sweet dreams

Alla ni som har följt min blogg ett tag eller alla ni som känner mig bra borde ha koll på att jag så fort jag fyller 18 vill tatuera mig. I natt drömde jag en dröm, och jag vet inte om meningen med den var att jag skulle bli lite mer eftertänksam eller om det bara var något spontant skit.

Hur som helst, drömmen löd följande; jag hade då fyllt 18 och skulle tatuera mig, av någon jääävligt skum anledning var det någon av mina kompisar som skulle göra tatueringen på mig, vem av er det var kommer jag inte ihåg. Då undrar ni säkert; "vad blev det för tatuering!?!? vad blev det för tatuering!?!?!??". Jo kära vänner, jag tatuerade ett par trosor som täckte hela den nedre regionen. Ett par svarta jävla trosor. Praktiskt om man nu använder trosor just för synens skull, fast nä, inte ens därför. Jag vet inte om vi har kommit tillbaka till tiden då mormortrosor var det sexigaste on the list. Och fan vad jag ångrade det. Herre i jävlar vad jag ångrade det. Jag vaknade upp av en mild ångestattack och tog en sneekpeek under täcket innan jag en aning mer lättad kunde somna om igen.

Kommentarer
Skrivet av: Fanny

Jag och Emma skulle i och för sig LÄTT betala den tatueringen, om du nu ändrar dig liksom. Det kan lika gärna ha varit ett tecken för att du ska göra just det motivet.

2010-11-18 @ 21:23:48
URL: http://www.plasthalvfinnen.blogspot.com
Skrivet av: jennie

det är fan väldigt sant. vad säger du?

2010-11-18 @ 21:32:20
URL: http://jennlaa.blogg.se/
Skrivet av: jennie

det är fan väldigt sant. vad säger du?

2010-11-18 @ 21:32:20
URL: http://jennlaa.blogg.se/
Skrivet av: Fanny

Att du inte ska tatuera dig alls, men det visste du redan.

2010-11-18 @ 22:27:24
URL: http://www.plasthalvfinnen.blogspot.com
Skrivet av: H

Hahah, sjukaste på länge! Svarta mormorstrosor? Skitsoft ju

2010-11-19 @ 08:23:57

Skriv här:

Ditt Namn:
Är du lat så klicka.

Email, visas inte

Haru en blogg?

Du tycker...?:

Trackback
RSS 2.0