Vietnam

Bloggappen har strejkan så länge jag kan minnas men nu verkar det som att vi kan komma överens igen.

Jag ligger för närvarande i en solstol på en strand någonstans i Vietnam. Närmare bestämt i Phan thiet. Det är molnigt och regnet hänger i luften men är man på semester ska man ligga i solstolen no matter what.

På onsdag är det dags att bege sig hemåt efter två grymma veckor som började i staden Saigon, numera "ho chi minh-staden" döpt efter en gammal president. Där var vi på krigsmuseumet, vandrade omkring på varma inomhusmarknader samt inne i stora varuhus.

Efter dessa dagar satte vi oss på en buss i ca 6 timmar som tog oss till phan thiet och paradiset. Det första som hände när vi klev in i hotellreceptionen var att hotellmanagern kom fram och sa "tyvärr kan ni inte få era rum då Vi precis fick reda på att Vietnams president kommer hit och firar nyår och måste få era rum". Tydligen gällde det inte oss utan den andra svenska familjen. Men firade nyår med presidenten, det gjorde vi.

Nu ska jag fortsätta med att blicka ut över stilla havet och alla surfare som har åkt hit från Australien. Vill också surfa.


Kommentarer

Skriv här:

Ditt Namn:
Är du lat så klicka.

Email, visas inte

Haru en blogg?

Du tycker...?:

Trackback
RSS 2.0