guess who's back, back again, jennie's back, tell a friend

Nu har jag varit hemma i mer än ett dygn utan att ha skrivit ett smack. Don't blame me, jag har inte valt att vara hemma igen. Jag har haft en svinigt mysig långhelg med ett gäng underbara prickar.

Några punkter som är värda att nämna angående resan samt om landet:

1. Inte en jävel på stället kunde Engelska, vilket slutade med att spanjorerna tyckte att vi var ett gäng"trögfattade invandrare". (Citat: Gammal kärring på stan lackar satan på spanska, Fanny är den enda som kunde tyda). 
2.  Det finns inte bara hard feelings angående språkhandikappet. Man kunde helt öppet snacka skit om varenda kotte som gick förbi. Jag skulle kunna säga att det var resans mest uppskattade underhållning för dom flesta.
3. Tanter, gubbar, grabbar, b-rudar, småglin mm. tappade hakorna var och varannan sekund efter att ha passerat oss "invandrare" på gatorna.
4. Det var ett gäng rappare som stod för kalaset en kväll på torget i byn och vi var dom mest stöttande i publiken. Vi tänkte att efter dom fina stunderna med dom skulle vi (jag och emma) få gå upp och rappa om vi bara bad snällt. Men nej, det fick vi inte. Vi är ju inte dom som är dom utan gjorde istället det bästa av situationen och använde oss av en parkbänk som scen.
5. Är inte mat i spanien. Det är inte gott.
6. Om du säger att du vill ha ditt kött "well done" så betyder det i spanien att den ska ha en lätt brun färg på utsidan och en odiskret röd färg på insidan.
7. Dela aldrig, jag menar verkligen ALDRIG hotellrum med två tjejer som äger ett par svettiga innebandystrumpor samt ett förgiftat knäskydd. Det slutar bara med att tjejerna i fråga går lös och gnuggar detta på din kudde när du själv oskyldigt står i duschen.
8. Börja aldrig skriva en sådan här lista. Den blir för lång och för kort. Godnatt.

Resans mest awesome pic.


Kommentarer
Skrivet av: Hubbe

Haha, skön bild! Och lista.



Vem fasen vill ha en "Well done" biff, undrar jag? Och de undrade nog spanjorerna med och gav dig kanske därför en perfekt stekt biff för att visa (;

2010-09-07 @ 23:23:09
Skrivet av: J

dom lär ju ioförsig tappat hakan för ni är unga snygga svenskor (och det vet du) :D

2010-09-08 @ 00:01:18
Skrivet av: S

Kan du snälla, snälla, snälla... uppdatera din blogg!

2010-09-09 @ 14:47:27
URL: http://sandiswallis.blogg.se/
Skrivet av: Linis

Jag äääälskar spansk mat =)

2010-09-09 @ 18:43:47
URL: http://paulinelinis.blogg.se/
Skrivet av: Fanny

Men vi åt inte spansk mat, det var det som var problemet ;)

2010-09-09 @ 21:45:13
URL: http://plasthalvfinnen.blogspot.com

Skriv här:

Ditt Namn:
Är du lat så klicka.

Email, visas inte

Haru en blogg?

Du tycker...?:

Trackback
RSS 2.0