ner ner ner ner ner för backen ner

I skrivande stund äter jag okokta tortellinis pågrund av dödshotande hunger. Imorgon bär det av mot lindvallen och skidbackarna. Är tillbaks på söndag, sköt er tills dess!

tinnitus i hjärtat

Det är fint att vara kär. Alla borde vara kära. Om du inte har någon kille eller tjej att vara kär i kan du alltid vara kär i något annat. Det finaste men dock jobbigaste med att vara kär är längtan. Jag älskar den för dess mening och jag hatar den för plågan. Nu ska jag åka iväg till innebandyn och springa av mig lite längtan och försöka tänka på annat. På torsdag åker jag till fjällen. Det ska bli kul. Då kommer jag längta.

happ happ

Jag är inte den som är den, men idag firar jag och jockeboi ett två månaders långt officiellt facebookförhållande. Grattis till oss!

Bara döda fiskar går med strömmen


ninjans mardröm

Vaknade upp i natt vid 2-tiden av en (vid den tiden) läskig mardröm. Jag blev paranoid och gömde mig under täcket med mobilen och smsade Jocke som försökte få mig att berätta om drömmen, varpå jag svarade något i stil med "Den var jätteläskig... Kommer inte ihåg vad den handlade om riktigt". Efter några om och några men lugnade jag ner mig och somnade om. Idag när jag satt i kassan och hade tråkigt kom jag och tänka på det här, och kom även på vad den handlade om och skrattade högt inom mig åt den brutalt oläskiga drömmen. 
Annars har jag en översminkad blåtira och en öm näsa. Jag spottar på er som säger att innebandy är en messport!

Här är jag från förra årets ICA-modellande. Superstar.


walking on sunshine

Det är dödsdömt att sitta inne idag så vi drar ut på promenad vi!

Always i wanna be with you

Jag har åter igen kommit in i en fas där jag spelar lite för mycket Robot Unicorn Attack. När jag gång på gång förlorar blir jag bitter, och min favorit bitterhetsfras i mitt huvud är "den där jäveln ********* har ju fan inget liv som sitter och spelar Robot Unicorn Attack. Jävla fanatiker." DOCK kommer jag alltid på mig själv med att jag fan inte är så mycket bättre själv. Ta även del av att ni inte ska spela spelet när ni är trötta.

vi slutar bry oss om vad hela världen tycker

Har ni någonsin kännt det där extrema suget efter att bomba folks loggar på facebook? Fick nyss det nämligen. Lyckades nog hålla mig i skinnet helt okej bra. Nu ska jag kravla mig ner för att göra mig några varma mackor till middag. Varför inte dricka lite lömjk(gissa ord) till när man ändå har chansen? Känner ni suget till att bomba folks loggar ni också, bespara dina vänner den onödigheten och lyssna på det här istället. Dansa lite också. Nys inte på hela skärmen som jag nyss gjorde, blir ett jävla jobb att städa bort. Inte direkt, ville mest bara skrämma er så ni inte begår samma misstag.

Kungers - skönare så

staden infekteras, vi amerikaniseras

Jag vill bli riktigt bra på något, utveckla en förmåga till dess spets. Hittills i livet har jag bara lyckats vara okej eller lagom bra på saker, men aldrig riktigt bra. Jag vill uppleva den känslan, jag vill vara stolt över den specialiserade förmågan, jag vill vara bäst och känna mig "oslagbar" på något. Helst av allt skulle jag vilja vara jättesmart. Ja det skulle jag vilja vara!
Förutom dessa tankar är det psykopat-varning på mig idag. Tydligen såg jag ut som en turk med min svarta plastkasse också. Varför inte känner jag gällande det. åver änd aot.

Är det konstigt att jag är glad?

Finns det en låt, en artist, ett hårsvall som gör varenda förgängare på den här planeten lycklig så är det väl ändå denna låten, denna artisten och detta hårsvallet?

jag är hellre blind än ser mitt liv utan dig


Jag saknar Malin och Hans-åke och funderar därför på om jag ska våldgästa dom i helgen (säg inget till dom).

