett typ då taxin skulle komma. vi stod och väntade i typ en timma innan den kom. efter det åkte vi hem till skrållan och kollade på film. fast jag sov igenom filmerna så...

och sen har jag nu lovat Sebbe att nämna i min kära blogg en liten insident, eller ska man säga en olycka som inträffade igårkväll. Sebbe gjorde illa sin lilla tå när han gick in i min häl. som tur var slutade det göra ont efter ett tag, så jag slapp betala skadestånd.   nöjd nu sebbe :)?


2009

detta året då kommer jag behöva välja gymnasium, sista terminen i nian och skolan behöver prioriteras. jag ska börja ha ordning på mitt rum, ser ut som ett jag vet inte vad.  jag ska tagga ned på mitt ständiga smile och bli lite seriös. men WHATAFUCK! det är kul att ha kul.................

............................ och det alla lovar sig själva varje år.. SLUTA ÄTA GODIS!

:)


2008

en sammanfattning av 2008 då

jag har under året lärt känna min bästavän utan och innan. jag var med om den bästa sommaren i mitt liv tillsammans med stalltjejerna och även pga sommarjobben.  har även insett att jag har världens bästa kompisar som jag har så jävla kul med!!! J-sect och girlpower har grundats.  skolan suger, likaså BOKO! slutat rida Tintin.. :(

ja, ungefär vad som hänt

RSS 2.0