plötsligt händer det inte

Vilket härligt jävla väder det är ute. Trots min ledighet har jag varit vaken sen Jocke drog till jobbet vid 8 snåret. Har sedan dess suttit ute i solen och pluggat matte och läst min klassikerbok på engelska om en prostituerad tös Moll Flanders. Ladda ner filmen - check!
Igår var jag och Jocke på en gratisvisning av filmen "hur många lingon finns det i världen". Haken var dock att vi i en halvtimma innan filmens början fick lyssna på när två snubbar hade en föreläsning om sitt företag som tydligen "sponsrade" gratisvisningen. Det var vi och 510 ytterst intresserade medelåldrare där. Filmen i sig var förjävla underbar, över förväntan. Fyra och en halv av fem chips och dipp.
I och med att en av oss såg ut såhär under föreläsningen fick den andra av oss lyssna desto mer uppmärksamt.

bomchikawawa

Helgen börjar lida mot sitt slut, och ska jag vara helt ärlig så är det inte mig emot så fruktansvärt mycket. Du snabbare tiden går, desto tidigare kommer sommarlovet. Vad har jag gjort i helgen då? Nää inte så mycket, mest chillat runt med Jockeboi lite här och där. Har även jobbat, spelat sista seriematchen för säsongen och övningskört. De kommande timmarna bör jag lägga på plugget, men vi får se hur det blir med den saken.

jag är trött


Jag vill ligga i sängen hela dagen. Jag vill inte åka till skolan för att sedan stänga på jobbet. Jag vill inte. BUHU.

big girls don't cry

Jag kommer verkligen inte på mitt favoritminne, så jag lämnar nummer 23 på listan bakom mig så länge och hoppar till nummer 24 - Det här får mig att gråta.
  1. När jag ser sorgliga filmer
  2. När jag ser lyckliga filmer
  3. När Jocke säger något gulligt för ovanlighetens skull
  4. När jag får bollar i ansiktet
  5. När jag får ont under matcherna
  6. När jag ser någon annan gråta
  7. När det är kallt ute
  8. När jag måste nysa
  9. När jag är förkyld
  10. När mamma och pappa skäller på mig

Sammanfattningsvis kan jag säga att jag gråter till det mesta. Men som försvar måste jag tillägga att det väldigt
ofta beror på de instabila hormonerna!

upp på sociala

Nu har jag hypat lite med designen, och jag vet inte riktigt om jag tycker att det blev chips och dipp(bra) eller om det blev korv(dåligt).
Här är förresten Joakim, min pojkvän. Inget att skryta om direkt.

Varför är du gräslig?

Fanny: Försöker skriva en hatisk text på latin men det går inge bra :-P
Jag: Varför det?
Fanny: För att jag känner att det skulle kännas bra :-D jag har bara lyckats med "Varför är du gräslig?".
Jag accepterar helt och hållet om ni inte tycker att det här var kul, men det tyckte jag att det var. Jag tyckte till och med att det var så pass roligt att jag skrattade.

I'LL GET YOU WHEN IM POPULAR!

Jag känner mig helt enkelt lite extra cool idag. Det finns många ytterst få anledningar till det dock. Antar att mina vänner boostar upp min coolhet med sina beundrande ord som "fan vad cool du är Jennie". En annan anledning till att jag känner mig lite extra cool idag är att jag precis skickade in min och Stevens jävla förbaskade äckeluppsats som vi har krigat med under en bra jävla lång period känns det som. Vi har jobbat och jobbat utan att egentligen ha kommit någon vart. Tänks gode gud vad jag pustar ut nu. Ännu en till anledning är att jag gick och sjöng på manboy och popular idag. Mest för att jag ville bli populär. 

verklighetsutflykt

Det får inte bli till en vana att jag uppdaterar dåligt. Då kommer ni alla försvinna ju. Jag ligger i Malins säng och kollar när hon städar upp efter nattens cööräzieness. Ska jag vara ärlig var det fan allt annat än crazy här igår. Ibland undrar jag om jag är värd att ens kallas för en tonåring. Tonåringar ska vara flippade, dom ska vara uppe hela nätterna och supa. Dom ska inte börja fundera på förtidspensionering redan vid 17-års ålder, dom ska inte somna innan 12 en fredagskväll och dom ska inte vakna klockan 7 dagen efter.

I kväll däremot är det fekkenation hos Julian som har fyllt 18. Däremot kommer jag inte leva upp till en tonårings krav i kväll heller. Innan vi drar till festen ska jag nämligen kolla på melodifestivalen, sen ska jag köra nyktert (så långt det går) och så ska jag försöka mig på en tidig hemgång i och med att jag har en ganska viktig match imorgon. Inte mig emot dock!

Nu vet jag inte vad jag ska göra, kanske mobba malin igen för att hon höll i sina bröst när hon sprang upp för trappan. Aa det ska jag nog göra. Över och ut och fred på jorden och tänk på isbjörnarna.

Jag måste ventilera

Idag hade vi första mattelektionen efter vår lärares bortgång. Den tillfälliga vikarien var en god vän till Stina, vilket gjorde det omöjligt för honom och för oss att hålla igång lektionen. Allt blev så känslosamt att många, bland annat jag, var tvugna att gå därifrån. Bara av att ta ut matteboken ur skåpet gav mig klumpen i bröstet. Igår kväll när jag satt ensam i soffan började jag gråta, och jag började tänka. Samtidigt som det här tar så hårt på mig känner jag att jag gör fel som är ledsen, varför vet jag inte, antagligen för att vi ändå inte hade en närmare relation än lärare och elev. Det börjar liksom sjunka in nu sakta men säkert. Men det som utan tvekan är det svåraste och smärtsammaste är tanken på hennes son som nu är föräldralös. Det var många, många år sedan jag hade den här känslan om döden. Och den skrämmer mig, döden.
Jag ber om ursäkt om det här är ett för tungt ämne att skriva om i en blogg. Men jag behövde ventilera. Nu ska jag springa bort tankarna.

Vila i frid

Man ska uppskatta det man har så länge man har det. I lördags gick en lärare till mig bort och hela dagen har därför varit i hennes ära. Med alla lektioner inställda och med många fällda tårar har vi skänkt tankar till hennes nära och kära. Framför allt till hennes 17-åriga son. Det känns inte verkligt att döden kan ligga precis runt vilket hörn som helst och det känns inte verkligt att hon, virriga lilla mattestina är borta.
Kom ihåg nu att ta vara på varandra. Vi är det mest värdefulla som finns. Sprid kärlek.

jag är rastlös utan dig

Jag insåg idag att jag är inne i en perfekt fas i livet. Den senaste tiden,nästan åren, har jag varit instabil och periodvis tonårsdeprimerad på grund av klara och oklara anledningar. Nu däremot har jag "funnit min ro". Jag vet vad jag ska fokusera på och jag vet vad jag behöver för att uppnå största möjliga lyckan. Det bästa av allt är att det var exakt det mitt nyårslöfte gick ut på.
"Jag vill se på livet med en mer lättsam inställning och med lite eld i baken. Jag vill låta kärleken och glädjen flöda och jag vill vara allmänt lycklig."
Jag är kär, jag har världens bästa vän"förråd" och det mesta flyter på som det ska.

One week of danger

Det må vara så att jag har sugit apa när det kommer till att ha uppdaterat och jag tänker inte försvara mig mer än med att säga "DET ÄR JU LOV!". Ska jag köra på en tråkig sportlovsveckogenomgång då? AaAaa tror faktiskt det.
Måndag: Sjuk
Tisdag: Var sjuk, hängde med en nyopererad Fanny och kollade på träningen.
Onsdag: Åkte till tattarna i Solna för att chilla i Fannys tomma lägenhet. Vi hade fest alldeles ensamma med massa mat, chirre, dirre, ansiktsmasker, hundhalsband och Ugly Betty.
Torsdag: Hängde kvar i solna ett tag och åkte sen för att träna. Efter träningen kom frugan hem till mig. Vi skrev kärleksbrev och sov.
Fredag: Lekte lite med Malin och Hans-åke. Åkte senare in till stan med brudarna och pojkvännen för att käka på stammisstället Tasty Thai.
Lördag: Lekte med Jocke och drog sen illamåendes till jobbet. Nu sitter jag nyduschad och ska snart åka ut till Ängsvik för att träffa svärföräldrarna för första gången.
FESTVECKA VaAAAAAA!?

i'm alive!!!!

hej bloggen jag lever!!

Drömmar från sjukstugan som har bestämt sig för att bli en friskstuga nu

I natt drömde jag att sprang omkring i skolan utan BH med Evelina i klassen. Panikkänslor från oss båda. Sen drömde jag att Cicci satt och berättade hur underbart snygg hennes tvillingbror är. Lägg märke till tvillingbror. Han snygg = Hon snygg. Du kallas ego-Cicci från och med nu.
jag och ego-Cicci när vi taggar till innan en spelning

RSS 2.0